-
- Konu Sahibi ferayfusun87
Bu cümleyi kurabilen insan cahil ötesi cahildir kimse kusura bakmasın. Beni amcalara dayılara yakıştıran bir de "kaçırma bunu zaten yaşın nanay" diyen kişiyle de bir daha görüşmem. Bir kere yok öyle "yaşın buysa dengin budur" meselesi. Aşk, evlilik, beraberlik oturup yaşa göre hesaplanan bir şey değil, kendinden daha büyük kadınlarla evlenen pek çok erkek var."aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma"
Yaşı 50 olur beğenirsin olur, yaşı 35 olur beğenmezsin olmaz. Bu yaşla değil senin kalbinin atmasıyla ilgilidir bence,Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Hayır 35 yaşında erkek 34 yaşındaki bayanla evlenen çok gördüm cevremdeKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Çok saçmaKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
KesinlikleÖncelikle lütfen bu oyunlara gelmeyin. Bu tarz insanlarin amaci sizi kendi safsatalarina inandirip, kafeslemek. Yasiniz gecti ne demek? 2 yil once daha 26 yasindayken birisi de bana kurmustu ayni cumleyiniyeti beni telaslandirip kendi culsuz kardesiyle bas göz etmekti zavallinin ama avucunu yaladi
Arkadaslar bir cok ornek vermisler ben de kendi anne babamdan ornek vermek isterim. Anneme boyle densiz teklifler gelmis ama annem otuzlu yaslarinda kendinden 3 yas kucuk yakisikli bir adamla evlenmis. 29 yil oldu ve hala cok mutlular. Lutfen sizi etkisi altina almasina izin vermeyin ve agzinin payini da verin.
Size bunu soyleyen kadin, sizin sizden daha cok farkinda ki sizi boyle asagi cekmeye calisiyor:) ne kadar boyle absurd teklifler alan kadin gorduysem hepsi ortalamanin ustunde adamlarla, mutlu evlilikler yapiyor. Rahat olun hayat size hakettiginiz mutlulugu getirecek
Yoo hatta kendinden yaşça küçük erkeklerle bile evlenenler var sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin bir ömür mutsuz olmak var sonundaKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Tamamen salakça bir düşünce bu 1 kişi üstünden bütün erkeklerin kararları genellenmez bence tercih kişiden kişiye değişirKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Ne güzel çok mutlu oldum adınıza. Ben de bunu hayal ediyorum.Esimle ben aynı yastayiz,42.Evlenirken ikimiz de 37 idik,arti esim ortalamanin ustunde yakışıklı bir adam,akli basinda biri oldugundan dengiyle evlendi iste:). Yani butun erkekler taze et pesinde degil. Artı 4 yasinda cocugum var ,olunca oluyor yani...
Yok artık daha nelerKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
35 yaşındayım eşim 33 yaşında eşim 191 boyunda ben 160 boyundayım ama bunları bir kenara bırakalım biz çok mutluyuz. Evde kalmış psikozuna girip yanlış bir şey yapmayın sakın gidip sevmediğiniz bir adamla evlenmeyinKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.