Selam kizlar,
Bir suredir girmemistim topige, herkes iyidir umarim. Biraz gecmise dogru baktim goremedim ama yine de guzel bebek haberleri veren arkadasimiz var mi ?
Ben de 24 ocak ta esimle birlikte GP'ye gittim, bizden birtakim testler istedi, 3 subat yani adetimin 21. gununde yapilmasi gereken test icin kan verdim ( ovulasyon kontrolu icin progesteron olcumu ) , bir de adetimin 2-3-4. gunlerinden birinde yaptirmam gereken bir test daha var, bugun adet olmam gerekiyordu hesaplamalara gore ama olmadim henuz, bekliyorum bakalim olursam o testi de yaptiricam onumuzdeki gunlerde...
Bu arada esimden de bazi testler istedi doktor, kan testiyle biseylere bakilacak, bir de sperm testi yapilacak falan filan. Tabi bunlarda bir sorun cikarsa ne yapacagiz hic bilmiyorum cunku burada tedavi olma imkanimiz yok gibi sanki, turkiye'ye de su siralar gidemeyecegiz...
Bir kac gun once 40 yasimi doldurdum
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Allah hayirlisiyla hic bunlara gerek kalmadan bana dunyanin en guzel dogum gunu hediyesini versin ve bebek nasip etsin insallah diyorum kendime de, doktor kapilarinda care arayan tum arkadaslara da