- Emoji Skoru
- 441
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi PAPATYAM1974
Tekrar merhaba ben dun doktor kontorulndeydim adetimin 12.gunuydu ultrasyonda tek yumurtamin gelistigini gorduk sol taraf 19mm olmustu doktorum bu aksam catlatma ignesi yap dedi ve yarin aksam iliskiye gir dedi sonrasinda da dua et dedi bana :) ve de prontogest vajinal fitili 2 katina cikardi. gunde 2 fitil kullanacaksin dedi cunku endometrium 7cm oldugunu saptadi bu da cok iyi bir deger degilmis embriyonun tutunmasi icin bu nedenle progesteronu yukseltecez dedi. her fitil 400mg ve gunde 2 tane 14 gun boyunca 28 ocakta kan testi yaptir sonucuna bakalim dedi. Gelismeler boyle , folic acide devam , juspirin 81mg devam , cidophage devam. hamile kalirsan cidophage kullanmayi birak dedi. Gecen mevlit gecesinde cok dua ettim, cok tesbih cektim, namaz kildi ayrica hacet namazi da kildim, peygamber efendimize de cok dua ettim ve yattim o gece ruyamda sokakta bir esnaftan cocuk sapkasi ve atkisi beyenip aliyordum sanki erkek cocuk icin olacakmis gibi lacivert renkli uzerinde turuncu cizgiler olanindan secmisitm. bilemiyorum psikolojik mi degil mi ama her sey Allah tan hayirlisi neyse olsun diliyorum
hayırlısı olsun inşallah....rüyanızda hayırlara vesile olur umarım...gülüyor muydunuz ya da ağlıyor muydunuz rüyanızda?rüyadaki psikoloji önemli....güzel haberleri alalım birer birer ...morale ihtiyacımız var
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)