"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Şimdi zaten herkes geç evleniyor o eskidenmiş erken evlenme..Bence o bayan sırf kabul edin diye öyle konuşmuş yoksa insanın yüzüne böyle bir şey söylenmez.Aslinda o hadsizlik yapmış belki de yirmili yaşlarda biri ile evleneceksin nereden biliyor ki..Bunlar boş sözler boşver

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Dogru söylemiş. 35 yasinda kadin 33 yasinda 30 yaşında adamla sa evlenebilir

Ne alaka ya. 34 yaşındaki arkadaşım 27 yaşındaki bir erkekle evlendi çokta mutlular.

Bir kadın akrabamız, 2. evliliğini, kendisinden 9-10 yaş küçük biriyle yapmıştı.Yakın zamanda 3. çocuklarını kucaklarına aldılar. 😍😍 Daha çok gençsiniz elinizi sallasanız ellisi. İşyerindeki hanım abla da hasetinden çatlasın 🤣🤣🤣

Ya bir de yazmazsam olmaz : Avrupa Yakası'nda bir bölümde Burhan, Aslı'ya 57 yaşındaki adamı görücü diye getirmişti. Senaryo olduğunu bilsem de " Ya gerizekalı, gencecik kadına amcası yaşındaki adamı görücü getirmiş" diyerek hem kızmış hem de durumun saçmalığına gülmüştüm. Konunuzu okurken aklıma bu geldi affedin 😂😂 😂

Yaşama sevincini umudu hayali mutluluğu değecek gözyaşını en net hayatın anlamını kimde buluyorsan evleneceğin kişi odur. X in göstermesi Y nin yaşı Z nin başıyla olmaz o işler.
Sen dinleme kimseyi kendinden başka 😳

Saçmalamış 🤦‍♀️
En basit mantıkla 20 li yaşlarda yapılan ilk evliliklere bakın insanlar hep kendi yaş grubu ile evleniyor. Sonuçta çiftler beraber yaşlanmıyor mu? 🙄

Erkekler biraz genç olsun derken 5 yaş falan kastedilir sizin durumunuz farklı. Siz daha 18 yaşındayken bu bey 36 yaşındaymış, siz doğduğunuzda ehliyet alabiliyordu. Bu kadar yaş farkı olunca ortak konuşulacak şeyler bulmak da zor olacaktır.

Ayarladığı kişi olmayınca garip garip konuşmuş dikkate almayın.

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
35 yaşımda 34 yaşındaki eşimle evlendim. Yani öyle bi şey yok. Nasip kısmet her şey.

genelde gozlemledigim gercekten 35 yas kadin 35 yas adamla evlenmiyor.
ya 5 10 yas buyukle evleniyor. ya 5+ yas kucukle.
sanirim erkekler 35 yasinda son delikanliliklarinda kendilerine 20lik gibi hissettirecek citirlara meylediyorlar.

Hayatımda böyle bir saçmalık duymadım. Adam sizden 18 yaş büyük kadın kafayı yemiş. Size tavsiyen kendi yaş aralığınızda birisi ile evlenin. Bu arada yaşınız geçmiş falan değil örneğin ben 43 yaşımda o zaman 39 yaşında olan eşimle evlendim.

Allah ne derse o olur . Akraniniz ile de olabilir, yaşça küçük olan bir adamla da olabilir, 40 yaş üstü olan biri ile de olabilir. Tamamen nasip işi bunlar .

Erkeklerde böyle bir şey var malesef kendinden çok küçük biriyle evlenmek isteği. Emin olun o adam seve-seve kabul ederdi sizi halbuki kızı yaşındasın nerdeyse. Size görücü bulan abla bence bir daha bulmasın söyleyinde .

Siz tepki verdiğiniz için yaptığı seyi savunmaya geçmiş hemen. Gerçekten sizin iyiliğinizi düşünse zaten en başta o kişiyi önermez. Bence o arkadaşınıza da mesafeli yaklaşın.

Eğer biriyle evlenecekseniz yaş değil de anlaşmanız asıl önemli olan. Birini sevdiğinizde begendiğinizde ve anlaştığınızda yaşın da bir önemi olmuyor. Zaten küçük gösteriyorsanız yaş rakamdan başka bir şey olmaz biriyle tanıştığınızda. Çevrenizdeki insanların görüşleriyle hayatınızı yönlendirmeyin ya da aklınıza takmayın. Cunku hayatta herkes kendi penceresinden bakıyor dünyaya. Penceresinden gördügü dünya nasılsa, o dünyayı nasıl algılıyorsa herkes de onun gibi yaşıyor zannediyor. Onun gibi yaşamayanları da görmezden geliyor. O yüzden dünya görüsü dar insanların söylediklerini doğru olarak kabul etmeyin. Gülün geçin.

Bence bu bir genelleme değil ama çevremdeki bekar 30+ erkek iş arkadaşlarım çalıştığımız üniversiteden yeni mezun olan kızlarla evlenip duruyorlar onların yaşı da 23-24

Sanırım doğurganlık meselesi yüzünden 35 yal civarı erkekler 20 li yaşlardakilere yöneliyor ama bence pek uygun değil ben olsam en fazla aramda 5-6 yaş olsun isterim

Yaş sınırımı var canım

Siz neden saçma sapan birinin lafıyla kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ki? Yaş ve ilişkiler konusunda bilirkişi mi sanki bunu söyleyen? "Çok beğendiysen sen al" deseydiniz.
Ben 31 yaşındayım, sevgilim 28 yaşında. Benim yaşlarımda olup kendisinden küçük eşi, sevgilisi olan arkadaşlarım var.
Gencecik kadınsınız, dert edeceğiniz bir şey yok.

X