- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.101
adamın işi gücü yok sabahın köründe uyjusundan uyanıp seni mi arıcak bosver tatlım :))
Çıkmaz kuzum içini ferah tut ben de dua edeceğim senin için.Sevinmez olur mu hiç,nasıl ihtiyaçları var kimbilir :26: Mutluluktan ne yapacağını şaşırmıştır.
acemilikte nerde ?
cankaya sistemini bende bilmiorum ama usta birliği olduğu için bir gün yada iki gün carsı izinleri olur aksam 5 e kadar onun dısındakı zıyeretci olayını bilmiorum. mamakta sabah 9 aksam 6 görüş serbest askeriye içinde ben gidiom :)
gecen hafta kuzenimde kaldım bu hafta bi arkadaşımla gidiyorum onun sevdiği de mamakta benimkiyle çocukluk arkadaşılar :) onun bir arkdasında kalcaz
ama ben her hafta gidersem kimseye gitmem direk otele giderim yada öğretmen evleri varmış tam bilmiorum bakcaz artık ))))))
süpersin bu mesajı kaybetmemem lazımcanım kalmak için fiyatı çok uyun bir yer biliyorum ankara beşevler de turizm otelcilik lisesinin uygulama oteli var pansiyonun gecesi 20 lira tatlım milli eğitim bakanlığına bağlı lise öğrencilerininde aynı bahcede yurdu olduğu için güvenlik sıkı saat akşam 9.30dan sonra giriş almıyorlar o kadar yani polise kimlik bilgilerini verip gbt sorgulamasından geçiriyorlar yani bya güvenli biryer içiniz ve sevdikleriniz içi rahat olarak kalabilirsiniz.çift kişilik odalarda 2 bayan kalmak zorunda evlilik cüzdansız çiftler alınmıyor.ayrı odalara girmek isterlerse de bayann yanı bir bayan erkeğin odasına da bir erkek veriliyor..durum böle tek kişililk odalarda var.metronun dibinde hemen yeri de kolay...fiyatı uygun..
süpersin bu mesajı kaybetmemem lazım
yemin töreninden sonra ihtiyacım olabilir :) cok sagol canım benim
ilkaycım harikasınız Allah sizi nazarlardan korusun cnm maşallah maşallah çok güzelsiniz :)
ilkaycım harikasınız Allah sizi nazarlardan korusun cnm maşallah maşallah çok güzelsiniz :)
canım sen de gideceksin yemin törenine az kaldı.Hem şimdiden umutsuzluğa kapılma belki bir fırsat bulup gidersin nişanlının yanınaherkes sevdiğine gidiyor :2: çok özledim çok yeminde sonra annemler beni yollamaz ki ziyarete ben ne yapacağım
canım sen de gideceksin yemin törenine az kaldı.Hem şimdiden umutsuzluğa kapılma belki bir fırsat bulup gidersin nişanlının yanına
usta birliği ankara çıkarsa ki zor bi ihtiml bu o zaman giderim rahatca..okul orda çünkü bnm 4 sene okudum kalcak yer çok ama bi yolunu bulmam lazım başka bir yer olursa zor giderim biliyorum göndermezler ki
Canım dur bakalım usta birligi belli olsun, bi caresi bulunur elbet
usta birliği ankara çıkarsa ki zor bi ihtiml bu o zaman giderim rahatca..okul orda çünkü bnm 4 sene okudum kalcak yer çok ama bi yolunu bulmam lazım başka bir yer olursa zor giderim biliyorum göndermezler ki
canım benim cok teşekkür ederim yemin töreninden sonra ihtiyacım olacak yine haberleşiriz canımevet tatlım çok işine yarayacaktır gönül rahatlığı ile kalabilirsin ama önceden yer ayır fiyat makul ya talep çok..belki odalar çok konforlu değildir ama sana uyuyacağın bi yatak yeter nasılsa tatile gitmiyosun ya
0312-212 66 27 bu da numara tatlımmm
cok tesekkürler canim, darısı sizlerinde başına
canım benim cok teşekkür ederim yemin töreninden sonra ihtiyacım olacak yine haberleşiriz canım
umutsuzluğa kapılma sakın belki gidebilirsin belli mi olur
senin ki kısa dönem değil mi ? neden usta birliği belli olmadı ki ?
kızlar hepinize merhaba ya ben kafayı yedim fotoğraf yükleyemiyorum nasıloluyor acaba =( bir de teskere tarıhı ıle ılgılı kalan gün sayısını gösteren kucuk fotograflar nasıl konuluyor ugrastım yapamadım
herkes sevdiğine gidiyor :2: çok özledim çok yeminde sonra annemler beni yollamaz ki ziyarete ben ne yapacağım
bende foto kısmıyla baya uğraştım ama sonunda aşkımla bir fotomuzu yükleyebildim :)))kızlar hepinize merhaba ya ben kafayı yedim fotoğraf yükleyemiyorum nasıloluyor acaba =( bir de teskere tarıhı ıle ılgılı kalan gün sayısını gösteren kucuk fotograflar nasıl konuluyor ugrastım yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?