• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aşk neler yaptırıyo dimi ne öğretmenisin bende öğt. mezunuyum canım

Tasarım ve konstrüksiyon öğretmeniyim canım.Her şeye değer benim vefalı yarim :16:

inşallah en kısa sürede atanırsın canım
istanbulda nerdesin ?
ben fanatik besiktaslı olduğum halde askım maçı izlio ve sevincek die gol olduğunda bildiğin sevindim
vay be dedim ask nasıl bişeymiş )))))))))

Kartaldayım canım :3:

himm zordur peki nasıl olacak evlilik falan canımm..senmi geleceksin buraya ay bana noluyosa belki evlenmeyi düşünmüyosunuz demi hemen everdim sizi:1::21:

planimiz benim oraya yerlesmem zaten onun ordaki düzenini bozmamak icin :31: zaten ailelere kalsa hemen evlendirecekler ama nedense ben meslegimi birakmamak onunda askerligi felan derken erteleyip duruyoruz ki son zamanda iyice korkmaya basladim evlilikten bakalim sonumuz ne olacak :D korkuyorum babam en sonunda resti cekicek ya evlen ya da cocugu oyalama artik diye :52:

planimiz benim oraya yerlesmem zaten onun ordaki düzenini bozmamak icin :31: zaten ailelere kalsa hemen evlendirecekler ama nedense ben meslegimi birakmamak onunda askerligi felan derken erteleyip duruyoruz ki son zamanda iyice korkmaya basladim evlilikten bakalim sonumuz ne olacak :D korkuyorum babam en sonunda resti cekicek ya evlen ya da cocugu oyalama artik diye :52:

evlen canım yaa birlştirin hayatınızı zor olur yıpranırsınız korkma kendine ve ona güven allah muhabbet vermiş neyden korkuyorsunki

Korkma canim ya evlilik cok guzel bisey sevdiginle evleniyorsan hele:16: gerci kocisim gitti hala yatmadan once camasir asip oyle yatiyorum ya:19:

bir soğuk gecede karton üstünde yatan bir kız çocuğunun sıcak bi yuvaya olan ihtiyacı gibi sevgine olan ihtiyacım...:14:

Korkma canim ya evlilik cok guzel bisey sevdiginle evleniyorsan hele:16: gerci kocisim gitti hala yatmadan once camasir asip oyle yatiyorum ya:19:

oyyy Rabbim hepimize nasip eder insAllah askerden gelsin daha kacisim da yok :4: Rabbim yeterki pismanlik vermesin :16: hakkimizda neyse hayirlisi onu nasip etsin Allah

Back
X