- Konu Sahibi ayse_firuzemm
Çok sevindim canım.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
Amin inşşş
İSTEYEN HERKESİN KUCAĞI DOLSUN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
evet hemen çıktı bu sabah tekrarladım testi bundan biraz daha koyu renkli oldu.
Allah büyüktür,dayanamıcam sanırım bgn kan testine gitcem,
teşekkür ederim cvp için
Allah kimseye evlat aratmasın çok zor...
her ay bekliyorum miniğimi. annesinin karnına yerleşecek diye. bu ayda öylece bekledim. şimdi hiç bir hamilelik belirtisi olmamasıyla yine yıkılmaya başladım. her ay büyük yorgunluklarla yolculuk ediyor ruh halim. en başta çok büyük heyecan. sonra çok büyük bir boşluk. adetlerim düzensiz. her ay bekliyorum yine de. ocakta da bekleyeceğim, şubatta da.. umutsuzluğa kapılmamaya gayret ederek dün gece yine diledim Allahtan her gece dilediğim gibi. bazen istemiyormuşum, rahatım bozulacakmış numarası yapıyorum kendime ama yemiyorum. öyle bekliyorum ki onun gelişini midemde kelebekler uçuyor hiç belirti olmasa da. Allahım versin isteyenlere ve bana da.... Çok istiyorum yalnızlığım onunla sona erecek..
slm arkadaşlar. en son aralık 13 te regl oldum fakat adetlerim düzenli olmadığı için ovulasyonu bekliyorum fakat hala olmadı galiba.
ayın 26 sından beri olabilir ümidiyle ilişkiye girmeye çalışıyorum 2 günde bir. fakat bu sefer eşim kendinimi kasıyo ne yapıyosa olmuyo.
ayıptır sölemesi boşalamıyo((
slm arkadaşlar. en son aralık 13 te regl oldum fakat adetlerim düzenli olmadığı için ovulasyonu bekliyorum fakat hala olmadı galiba.
ayın 26 sından beri olabilir ümidiyle ilişkiye girmeye çalışıyorum 2 günde bir. fakat bu sefer eşim kendinimi kasıyo ne yapıyosa olmuyo.
ayıptır sölemesi boşalamıyo(([/QUOT
stres ile ilgilidir canım vede bunu düşünerek ilşkiye girmeyin olacagına bırakın.inş mutlu haberi verrisin bize
merhaba kızlar benimde adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdir hatta 2 ay bile olmadığım oluyordu, bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplama gibi bi lüksüm bulunmuyordu ateş ölçmeleri bile yaptım ama olmamıştı bi türlü, eşimin durumundan ötürü 2 tüp bebek tedavisi yaptırdım ama meleğim yinede gelmedi ve bu durum artık sıkmaya başladığı için boşverdim kendiliğinden geleceğine hep inandım her ne kadar adet olunca hüsran yaşasamda inancım hep vardı. 16 mayıs evlilik yıldönümümüzdü ve hep o zaman eşime bir sürpriz yapmak istemiştim yada 2 haziran doğum gününde istemiştim, son adetim 9 mayıstı ve ben hiç şüphelenmedim tam 47 gün sonra bir pazar günü kendi kendime dedim ki "bi test yapayım en azından ümitlenmek yerine adetimi beklerim" diye düşünürken birde baktım ki test de 2 çizgi var inanamadım bunun üzerine 5 test yaptım:))) hepsinide saklarım halen, hemen hafta başı gidip kan verdim sonuç için halen ya değilse düşünceleri hiç bitmedi ve betahcg 9366 geldi inanamadım hemen dru aradım gidip keseyi gördük, adet düzensizliğinden dolayı döllenmem geç görünüyordu yani 9 mayıs son adetim ama oğluşumun gelişmesi 15-16 mayısa tekabül ediyordu. çok şükür herşeyimiz yolunda Allah nasip ederse 13 şubat tam 40 haftalık oluyorum ve en geç 15 şubat oğlumu kucağıma alacağım söylendi. Allahım herkesin gönlünün muradını en kısa ve hayırlı zamanda versin inşallah.[/QUOTE
maaşallah ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNRABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞAALLAH.
topiğinin ilk başlarını okudum bikaç kısmını ve sonra topiğin sonuna bi baktım hamile olduğunu gördüm inanamıyorum,ne güzel bi haber bu.ayrıca ne kadar güzel bi gelişme süreci..
ilkbaştaki umutsuzluğuna inat, şu an hamilelik haberin var çok harika
tebrikler..
Allah bizlerede yaşatsın inş...
canım keşke öyle olsaydı bunu çok isterdim ama ben hamile değilim
en son yazım bir arkadaştan alıntı ona cvp vermiştim.yanlış anlamışsın
inşaallah sen de bende tüm isteyen kardeşlerimizde yakın zamanda hamile kalırız.
BEN EN SON SOĞAN KÜRÜ YAPTIM AMA YARIDA BIRAKTIM.BU AY Kİ ADETİMİ BEKLİYORUM RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM.
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE:26:
aaaa doğruuuuu
şimdi sen söylewyince tekrar dikkatli baktım,yanlış okumuşum tüühhhh
ama demek bak Allah söyletti
keşke ALLAH SÖYLETMİŞ OLSA:13:
BUNU CAN-I GÖNÜLDEN İSTERİM
TEST OLSA YANIMDA YAPARDIM ŞİMDİ
ÖYLE BİR DURUM OLSA HEMEN PAYLAŞIRIM.
slm arkadaşlar, benim kırmızılar bu kez tam 30. günde geldi. yaw bıktım bu düzensizlikten, bi ay 30 da gelir bi ay 40 ta gelir. ovulasyonu tutturamıyorum. offf offff...
aynen benimde bu ay 30. gün yani bugün geldi
geçen ay 45 günde gelmişti:26:
bu ay soğan suyu mu erken getirdi bilmiyorum.
bu ay rahim filmi çekilecek.
ve yarın yada ertesi gün hormon testleri yapılacak.
ona göre tedaviye devam bakalım ne olacak:26:
RABBİM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN GERÇEKTEN EVLATSIZLIK İMTİHANI ÇOK ZOR
ay şu rahim filmi denen şey nasıl yapılıyo nasıl çekiliyo? o kadar çok okudum ki forumda çok merak ettim.. yarın öbür gün başıma gelirse bi bilgim olsun...
aynen benimde bu ay 30. gün yani bugün geldi
geçen ay 45 günde gelmişti:26:
bu ay soğan suyu mu erken getirdi bilmiyorum.
bu ay rahim filmi çekilecek.
ve yarın yada ertesi gün hormon testleri yapılacak.
ona göre tedaviye devam bakalım ne olacak:26:
RABBİM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN GERÇEKTEN EVLATSIZLIK İMTİHANI ÇOK ZOR