"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

35 yaşında olup 20lik kız peşinde koşacak olan varsa uzak olsun zaten . Hanım teyze eskide kalmış herhalde hala bu kafada insanlar var evet ama olmayanlar çoğunlukta diye düşünüyorum hiç canınızı sıkmayın. Bu tip insanlara da cevap verin susunca insanın içine oturuyor çünkü.

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Kız Allah seni olurmu öyle şey. Ben 86 lıym eşim 85 li 4 aylık evliyiz bebişimiz yolda
Yaşmı kaldı hangi devirdeyiz tam aksine erkekler çakal oldu yaşça buyuk kadınlarla evleniyorlar huzur için. Kimse ergen trıbi çekmek istemiyor

valla gayetde bakımlı 25 gosteren bi hanımım ama yaş vs hic düşünmedik aşık olduk ve engelleri aşıp dengeyi bulup evlendik. 60 yasında adam baba olmasın bi zahmet . Ne alaka

bunları aşın gozunuzu seveyim

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Takılmayın böyle sığ düşüncelilere o sırf size kabul ettirmek için saçma sapan konuşmuş

Benim kuzenim 39 yaşında evlendi ve esi 42 yasindaydi.
Amcam 42 yaşında evlendi, esi 35 yasindaydi.
Bir arkadaşım 40 yaşında evlendi, esi de 40 yasindaydi.

Her sey olabilir yani. O cok bilmiş hanim ablanın sizi kategorize etmesine izin vermeyin.

Benim 28 yaşındayken 33 yaşındaki kadınla evlenen arkadaşım hangi kategoriye giriyor acaba??
Aynı şekilde iki kuzenim de kendinden 5 yaş büyük kadınla evlenmişti. Bu işlerin yaşı mı varmış? Çok saçma bir önermeymiş teyzenin söylediği... Etrafımda pek çok kadın var orta yaşta evlenen , hepsinin de eşleri kendilerine denk. Hiç öyle yasliyla evlenen otuzlarinda tanıdığım yok

Ben 27 eşim 36 yaşında. Eşimin arkadaşlarının eşleri hep kendi yaşlarında. Hatta birinin eşi kendinden 1 yaş büyük 2de olabilir.

O gerzeklerin lafını ciddiye alma lütfen. Ne demek 52 yaşında koca adamla evleneceksin. Gençsin daha kendini de genç biriyle evleneceğim diye inandır. Sen kendini neye layık görürsen karşına öyle şeyler çıkar. Bana kalırsa herkes evlenmek zorunda değil insanlara yapılan bu baskıyı anlamıyorum.

O iş yerindeki arkadaşin büyük ihtimal mutsuz bir evliliğin içindedir,kafasindaki evlilik anlayışi buysa,sizi de kıskanıyordur.Ayrıca ünlü biri kadında olsa erkek de olsa işin içinde para varsa istediği yaşta biri ile evlenebiliyor ,bunun erkeği kadını yok .Sonrada bu amaçla evlendikleri için boşanıyorlar tabii.Tabii istisnalar vardır ,yas farkı olsa da gercekten mutlu olanlar vardir.Herkesin kafa yapısı ,istekleri farklı İnsan her yaşta evlenebilir. Kendinizi küçümserseniz karşınızdaki de küçümser.Maalesef toplumda böyle münasebetsiz insanlar var.Aksine o kişiye ağzının payını verin ,bir daha sizle bi şekilde konuşamasin.Kimsenin size bunu yapma hakkı yok.

İşyerinden kimse ile bu kadar içli dışlı olmayın. Amcayı kendi beğense size tavsiye etmez, götürürdü gözünün nuruna. Ayrıca teyzem eniştemden 3 yaş büyük. 28 yaşında falandı teyzem evlendiğinde, ona da demişlerdi artık genç bekarlara bakma, onlar gelmez sana diye. Çok biliyorlar ya herşeyi.

Bu kadin ile araniza mesafe koyun bence.
Sizin iyiliginizi degil kötülügünüzü istiyor.

İşyerindeki hanım sizi kıskanıp moralinizi bozmak istemiş muhtemelen bakmayın siz ona. Diğer türlü bir kadının başka kadına böyle çirkin söylemlerde bulunacağına inanmak istemem.

20 yaşındaki kızlar 35 yaşında erkek ister mi acaba, eskide kaldı böyle muhabbetler artık.
Ahahah hadi erkekler kendilerini nur nimet sayıyor da bu kadınlara ne oluyor. Doğru, abla kıskanmış konu sahibini. Amcayı genç eli yüzü düzgün hatuna yamayamadı sinir yaptı herhal.

Kendinden 20 yas küçük kadınla evlenmeyi hak görüyormus o haspa amca Ama 🤢

Lütfen moralinizi bozmayın 34 yaşındaki ile de evlenirsin 44 yaşındaki ile de önemli olan ruh ve beden uyumu ,50 yaş hele bı de erken ve cokmusse çok fazla

X