35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Hosggeldin aramiza. Basin sagolsun. Bu kayıp esine cok agir geldi demekki. Ama daha ılımlı diyosun umarim hayırlı zamanda bi evlat sahibi olursun.

Hosggeldin aramiza. Basin sagolsun. Bu kayıp esine cok agir geldi demekki. Ama daha ılımlı diyosun umarim hayırlı zamanda bi evlat sahibi olursun.

amin inşallah. Bebeği eşim defnetti çok etkilemiş onu. Bir an önce istese iyi olur
Yaşım 36, 77 liyim.
Polikistik overim var adetlerim düzensiz
Rabbim herkese gönlündeki muratlarını nasip etsin

amin inşallah. Bebeği eşim defnetti çok etkilemiş onu. Bir an önce istese iyi olur
Yaşım 36, 77 liyim.
Polikistik overim var adetlerim düzensiz
Rabbim herkese gönlündeki muratlarını nasip etsin
Allah oğlunuzu bağışlasin yenisini de tez zamanda nasip etsin
Ben de 39 yaşındayım ama hiç olmayacak hissine kapılmadım daha denenedim bile ama sanki yapınca hemen olacak gibi geliyor bana bilmiyorum belki da umut sadece benimkisi.belki de öyle olmayacak . Herkes için hayırlısı insallah

bende hiçbir zaman hiç olmayacak hissi olmadı Rabbim nasip etçek inşallah

....Keyifli bir gün gecirrlim inşallah. ..

selam canım.
yaş olarak ben de topiğe uygunum:))
yaş 37.
benim de 7 yaşını bitriren bir oğlum var.
2. yi istiyoruz ama olmadı henüz.
daha doğrusu bir gebelik yaşadım ama 1 şubatta sonlandırılmak zorunda kaldı.gelişmediği için.
hala etkisindeyim toparlanmaya çalışıyorum.
insan kendini hamileliğe alıştırıyor ya birden eli boş kalınca kötü oluyor.
bütün duygular alt üst.
neyse unutmaya ve önümüze bakmaya devam ediyoruz.
henüz adet görmedim.adetin.2.3. günü gel dedi dr.
yumurta takibi filan yaparız dedi.bakalım artık

Hosgeldiniz. Hakkinizda hayırlısı olsun. Üzücü olaylar yasansada umutsuzluga kapilmamak gerekiyo.

Hosgeldiniz. Hakkinizda hayırlısı olsun. Üzücü olaylar yasansada umutsuzluga kapilmamak gerekiyo.

hoşbulduk canım.
topik hareketli olsa ne iyi olur.
aslında sayı olarak ta az değilizdir.
yani bu yaşlar civarı olup bebek isteyenler.
neler yaptığımızı paylaşabiliriz.

hoşbulduk canım.

evet haklisin. Pek yazan olmuyo. Calusiyor musun cnm sen. Kendimizi tanitalim bari :))

evet haklisin. Pek yazan olmuyo. Calusiyor musun cnm sen. Kendimizi tanitalim bari :))

Çalışıyorum kamuda.
Sen de çalışıyormusun.
Zaten çalıştığım için ve oğlumd ayaşadığım zorluklar yüzünden 2.bebek bu kadar geçikti.
Şu dönem hayattaki en büyük pişmanlığım budur.
çünkü oğlum kardeş diye çok tutturuyor.
sen de aynı durumdamısın

Bende calisiyorum. Öğretmenim. Bende buaralar hep ayni dusuncedeyim seninle.ilerde pisman olacagimdan eminim eger ogluma bi kardes yapamazsam. Oglum pek sicak bakmiyo kardesi olmadina kiskanc bi cocuk ondan dolayi. Hep erteleme nedenide isimin yogunlugu gorev ysptigim yerletin uzak olmadindan dolayiydi.

hoşbulduk canım.

Ben de sizin gibi düşünüyorum pek kimse yazmıyor.. Hadi arkadaslar topigi canlandıralım 20 liklere tas çıkaralım

Aranızda hamilelik oncesi hormon testi ve kan sayımı yaptıran var mı ?? Oradaki degerlerden hangisi önemli acaba .?

Aranızda hamilelik oncesi hormon testi ve kan sayımı yaptıran var mı ?? Oradaki degerlerden hangisi önemli acaba .?

Merhaba arkadasim. adetin 3.gunu (LH, FSH, T3, T4, Prolactin bunlar onemli olanlar) , ayrica kan pihtilasma sonucuna da baktir istersen bu da bebegin rahime tutunma acisindan onemli pihtilasma yogun ise bebek tutunamiyor diye biliyorum.

Merhaba arkadasim. adetin 3.gunu (LH, FSH, T3, T4, Prolactin bunlar onemli olanlar) , ayrica kan pihtilasma sonucuna da baktir istersen bu da bebegin rahime tutunma acisindan onemli pihtilasma yogun ise bebek tutunamiyor diye biliyorum.

Prolaktin haricinde digerleri yapıldı
T3 2,96 T4 1,26. LH. 4,34 FSH. 6,77 doktor bişey demedi prolaktin ve E2 için bu dahaki ay gel dedi sorun varmis laboratuarda bu degerler nasıl sizce referans degerler arasında görünüyor ama nasıldır tam bilmiyorum

42 Yaşa kadar yolu var umutluyum bebişlerimiz gelecek inşallah
En çok oğlum için istiyorum ben tek olmak istemiyorum kardeş istiyorum diyor, Allaha dua ediyorum anne senin karnına kardeşimi koysun diye diyor

malesef hayat şartları pek çok şeyi ertelememize neden oluyor.

Ben de sizin gibi düşünüyorum pek kimse yazmıyor.. Hadi arkadaslar topigi canlandıralım 20 liklere tas çıkaralım
kesinlikle katılıyorum:))
biraz hareketlense ne güzel paylaşımlar olur burada.
sonuçta bu yaş grubunun kendine has endişeleri vs.oluyor.
sonra gebelik şansımız azalmaya başladığı için 20 li yaşlardaki bayanlarla aynı şartlarda değiliz ne yazık ki.
belki doğal yoldan olmayanlarımız tedaviye başlayacak falan filan.
bu açıdan kendimize has paylaşımlarımız olsa ne güzel olur

42 Yaşa kadar yolu var umutluyum bebişlerimiz gelecek inşallah
En çok oğlum için istiyorum ben tek olmak istemiyorum kardeş istiyorum diyor, Allaha dua ediyorum anne senin karnına kardeşimi koysun diye diyor
aynen benim oğlum da bunları söylüyor.o zaman çok üzülüyorum ben de.kendimi eksik,beceriksiz gibi hissediyorum.
saçma ama öyle.
zamanında bir kardeşi olsaydı beraber büyürlerdi diyorum.
ama ne yapalım kader tabiki.nasipse gelecektir evlatlarımız.

ben de 7-8 ay önce yaptırmıştım.sonuçlar aklımda değil ama iyiydi hepsi yaşıma göre.
bence bizlerin kan değerlerinin takibi çok önemli.yumurtalık rezervinin bilinmesi önemli.
özellikle adet düzensizliği yaşayanlarımız ihmal etmemeli diye düşünüyorum.

aynen Oğlum bunları söyleyince bende çok üzülüyorum ama eşim ikna olmuyor onunda iknaolmasını istemesini bekliyorum

aynen Oğlum bunları söyleyince bende çok üzülüyorum ama eşim ikna olmuyor onunda iknaolmasını istemesini bekliyorum

Bizde de tam tersi.Eşim çok istekli.
Ben bir gebelik yaşadım kısa süreliğine ama 1 şubatta alınmak zorunda kaldı.
o zaman bile çok mutluydu.en çok onun sevinci yarım kaldı diye üzüldüm.
nasip değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…