"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

"aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma"
Bu cümleyi kurabilen insan cahil ötesi cahildir kimse kusura bakmasın. Beni amcalara dayılara yakıştıran bir de "kaçırma bunu zaten yaşın nanay" diyen kişiyle de bir daha görüşmem. Bir kere yok öyle "yaşın buysa dengin budur" meselesi. Aşk, evlilik, beraberlik oturup yaşa göre hesaplanan bir şey değil, kendinden daha büyük kadınlarla evlenen pek çok erkek var.
Bence öncelikle sizi böyle yanlış yönlendiren, yanlış kararlar vermeye iten toxic insanları hayatınızdan çıkarın.

Yaşı 50 olur beğenirsin olur, yaşı 35 olur beğenmezsin olmaz. Bu yaşla değil senin kalbinin atmasıyla ilgilidir bence,

Hayır 35 yaşında erkek 34 yaşındaki bayanla evlenen çok gördüm cevremde

Çok saçma
Çok beğendiysen kızını evlendir o adamla deseydin
Kadının düşünce yapısı korkunç
Selam bile verme o kadına

Kesinlikle
Nerede işsiz güçsüz, bir marazı olan tanıdığı adamları 30 yaş üstü kadınlarla evlendirmeye kalkıyorlar.
Gözlerimizide bundan sonra evlenemezsin diye korkutmaya çalışıyorlar.

Yoo hatta kendinden yaşça küçük erkeklerle bile evlenenler var sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin bir ömür mutsuz olmak var sonunda

Tamamen salakça bir düşünce bu 1 kişi üstünden bütün erkeklerin kararları genellenmez bence tercih kişiden kişiye değişir

Ne güzel çok mutlu oldum adınıza. Ben de bunu hayal ediyorum.

35 yaşında erkekle 35 yaşındaki kadın pekala evlenebilir ama bu genelde az oluyor daha genç istyorlar çünkü 35 yaşındaki erkek genç bir erkek o yğzden kendinden küçük istiyor. Biz bayanların büyük erkekle evlenmesi her bakımdan daha iyi çünkü çabuk çöküyoruz yaşalanıyoruz ve büyük erkek daha değer veriyor gibi istisnaları söylemiyorum geneli söyledim

Yok artık daha neler
Ben 37 yaşındayım sevdiceğim 35 gayette evlelik aşamasındayız tüm herkeste biliyor ne alaka yani

35 yaşındayım eşim 33 yaşında eşim 191 boyunda ben 160 boyundayım ama bunları bir kenara bırakalım biz çok mutluyuz. Evde kalmış psikozuna girip yanlış bir şey yapmayın sakın gidip sevmediğiniz bir adamla evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…