35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

PAPATYAM1974

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
Yer
Manisa
35 yasından sonra bebek sahıbı olmak ısteyen anne adayları,gelın sorunlarımızı beraber paylasıp bırbırımıze destek olalım

Annem 39 yasinda 2. Kardesimi dogurdu. Aramizda 16 yas fark var :) allah hayirli etsin

35 yasından sonra bebek sahıbı olmak ısteyen anne adayları,gelın sorunlarımızı beraber paylasıp bırbırımıze destek olalım

merhaba bende 35 yaşındayım, 8 yıllık evliyim ancak son 1 yıldır çocuk istiyoruz, aslında ben hep istiyordum da eşim istemiyordu, o da istediği zaman olacağını düşünüyordu. Neyse doktora gittim problem yok korunmayın deneyin dedi, 9 ay kadar kendi kendimize denedik, baktık olmuyor doktora gitmeye başladım, eşimin testinde problem yok, hormonlarım normal, bu arada miyomlarım çıktı, ancak engel değilmiş, ama beni korkutuyor.. bu ay ilk defa 5 gün klomen denedim, 1 yumurtam oluştu, zaten oluşuyordu boşuna mı kullandım bilmiyorum, 14. gün çatladı, şimdilik bekliyorum, umarım bu ay tutmuştur, tutmadıysa rahim filmi çektireceğim, zamanım azalıyor gibi geliyor, eşime kızıyorum, o da üzülüyor, neyse uzattım işte hikayem böyle, siz ne zamandır deniyorsunuz?

Ben 1 seneden fazla bir zamandir ugrasiyorum.ugrasiyorumda her defasinda kist cikiyodu karsima.bu arada 1 marttada kistten ameliyat oldum.ameliyat eden doktor tuplerimin kapali oldugunu ve direk tup bebek denememi soyledi.bende ipin ucunu birakmistim.2 ay oncesi kasik agrisi yuzunden baska bi doktora gittim.bu aradada 2 aydir sogan suyu kuru yaptim.bu doktor kist falan yok dedi.rahim filmi cekti tupler acik problem yok dedi.adetten sonrada klomen verdi.bu hafta sonuda duphaston ve fitil verdi.25inde hasta olmazsan kan testi yaptiriyosun ve hamile haberini bekliyorum dedi.o kadar umitlendimki anlatamam

Bu arada kasiklarimda cok fena agri var.insallah hamileyimdir yaa

Asotti cokda takmamaya calis.bak ben 39 yasindayim.ama hala umitliyim.insallah seninkide tutmustur.guzel haberlerini bekliyorum canim

Bu arada kasiklarimda cok fena agri var.insallah hamileyimdir yaa

ah inşallah, görüyor musun tüplerin de açıkmış, benim o daha belli değil, bu ay klomen kullanalım deyince doktorum öbür aya bıraktım rahim filmini, zaten benimde başka yapacak bir şeyim kalmadı, yani denemeye devam. Kasık ağrısı önemli bir belirti umarım hamilesindir

Asotti cokda takmamaya calis.bak ben 39 yasindayim.ama hala umitliyim.insallah seninkide tutmustur.guzel haberlerini bekliyorum canim

bende senin güzel haberlerini bekliyorum, benim annem de 36 yaşında doğurmuş beni, hem de 1978 yılında, 14 yaşında bir ablam var benim, zaten artık o kadar çokki bizim yaşlarımızda anne olanlar, umudumuzu yitirmiyoruz :)

Insallah ikimizde guzel haberlerimizi paylasiriz.nasil kendimi dinliyorum,nasil dualar ediyorum bir bilsen.yalniz sen miyomdan bahsetmisinya bi sorun cikarsada sogan suyunu denemeni tavsiye ederim.hem miyomlarina iyi gelir hem hamile kalmayi kolaylastiriyomus.bu kurle hamile kalanda cok.neyse insallah ihtiyacin kalmaz.iyi yada kotu (insallah iyi) haberini sabirsizlikla bekliyorum

soğan kürünü hiç bilmiyorum, ama araştıracağım, bu arada ben inofolic adlı folik asit kullanıyorum, doktorum verirken hamile kalmayı kolaylaştırır dedi, üzerinde gıda takviyesi yazıyor. istersen sende doktoruna sor.

Bende 15 gunden fazla zamandir kullaniyorum inofolic.

Senin adet gunun ne zaman?ne zamana belli olacak bu is:))

Senin adet gunun ne zaman?ne zamana belli olacak bu is:))

:) 29 kasım, aslında ortalama 31-33 hatta 35 günde bir olurdum, pkom yok ancak ortalamam hep böyledir. klomenle yumurta takibi yapıldığı için 14.gün çatladı, ancak yine de o gün çatlatma iğnesi yaptırdı doktorum, gebeliğe yardımcı olacak dedi. bu arada 16. günle beraber her sabah crinone jel kullanıyorum varsa bebek tutunsun diyeymiş. 12 gün kullan gebelik testi yaptır dedi doktorum, kaldı 9-10 gün. Bundan sonrası kısmet, senin ne zamandı?

25i hasta olmazsam 26sinda test yaptir dedi.bir hafta var daha((

Hadi insallah yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…