350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Ben de tam bir hafta sonra kas alti 400 cc taktiracagim. Cok mu buyuk diye endiseleniuorum. Ama boyum 180 kilom 63. Ameliyattan 5-6 ay sonra da his kaybi yasayan var mi?

Ben de tam bir hafta sonra kas alti 400 cc taktiracagim. Cok mu buyuk diye endiseleniuorum. Ama boyum 180 kilom 63. Ameliyattan 5-6 ay sonra da his kaybi yasayan var mi?

Selam.Ne kadar büyük istiyorsun bilmiyorum ama eger 1.80 isen bu ebat az bile.Ben de uzunum.Boyum 1.75.Kilom 60-61.Sağ memede kasaltı, 410 cc var.Şu anda 75D takıyorum.Gayet dolgun ama çok büyük olmayan göğüsler.Çok iyi düşün.Eger dolgun istiyorsan ve omuz genişliği,göğüs kafesi vs genişliği uygun ise en az 400 olmalı derim.Ama zayıf sayılırsın eğer dr almaz derse vs bilmem.Fakat kendini çok iyi anlat.Bazı drlar büyük göğüs yapmak istemiyor yani dolgun diyelim.His kaybı bir süre yaşanıyor evet ama sonra geçiyor zamanla.Sanırım 6.ayda tam anlamıyla geçer.

arkadaşlar 350 cc kasaltı silikon taktıranlar yaşadıklarımızı ve göğüslerimizin şuanki genel durumunu.boyumuzu kilomuzu yazarak bilgi alışverişinde bulunalım.

BULAMAZSIN DEMİŞLER SANA AMA BULDUN İŞTE :) BEN VARIM CANIM 350 CC VE KAS ALTI VEDE MENTOR.
Boyum 1.70 kilom 55. [/B]
Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. benim 7 ay oldu yaptıralı

BULAMAZSIN DEMİŞLER SANA AMA BULDUN İŞTE :) BEN VARIM CANIM 350 CC VE KAS ALTI VEDE MENTOR.
Boyum 1.70 kilom 55. [/B]
Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. benim 7 ay oldu yaptıralı

:) sevindim.7 ay sonraki durumu nasıl memnunmusun?mümkünse fotoğraf albümünü paylaşabilirmisin?

:) sevindim.7 ay sonraki durumu nasıl memnunmusun?mümkünse fotoğraf albümünü paylaşabilirmisin?
Fotoğraf maalesef paylaşamam (nedenlerim var). Durumum süper inan unutuyorsun silikon var yada yok hiç anlamıyorsun. Şekli şemali çok güzel benim ki memenin kahverengi ucundan konuldu, iz bile yok diyebileceğim kadar az. Çok çok memnunum. Ama biraz küçüldüler keşke daha büyük yaptırsaymısım. Yaptıracaksan aklında olsun küçülüyorlar.

Fotoğraf maalesef paylaşamam (nedenlerim var). Durumum süper inan unutuyorsun silikon var yada yok hiç anlamıyorsun. Şekli şemali çok güzel benim ki memenin kahverengi ucundan konuldu, iz bile yok diyebileceğim kadar az. Çok çok memnunum. Ama biraz küçüldüler keşke daha büyük yaptırsaymısım. Yaptıracaksan aklında olsun küçülüyorlar.

Ben 2 ay önce ameliyat oldum 350 cc yuvarlak yüksek profil memeucu kesisi uygulandı.bende çok memnunum büyüklük olarak tam istediğim gibi oldu.benim için abartılı olmaması vücuduma göre çok önemliyli.sonuç dolgun ve doğal bir duruş oldu.mezurayla ölçtüğüm zaman 98 cm geliyor.boyum 158 kilom 61 şuan.85 C südyen kullanıyorum.

Selam Kızlar ben henüz bu siteye üye oldum yazılarınızı sürekli dışardan okuyordum bilgi edinme amaçlı bende silikon taktırmayı düşünüyorum yakın bir zamanda randevu bile aldım doktorum kas üstü damla dedim boy 170 kilo 53 omuz geniş. 375cc nasıl sizce ve kas üstü olması ??

Selam Kızlar ben henüz bu siteye üye oldum yazılarınızı sürekli dışardan okuyordum bilgi edinme amaçlı bende silikon taktırmayı düşünüyorum yakın bir zamanda randevu bile aldım doktorum kas üstü damla dedim boy 170 kilo 53 omuz geniş. 375cc nasıl sizce ve kas üstü olması ??

bu senin göğüs dokunla alakalı doktorun karar vereceği bişey canım, göğüs dokun müsaitse kas üstü olur evet ama kas altı daha doğal sonuçlar veriyo zayıfsın sende benimle aynısın bende boy 170 kilo 52 falan kas altı yaptırdım ama 275 benim. zamanla şişlikler iniyo. daha büyük olabilirmiş yani:) doktoruna ne istediğini anlat doğal sonuç istiyosan kas altı daha uygun gibi

bu senin göğüs dokunla alakalı doktorun karar vereceği bişey canım, göğüs dokun müsaitse kas üstü olur evet ama kas altı daha doğal sonuçlar veriyo zayıfsın sende benimle aynısın bende boy 170 kilo 52 falan kas altı yaptırdım ama 275 benim. zamanla şişlikler iniyo. daha büyük olabilirmiş yani:) doktoruna ne istediğini anlat doğal sonuç istiyosan kas altı daha uygun gibi[/Q

saol canım ya inan çok sorum var özel olarak az bir zaman kaldı ve aileminde haberi olmaması 3 gün aileden uzak kalsam yeter mi anlamamaları için. birde resimde görmem mümkün mü konuşsak

kas üstü 495 cc mentor damla protez

canım bende yakında damla kas üstü taktırcam inş ameliyat sonrası ile ilgili bilgi alabilirmiyim kaç günde ayapa kalktın 3 gün sonunda normal yürüyebilirmiyim kas üstü olduğu için ağrın çok oldu mu birde 495 büyük olmadı mı

arkadaşlar 350 cc kasaltı silikon taktıranlar yaşadıklarımızı ve göğüslerimizin şuanki genel durumunu.boyumuzu kilomuzu yazarak bilgi alışverişinde bulunalım.

Mel size özelden arkadaşlık yolladım kabul edip özelden bildirir misiniz? açmış olduğunuz bir konu ile ilgili tecrübenizden faydalanmam lazım yardımcı olursanız çok memnun oluruz sevgilerle ...

Annem 18 Şubat'ta hastalığı nedeni ile göğüsleri alındı ve yerine mentor marka 350 cc bkup silikon koyuldu bugün 6ıncı günü dün kontroldeydi Dr çok yoğun olduğundan ilgilenmedi fazla zaten gün boyu ameliyattaymış beyfendi haliyle kimseyi görecek durumu yoktu önünü zor görüyordu çok canım sıkkın arkadaşlar kusura bakmayın böyle serzenişde bulunuyorum ama bu hassa bir konu neyse annemin dirhen dedikleri şu kan dolan poşetleri hala alınmadı 100cc altına düşmeden alamıyorlarmış bildiğim kadarıyla birçok hastanın 4 günü alınıyor ama bizde 100 cc altına düşmediğinden hala takılı sağ göğsü iyi durumda şişlik indi gibi ağrısı fazla olmuyor zorlamadıkca fakat sol göğsü dehşet şiş neredeyse sağın 2 katı ve göğüs arasına sol göğsünün kenarlarına dokunduğunda sıvı gibi elinin altından birşeyler kayıyor cırt cırt ses bile çıkarıyor ve cok şiş yanma var annem cok morelsiz ben çaresiz Allah rızası için arkadaşlar bize bi akıl verin inanın şuan uçan kuşatan meded umuyor 10 da antiniyotığini verdim yemek yedirmiyorum çok morelsiz Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Annem 18 Şubat'ta hastalığı nedeni ile göğüsleri alındı ve yerine mentor marka 350 cc bkup silikon koyuldu bugün 6ıncı günü dün kontroldeydi Dr çok yoğun olduğundan ilgilenmedi fazla zaten gün boyu ameliyattaymış beyfendi haliyle kimseyi görecek durumu yoktu önünü zor görüyordu çok canım sıkkın arkadaşlar kusura bakmayın böyle serzenişde bulunuyorum ama bu hassa bir konu neyse annemin dirhen dedikleri şu kan dolan poşetleri hala alınmadı 100cc altına düşmeden alamıyorlarmış bildiğim kadarıyla birçok hastanın 4 günü alınıyor ama bizde 100 cc altına düşmediğinden hala takılı sağ göğsü iyi durumda şişlik indi gibi ağrısı fazla olmuyor zorlamadıkca fakat sol göğsü dehşet şiş neredeyse sağın 2 katı ve göğüs arasına sol göğsünün kenarlarına dokunduğunda sıvı gibi elinin altından birşeyler kayıyor cırt cırt ses bile çıkarıyor ve cok şiş yanma var annem cok morelsiz ben çaresiz Allah rızası için arkadaşlar bize bi akıl verin inanın şuan uçan kuşatan meded umuyor 10 da antiniyotığini verdim yemek yedirmiyorum çok morelsiz Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

çok geçmiş olsun benim drenlerim 6 gün kalmıştı kan boruları sarı olana kadar bekletti doktorum, ben kan torbaları doldukça boşaltıyordum tekrar doluyordu ama kirli kandı ödemdi onlar rahatlıyor gibiydim, 2 haftadan sonra işe başlamıştım doktorunuz kimdi acaba merak ettim

Bende bilgilerimi vereyim madem :)
boy 1,75 kilo 59-60
High Profile 350 cc MENTOR cohesive1. Kasaltı yöntemi kullanıldı.
Eger bu boylardaysanız 80B civarı olursunuz.. Pek tatmin etmeyebilir büyüklüğü ama doğal durduğu kesin :KK16:

Son düzenleme:
Bende bilgilerimi veriyim madem :))

Boyum: 1.68
Kilom: 58-60 Degişiyor..

Ameliyat öncesi meme dokum vardı fakat emzirmelerden dolayı üst lobum boşalmıştı,altta dokum vardı..

Ameliyat öncesi B cup sütyen kullanıyordum.Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Emzirmelerden dolayı esnemiş gögsümü dikleştirmek,dolgunlaştırmak için 400cc lik yuvarlak protez kullanıldı.Bu yöntem ve protezle gögüslerim iki beden büyüdü.Şu anda D cup sütyen kullanıyorum ama bazı sütyen modellerinde C cup da olabiliyor..Sütyen bedenim 75 beden..
Sonuç olarak istedigim,hayal ettigim gibi gögüslere sahibim :nazar:
Arkadaş olarak ekledim seni,albümümden fotograflarıma bakabilirsin..:KK34:

Merhaba Arzum...2 aydir forumdayim ve siki bir sekilde meme buyutme operasyonunu arastiriyorum..fark ettim ki bu konuda cok bilgilisin ve bildiklerini bizle paylasmayida seviyorsun, oncellikle bunun icin sana tesekkur ediyorum. ve sana bir kac soru sormak istiyorum. bende yakinda meme buyutme operasyonu olacagim ama henuz dr.a karar veremedim. muayenne icin gorusme gibi bir firsatimda yok cunku yurtdisinda yasiyorum ve doktorumu secip operasyon icin turkiye'ye gelmem lazim. kas alti veya kas ustu bunlarin eksilerini ve artilarini anlatabilirmisin? fark ettigim kadariyla cogu arkadaslar kas alti yapmis operasyonunu. kas ustu pek tercih edilen bir yontem degil mi? ayrica seni arkadas olarak ekledim ama albumunu goremiyorum :KK43:( acaba biseyi yanlis mi yaptim?

:KK4:
çok geçmiş olsun benim drenlerim 6 gün kalmıştı kan boruları sarı olana kadar bekletti doktorum, ben kan torbaları doldukça boşaltıyordum tekrar doluyordu ama kirli kandı ödemdi onlar rahatlıyor gibiydim, 2 haftadan sonra işe başlamıştım doktorunuz kimdi acaba merak ettim

Teşekkür ederim cevabın için Dr buradan deşifretmesem yani özelden söylesem :KK43: ama şunu söylim Samsunda

Bende bilgilerimi vereyim madem :)
boy 1,75 kilo 59-60
High Profile 350 cc MENTOR cohesive1. Kasaltı yöntemi kullanıldı.
Eger bu boylardaysanız 80B civarı olursunuz.. Pek tatmin etmeyebilir büyüklüğü ama doğal durduğu kesin :KK16:

ben 350 cc kasaltı ameliyatımdan sonra 85 C kullanıyorum.orta halli doğal bir büyüklük bencede.memnunum büyüklük açısından.

X