35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Bende gecen ay kullandim klomeni ama bu aya etkisi kalirmi hicbir bilgim yok.ama sanmiyorum.doktorunun cevabini banada yaz,merak ettim:))

ya geçen ay hemen cevap yazıyordu mailime bu ay cevap yok gerçi sonra da düşündüm insanlar bazen üst üste birkaç ay kullanıyorlar klomen, yani doktor veriyordur onlara da, demek ki etkisi kalmıyor, ne biliyim işte merak ettim

Sogan suyu nasil gidiyo:))

- bu ilaclar kullanildiklari ayda yumurta gelisimini etkiler ancak birkac ay ustuste kullanildiginda sonraki ayda yumurta gelistirici etki devam edebilr

mail gelmiş doktordan, yani ancak kullandığın ayda fayda sağlıyormuş

Ovulasyon testini denedinmi hic?ben merak ettim,alayim diyorum.hic denememistim onu.gitti gidiyordan 30 lu yada 50 li buldum.sen hic denedinmi?

Ovulasyon testini denedinmi hic?ben merak ettim,alayim diyorum.hic denememistim onu.gitti gidiyordan 30 lu yada 50 li buldum.sen hic denedinmi?

aman ben bir marka almıştım, tükürükten bakılan, 100 lira civarıydı, şu anda çekmecenin derinliklerine, hiç bir işe yaramadı, hem zaten arkadaşım bizim yumurta takiplerimiz yapıldı ki, yani iki ay üstü üste tam günlerini söyledi, bana doktorum, e ben zaten o günleri biliyordum daha önceki aylarda o günlerde zaten değerlendirmiştik, yani adetlerin günleri düzenli sayılırsa (benim en fazla 2-3 gün oynar) ovulasyon testine hiç gerek kalmıyor

Ben siparis verdim merak ediyorum yaa:)) deniycem:)) 15i gibide sogan suyuna baslicem.:))

Annem beni 38 de dogurmus gerci ben annemin 5. Ve sonn cocuguyum ama size soyle ornek veriyim komsumuz 35 yillik evli ve ne yaptilarsa tup bebekler vs. Akliniza gelen her yontem hamile kalamadi.sonunda adet olamamya baslayinca ki 50 yasinda kendisi menepoza girdigini dusundu ve doktoruna gitti doktoru esiyle birlikte gelmesi soyledi rahim kanseri riski oldugundan korkakarak doktora gittiler doktor onlari oturtup sakin olmalari gerektigini soyledi ve hamilesin dedi o anda doktorrda dahil olmak uzere kari koca agladilar simdi saglikli ve cok guzel bebekleri var umut umudu ve yaradanda istemeyi asla birakmamaliyiz her ne olursa olsun allah onlari 35 senr sinadi ve sonunda verdi.ablamda cocuk icin ugrasiyor bu ay asilamasi olucak ailecek ve dostlarimizla dua ediyoruz insallah olucak allah cocuk isteyen herkese bu guzelligi yasatir insallah sevgilerimle umudunuzu ve rabbinize olan sevginizi asla yitirmeyin :)

Sanırım en çok desteğe benim ihtiyacım var. 36 yasındayım 2 yıl önce 3 kez üst üste düşük yaptım ve sonunda şimdi tekrar hamile kaldım 7. Haftadayım kasıklarımda adet olucakmışım gıbı bir ağrı sağ bacağım uyuşuyor çok evdişeleniyorum.İlk çocuğumda hiç problem yaşamamıştım acaba yaştan mı? çok üzülüyorum inşallah bir şey yoktur bebişimde.

çok üzüldüm eylüldenıs.inşallah bu sefer ters bişey olmaz.bizide haberdar etmeyi unutma.allah yardımcın olsun.

aslında umudumuzu hiçbi zaman yitirmemek gerektiğini biliyoruz bizde ama insan her ay üzülünce ister istemez karamsar oluyo.neyse inşallah allahım bizede nasip eder yaaaa

Bugun kandil gecesi.bugun edilen tum dualar kabul olurmus.allahim insallah hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

Merhaba arkadaslar. Hepinize hayirli kandiller. Ben araniza yeni katildim. 39 yasimdayim. 2 kizim var 15 ve 13 yaslarinda Allah bagislarsa. Simdilerde esimle 3.cocuk sahibi olmaýa karar verdik. 2 aydir deniyoruz. Bu ay cok umitliydim. kendimi yuzde yuz hamile gibi hissetmistim, ama dun adet gördum. Hala kendimi hamile gibi hissediyor ve tum beli´rtileri yasiyorum. Saniyorum pisikolojik oluyor tum bunlar. Sonucta adet gördum. Degil mi? Insan bu yastan sonra sanki hic hamilelik yasamamiscasina acemileciyor, bi heyecan icine dusuyor. Allah Isteyen herkese nasip etsin insallah...

inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…