"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Nasıl bir saçmalık, bu işler beğenerek, anlaşarak olur, bir genelleme yapamayız 52 yaşında biriylede, olur kafa dengidir, karizmatiktir evliliği düşünebilirsin yada senin gibi 35 yaşında, yada 30 yaşında olur yine aşık olur evlenebilirsin olmaz diye bişey yok, kimseyi de ilgilendirmez .

Aracı olduğu adamı beğenmedin diye kendince saçmalamış, muhtemelen bozuldu. Gayet de yaşıtını akranını bulursun 52 yaşındaki adam ne ya. O adamın çocuğu olsa çocuk ergen olduğunda adam dede olur, cıks olmaz o iş.
Amcaya söz verdi herhal, 34 yaşında çıtır hatunla yapacam aranızı diye. 😁 Yapamadı, ne diyecek amcaya şimdi?

Amcaya söz verdi herhal, 34 yaşında çıtır hatunla yapacam aranızı diye. 😁 Yapamadı, ne diyecek amcaya şimdi?

Kim bilir eskiden bu çöpçatma işlerinden menfaat elde eden vardı, hepsi iyi niyetle yapmıyor zaar 😂😂 valla ben yaşıtımı aldım , tam da 35 yaşındayız, şimdi sordum şimdi olsa yine seni alırdım diyor belki yazıyor belki gönlümü alıyor bilemiyorum artık ama bence gideri var konusahibinin😂🥳

35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani?

23 yaşındayım ve çevrem de bu yaş aralığında. Hiçbiri de 35 yaşında adama bakmaz.
Size 50 yaşında adamı gösteren kadına da allah akıl fikir versin. Baya ihtiyacı var çünkü. Siz canınızı sıkmayın.

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Sacmalamasin o tanidiginiz özguvenini zedelemeye calisiyor hic sevmem çöp catancilari

Deseydin 55 yaşındaki adam çocuk yapmaz l torun bakar.adamin çocuğu olmaz .bu adamları her daim mükemmel çocuk yapabilecek biyolojide neden görüyorlar kalitesiz spermleri ve kalkmayan kuşları var biyolojik zaman kadimlara has bişey degil
Bi yerde gördüm, '' Bin 50 yışındı bili 20 yışındı ginç kizi kindimi aşık idibilirim.'' diyordu, sjsjsjjs 1 saat güldüm kamile.

Çok saçma ya... 50 yaşındaki tanıdığına genç birini bulmaya çalışmış galiba. O kadar karakteri iyi, işi gücü düzgün insanlar var ki 40 yaş civarında...

Maalesef bu zihniyette insanlar var. Önemli olan sizin ne istediğiniz. 33 yaşımda evlendim eşim de 35 yaşında idi.

34 yaşında evlendim, eşim 32 yaşındaydı gayette yakışıklı ve eğitimli bir insan. Arkadaşınız ağır saçmalamış, size ne gözle baktığını görmüş oldunuz böylece.
Bu cesareti veren sizsiniz. mesafe koyun, haddini bilsin.

Bi yerde gördüm, '' Bin 50 yışındı bili 20 yışındı ginç kizi kindimi aşık idibilirim.'' diyordu, sjsjsjjs 1 saat güldüm kamile.
Zaten biz de var kompleks şişko göbekli yasli kel yada sıska kısa erkekler nedense hep kendilerini biskolata erkeği görüyor aslında erkeklerin tümünde bu ego var kendilerine bakmazlar kadınlarda en ufak bişey olsa buyuturler bu fasulyeleri neden hep kendimize nimet yaptık bilmem.

X