• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bazı birliklerde yüzük yasakmış cnm hem hırsızlık falan da olabilir içerdeyken takmasın nolur ki sıkma canını sen herşey yüzük mü biz kalple ruhla bağlı değil miyiz birbirimize :)

cnmm manevi olarakk bağlılıkk hissediorumm o da taktığı zaman.. şuann uzaktaa yaa birbimize ait bişeyii yanında bulundurmasıı brzz daha rahatlatıoo, diğerleri işin şakası yuzuk takan insan da aldatır içinde olması gerekioo, çıkarır cebine koyar gene yapar..

cnmm yanlış bilmiosammm askerlern her yere gtmesine izin verilmio, bu aradaa benmki yüzüğünüü kapıdan girerken amcasına vermişş deli etti benii, orda bşy olsaa üzülürms manevi değeri varmışş :) keşana takcn ama dedimm oranın kızlarııı çok güzell oluomss her duyan erkek arkadaşııı keşanı, gülüoduu :))

Canım benim nişanlım da babasına bıraktı yüzüğünü saatini.Ne olur ne olmaz diye.

Ben de geliboluya giderken taktıracağım :1:

cnmm manevi olarakk bağlılıkk hissediorumm o da taktığı zaman.. şuann uzaktaa yaa birbimize ait bişeyii yanında bulundurmasıı brzz daha rahatlatıoo, diğerleri işin şakası yuzuk takan insan da aldatır içinde olması gerekioo, çıkarır cebine koyar gene yapar..

haklısın tabi ki ama sorun yapma aranızda.... üzmeyin birbirinizi cnm bu konuda

allahtan bnm valide böle konuşmuyo tek kötü konuşması hemen çocuk istemesi neymiş hemen torun istermiş :9::49: bende biz ne zaman istersek o zaman olur anne bizim kendimizi hazır hissetmemiz lazım dedim. :49:

o istek Allah'ın emri cnm onlarda heyecan yapıyor anlamak lazım tek kusur bu olsun yeter ki sizde kırmazsınız artık :) :)

cnmm yanlış bilmiosammm askerlern her yere gtmesine izin verilmio, bu aradaa benmki yüzüğünüü kapıdan girerken amcasına vermişş deli etti benii, orda bşy olsaa üzülürms manevi değeri varmışş :) keşana takcn ama dedimm oranın kızlarııı çok güzell oluomss her duyan erkek arkadaşııı keşanı, gülüoduu :))

bende giderken takma dedim bana kızdı olurmu öyle şey diye :D aradığında bide bana soruyor yüzüğün duruyor kaybetmedin dimi diye

Son düzenleme:
bende tutmadım kusur falan yok cnm hakedene konuşcaksın aynen katılıyorum sanki çocuğuz koca insanlarız yapan her türlü yapar bunu anlayacak kadar cahil insanlar diyip geçiyorum artık görüşmeyi de kestim ...

sinir oluyorum oyle ınsanlara ya bana da o kadar söylediler ki anlatamam banane sanki herkes aynı mı illa değişecek dıye yada altatıcak dıye bı kural mı var. yok nişanlanmasaydın askere gıtmeden aldatır zaten yada gelınce degısır bırakır senı ne alakası var sankı anlamıyor ınsanlar ayrıca kımseyıde ılgılendırmıyo her kazık yıyen insan bi mutsuz etmeye çalışıyo benı de anlamıyorum bazılarının kıskançlığı neden :20:

Evet .. ya kıskançlık ya cahillik başka açıklaması yok.. Ki ikisi de aynı kapıya çıkıyo . Uzak durmak lazım o tip insanlardan. Üzülmek ne kelime gülüp geçinn yaa amaan. Bu yüzden hasta olmayın yahuu allah korusun sinir stres en kötü hastalık

arayacaktır canım için rahat olsun hatta şu anda askeriyede oldugundan daha da rahattırr emin ol sabır edip bekle sen hiiiç bişeycikk yoktur..

sen hafta sonunu düşün göreceksın yıne askerini mutlu olacaksın.istanbuldan mı gıdıyosun ankaraya ?

Evet canım istanbuldan gidiorum ankaraya
Tek avuntum onu görbilmek zaten ..

Back
X