Kızlar benim adetlerim 35-45 günde oluyor.Daha geçenlerde sizi okudum.Size bir umut olsun diye yazıyorum.
En son adet olduğum tarih 20 Aralık.Cumartesi günü beta hcg 22,85 çıktı.Bugün yine yaptırdım 59,35 çıktı çok şükür
15 aydır neler yaşadım anlatamam gerçi genelde hepimizin yaşadıklarını yaşadım.Her ay midem bulandı,başım döndü ve kendimi o kadar etkildemki adetlerim hep 50 günü buldu.Gebelik testlerine dünya paralar döktüm,bazı kalitesiz testler çift çizgi gösterdiği için özel hastanelerde kan testlerine dünya paralar döktüm.
Geçen ay yine kk'da incir+havuç kürünü okudum.Benimde yumurtlama ve çatlama problemim vardı adetlerimde bu yüzden gecikiyordu.Geçen ay başladım bu küre ve her sabahta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yedim.Çok şükür henüz havuç kürünün 2. yarısında hamile kaldığımı öğrendim.
Geç döllenme yaşadım bende,aslında adet olmam gereken tarihte hamile kalmışım.
Yumurtlama ve çatlama problemi olanlar bu kürü muhakkak deneyin derim.Tabii bal+çörek otu+tarçınıda unutmayın.
En önemliside dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim dualarınızı boş çevirmesin.
İnşaAllah Rabbim isteyen herkesin kucaklarını hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli evlatlarla doldursun.