Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elali bugun doktorumla telefonda gorustum ona herseyi anlattim, eger negatif ciktiysa idrar tahlilinde negatiftir dedi, baska bi sorun olabilir dedi, bende merakladim iyice, haftayi bekliyemiyecegim ne yapacagim bilmiyorum, acayip bunalimdayim, hamile degilsem sorunum ne acaba, dua edinde kotu birsey cikmasin, cok gerildim, bunalimlardayi, offfffffffffffffffffff
Elalicim bu arada senin icinde cok sevindim,
cnm inşallah kötü bişey çıkmaz sende pco varsa belki ondandır...
Allah yolunu açık etsin, inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...
Iyi dileklerin için teşekkür ederim, bugün keseyi gördük minicikti, 2 hafta sonra gidicem tekrar...
Kendine iyi bak, sevgiler...
canım benim allah sağlıklı günler versin..kaç haftalıksın keseyi gördün..ben daha dün öğrendim hamile olduğumu daha görünmedi bizde bişey haftaya yine gidicem
ne sabır ne sabır ki sorma gitsin-tatlicadiarzu-
daha öncedende böle uzun aralıklar olduğu için bekliyebiliyorum sanırım, artık umutlarımın tükenmesinden bıktım çünkükafamçokkarıştı
sonuçlarının temiz olmasına sevindim cnm, Allah hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:
sağol elsecim darısı başına cnm...
kan sonucum 1081 çıktı
.............Kızlarrrrrrrrrrrr
bugün tekrar bi test yaptım 2 çizgi çıktıı, hala inanamıyorumm
şoktayımmm
sabah hastaneye gidip kan verdim, 2-2,5 saat sonra faxlıcaklarr
nolur hamile olayım dua edinn
.................
Mrb Arkadaşlar . Benim Durumumda Aynı . Adetim 20 Gün geçti . göğüslerim çok şişti . bel ağrım var göğüslerime el vuramıyorum . Adet olacak gibi ama olmuyorum . adetim 4 gün gecikmişti idrar testimde 1. çizgi net diğeri silikti . Daha sonra kanda baktırdım negatif . Sonra yine olmadım 10. gün yine test yaptım negatif . 15. gün kan testi verdim negatif . şuan 21. gün hala olmadım şiddetli ağrılarım var . Böyle olupta geç öğrenen varmı . dölleme geç olan . Lütfen yardımcı olur musunuz . inşallah pozitife döner