Bende calisiyorum. Öğretmenim. Bende buaralar hep ayni dusuncedeyim seninle.ilerde pisman olacagimdan eminim eger ogluma bi kardes yapamazsam. Oglum pek sicak bakmiyo kardesi olmadina kiskanc bi cocuk ondan dolayi. Hep erteleme nedenide isimin yogunlugu gorev ysptigim yerletin uzak olmadindan dolayiydi.
malesef hayat şartları pek çok şeyi ertelememize neden oluyor.
Ben de sizin gibi düşünüyorum pek kimse yazmıyor.. Hadi arkadaslar topigi canlandıralım 20 liklere tas çıkaralım
kesinlikle katılıyorum:))
biraz hareketlense ne güzel paylaşımlar olur burada.
sonuçta bu yaş grubunun kendine has endişeleri vs.oluyor.
sonra gebelik şansımız azalmaya başladığı için 20 li yaşlardaki bayanlarla aynı şartlarda değiliz ne yazık ki.
belki doğal yoldan olmayanlarımız tedaviye başlayacak falan filan.
bu açıdan kendimize has paylaşımlarımız olsa ne güzel olur
42 Yaşa kadar yolu var umutluyum bebişlerimiz gelecek inşallah
En çok oğlum için istiyorum ben tek olmak istemiyorum kardeş istiyorum diyor, Allaha dua ediyorum anne senin karnına kardeşimi koysun diye diyor
aynen benim oğlum da bunları söylüyor.o zaman çok üzülüyorum ben de.kendimi eksik,beceriksiz gibi hissediyorum.
saçma ama öyle.
zamanında bir kardeşi olsaydı beraber büyürlerdi diyorum.
ama ne yapalım kader tabiki.nasipse gelecektir evlatlarımız.
Merhaba arkadasim. adetin 3.gunu (LH, FSH, T3, T4, Prolactin bunlar onemli olanlar) , ayrica kan pihtilasma sonucuna da baktir istersen bu da bebegin rahime tutunma acisindan onemli pihtilasma yogun ise bebek tutunamiyor diye biliyorum.
ben de 7-8 ay önce yaptırmıştım.sonuçlar aklımda değil ama iyiydi hepsi yaşıma göre.
bence bizlerin kan değerlerinin takibi çok önemli.yumurtalık rezervinin bilinmesi önemli.
özellikle adet düzensizliği yaşayanlarımız ihmal etmemeli diye düşünüyorum.