Adetim 20 gün geçti ama idrar testi negatif :(((

elali bugun doktorumla telefonda gorustum ona

Son düzenleme:
elali bugun doktorumla telefonda gorustum ona herseyi anlattim, eger negatif ciktiysa idrar tahlilinde negatiftir dedi, baska bi sorun olabilir dedi, bende merakladim iyice, haftayi bekliyemiyecegim:KK43: ne yapacagim bilmiyorum, acayip bunalimdayim, hamile degilsem sorunum ne acaba, dua edinde kotu birsey cikmasin, cok gerildim, bunalimlardayi, offfffffffffffffffffff

Elalicim bu arada senin icinde cok sevindim,

cnm inşallah kötü bişey çıkmaz sende pco varsa belki ondandır...
Allah yolunu açık etsin, inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...
iyi dileklerin için teşekkür ederim, bugün keseyi gördük minicikti, 2 hafta sonra gidicem tekrar...
kendine iyi bak, sevgiler...

cnm inşallah kötü bişey çıkmaz sende pco varsa belki ondandır...
Allah yolunu açık etsin, inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...
Iyi dileklerin için teşekkür ederim, bugün keseyi gördük minicikti, 2 hafta sonra gidicem tekrar...
Kendine iyi bak, sevgiler...

canım benim allah sağlıklı günler versin..kaç haftalıksın keseyi gördün..ben daha dün öğrendim hamile olduğumu daha görünmedi bizde bişey haftaya yine gidicem

canım benim allah sağlıklı günler versin..kaç haftalıksın keseyi gördün..ben daha dün öğrendim hamile olduğumu daha görünmedi bizde bişey haftaya yine gidicem

Cnm hayırlı olsun sanada...
benim beta hcg 1081di dr. 3yada 4 haftalık oldunu söledi, kan sonucunun kesenin büyüklüğüyle uyumlu bideğer oldunu söledi...
sen kandamı baktırdın? belki erkendir ondan görememiştir keseyi...

2 aydan sonra bugun agir kanamali adetim basladi acayip sancim var hamile degilmisim doktora gitmeden durumum sonuclandi ama yinede doktora gidecegim, pco ne ben bilmiyorum,

merhaba arkadaslar oncelikle umarim herkezin dilegi bebekler biran önce gelirrr.. ben birsey sormak istiyorum adetim geceli 10 gün oldu ve bu sürede bircok kez idrar testi yaptim sonuc negatif ve dün dr.gittim kan testi yaptirdim negatif icim rahat etmedi ve bugün tekrar gittim ve ulturason yaptirdim ve yine negatif ama hastalanmadimda dr.2 hafta bekleyelim olmazsan tekrar test yapariz dedi yaaaa bilen duyan varmi böyle negatif cikip sonra hamile oldunu ögrenen varmi? az degil 10 gün gecti ciksa cikardi diyorum ama olmadigim icinde umut devam ediyor.

elalı bende senin gibi adetleri düzensiz biriyim bugün 15.gün oldu.test yaptım negatif

ne sabır ne sabır ki sorma gitsin-tatlicadiarzu-
daha öncedende böle uzun aralıklar olduğu için bekliyebiliyorum sanırım, artık umutlarımın tükenmesinden bıktım çünkükafamçokkarıştı

sonuçlarının temiz olmasına sevindim cnm, Allah hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

elalı cok tebrik ediyorum seni.inan kendi durumum seninkine o kadar benziyoki.adetlerim çok düzensiz.40-45 günde falan oldum cogu zaman.ama bu ay tam 31 gün oldu adet tarihim geçeli.biliyorum adetim düzensizdi ama bu kadar değildi.10 gün öncesinden idrar testi falan yaptım negatif cıktı hep.1 hafta önce kan testi yaptırdım negatif cıktı.adet söktürücü verdi doktor.anlamadım gitti.hala adet olmadım ve belirtide yok.sadece göğüs uçlarım çok belirgin bayadır.önceleri acayip bir kasık agrısı vardı gece bile rahatsız ederdi.karnımın içi acırdı.şu an sadece göğüs uçlarımın belirgin.başkada bir belirti yok ne adet için ne de hamilelik için.ne yapayım şimdi ben

arkadaslar benimde adetim 4gn gecti ama hala olmadim ve benim adetlerim gününü hatta saatini sasmazdi ben bundan 6 7 ay önce hamile kaldim ama bebek yasamadi diye aldirdim.bu ay adetim gelmedi idrar testi yaptim hemde kactane ama hepside negatif cikiyor anlamiyorum sizce ben hamilemiyim

wallahi kızlar en son adetim 2 ocakta oldu,hep gecikir benim adetim ama busefer baya bi coştu,,bende kaçtane test yaptım ama hepsi negatif,hala bekliyorum belki kırmızlar gelir diye,3 ay oldu nerdeyse ama kan testi yaptırmadımda,ne olacak bende merak ediyorum walla :S:S:S

blacktea insallah hamilesindir canim ikimizinde yüzünü güldürsün canim ben sali gunu doktora gidecegim durumu bildiririm sizlere allah herkese yavrusunu nasip etsin insallah

aynen kızlar benimde yine çok gecikti kaç tane test yaptım..alıştık artık bu duruma ama insanın sinirleri bozuluyo...halada gelecegi yok.

sağol elsecim darısı başına cnm...
kan sonucum 1081 çıktı

Yaaa senı cok tebrık ederım :) benımde adetımden yaklasık 20 gun gectı ve duzensız adet gorurum 3 aylık evlıyım sadece bu ay korunmadım ılk denememız oldugu ıcın yokya hamıle dıılımdır dıye dusunmustum ama senın hıyakenı okuyunca umıtlenmedım desem yalan olur :)

Benimde adetim bugün itibariyle 21 gün geçti bir gafta önce iki idrar tahlili yaptım negativ çıktı,bide yarın sabah yapıp haftaya doktora gideceğim .sonucunuzu göremedim umarım gönlünüzdeki olmuştur hayırlısıyla :)

Mrb Arkadaşlar . Benim Durumumda Aynı . Adetim 20 Gün geçti . göğüslerim çok şişti . bel ağrım var göğüslerime el vuramıyorum . Adet olacak gibi ama olmuyorum . adetim 4 gün gecikmişti idrar testimde 1. çizgi net diğeri silikti . Daha sonra kanda baktırdım negatif . Sonra yine olmadım 10. gün yine test yaptım negatif . 15. gün kan testi verdim negatif . şuan 21. gün hala olmadım şiddetli ağrılarım var . Böyle olupta geç öğrenen varmı . dölleme geç olan . Lütfen yardımcı olur musunuz . inşallah pozitife döner :KK43:

Kızlarrrrrrrrrrrr
bugün tekrar bi test yaptım 2 çizgi çıktıı, hala inanamıyorumm
şoktayımmm
sabah hastaneye gidip kan verdim, 2-2,5 saat sonra faxlıcaklarr
nolur hamile olayım dua edinn
.............
Mrb Arkadaşlar . Benim Durumumda Aynı . Adetim 20 Gün geçti . göğüslerim çok şişti . bel ağrım var göğüslerime el vuramıyorum . Adet olacak gibi ama olmuyorum . adetim 4 gün gecikmişti idrar testimde 1. çizgi net diğeri silikti . Daha sonra kanda baktırdım negatif . Sonra yine olmadım 10. gün yine test yaptım negatif . 15. gün kan testi verdim negatif . şuan 21. gün hala olmadım şiddetli ağrılarım var . Böyle olupta geç öğrenen varmı . dölleme geç olan . Lütfen yardımcı olur musunuz . inşallah pozitife döner :KK43:

.............
....
Elalı senınkıde mı böyle oldu .....

X