- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- Konu Sahibi ferayfusun87
Niye olmasın ya.Ona işine bak abla deseydin her tür manyak var bu ülkede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amcaya söz verdi herhal, 34 yaşında çıtır hatunla yapacam aranızı diye. Yapamadı, ne diyecek amcaya şimdi?Aracı olduğu adamı beğenmedin diye kendince saçmalamış, muhtemelen bozuldu. Gayet de yaşıtını akranını bulursun 52 yaşındaki adam ne ya. O adamın çocuğu olsa çocuk ergen olduğunda adam dede olur, cıks olmaz o iş.
Amcaya söz verdi herhal, 34 yaşında çıtır hatunla yapacam aranızı diye. Yapamadı, ne diyecek amcaya şimdi?
35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani?
Sacmalamasin o tanidiginiz özguvenini zedelemeye calisiyor hic sevmem çöp catancilariKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Bi yerde gördüm, '' Bin 50 yışındı bili 20 yışındı ginç kizi kindimi aşık idibilirim.'' diyordu, sjsjsjjs 1 saat güldüm kamile.Deseydin 55 yaşındaki adam çocuk yapmaz l torun bakar.adamin çocuğu olmaz .bu adamları her daim mükemmel çocuk yapabilecek biyolojide neden görüyorlar kalitesiz spermleri ve kalkmayan kuşları var biyolojik zaman kadimlara has bişey degil
Zaten biz de var kompleks şişko göbekli yasli kel yada sıska kısa erkekler nedense hep kendilerini biskolata erkeği görüyor aslında erkeklerin tümünde bu ego var kendilerine bakmazlar kadınlarda en ufak bişey olsa buyuturler bu fasulyeleri neden hep kendimize nimet yaptık bilmem.Bi yerde gördüm, '' Bin 50 yışındı bili 20 yışındı ginç kizi kindimi aşık idibilirim.'' diyordu, sjsjsjjs 1 saat güldüm kamile.