• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

haklısın stres yapmamamız gerek ama 10 yıllık bir bekleyiş olunca ister istemez stres oluyo:50:

RABBİM SANA BÖYLE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİN İNŞAALLAH.

İSTEDİĞİN BİR ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞAALLAH.

BU MEVLİD KANDİLİ GECESİ HERKESE MÜBAREK OLSUN VE RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

AMİİİN.

Haklısın Canm 10 yıl Çook uzun bir süre :( ALLAH Aratmasın Ben Bile şimdi istiyorum
Aslında ilk 4ay falan istemedim daha sonra Bıraktım Olmazsa Falan diyerekç
ALLAHım Hayırlı evlatlar versin hepimize. Şubatta da Adet olursa Doktora gideceğim bende

kızlar meraba benimde son adet tarihim 3 aralık evlenmeden önce adetlerim düzensizdi yani 35 veya 40 günde adet olurdum evlendikten sonra hemen hamile kaldım ve 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı.9 ay oldu ve o aydan itibaren adet düzensizliğim yoktu en fazla 2 gün geçiyordu..taki geçen aya kadar 5 gün geçmişti ve aralık 3 te adet ıoldum ve korunmaıda bıraktık..bu ay tam 7 gün geçtikten sonra test yaptım negatif kan testi yaptırdım yine negatif aile hekimi 2-3 gün daha bekle sonra kadın doğumcuna git dedi bende 13.gün kadın doğumcuya gittim ama devlet hastanesine pek ilgilenmedi ultrasyonla baktı kist felan yok dedi ve hiç birşey demeden adet söktürücü yazdı bende burdan okuduğuma göre geç döllenme diye duymuştum doktora dedim yok dedi ama için rahat etsin diye kan testi yapalım dedi ve yine negatif çıktı ve adet söktürücü verdi ve salı günü bitti..hala hasta olmadım ..ve hala merak içindeyim..çok stres yaptım acaba ondanmıdır..yoksa hamileyimmi 8 gündürde test yapmadım içimden diyorum ki ya hamileysem bu ilacı içtim ..zaten ilk gebeliğim sonlandı..onu bile daha atlatamamışken o yüzden test yapmaya korkuyorum..

belki stresten gecikmiştir merak etme.eğer hamileysende Rabbim o nu dünya ya getirecekse sapasağlam olur hiç korkma.

hiç bir zarar gelmez.benim bir arkadaşım da bir sürü ilaç kullanmış ve film falan çektirmiş gebeliğini bilmeden.çok korkuyordu ama bebeği sapasağlam doğdu maaşallah.

Allah hakkında hayırlısını versin.

Haklısın Canm 10 yıl Çook uzun bir süre :( ALLAH Aratmasın Ben Bile şimdi istiyorum
ALLAHım Hayırlı evlatlar versin hepimize. Şubatta da Adet olursa Doktora gideceğim bende

doktoru ihmal etme aman.Rabbim sanada aratmasın tez zamanda göbüşünü bebişle doldursun inşaallah:49:

tedavi sürecin olursa bizlerle de paylaş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Arkadaslar benim de 35 gunde bir adet dongum vardi genellikle 3-5 gun gecikirdi. 3,5 yillik evliyiz.gecen ay korunmayi biraktik. Sat im 5 aralikti.ben 5 ocakta evdeki testlerden yaptim negatif cikti.3 gun daha bekledim 8 ocakta kan testi yaptirdim 52 cikti beta.hemsire sasirdi.olmaz dedikleri bi zamanda hamile kalmissin dedi.ama once bi artis olcak mi onu izliyelim dedi.2 gun sonra 144 oldu.yani 4-5 haftalik olmasi gereken gebelik ancak 10 gunluk falandi.simdi 5 6 haftalik civarinda.bu hafta gidicem doktora.yani testler falan pek gercekci degil.Allahim insallah isteyen herkese nasib eder..

Amin Amin :) Doktoru İhmal etmiyorum Ama Doktorlarada Ben pek Güvenmıyorum Kendımde Sağlıkçı olmama Ragmen :)
Olmaz dedikleri oluyor Rabbim Aratmasın Çok zor gerçi ben daha çok yeniyim aranızda ama Destek olmak motive olmak en önemlisi
Benim Reglm yeni bitti bakalim Şubatı bekleyeceğim olmazsa Doktor yolu banda görünüyor

Amin Amin :) Doktoru İhmal etmiyorum Ama Doktorlarada Ben pek Güvenmıyorum Kendımde Sağlıkçı olmama Ragmen :)
Olmaz dedikleri oluyor Rabbim Aratmasın Çok zor gerçi ben daha çok yeniyim aranızda ama Destek olmak motive olmak en önemlisi
Benim Reglm yeni bitti bakalim Şubatı bekleyeceğim olmazsa Doktor yolu banda görünüyor

canım, sen başlayalı ne kadar zaman oldu ki DR yolu görünüyor dediğin için soruyorum

Papatya benim gibisin sen de ben de en son 11arslikta adet olmuştum adetim 5gum gecti test yaptım 2kere çıkmadı kan testinde çıktı 12.80 sonra 2gun sonra yaptırdım 45.90 doktor hamilesin dedi bı hafta sonra tekrar doktora gittim ultrason da gözükmedi tekrar test yaptık 670 çıktı artış iyi dedi 4haftalik hamileymisim ve çok erken öğrendim geç döllenme olduğu için :)

dün yumutrlama olduğunu hissettim (renksiz uzayan akıntı), ama akşamında kocadan gol yok. ayın 27 sinde olmuştu, sperm de 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş bu durumda 2 önce gol olmuş oluyo belki tutar diyorum.
ama bide şu var, koca çıkınca spermlerde geri çıkıyor, acaba iççeride kalan oldu mu orası da muamma:( hadi hayırlısı artık.

yaw neler neler yazıyorum buraya kendime şaşırıyorum. bekarken yanımda cinselliğin c si konuşulsa o ortamdan kaçıyordum ablam diyodu ki sen nasıl evlencen. şimdi de ne var ne yok konuşuyom. aboooow:17:

canım, sen başlayalı ne kadar zaman oldu ki DR yolu görünüyor dediğin için soruyorum

Canm merhaba. 6 Ayımdayım
PCO var bende Doktorum 6 aydan sonra olmazsa gerı gel demişti Pco larda 6 dan itibaren tedavıye baslanabılıyor

dün yumutrlama olduğunu hissettim (renksiz uzayan akıntı), ama akşamında kocadan gol yok. ayın 27 sinde olmuştu, sperm de 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş bu durumda 2 önce gol olmuş oluyo belki tutar diyorum.
ama bide şu var, koca çıkınca spermlerde geri çıkıyor, acaba iççeride kalan oldu mu orası da muamma:( hadi hayırlısı artık.

Canım Onun Akmamasını sağlamak Zor ama aza indirgemek için Ayaklarını dikmeni yada beline yastık koyman gerekıyor ben oyle yapıyorum
yaklasık 20 dk kadarda yat :) az akıyor bu sayede

Canım Onun Akmamasını sağlamak Zor ama aza indirgemek için Ayaklarını dikmeni yada beline yastık koyman gerekıyor ben oyle yapıyorum
yaklasık 20 dk kadarda yat :) az akıyor bu sayede

Oouf, akmaması için bende söylediklerini yaptım ama yinede açoğu akıyo. nesse artık hayırlısı olsun.
inşallah senin tedavin de olumlu sonuç verir, her zaman güzel şeyler olumlu şeyler düşünelim, Allah a isyan etmeyelim ki Allah'ım da bize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin.
bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağındandır bunu çok iyi biliyorum. bu nedenle yüreğimizi ferah tutarak olumsuzluğa kapılmayarak beklemek en iyisi galiba.
Allah'ım isteyen herkese göbüşlerini bebişle doldursun. :emir_bebek:

merhaba,
kaç zamandır yine kimse birşey yazmamış:(
kızlar bişey daha anladım, biz ovulasyondan sonra merakla adeti bekliyoruz ya, geçen bu zaman aralığında hamilelik belirtisi olarak bazı şeyler yaşayabiliyoruz göğüs ağrısı mide bulantısı vb. şeyler. bu belirtiler adet öncesi belirtilerle hemen hemen aynı bende de bu belirtiler oluyor. ama bende adetten önce akıntı olmuyor. hamilelik belirtisi olarak akıntı veya kahverengi koyu kıvamlı birşeyler de oluyormuş. bende onlar şuan yok. batım ise 13 şubat. demekki yüksek ihtimalle bu ayda tırt çıktı. Allah tan hayırlısı artıkın...

merhaba,
kaç zamandır yine kimse birşey yazmamış:(
kızlar bişey daha anladım, biz ovulasyondan sonra merakla adeti bekliyoruz ya, geçen bu zaman aralığında hamilelik belirtisi olarak bazı şeyler yaşayabiliyoruz göğüs ağrısı mide bulantısı vb. şeyler. bu belirtiler adet öncesi belirtilerle hemen hemen aynı bende de bu belirtiler oluyor. ama bende adetten önce akıntı olmuyor. hamilelik belirtisi olarak akıntı veya kahverengi koyu kıvamlı birşeyler de oluyormuş. bende onlar şuan yok. batım ise 13 şubat. demekki yüksek ihtimalle bu ayda tırt çıktı. Allah tan hayırlısı artıkın...

hayırlısı olsun.bende 10 gündür böğürtlen kökü kaynatıp içiyorum yumurtayı çatlatıyormuş.10 gün daha içicem.bu ay yumurlama dönemleri boş geçmiyor

bakalım hayırlısı.bu ayda olmazsa rahim filmi çektiricem çok beklemicem.

kayınpederler ve iki görümcem 10 gün kalıp gittiler.yani onlar varken yazamadım.

geçmişte sorun yaşadık ve bana biraz çektirdiler.bende onlar gittiği akşam eşime dedim ki elimden geleni yaptım,

saygıda kusur etmedim ama yüzüm gülse içim gülmüyor dedim bana yaptıkları aklıma geliyor.

bağırdı çağırdı bana küstü:50:geçmişi unutm alıymışım şimdi herşey yolundaymış falan filan..

halbuki şimdi iyiler ama oda benim iyiliğimden ve yaşlanınca bize baksınlar diye iyi davranıyorlar biliyorum.

kayınpeder elini öptürmüyor bana.sebebini sordum.kızlarımdan başkasına el vermem dedi.

o zaman ilerdede kızların baksın sana diyemedim tabiki:50:

ALLAH NE BENİ ONLARA NE DE ONLARI BANA DÜŞÜRMESİN,MUHTAÇ ETMESİN.

EŞİMİN ANNESİ ÜVEY YILANIN BAŞI.KAYINPEDERİDE O DÜŞMAN EDİYO BANA:50:

ASLINDA ANLATACAK ÇOK ŞEY VAR AMA KISACASI ONLARLA HER GÖRÜŞMEMİZDE HUZURUMUZ KAÇIYO.

TEK DUAM RABBİMDEN HUZURUMUZU BOZMAMALARI:50:

BU KONUDA HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM:43:

Kızlar merhaba Calısmalar ne alemde :)
Benm yumurtam sanırım catları 4 5 gun once cunkı yumurta kıvamında beyqaz akıntım var halada gelıyor
goguslerım sıgmıyor:( cok acıyor
test yaptım ve negatıf cıktı
uzmeyın Kendınız kızlar Kayın baba kaynana sorunları hıc bıtmıyor bosver sen gonlunu ferah tut

Sheflera tatlım zaten ıstemesende akıyo ona engel olamıyorsunn :( aza ındırgemek ıcın anca ıste bel popo altına yastık ayakları dıkmek gerekıo :D yarım saatte kalkmamak
ama kışın cok zor oluyooo

Benm yumurtam sanırım catları 4 5 gun once cunkı yumurta kıvamında beyqaz akıntım var halada gelıyor
uzmeyın Kendınız kızlar Kayın baba kaynana sorunları hıc bıtmıyor bosver sen gonlunu ferah tut

Sheflera tatlım zaten ıstemesende akıyo ona engel olamıyorsunn :( aza ındırgemek ıcın anca ıste bel popo altına yastık ayakları dıkmek gerekıo :D yarım saatte kalkmamak

bu ay çalışmalar gayet iyiydi.bakalım inşaallah tutar:1:

evet spermleriN çoğu akıyo maalesef.ben bir kez bu defa yastık koydum.nedense bu ay için de hiç ümidim yok.

her ay ümit edip boşa çıkmasından çok yoruldum:50:ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

dua edelim birbirmize...

hayırlısı olsun.bende 10 gündür böğürtlen kökü kaynatıp içiyorum yumurtayı çatlatıyormuş.10 gün daha içicem.bu ay yumurlama dönemleri boş geçmiyor

bakalım hayırlısı.bu ayda olmazsa rahim filmi çektiricem çok beklemicem.

kayınpederler ve iki görümcem 10 gün kalıp gittiler.yani onlar varken yazamadım.

geçmişte sorun yaşadık ve bana biraz çektirdiler.bende onlar gittiği akşam eşime dedim ki elimden geleni yaptım,

saygıda kusur etmedim ama yüzüm gülse içim gülmüyor dedim bana yaptıkları aklıma geliyor.

bağırdı çağırdı bana küstü:50:geçmişi unutm alıymışım şimdi herşey yolundaymış falan filan..

halbuki şimdi iyiler ama oda benim iyiliğimden ve yaşlanınca bize baksınlar diye iyi davranıyorlar biliyorum.

kayınpeder elini öptürmüyor bana.sebebini sordum.kızlarımdan başkasına el vermem dedi.

o zaman ilerdede kızların baksın sana diyemedim tabiki:50:

ALLAH NE BENİ ONLARA NE DE ONLARI BANA DÜŞÜRMESİN,MUHTAÇ ETMESİN.

EŞİMİN ANNESİ ÜVEY YILANIN BAŞI.KAYINPEDERİDE O DÜŞMAN EDİYO BANA:50:

ASLINDA ANLATACAK ÇOK ŞEY VAR AMA KISACASI ONLARLA HER GÖRÜŞMEMİZDE HUZURUMUZ KAÇIYO.

TEK DUAM RABBİMDEN HUZURUMUZU BOZMAMALARI:50:

BU KONUDA HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM:43:

yani Allah yardımcın olsun Canım. kaynana kayınvalide ne kadar iyi olursa olsun, mutlaka bir iğnelemeleri bi kıskançlıkları oluyo. ama dediğin gibi bir de yaşlılıklarını ve ahiretini düşünseler daha iyi olacak çünkü yaşlandıklarında bizim elimize düşecekler.

canım ya benim içime ne doğdu biliyomusun, senin yazını okurken sen ya bu ay hamile kalıcan ya da rahim filminden sonra hamile kalıcan diye içime doğdu, Allah'ım inşallah olacak bişeyi düşünceme vermiştir. :)

yaw bu spermler çıkmasın diye girdiğimiz şekilden şekile hareketler çok komik oluyor. kendime gülüyom ve yaw neymiş bu çocuk isteği diyom :)
en fazla 10 dk dayanıyom sonra normal sırt üstü uzanıyom. :)
kaynana kayınvalide derdi hiiiç bitmez, oğullarını bizden kıskanıyolar başka da bişey değil. :27:

yani Allah yardımcın olsun Canım. kaynana kayınvalide ne kadar iyi olursa olsun, mutlaka bir iğnelemeleri bi kıskançlıkları oluyo. ama dediğin gibi bir de yaşlılıklarını ve ahiretini düşünseler daha iyi olacak çünkü yaşlandıklarında bizim elimize düşecekler.

canım ya benim içime ne doğdu biliyomusun, senin yazını okurken sen ya bu ay hamile kalıcan ya da rahim filminden sonra hamile kalıcan diye içime doğdu, Allah'ım inşallah olacak bişeyi düşünceme vermiştir. :)

canıııııııııım inşaallah ağzından bal akıyor:16:

güzel dileklerin için Allah razı olsun:16:

RABBİMDE SENİN O GÜZEL GÖNLÜNE VERSİN:16:

GÜZEL ALLAH IM SANA, BANA, BU SİTEDEKİ VE TÜM ÇOCUK HASRETİ ÇEKEN DİN KARDEŞLERİMİZE EN YAKIN ZAMANLARDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN:16:

Back