• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

rahim filmi tüplere bi ilaç sıkıyorlar önce.büyük bir şırıngayla:1:bu ilaç tüplerden geçerse filimde açık renkte görülüyor.ilaç geçmezse yani tüpler tıkalı demek bu,

o zaman orası karanlık çıkıyor.

ve iyi bir yerde çektirmezsen ve acemi birine denk gelirsen canın çok acıyor.bu sebepten ben,

istanbulda fındıkzade de özel bir yerde çektiricem.
burada son tekneloji ve en ufak bir ağrı,sızıda olmuyor.
ama tabiki diğer yerlere göre biraz pahalı 370 civarında bildiğim kadarıyla.

BEN DAHA ÖNCE BAŞKA YERLERDE İKİ KERE ÇEKTİRDİM VE CANIM ÇOK ACIDI.
TÜPÜMÜN BİRİSİ YAPIŞIK ÇIKTI.VE ONUDA LAPOROSKOPİ AMELİYATI İLE AÇTIRDIM VE HEMEN HAMİLE KALDIM.
MAALESEF BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
VE AÇILAN TÜPÜN ENFEKSİYONLA TEKRAR TIKANABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ DOKTORUM.BU SEBEPTEN DE
TEKRAR RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEM GEREKLİ:19:
NE YAPALIM YETERKİ HAYIRLI EVLADIMIZ OLSUN ONUDA ÇEKTİRİRİZ.

bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle :54: ayrıca geçmiş olsun,bebeğini kaybetmişsin.. :53: bidaha inş böyle bişey yaşamazsın...
ama bişey daha sormak istiyorum..
benim canım inanılmaz tatlıdır mesela,herkesten bi nebze daha fazla stres olup korkuyorum herşeyden..kan aldırmak bile buna dahil o yüzden detay sorucam,kusura bakma :17: rahim filmi için sıkılan ilacı rahim ağzından bişey yerleştirip mi yapıyolar?alttan muayene gibi diyebilir miyiz?daha mı farklı bişey :44:

bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle :54: ayrıca geçmiş olsun,bebeğini kaybetmişsin.. :53: bidaha inş böyle bişey yaşamazsın...
ama bişey daha sormak istiyorum..
benim canım inanılmaz tatlıdır mesela,herkesten bi nebze daha fazla stres olup korkuyorum herşeyden..kan aldırmak bile buna dahil o yüzden detay sorucam,kusura bakma :17: rahim filmi için sıkılan ilacı rahim ağzından bişey yerleştirip mi yapıyolar?alttan muayene gibi diyebilir miyiz?daha mı farklı bişey :44:

evet allattan maalesef bir aletle rahim ağzını gerdirip açıyorlar:26:

ama ben seni korkutmayayım.ben ilk rahim filmimi devlet hastanesinde ve yıllar önce çektirmiştim ve acemiydiler sanırım çok acımıştı.bir dahamı tövbe dedim.

sonra ankarada tanıdık bir doktora çektirdim dr o kadar dikkatli yaptı ki çok çok az acımıştı.

şimdide hiç acısız fındıkzadadeki yeri öğrendim.orada aletler son tekneloji ve en ufak bir sızı dahi olmuyormuş.

bende orayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı olsun.

iyi dileklerin içinde teşekkür ederim RABBİM SANADA TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞAALLAH:16:

ayse_firuzemm canım ben geçen ayda yine seninle aynı regl oldum, bu ayda ikimiz aynı zamanda olduk. Acaba havadan dolayımı diye aklıma geldi. Ya da ikimizde de aynı problem mi var diye düşündüm. Ben daha önce çocuk düşünürüm diye hormon testi falan yaptırdım, dr muayene oldum bişey çıkmadı. Ama yaklaşık 2 aydır çocuk girişiminde bulunuyorum hadi hayırlısı bakalım. Gerçi eşim kendini çok kasıyo spermler bazzan hiç gelmiyo .
Zaten adet düzensiz olduğu için ovulasyonuda tutturamıyorum :(((

canım bilmiyorum ki aynı sorun mu var.benim adetlerim 3 senedir düzensiz ve bu konuda hiç hormon testi yaptırmadım:26:

Bende biraz kiloda var.zaten kilo alalı adetimin düzeni bozuldu.en son doktora gittiğimde kilo ver düzelir adetin demişti.

Bende 7 kilo verdim ama daha vermem gerek.163 boyum ve 80 kiloyum maalesef.

Eşimle dün konuştuk o da diyor hemen rahim filmi çektirmeyelim.biraz kilo ver bahara kadar diyor.

Düşündüm bana da mantıklı geldi.en az bir 10 kilo daha vermek hedefim.

Rabbim sana da yardım etsin eşinin durumuda zor ama zamanla düzelir inşaallah.

Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın.

Arkadaşlar bir kaç yıldır ve ?bu ayda çok az adet oluyorum ve sol kasığımda iğne batmaları oluyor.

Ve ağrı ,sızılarımı hep soldan hissediyorum.

Birde dün yani adetimin ilk günü sol kalçam ve bacağıma vuran bir ağrı oldu.

Acaba bunlar kist belirtisi olabilir mi benimle aynı şeyleri yaşayan var mı:50:

Arkadaşlar Merhaba
Ümit olmaya geldim size. 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli adetim en erken 30 günde olurdu. En küçük bir hava değişiminde en az bir hafta atardı. Bu nedenle ne zaman adet olacağımı hiç bir zaman kestiremezdim. 2.5 yıllık evliyim ve bebeğim hiç beklemediğim bir anda gelip konuverdi rahmime.
Gebe kalmadan son 6 ay önce adetlerim iyice düzensizleşti. Bu süreçte diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordum ve adet düzensizliğimle birlikte kilo vermemde durdu. Ne yaparsak yapalım kilo veremedim ve diyetide bıraktım bu nedenle. Bu arada bir önceki reglim ile 3 ay geçmişti. Her yıl böyle çok fazla gecikmeler olurdu zaten ara ara ama daha önce evli değildim ve çok da önemsemiyordum. Şimdi ise evliydim ve migren nedeniyle doğun kontrol ilaçlarını kullanamadığım için zor oluyordu. Sonunda Ankara'da Prof Dr Aydan Biri'ye gittim. Rahmime ultrasonla baktığında minik minik bir çok kist vardı. Kan testleri, adet dönemi çekilen ultrason derken (adetimi epey bekleyince bunu çekmektirmek içinde epey bekledim) sonuçlar çıktı ve Aydan Hanıma gösterdim. PKO sın demedi ama yatkınlığım vardı ve önlem almazsam orada doğru gidiyordu. Ki bu annemden bana kalan bir miras. Henüz bebek düşünmediğimiz için adet gecikmesi 40-45 günü bulduğunda kullanabilirsin dediği bir ilaç verdi ve ben geciken ilk reglimde kullandım. İlaçtan sonraki ilk reglim biraz ağrılı oldu ve rengi oldukça koyuydu. Aynı zamandada çok yoğun bir kıvamdı. Sanırım tüm kistleri o adetimle birlikte attım. Ve bu reglimden sonraki 28-30. günlerde nasılsa düzenli yumurtlamıyorum diyerek önemsemediğim ve takvim olarakda imkansız görünen bir tarihte gebe kaldım. Öyleki hiç ihtimal vermediğim için 6. haftada fark ettim gebeliğimi. Ki yine reglim gecikti diye doktorumun verdiği bu ilacada başlamıştım 45. günden sonra. Bir haftadır süren bulantılar ve 2 haftadır süren göğüs ağrısı ile şüphelenip bir test aldım. İdrarı damlatmamla iki çizginin oluşlası bir oldu. Akşam saatiydi ve eşimi acilen mesaiden çağırdım eve. Ben ağlar görünce önce o da korktu. Şok, şaşkınlık, korku, mutluluk derken o gece geçmek bilmedi. ertesi gün sabahtan sağlık ocağına gittik ama sonucu hemen alamayabilirsiniz deyince doğru Aydan Hanımın yanına yollandık. Kan testini 2 saat gibi bir sürede verdiler ve evet gebeydim. Aydan Hanımdan rica minne aynı güne bir randevu kopartıp o gün ilk ultrasonumuza girdik. Pırıl pırıl olmuş rahmimde minik bir kalp pıtır pıtır atıyordu. Bilmiyorum belkide bebek isteyip uğraşsaydım reglimin 12-16. günleri falan uğraşırdık sanırım ama oğlum reglimi beklediğim bir tarihte konuvermişti rahmime. Reglim ile yumurtamın arasında 2 hafta gibi koca bir fark vardı. Doktorum çok şanslı olduğumu benim gibi insanların gebe kalmak için yıllarca uğraştığını söyledi. Ki en başta gebeliği çok fazla ertelememi söylemişti. PKO demiyorum ama senin durumunda birisinin 2 yıl gebe kalamaması normal bir süre çok erteleyip sonra da stres yaşamayın demişti. Ki oğlum bizi bekletmedi ve şu an 31. haftadayız ve oğlumu kucağımıza almak için gün sayıyoruz.
Sanırım bazı şeyler nasip kısmet. Dilerim Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, isteyen her kadın tatsın içinizdeki kıpırtının mutluluğunu, isteyen her kadına versin Annelik sıfatını...

gzl dileklerin için Aminnn diyorum.
ben DR a muayene oldum ama bişey çıkmadı. ilk muayene de küçük küçük bişeyler var dedi. ilaç verdi. bir daha ki ay kontrole gittiğimde hepsini atmışsın aferin dedi.
testler falan da temiz görünüyor. Ama dediğiniz gibi Allah bilir bir canı ne zaman vereceğini.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba
ümit olmaya geldim size. 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli adetim en erken 30 günde olurdu. En küçük bir hava değişiminde en az bir hafta atardı. Bu nedenle ne zaman adet olacağımı hiç bir zaman kestiremezdim. 2.5 yıllık evliyim ve bebeğim hiç beklemediğim bir anda gelip konuverdi rahmime.
Gebe kalmadan son 6 ay önce adetlerim iyice düzensizleşti. Bu süreçte diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordum ve adet düzensizliğimle birlikte kilo vermemde durdu. Ne yaparsak yapalım kilo veremedim ve diyetide bıraktım bu nedenle. Bu arada bir önceki reglim ile 3 ay geçmişti. Her yıl böyle çok fazla gecikmeler olurdu zaten ara ara ama daha önce evli değildim ve çok da önemsemiyordum. şimdi ise evliydim ve migren nedeniyle doğun kontrol ilaçlarını kullanamadığım için zor oluyordu. Sonunda ankara'da prof dr aydan biri'ye gittim. Rahmime ultrasonla baktığında minik minik bir çok kist vardı. Kan testleri, adet dönemi çekilen ultrason derken (adetimi epey bekleyince bunu çekmektirmek içinde epey bekledim) sonuçlar çıktı ve aydan hanıma gösterdim. Pko sın demedi ama yatkınlığım vardı ve önlem almazsam orada doğru gidiyordu. Ki bu annemden bana kalan bir miras. Henüz bebek düşünmediğimiz için adet gecikmesi 40-45 günü bulduğunda kullanabilirsin dediği bir ilaç verdi ve ben geciken ilk reglimde kullandım. Ilaçtan sonraki ilk reglim biraz ağrılı oldu ve rengi oldukça koyuydu. Aynı zamandada çok yoğun bir kıvamdı. Sanırım tüm kistleri o adetimle birlikte attım. Ve bu reglimden sonraki 28-30. Günlerde nasılsa düzenli yumurtlamıyorum diyerek önemsemediğim ve takvim olarakda imkansız görünen bir tarihte gebe kaldım. öyleki hiç ihtimal vermediğim için 6. Haftada fark ettim gebeliğimi. Ki yine reglim gecikti diye doktorumun verdiği bu ilacada başlamıştım 45. Günden sonra. Bir haftadır süren bulantılar ve 2 haftadır süren göğüs ağrısı ile şüphelenip bir test aldım. Idrarı damlatmamla iki çizginin oluşlası bir oldu. Akşam saatiydi ve eşimi acilen mesaiden çağırdım eve. Ben ağlar görünce önce o da korktu. şok, şaşkınlık, korku, mutluluk derken o gece geçmek bilmedi. Ertesi gün sabahtan sağlık ocağına gittik ama sonucu hemen alamayabilirsiniz deyince doğru aydan hanımın yanına yollandık. Kan testini 2 saat gibi bir sürede verdiler ve evet gebeydim. Aydan hanımdan rica minne aynı güne bir randevu kopartıp o gün ilk ultrasonumuza girdik. Pırıl pırıl olmuş rahmimde minik bir kalp pıtır pıtır atıyordu. Bilmiyorum belkide bebek isteyip uğraşsaydım reglimin 12-16. Günleri falan uğraşırdık sanırım ama oğlum reglimi beklediğim bir tarihte konuvermişti rahmime. Reglim ile yumurtamın arasında 2 hafta gibi koca bir fark vardı. Doktorum çok şanslı olduğumu benim gibi insanların gebe kalmak için yıllarca uğraştığını söyledi. Ki en başta gebeliği çok fazla ertelememi söylemişti. Pko demiyorum ama senin durumunda birisinin 2 yıl gebe kalamaması normal bir süre çok erteleyip sonra da stres yaşamayın demişti. Ki oğlum bizi bekletmedi ve şu an 31. Haftadayız ve oğlumu kucağımıza almak için gün sayıyoruz.
Sanırım bazı şeyler nasip kısmet. Dilerim allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, isteyen her kadın tatsın içinizdeki kıpırtının mutluluğunu, isteyen her kadına versin annelik sıfatını...

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşaallah.

Son düzenleme:
yaw arkadaşlar buraya neden kimse yazmıyor?

bende her gün bakıyorum ama kolay kolay kimse yazmıyor ki:50:

bu arada hala adetim bitmedi ilk üç gün çok az olan adetim sonraki günler çoğaldı ve

geçen ay çamur gibi olmuştu bu ay normal oldu çok şükür.

komşum eşimin elinde bir oğlan çocuğunu severken görmüş rüyasında:14:

ne zaman gerçek olacak bu rüya:14:

ÇOK YALNIZIM GURBET ELLERDE ANAM,BACIM YANIMDA DEĞİL:14:

YAKINIMDA HİÇ DOST DENECEK İNSAN YOK:14:

BARİ BİR BEBEĞİM OLSAYDI AMA ODA YOK:5:

YOK İŞTE YOK OLMUYOR:14:

İÇİMİ DÖKECEĞİM BİR DOSTUM OLSAYDI OMUZUNDA AĞLASAYDIM BENİ DİNLESEYDİ YOK İŞTE ODA:14:

ÇOK ÇARESİZ VE YALNIZIM:14:

EEYY ÇARESİZLERİN ÇARESİ,YALNIZLARIN HER DAİM YANINDA OLAN ALLAH IM

NE OLUR ÇARESİZ BIRAKMA BİZLERİ, BOYNU BÜKÜK BIRAKMA NE OLUR,

SENİN HAZİNENDE BOL, SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET EN YAKIN ZAMANDA NE OLUR KİMSESİZLERİN KİMSESİ RABBİM:14:

GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA SANA LAYIK KULLARINDAN OLMAMIZI NASİP EYLE,

NE OLUR EVLATSIZLIK İMTİHANI İLE İMTİHAN ETME KİMSELERİ EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA,

EYY HER ŞEYE KADİR OLAN ALLAH IM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME:14:

bugün benim adetimin 10. günü. yumurtlama için bişeyler yapmak istiyordum ama işten güçten yapamadım. ne yapabilirdim mesela? incir mi yemeliydim sık sık yumurta kalitesini arttırmak için?
bu ay tam 30. günde adet oldum 11,13,15,17. günler fırsatı değerlendiririm diye düşünüyordum, ammaaa benim koca il dışına gitti ve tam da bu günlerde galiba ildişında olacak. şansa tükürim yaaa. o kadar boş kaldı iş çıkmadı, tam da gününü buldu.
hayırlısı artıkın yapcak bişey yok.

bende her gün bakıyorum ama kolay kolay kimse yazmıyor ki:50:

bu arada hala adetim bitmedi ilk üç gün çok az olan adetim sonraki günler çoğaldı ve

geçen ay çamur gibi olmuştu bu ay normal oldu çok şükür.

komşum eşimin elinde bir oğlan çocuğunu severken görmüş rüyasında:14:

ne zaman gerçek olacak bu rüya:14:

ÇOK YALNIZIM GURBET ELLERDE ANAM,BACIM YANIMDA DEĞİL:14:

YAKINIMDA HİÇ DOST DENECEK İNSAN YOK:14:

BARİ BİR BEBEĞİM OLSAYDI AMA ODA YOK:5:

YOK İŞTE YOK OLMUYOR:14:

İÇİMİ DÖKECEĞİM BİR DOSTUM OLSAYDI OMUZUNDA AĞLASAYDIM BENİ DİNLESEYDİ YOK İŞTE ODA:14:

ÇOK ÇARESİZ VE YALNIZIM:14:

EEYY ÇARESİZLERİN ÇARESİ,YALNIZLARIN HER DAİM YANINDA OLAN ALLAH IM

NE OLUR ÇARESİZ BIRAKMA BİZLERİ, BOYNU BÜKÜK BIRAKMA NE OLUR,

SENİN HAZİNENDE BOL, SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET EN YAKIN ZAMANDA NE OLUR KİMSESİZLERİN KİMSESİ RABBİM:14:

GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA SANA LAYIK KULLARINDAN OLMAMIZI NASİP EYLE,

NE OLUR EVLATSIZLIK İMTİHANI İLE İMTİHAN ETME KİMSELERİ EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA,

EYY HER ŞEYE KADİR OLAN ALLAH IM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME:14:

ayy canım benim yaa. yalnızlık çok kötü bişey. benim ailem yakınım da sayılır bir araç mesafesinde. ama yinede insan herşeyi ailesiyle bile paylaşamıyor.
bu nedenle KK süper bişey. derdimizi sorunlarımızı burada anlatıp çözüm bulabiliyoruz. en azından içimizi döküp rahatlayabiliyoruz.
çocuk olayında ise ben yeni başladım biliyosunuz ama bazan diyorum ki Allah'ım hemen olsun falan ama sonra da düşünüyorum o canı Allah veriyor. o ne zaman isterse o olacak biz ne de yapsak zamanı gelmeden gül açmıyor. bu kadar çok istediğimde bir an diyom ki ya hemen olurda yaramaz huysuz bir çocuk olursa, ya da olurda çok küçükken ölürse vs vs insanın aklına bir sürü şey geliyor. Allah herşeyin hayırlısını versin. belki de bizim imtihanımız da böyledir.

bir de mesela bana dr demişti ki bişeyin yok tahliller temiz falan. ama geçen ay eşim boşalamadı yani boşa boşaldı:) bu ayda dur du tam benim ovulasyon zamanı il dışına gitti. bişey olmuyosa olmuyordur. Allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize...

ayy canım benim yaa. yalnızlık çok kötü bişey. benim ailem yakınım da sayılır bir araç mesafesinde. ama yinede insan herşeyi ailesiyle bile paylaşamıyor.
bu nedenle KK süper bişey. derdimizi sorunlarımızı burada anlatıp çözüm bulabiliyoruz. en azından içimizi döküp rahatlayabiliyoruz.
çocuk olayında ise ben yeni başladım biliyosunuz ama bazan diyorum ki Allah'ım hemen olsun falan ama sonra da düşünüyorum o canı Allah veriyor. o ne zaman isterse o olacak biz ne de yapsak zamanı gelmeden gül açmıyor. bu kadar çok istediğimde bir an diyom ki ya hemen olurda yaramaz huysuz bir çocuk olursa, ya da olurda çok küçükken ölürse vs vs insanın aklına bir sürü şey geliyor. Allah herşeyin hayırlısını versin. belki de bizim imtihanımız da böyledir.

bir de mesela bana dr demişti ki bişeyin yok tahliller temiz falan. ama geçen ay eşim boşalamadı yani boşa boşaldı:) bu ayda dur du tam benim ovulasyon zamanı il dışına gitti. bişey olmuyosa olmuyordur. Allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize...

evet insanın içinde ne sakladığı herkesle paylaşamadığı var değil mi?ben 10 yıllık evliyim bir anlatsam roman olur.

benim eşimde cinsel isteksizlik vardı yıllarca.benim en verimli zamanlarım hep boş geçti.

nice aylar yumurtlama günleri gelir geçerdi eşim yanaşmazdı bana:50:

mesela 2 ayda bir, ayda bir ve de bir keresinde 8 ay hiç dokunmadı bana:50:

o günlerim azap gibi gelirdi bana şu anda da aynı olsa sabredebilirmiydim bilemiyorum:26:

ama başa gelen çekiliyor bir şekilde işte.

O zamanlar adetlerim çok düzenliydi.belki o dönemlerde düzenli bir ilişkimiz olsaydı şimdiye böyle evlat hasreti çekiyor olmazdım bende:50:

3 yıldırda kilo aldım adetlerim bozuldu.yani eşim normale döndü ama bu sefer stresten benim düzenim bozuldu işte:50:

imtihan çok zor gerçekten.İNSAN BUNLARI HERKESE ANLATAMIYOR Kİ.

BURADA EN AZINDAN EN ZOR ANLARIMIZDA İÇİMİZİ DÖKÜP RAHATLIYORUZ.

SENDE YENİ BAŞLAMIŞSIN ÜZÜLME.HER ŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR VE TEZ ZAMANDA RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞAALLAH.

Mrb kızlar. bende aynı dertten Muzdaribim
Pco ile başım dertte geri evleneli daha 6 ay oldu ama
Adetlerim 30 35 gunarası degısıyor
Strese gerek yok Kızlar bu Konuda Stres coook önemlı :) Stres yok
Devam ..

Mrb kızlar. bende aynı dertten Muzdaribim
Pco ile başım dertte geri evleneli daha 6 ay oldu ama
Adetlerim 30 35 gunarası degısıyor
Strese gerek yok Kızlar bu Konuda Stres coook önemlı :) Stres yok
Devam ..

haklısın stres yapmamamız gerek ama 10 yıllık bir bekleyiş olunca ister istemez stres oluyo:50:

RABBİM SANA BÖYLE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİN İNŞAALLAH.

İSTEDİĞİN BİR ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞAALLAH.

BU MEVLİD KANDİLİ GECESİ HERKESE MÜBAREK OLSUN VE RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

AMİİİN.

ayşe_firuzem kaç yaşındasın?

31 yaşındayım:26:

bilmiyorum herkes aynı mı ama ben bu yıl daha bir olgunlaştım sanki.

daha çok ahiretimi düşünüyorum.

Allah herkese hayırlı uzun ömür versin ne kadar yaşayacağız bilinmez ama neredeyse ömür yarılandı:26:

her yaşın ayrı güzelliği olsada şimdiki aklımla bir on yıl öncesine gitmek isterdim.

BENDENDE SANA BİR SORU GELSİN O ZAMAN:13:

NERELİSİN VE NEREDE OTURUYOSUN?

Son düzenleme:
Back