"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Saçmalıyor kusura bakmayın ama çok büyük hadsizlik böyle laflar ya. O kim ki size böyle bir şey söylüyor ne cüretle yani. Ben şunu anladım bu hayatta, fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir. İnsan o an donup kalıyor ama kesinlikle haddini bildirin ya. Sinir oldum burada. Kendinizi de hiç kötü hissetmeyin. O tamamen size bu lafı edenin dengesizliği. Burada ne hikayeler okuyoruz insanların geç diye nitelendirdiği yaşlarda evlenip çok da mutlu olanları. Hiç üzülmeyin her şeyin bir zamanı vardır. Ama böyle insanlara tolerans göstermeyin.

Sacmalamislar. İstersen kırk yaşında adamla evlenirsin istersen otuz. Nasip bu işler.

ay şaka gibi inanılmaz daha 34 yaşında gencecik bir kadınsınız. 60 yaşında amcayla evleneceğime hiç evlenmem hayatımı yaşarım bu ne be.
Halam 36 yaşında iken 32 yaşındaki kocası ile evlendi. 25 yıldır evliler. Eski zaman bi de.
Yaşın kemale falan ermemiş en güzel yaşlardasın. Şu an evlenirsin 3 çocuk yaparsın istersen. 60 yaşındaki adamla çocuk mu yapıcan allah aşkına. 15 sene sonra ölecek. Çocuk yetim kalacak.
yaş önemli değil 35 yaşındaki ile de evlenicen diye bir şey yok. 40 da uyar sana ama max 45. O da adam genç duruyorsa. 45 i geçirmemelisin bence.

O hanıma söyleyeyin eğer evli ise kocasını boşayıp bu adamı alsın madem. Insanların şuursuzlugu yüzünden moralinizi bozmayın.

Patavatsız insanlar işte. Benim arkadaşım 32 yaşında 25 yaşında biriyle evlendi yani olabilir böyle şeyler ne alaka ya saçmalamış o kadın

Ablam 32 yaşında 28 yaşında birisiyle evlendi. 2 yıldır da evliler bir sorunları da yok. Saçmalamış o kadın, böyle insanları çevrenizden uzak tutun size bunu diyebilecek samimiyet bulamasinlar. 52 ne ya ben 31 yaşındayım babam 52 yuh yani.

Benim kuzenimde mesela ilk evliliginde aynı yaştaki sevgisiyle yapti , 1 ay evli kaldi o zaman yaşları 26 dı ikisinin , fakat damat bey bizim kuzenin kiz kardesine aşıkmış , 1 ay evli kaldılar ayrıldılar hemde 10 senelik sevgiliydi kuzenimin , hayatta neler var suan evlendi kendisi 29 yasında eşi 43 yasında adamın liseye giden kızı var ama genç gösteriyor tabiki adam suan bir tanede evlatları oldu mutlular ama sizin durum tabi cok farklı , biraz kadın sizi oraya dogru itelemiş , insanların bakış açıları su devirde cok farklı aradaki yas farkı bence önemli bende kuzenim evlenirken iyi düsün dedim ama gayette iyi anlasıyolar suan , bende ayrıldım eşimden 2. evliligimi yaptim eşimde 34 yasındaydı bende 34 yasındaydık.. Gayette ikinci baharımızı yaşıyoruz. Bazı insanlar biliyorsunuz kavun değilki seçip bakalım mutlak kaderimizi değiştiremiyoruz bazen evlilik ölüm ve dogum , hayatta herşey nasip kısmet iyi seçim yapmak lazım.. Merak etme senin kısmetin seni bulur her zaman nasip bu isler..

Öyle saçmalık mı olur yahu. Üzülmüşsünüz ama ben güldüm. Magazinel boyut farklı. O “ünlü erkek sanatçı”nın yaş farkını kapatacak başka meziyetleri vardır. 35 yaşındaki kamillerin, 58lik emmilerin ne vasfı varmış? Genç hanım istiyorlarmış, biz de neler istiyoruz...

İş yerindeki hanım cahilliğini bu denli belli etmeseymiş keşke. Hiç alakası yok, gerek çevremde gerek duyduklarımdan yola çıkarak 35-40 yaşlarında yaşıtlarıyla evlenen bir sürü insan var. Hanım ablanın iddia ettiği gibi 35 yaşında olup da 50-60 yaşlarında erkeklerle evlenenlere çok az rastladım.

Ne saçma konuşmuş, sen hiç takılma. Gönlüne göresi olmayacaksa ne önemi var? Çocuk için kaygı duyuyorsan da yumurtalarını dondurmayı araştırabilirsin

bence hanım arkadaşınız sizi kıskanmış...sizi iyi bir şekilde yani mutluluk gibi bir şekilde görmek istemiyor gibi böyle insanlardan uzak durmakta fayda var...adam da çok yaşlıymış hani

Ya saçma sapan laf etkilenmeden çay bile içemezsin bırak evlenmeyi o ablan kendi evlensin çok iyiyse.
Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni.
Yaşınla üni mezunu olmanın ne alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…