• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Tekrar merhaba ben dun doktor kontorulndeydim adetimin 12.gunuydu ultrasyonda tek yumurtamin gelistigini gorduk sol taraf 19mm olmustu doktorum bu aksam catlatma ignesi yap dedi ve yarin aksam iliskiye gir dedi sonrasinda da dua et dedi bana :) ve de prontogest vajinal fitili 2 katina cikardi. gunde 2 fitil kullanacaksin dedi cunku endometrium 7cm oldugunu saptadi bu da cok iyi bir deger degilmis embriyonun tutunmasi icin bu nedenle progesteronu yukseltecez dedi. her fitil 400mg ve gunde 2 tane 14 gun boyunca 28 ocakta kan testi yaptir sonucuna bakalim dedi. Gelismeler boyle , folic acide devam , juspirin 81mg devam , cidophage devam. hamile kalirsan cidophage kullanmayi birak dedi. Gecen mevlit gecesinde cok dua ettim, cok tesbih cektim, namaz kildi ayrica hacet namazi da kildim, peygamber efendimize de cok dua ettim ve yattim o gece ruyamda sokakta bir esnaftan cocuk sapkasi ve atkisi beyenip aliyordum sanki erkek cocuk icin olacakmis gibi lacivert renkli uzerinde turuncu cizgiler olanindan secmisitm. bilemiyorum psikolojik mi degil mi ama her sey Allah tan hayirlisi neyse olsun diliyorum

hayırlısı olsun inşallah....rüyanızda hayırlara vesile olur umarım...gülüyor muydunuz ya da ağlıyor muydunuz rüyanızda?rüyadaki psikoloji önemli....güzel haberleri alalım birer birer ...morale ihtiyacımız var;)

Evet canim sadece 1 kere denedim gecen ay ve harika sonuc aldim hani o catlamadan once sumuksu salgi akintim bile oldu catlamaya hazirdi ani. ama dedigim gibi ben yalnis uyguladim hemen adetimin 1 gunu basladim ve abartili olcude tukettim . bu ay da tutmazsa gelen ay tekrar deneyecem corek otuyla birlikte . dun aksam catlatma ignesi yaptim dun kontrolde yumurtam 19mm buyudugunu gorduk doktorum hemen catlatma ignesi bu aksam yap dedi. yaptik hayirlisiyla insaAllah tutar bu sefer. Yalniz gercekten ben bu tarcin ve bal mucizesine cok sasirmistim deneyin siz de goreceksiniz

siz de hayırlı haberlerle girersiniz foruma inşallah !bana da bir ay kez çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı,gebelik olmadı ardından hsg/rahim içi filmi çektirdim.....
bu ay inşallah aksilik olmazsa bal tarçın çörekotunu deniyeceğim.siz ne balı kullandınız,marketten mi temin ettiniz ?çiçek kestane balı hangisini kullandınız?

Insallah ruyaniz gercege cikar.:))bu arada sogan ve incir kurunu duymustum ama bu bal corekotunu duymadim.merak ettim simdi:))) arastirayim bakalim,belki bu ise yarar:)
şuan çatlatma iğnesi tedavisi uygulayanlar bal tarçın çörekotunu uygulamasın foliküller aşırı derecede uyarıldığında çatlamayıp kistik formlara dönüşebiliyor....

kızlar çatlatma iğnesi tedavisi görenler ; kaçıncı uygulamadalar yazabilirler mi ? hsg çekildiniz mi ayrıca ?

siz de hayırlı haberlerle girersiniz foruma inşallah !bana da bir ay kez çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı,gebelik olmadı ardından hsg/rahim içi filmi çektirdim.....
bu ay inşallah aksilik olmazsa bal tarçın çörekotunu deniyeceğim.siz ne balı kullandınız,marketten mi temin ettiniz ?çiçek kestane balı hangisini kullandınız?

cicek baliydi kucuk kavanozdakinden almistim en pahali olanindan kokusu da harikaydi bazilari da polen balini da kullaniyormu ayrica ben denemedim bu gidisle herseyi deneyecez gibi :) ruyamda moralim cok iyiydi sapka ve atki secme nedenim de ; kayin validem cocuk montu getirmisti rengi boyle toprak rengi gibiydi ben de montun rengine uysun diye sapka ve atki ariyordum ve sonunda lacivert renklisinden aldim bilinc altimda da erkek cocuk vardi ve benimdi o cocuk . Allah im ruyalari gercek et ne olur

cicek baliydi kucuk kavanozdakinden almistim en pahali olanindan kokusu da harikaydi bazilari da polen balini da kullaniyormu ayrica ben denemedim bu gidisle herseyi deneyecez gibi :) ruyamda moralim cok iyiydi sapka ve atki secme nedenim de ; kayin validem cocuk montu getirmisti rengi boyle toprak rengi gibiydi ben de montun rengine uysun diye sapka ve atki ariyordum ve sonunda lacivert renklisinden aldim bilinc altimda da erkek cocuk vardi ve benimdi o cocuk . Allah im ruyalari gercek et ne olur

inşallah inşallah hayırlara vesile olur.sağlıklı sıhhatlice gelsin gelecekse yumurcak ....polen i biliyorum ama polen balını ilk kez duydum.ben bu ay bal çörekotu tarçı n karışımına polen de katmayı düşünüyorum .....
çok üstüne düşünmemeye çalışın ,ben 1 kez çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ,iğnelerdeki hormonlardan olsa gerek aşırı ağlamaklı olmuştum,gebe de kalmadığımı öğrenince zırıl zırıl ağlamıştım günlerce .bir de üstüne çevremde bir kaç kişi gebe misin diye sorunce ve bir ark.seni rüyamda gördüm gebeydin deyince çok ümitlenmiştim.hayal kırıklığı yazıyor insan....bunları imoralinizi bozulsun diye yazmadım sakın yanlış anlaşılmasın ...kendinizi,beyninizi oyalayın aklınıza getirmeyin ki her durumu kabullenmek daha kolay olsun.
tabi ki mevlam öncelikle sağlıklı versin yumurcakları ...zamanı doğaya kalmış artık...

10 yemek kaşığı doğal bal
10 çay kaşığı tarçın
12 yemek kaşığı toz çörekotu karışım bu şekilde .sabah akşam aç karına yeniyor. regli 2-12.günlerde yapılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...urummmm-4.html

bu linkte "yaren2007" adlı kullanıcı bakın ne yazmış :

kızlar bız kk da 5 kışı yaptık ayrı zmanlarda ılk yapışımızda oldu
su an kımımızın kucagnda kımımızın göbuşunde

kızlar çatlatma iğnesi tedavisi görenler ; kaçıncı uygulamadalar yazabilirler mi ? hsg çekildiniz mi ayrıca ?

Catlatma ignesi denemedim ben,doktorum demedi daha oyle bisey ama hsg filmi cektirdi.ben biraz zorlandim ama sukur temiz cikti.:)) su an sorun gorunmuyo ama bebisde olmuyo.nasip:)) hayirli zamanda hayirli evlat olur insallah:)

Kizlar ben catlatma ignesini vurulali 36 saati gecti ve herhangi bisey henuz hissetmedim. Normal mi acaba yumurta catlamis mi catlamamis mi bilemiyorum. Bilgisi olan var mi ? Normalde ignesiz yumurtamin catladigi ani hissedebiliyorum , ama su igneyi yaptiktan sonra herhangi bisey hissetmedim. acaba gece uykudayken mi oldu yoksa hic catlamamis da olabilir mi sizce ? :44:

Kizlaarrr gunaydin.nerelerdesiniz?

merhaba papatyam, soğan kürünün 15.günü bugün, ama çok zorlandım, inşallah işe yaramıştır, onun dışında beklemeye devam bu aydan çok ümidim de yok, ağır grip olmuştum, ne kadar değerlendirdik bilmem.
iki arkadaşım peş peşe doğum yaptı, maşallah çok güzel bebekleri oldu...
üçümüzde aynı zamanda istemeye başlamıştık... ne yapalım Allah hayırlısını versin inşallah bizlere de

merhaba papatyam, soğan kürünün 15.günü bugün, ama çok zorlandım, inşallah işe yaramıştır, onun dışında beklemeye devam bu aydan çok ümidim de yok, ağır grip olmuştum, ne kadar değerlendirdik bilmem.
iki arkadaşım peş peşe doğum yaptı, maşallah çok güzel bebekleri oldu...
üçümüzde aynı zamanda istemeye başlamıştık... ne yapalım Allah hayırlısını versin inşallah bizlere de

Merhaba ya hic sesin cikmiyo,merak ettim.sogan kurun bugun son desene:))iyi hadi insallah ise yaramistir.bebis isinden benimde umidim yok.ben bebegim olacagina inanmiyorum.niye bilmiyorum,psikolojim bozuk sanirim.bilmiyorum,ama tum umutlarim bitti.offff oofff.....belki boylesi hayirdir benim icin

kızlar! merhaba!
kimsecikler yok mu?
iradecim haberler nasıl ?
kızlar ben dün bal tarçın çörek otu kürüne başladım,ya nasip ya hızır :D diyerek!bakalım ne olcek !
bu ay adamakıllı deniyeyim bakalım !bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılamayı deniyeyim diyorum malum yaş kimlikte 39, tüp bebek aşılama vs. nin yasal prosedürü nedir bilmiyorum ama bu saate kadar çocuk işini erteleyip pişmanlık yaşıyorum zaten bir de yasal prosedürü yaştan kaçırırsam kafayı kırarım iyice! çatlak ta olsa iyi kötü bir kafa vardı bir de kırık hale sokup iyice mahvetmeyeyim kendimi :D :D :D

kızlar! merhaba!
kimsecikler yok mu?
iradecim haberler nasıl ?
kızlar ben dün bal tarçın çörek otu kürüne başladım,ya nasip ya hızır :D diyerek!bakalım ne olcek !
bu ay adamakıllı deniyeyim bakalım !bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılamayı deniyeyim diyorum malum yaş kimlikte 39, tüp bebek aşılama vs. nin yasal prosedürü nedir bilmiyorum ama bu saate kadar çocuk işini erteleyip pişmanlık yaşıyorum zaten bir de yasal prosedürü yaştan kaçırırsam kafayı kırarım iyice! çatlak ta olsa iyi kötü bir kafa vardı bir de kırık hale sokup iyice mahvetmeyeyim kendimi :D :D :D

Allah gonlune gore versin arkadasim . Kafana takma Allah buyuk bol bol dua insaAllah hamile kaliriz hepimiz. Ben hala belemedeyim son 8 gun kaldi bakalim ama hicbir belirti yok sanki bu ay da olmayacak gibi. catlatma ignesinden sonra genelde belirtiler olur ama bende bu sefer sifir belirti. gecen ay da catlatma ignesi olmustum bayagi belirtilerim bazen sancilarim da olmustu icim icim seviniyordum var birseyler diye ama olmadi bu ay belirti yok umudum da yok . gelen ay adet olursam bu tarcin bal ve corek otuna en de baslayacam bakalim

Allah gonlune gore versin arkadasim . Kafana takma Allah buyuk bol bol dua insaAllah hamile kaliriz hepimiz. Ben hala belemedeyim son 8 gun kaldi bakalim ama hicbir belirti yok sanki bu ay da olmayacak gibi. catlatma ignesinden sonra genelde belirtiler olur ama bende bu sefer sifir belirti. gecen ay da catlatma ignesi olmustum bayagi belirtilerim bazen sancilarim da olmustu icim icim seviniyordum var birseyler diye ama olmadi bu ay belirti yok umudum da yok . gelen ay adet olursam bu tarcin bal ve corek otuna en de baslayacam bakalim

allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize,inşallah iradecim güzel haberlerini alırız!

Ben zor günler geçiriyorum , erken menopozdan şüphelenmeye başladım,kimi belirtileri mevcut..pazartesi tahlillerim çıkacak pazartesiyi beklemeyemiyorum...tanrım nerden nerelere geldim bir anda!allah kimceciklerin başına vermesin kıızlar....kanser olsam bundan iyiydi ya :( .....saha 1 tane bile bebiş yokken ben nasıl kaldıracağım tanrım bu yükü!

allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize,inşallah iradecim güzel haberlerini alırız!

Ben zor günler geçiriyorum , erken menopozdan şüphelenmeye başladım,kimi belirtileri mevcut..pazartesi tahlillerim çıkacak pazartesiyi beklemeyemiyorum...tanrım nerden nerelere geldim bir anda!allah kimceciklerin başına vermesin kıızlar....kanser olsam bundan iyiydi ya :( .....saha 1 tane bile bebiş yokken ben nasıl kaldıracağım tanrım bu yükü!

Okadar karamsar olma canim yaaa,erken menopoza izin vermiyo doktorlar,ayrica allahtan umit kesilmez,iyi dusun iyi olsun.sonuclari bizede soyle,kafanada fazla dolamamaya calis.

Asotticim nerdesin ya?varmi bi gelisme?seni merak ediyorum...bende bisey yok,adet belirtilerim var ama:((

Okadar karamsar olma canim yaaa,erken menopoza izin vermiyo doktorlar,ayrica allahtan umit kesilmez,iyi dusun iyi olsun.sonuclari bizede soyle,kafanada fazla dolamamaya calis.

yaşamak lazım o duyguyu ,hele hele henüz çocuk yokken şuan erken menopo ihtimalini bile yaşamak çok ağır geliyor insana!erken menopoz mu tabi şuan çok net bir durum yok ,pazartesi belli olacak ,şu var erken menopoza bir şey yapmaları zor ya da normal menopoza da öyle ,fizyolojik yaşlanma demek bu durum ve daha da önemlisi ovaryum yaşlanması öncelikle....bilim sadece belli olumsuz belirtileri azaltmaya çalışıyor hormonlarla hepsi bu ....filmi başa saramıyorlar maalesef,biraz geri almak ta mümkün değil...
ama tabi keşke dediğiniz gibi olsaydı...
tuhaf bir şekilde insan beynine kurt girmişte kemiriyormuş gibi oluyor insan....

Back