35 Yaş,Bebek Sürprizi ve Kaygılarım.

Bak hayatım ben 32 yaşındayım ve 3 cocuk annesiyim evet cok zor büyütmek ama o kadar güzel ki evlat zate dogdugunda rahatını unutursun eger çalışmıyorsan da kızın büyümüş bebişi büyütmek zor olmaz.hayırlı olsun.

Valla bir sürü sürpriz durum yaşadım hayatta ama en kallavisi bu oldu. Sağlam sürpriz oldu.
Çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün. Alışacak inşallah benim kızımda. Başka çare bırakmadık.
9 sürmez sürmez endişe etmeyin
yalan değil benim de 2. gebeliğim daha ağır geçmişti.. üstesinden gelirsiniz
Çok teşekkür ederim,inşallah sürmez. Birde ikidir yaza denk geliyor en ağırlaştığım zamanlar. Geçen sefer yazın hamile kalırım bir daha planlarsam dedirtmişti bana bu sene yine yaz.

Çok teşekkür ederim.
Aslında aklıma gelen başıma gelir benim bu sebeple şimdi testi yaptırmayıp,süresini de geçirirsem ikilide yada üçlüde sorun olabilir derlerse çok pişman olurum yaptırmadığıma. O sebeple istiyorum

Evet şu an erken. Darlamasın beni şimdiden sıkıldım,kardeş diye.
Teşekkürler.
Yuh biz hep prezervatifle korunuruz ki dogum kontrol hapi kullanmiyorum zaten. Valla urktum simdi. Konunuzu baltaladim ama kusura bakmayin. simdiden saglikli ve kolay bi gebelik dilerim.
Sagolasın canım. Valla olabiliyor işte canlı kanlı örneği karşında. Bebekten sonra daha sağlıklı ve korunakli yöntemler araştıracağım sanırım.
Çok teşekkür ederim,sizede sağlıklı doğumlar.
Hepimizin farkli yönden sıkıntıları var işte. Hayat böyle. Benim eşimde onu ye bunu iç diye darlamaya başladı beni. Ben yediklerim agzımda yaşıyorum anlatamıyorum. İstifra edemem,edersem fenalaşırım bunu anlamıyor.
Bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşallah.

Çok teşekkür ederim.
Maşallah size,sağlıkla büyütün yavrularınızı.

vay tebrikler bebişim başıma gelecekleri görür gibiyim ,sıkma canını hayırlı uğurlu olsun,ota bo..a pedagog diyorum ama istersen bir danış 34+ olduğundan taramaların zaten yaş risk gelecek takılma bence prenatal teste gerek yok ama karar senin.

Üzerinize alınmayın yahu. Neden acımasızca olsun. Ben kızıma belli bir standart sağladım,imkanlar doğrultusunda. İkinci çocuğumada aynı imkanı sağlamak isterim. O standartı bir tık yükseltebilmek adına iş kuracaktım. Şimdi bu yakın zamanda olamayacak. Bu benim kendimle ilgili görüşüm,bir başkası 35 benim en verimli çağım diyebilir,saygı duyarım.

Çok teşekkür ederim,sizede sağlıklı doğumlar.
Hepimizin farkli yönden sıkıntıları var işte. Hayat böyle. Benim eşimde onu ye bunu iç diye darlamaya başladı beni. Ben yediklerim agzımda yaşıyorum anlatamıyorum. İstifra edemem,edersem fenalaşırım bunu anlamıyor.
Bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşallah.[/QUOTE]
Amin teşekkür ederim..

Anlıyorum vallahi midem yoğun bi şekilde bulanıyo hiçbi şey gözüm görmüyo ve bende kusamam. Eğer yaparsam daha beter olurum. Ne bi koku ne bi yiyecek göresim var. Size de sarı leblebi ve çubuk kraker tavsiye ediyorum. Bi nebze olsun iyi geliyor :)

Canım sağol.
Korkutma beni yahu.
Pedagog kardeş yapın zamanı gelmiş demişti bana,bende yok canım deyip sırıtmıştım. Şimdi kadına hamileyim diye gitmek koyar bana

oncelikle hayirli olsun saglikla gelsin kuzunuz :)

38 yasinda dogurmus bir kadin olarak icinizi rahatlatiyim dedim

cok guzel ve kolay bir hamilelik gecirdim hatta oglumu 30 yasindayken dogurmustum ondan bile kolay oldu hamilelik sureci

prenatal test yaptirdim biraz tuzlu bir test ama bence deger , cok sukur saglikli bir bebis dogurdum , darisi basiniza

kardes kiskancligina gelince , kardes olunca illa kiskaniliyor ama ben bu durumun ailenin elinde oldugunu dusunuyorum
ilk birkac hafta oglum gercekten cok kiskandi ve bana tepki gosterdi cunku 8 sene boyunca odak noktam oydu , cocuk bi anda beni kaybettigini sandi
ben o surecte aksam okul donusu iki saat hep oglumla ilgilendim , bebegi emzirirken yanima oglumu da aldim , uyuturken gel beraber tv izleyelim deyip bi yanimda bebek bi yanimda oglum uzandik
ve surekli ona sunu soyledim , o daha cok kucuk , hepimize ihtiyaci var , baksana altina kaka yapiyor cok aciz ve biz olmazsak yasayamaz , ben demedim hep biz dedim , zaten bikac hafta sonra oglum duruma alisti ve inanilmaz sahiplendi , kiskanclik olayi da bitti

bir de dogum oncesi aile buyukleriyle konustum , mutlaka ogluma ilgi gostermelerini soyledim , eve gelen herkes once ogluma gitti onu optu kokladi , yakin arkadaslarim bebek ziyaretine geldiginde ogluma da hediye getirdi
biz bu sekilde hasar gormeden atlattik , simdi kizim 1 yasinda ve abisine tabiri caizse tapiyor , abisi de ona , opmeden koklamadan okula bile gitmiyor , okuldan gelince hepimizi pas gecip kardesine sariliyor

Canım çok teşekkür ederim.
Zaten babası ben artık kızımı daha cok severim diyor ki zaten gözünün içine bakar kızimın. Onların ilişkisi süper. Bakalım zamanla alışacak. Bizde çok istediği birşeyi alalım bari kardeş getirdi diye. İyi fikirmiş.

Amin teşekkür ederim..

Anlıyorum vallahi midem yoğun bi şekilde bulanıyo hiçbi şey gözüm görmüyo ve bende kusamam. Eğer yaparsam daha beter olurum. Ne bi koku ne bi yiyecek göresim var. Size de sarı leblebi ve çubuk kraker tavsiye ediyorum. Bi nebze olsun iyi geliyor :)[/QUOTE]
Aaa hamilemisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin çok sevindim gerçekten yanlış hatırlamıyorsam uğraşıyordun o yüzden görünce yazmak istedim minik sağlıkla gelsin

Çok teşekkür ederim,sizde saglikla büyütün.
Ne güzel dengeyi sağlamışsınız,maşallah.
Bende testi yaptıracağım kesin diyorum artık. İçim rahat olmali ki ben mutlu olayım,kaygılı,stresli olmamalıyim,aksi halde çok daha zor günler geçireceğiz aşikar. İnsan ister istemez etkilenir.
Birde benimde aklimdaydı. Kizımı sevmeden bebeğe kimse dokunamaz demek. Iyi hatırlattınız. Cidden uzulsun istemem.

Çok iyi yaa...Aldatma boşanma vs. Başlıklarından sonra bir müjdeli başlık.
okurken heyecanladım valla.
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun sağlıkla kucağınıza alın inş.

Testi mutlaka yaptırın.Allah muhafaza kötü bir sonuçta bebeği aldırmasanız bile bilinçlenmeniz ve hazırlıklı olmanız daha iyi olur sanki...

Ama yok yok sağlıkla gelecek bebişiniz inş.bugün dua edeceğim sizin için Allah kabul etsin şimdiden..
Prensesede söyleyin onunda hakkı bu heyecanı yaşamak.kıskanmaz emin olun siz ilginizi alakanızı ondan esirgemeyin yeter.

hayırlı olsun saglıkla dogsun inşallah
hşç kendını sıkma zaten bırkaç sene sonra senden kardeş isteyecekti sen erken yapmış oldun ,
ben bu Prenatal test i sormak stiyorum sana , kaç haftalıken yapılıyor bu test ,

Amin teşekkür ederim..

Anlıyorum vallahi midem yoğun bi şekilde bulanıyo hiçbi şey gözüm görmüyo ve bende kusamam. Eğer yaparsam daha beter olurum. Ne bi koku ne bi yiyecek göresim var. Size de sarı leblebi ve çubuk kraker tavsiye ediyorum. Bi nebze olsun iyi geliyor :)[/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun. O kadar iyi anliyorum ki. Son kustugumda acil serviste açtım gözümü. İnşallah geçer bulantılar bir an önce

Sagolasın çok teşekkür ederim.
Hayırlısı böyleymiş.
11 haftalıkken yaptır dedi doktorum. Sanırım 9-11 haftalar arası yapılıyor.Cinsiyet bile öğreniliyormuş ama maliyetli biraz.

cok uzuluyorlar , ben oglumun gozlerinde goruyordum ve icim parcalaniyordu , yani aile ve yakin cevre tembihliydi ama disarda karsilastigimiz insanlar hep bebege ilgi gosterdigi icin yavrumun boynu bukuluyordu hemen
ama ben hep oglumu el ustunde tuttum o surecte yoksa gercekten ilk cocuk icin cok zor bir durum
belki de kendim de yasadigim icin biliyorum , ben de kardesimi cok asiri kiskanmiatim tabi o donem kimse umursamamis bile beni idare edelim derdine dusmemis , sonradan cok sevmistim ama ilk bi kac yil ciddi anlamda zor gecmisti benim icin
oglumun bu duyguyu yasamasini hic istemedim
birde nacizane tavsiye kizinizin cok istedigi birseyi alin , dogum oldugu gun ona verip kardesin getirdi bunu senin icin deyin , benim 8 yasindaki oglan bile tam inanamasa da hediyeye bayildigi icin yemis numarasi yapmisti :)

Gözlerim doldu okurken niyeyse.
Ben de mi hamileyim yoksa

Tebrik etmeye geldim.

Sürpriz bebek hayırlı evlat olur.
Evinize bereket getirir inş :)

Sagolasın çok teşekkür ederim.
Hayırlısı böyleymiş.
11 haftalıkken yaptır dedi doktorum. Sanırım 9-11 haftalar arası yapılıyor.Cinsiyet bile öğreniliyormuş ama maliyetli biraz.

tahmınen ne kadar mal oluyor ,

bizde yaşarız inşallah bu duyguyu canım
tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…