• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

Bugün başka bı doktora daha gittim doktor gayet normal kalp atisi gözüküyor dedi Allah'ım inşallah böle sağlıklı bı sekilde devam eder kalp sesini de duyarım

SELAM arlakadaşlar.

dün akşam adet oldum:17:

ama bu sefer üzülmedim adetim hem kıpkırmızı ve yoğun hemde erken geldiii:1:

galiba bu böğürtlen kökü işe yaradı.adetimi hem erken getirdi hemde söktürdü:17:

adetin bitiminde rahim filmi çekineceğim ve bu ayda böğürtlen köküne devam:1:

inşaallah iyi gelişmeler olur ve bende burada paylaşırım.

dualarınızı bekliyorum:16:

canım, senin adetle benim ki hemen hemen aynı günlere denk gelirdi. benim tahminimce yarın veya öbür gün adet olmam gerekiyor. ya cahilliğimi bağışla ama böğürtlene neden devam edecenki?
kendimden çok sana ediyorum biliyomusun :)
HAyırlısı ile Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin.

canım, senin adetle benim ki hemen hemen aynı günlere denk gelirdi. benim tahminimce yarın veya öbür gün adet olmam gerekiyor. ya cahilliğimi bağışla ama böğürtlene neden devam edecenki?
kendimden çok sana ediyorum biliyomusun :)
HAyırlısı ile Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin.

canım geçen ay böğürtlen köküne başlamam gerekenden bir hafta geç başladım.ama ona rağmen adetimi bu ay 26-27 günde söktürdü.

böğürtlen kökü yumurtayı geliştirip çatlatıyor.ve iltihaplarıda söküyor.bu sebepten bir ay daha kullanıcam.ama bu ay vaktinde başlıcam bakalım.

canım güzel dileklerin için Allah razı olsun.Rabbim güzel gönlüne göre versin.

benimde duam sana ve herkese inşaallah.

Rabbim dileyen herkese versin:16:

Kızlar benim adetlerim 35-45 günde oluyor.Daha geçenlerde sizi okudum.Size bir umut olsun diye yazıyorum.
En son adet olduğum tarih 20 Aralık.Cumartesi günü beta hcg 22,85 çıktı.Bugün yine yaptırdım 59,35 çıktı çok şükür:nazar:
15 aydır neler yaşadım anlatamam gerçi genelde hepimizin yaşadıklarını yaşadım.Her ay midem bulandı,başım döndü ve kendimi o kadar etkildemki adetlerim hep 50 günü buldu.Gebelik testlerine dünya paralar döktüm,bazı kalitesiz testler çift çizgi gösterdiği için özel hastanelerde kan testlerine dünya paralar döktüm.
Geçen ay yine kk'da incir+havuç kürünü okudum.Benimde yumurtlama ve çatlama problemim vardı adetlerimde bu yüzden gecikiyordu.Geçen ay başladım bu küre ve her sabahta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yedim.Çok şükür henüz havuç kürünün 2. yarısında hamile kaldığımı öğrendim.
Geç döllenme yaşadım bende,aslında adet olmam gereken tarihte hamile kalmışım.
Yumurtlama ve çatlama problemi olanlar bu kürü muhakkak deneyin derim.Tabii bal+çörek otu+tarçınıda unutmayın.
En önemliside dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim dualarınızı boş çevirmesin.
İnşaAllah Rabbim isteyen herkesin kucaklarını hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli evlatlarla doldursun.

Son düzenleme:
Kızlar benim adetlerim 35-45 günde oluyor.Daha geçenlerde sizi okudum.Size bir umut olsun diye yazıyorum.
En son adet olduğum tarih 20 Aralık.Cumartesi günü beta hcg 22,85 çıktı.Bugün yine yaptırdım 59,35 çıktı çok şükür:nazar:
15 aydır neler yaşadım anlatamam gerçi genelde hepimizin yaşadıklarını yaşadım.Her ay midem bulandı,başım döndü ve kendimi o kadar etkildemki adetlerim hep 50 günü buldu.Gebelik testlerine dünya paralar döktüm,bazı kalitesiz testler çift çizgi gösterdiği için özel hastanelerde kan testlerine dünya paralar döktüm.
Geçen ay yine kk'da incir+havuç kürünü okudum.Benimde yumurtlama ve çatlama problemim vardı adetlerimde bu yüzden gecikiyordu.Geçen ay başladım bu küre ve her sabahta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yedim.Çok şükür henüz havuç kürünün 2. yarısında hamile kaldığımı öğrendim.
Geç döllenme yaşadım bende,aslında adet olmam gereken tarihte hamile kalmışım.
Yumurtlama ve çatlama problemi olanlar bu kürü muhakkak deneyin derim.Tabii bal+çörek otu+tarçınıda unutmayın.
En önemliside dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim dualarınızı boş çevirmesin.
İnşaAllah Rabbim isteyen herkesin kucaklarını hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli evlatlarla doldursun.

MAAŞALLAH ALLAH tamamına erdirsin:49:senin adına çok sevindim:emir_bebek:

bizlere umut ışığı olduğun için çoooook teşekkür ederim.

incir-havuç kürünü duymuştum aslında bende uygulamayı düşündüm bi ara.

ancak bana doktor bugün klomen önerdi.bende klomen ve böğürtlen kökü yapıcaktım bu ay.

klomen yumurta geliştiriyo ve böğürtlen köküde çatlatıyo.

ama sen bunları yazınca kararsız kaldım acaba incir kürü mü yapsam?

sen klomen kullandınmı hiç bana tavsiye edermisin?

ne yapayım şaşırdım kaldım.

birde bu cmt. rahim filmi çekinicem.

BİRDE BU İNCİR VE KÜRÜNE NE ZAMAN BAŞLADIN BENİM ADETİMİN 3. GÜNÜ BUGÜN AMA

EVDE İNCİR YOK EŞİMDE EVDE DĞİL YANİ BUGÜN BAŞLAYAMAM YARIN BAŞLASAM OLUR MU?
CEVAP YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM:16:

Son düzenleme:
benim de bugün yumurtlamanın 14. günü adet olmam gerekiyor. hadi bakalım, bugün veya yarın olurum.

inşaallah canım vaktinde olursun.belli de olmaz belki de hamile olursun:49:

hayırlısı ne ise o olsun.sen bu ay adet olunca incir kürü uygulasan hiç düşündün mü?

yukardaki arkadaşın yazısını okudun mu bak neler yazmış:emir_bebek:

MAAŞALLAH ALLAH tamamına erdirsin:49:senin adına çok sevindim:emir_bebek:

bizlere umut ışığı olduğun için çoooook teşekkür ederim.

incir-havuç kürünü duymuştum aslında bende uygulamayı düşündüm bi ara.

ancak bana doktor bugün klomen önerdi.bende klomen ve böğürtlen kökü yapıcaktım bu ay.

klomen yumurta geliştiriyo ve böğürtlen köküde çatlatıyo.

ama sen bunları yazınca kararsız kaldım acaba incir kürü mü yapsam?

sen klomen kullandınmı hiç bana tavsiye edermisin?

ne yapayım şaşırdım kaldım.

birde bu cmt. rahim filmi çekinicem.

BİRDE BU İNCİR VE KÜRÜNE NE ZAMAN BAŞLADIN BENİM ADETİMİN 3. GÜNÜ BUGÜN AMA

EVDE İNCİR YOK EŞİMDE EVDE DĞİL YANİ BUGÜN BAŞLAYAMAM YARIN BAŞLASAM OLUR MU?
CEVAP YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM:16:

Amin canım çok teşekkür ederim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım adetin 3-4-5. günlerinde başlayabilirsin.Bence bu incir+havuç kürünü dene.1 ay bunu dene olmazsa yine klomen falan kullanırsın.
Ben hiçbir ilaç kullanmadım 15 ay boyunca.Bu ay incir+havuç kürünü uyguladım ve sabahlarıda aç karnına bal+çörek otu+tarçın karıştırıp 1 tatlı kaşığı yedim canım.
İncir Kur'an-ı Kerim'de geçiyor ve çok şifalıdır.Çörek otu içinde peygamber efendimiz (SAV) ölümden başka her derde devadır demiş.
Neler denemedikki,birde bunu dene canım.Bende öyle başladım,birde bunu deniyeyim dedim:)
Çok şükür Rabbime şifa verdi bana.İnşaAllah sanada verir.
Kızlar ben birde her gün 70er kere Ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Kaviyyü ve Ya Kadir çekip Rabbimden bu isimleri hürmetine hayırlı sağlıklı evlat istedim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Amin canım çok teşekkür ederim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım adetin 3-4-5. günlerinde başlayabilirsin.Bence bu incir+havuç kürünü dene.1 ay bunu dene olmazsa yine klomen falan kullanırsın.
Ben hiçbir ilaç kullanmadım 15 ay boyunca.Bu ay incir+havuç kürünü uyguladım ve sabahlarıda aç karnına bal+çörek otu+tarçın karıştırıp 1 tatlı kaşığı yedim canım.
İncir Kur'an-ı Kerim'de geçiyor ve çok şifalıdır.Çörek otu içinde peygamber efendimiz (SAV) ölümden başka her derde devadır demiş.
Neler denemedikki,birde bunu dene canım.Bende öyle başladım,birde bunu deniyeyim dedim:)
Çok şükür Rabbime şifa verdi bana.İnşaAllah sanada verir.
Kızlar ben birde her gün 70er kere Ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Kaviyyü ve Ya Kadir çekip Rabbimden bu isimleri hürmetine hayırlı sağlıklı evlat istedim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Allah razı olsun ne güzel bilgiler bunlar.evet bende karar verdim incir kürü yapıcam inşaallah.bugün başlıcam Allah ın izniyle.

Bu yazdığın güzel isimleride çekicem.DUA MÜSLÜMANIN SİLAHIDIR.Dualar çok çok önemli tabiki.

bu güzel bilgiler için çok teşekkür ederim tekrardan.

RABBİMDE KARNINDAKİ YAVRUNU HUYU GÜZEL,YÜZÜ GÜZEL,SAĞLIĞI GÜZEL,DÜNYASI GÜZEL, AHİRETİ GÜZEL,ANA BABASINA VEVATANA MİLLETE HAYIRLI TERTEMİZ BİR NESİL ETSİN İNŞAALLAH.

RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN VE UZUN ÖMÜR VERSİN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALASIN YAVRUNU:49:AMİİİN:16:

Son düzenleme:
ay ben bu günlerde bir asabiyim bir asabiyim anlatamam. dün eşime ağzıma geleni saydım ve hiç tınlamıyom, bir de dalgınlık var. amaaan ne biçim iş yaaa. kendimi tanıyamıyorum bütün isyanımı kustum :(

Allah razı olsun ne güzel bilgiler bunlar.evet bende karar verdim incir kürü yapıcam inşaallah.bugün başlıcam Allah ın izniyle.

Bu yazdığın güzel isimleride çekicem.DUA MÜSLÜMANIN SİLAHIDIR.Dualar çok çok önemli tabiki.

bu güzel bilgiler için çok teşekkür ederim tekrardan.

RABBİMDE KARNINDAKİ YAVRUNU HUYU GÜZEL,YÜZÜ GÜZEL,SAĞLIĞI GÜZEL,DÜNYASI GÜZEL, AHİRETİ GÜZEL,ANA BABASINA VEVATANA MİLLETE HAYIRLI TERTEMİZ BİR NESİL ETSİN İNŞAALLAH.

RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN VE UZUN ÖMÜR VERSİN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALASIN YAVRUNU:49:AMİİİN:16:

Canım benim bana o kadar içten o kadar güzel bir dua etmişsinki inan gözlerim doldu.Rabbim seninde sesini duysun,dualarını boş çevirmesin inşaAllah.Bana söylediklerinin bin mislini sana nasip etsin inşaAllah.

ay ben bu günlerde bir asabiyim bir asabiyim anlatamam. dün eşime ağzıma geleni saydım ve hiç tınlamıyom, bir de dalgınlık var. amaaan ne biçim iş yaaa. kendimi tanıyamıyorum bütün isyanımı kustum :(

canım adet dönemine yakın bende eşimi kırıp döküyorum:17:bu ay adete bir gün kala ağzıma geleni saydım.ertesi gün

adet oldum:1:

sonrada eşimden özür diledim böyle günlerde bana anlayışlı ol elimde değil dedim.

o da tamam dedi sağolsun:1:

galiba hormonlardan oluyo bazı kadınlarda.

ah bu hormonlar,ah bu hormonlaar:9:

Son düzenleme:
canım adet dönemine yakın bende eşimi kırıp döküyorum:17:bu ay adete bir gün kala ağzıma geleni saydım.ertesi gün

adet oldum:1:

sonrada eşimden özür diledim böyle günlerde bana anlayışlı ol elimde değil dedim.

o da tamam dedi sağolsun:1:

galiba hormonlardan oluyo bazı kadınlarda.

ah bu hormonlar,ah bu hormonlaar:9:

aynen, bu hormonların esiri oluyoz valla.:(
hafta sonu Cem Yılmazın stendap filmine gittik diyoki erkekler bu şeylerinin esiri, ondan sağlıklı düşünemiyolarmış, halbuki biz de hormonların esiriyiz:(

adetim bitmişti iki gündür ama şimdi yeniden başladı:50:

şimdi bu ne demek?

bilgisi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlaaaaar:26:

bu arada bugün adetimin 7. günü

ve öyle azıcık bi leke değil gelen gittikçede çoğalıyo:50:

Son düzenleme:
Tatlım bence yakında bir sağlık ocağı falan varsa görünseydin, herşey olabilir.

yok canım çok şükür bir şey yok.önce biraz yoğun akıntı oldu sonra çok azaldı:17:

geçen ay 10 gün sürmüştü ama bu seferki gibi arada iki gün temiz kalmamıştım ondan korktum şimdi.

bu ayda demekki yine 10 günü tamamlayacak.cmt.rahim filmi çekinicem bakalım inşaallah hayırlı sonuçla dönerim.

ve tüpler tıkalı çıkmaz:26:

Back