• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

canım ovulasyon zamanın olduğunu sanmıyorum ama ovulasyon testininde hamilelikte pozitif çıktığını duymuştum bir araştır istersen.Rabbim gönlüne göre versin.

Amin canım bakalım eşim doktora git diyo ama benim cesaretim yok ne zormuş bu gebe kalma.yengemle birlikte başlamıştık çalışmalara o bu ay hamile kaldı bende gecikince ailecek heyecan yaptık annem hergün arıyo bişe oldumu diye :) içimdeki umut tükenmiyo ama hayal kırıklığına uğrama fikri canımı sıkıyor.

artık tamamen umudum tükendi test yaptım sabah malesef negatif.şimdi bekliyeceğim bakalım geleceğide yok gibi çok bunaldım artık ya
:(

canım bende aynı durumdayım az önce idrar testi yaptım ve negatifti.dün sabah yaptığım teste baktım ve ikinci pembe çizgi var ama sabaha kadar sanırım yanlış sonuç veriyor.hemen çıkması lazım.benimde artık ümitlerim tükeniyor.birde yarın öğleden sonraya doktor randevum var bakalım bir muayene olayım nedir ne değildir :(

Merhaba canlarım. Bnmde adetlerim çok düzensiz. Bende geç döllenenlerdenim. 1.5 yıldır cocuk ıstıyoduk ve dün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 20 daha çok yenı ama adet olur gibi de oldum doktor yerini temizliyo Yada düşük dedi. Bende geç döllenme oldugu ıcın vücut kendini hamıle gibi hissetmiyo siye kanama oldu diye avutuyorm. Aranızda böyle olup hamileliği devam eden vr mı :( Allahım ısteyen herkese benek versin

33-35 günde bir adet oluyorum. hamileyim şuan ve net olarak kaç haftalık bilemiyorum. doktorum yumurtlama 15 gün gecikmiş dedi. geç yumurtlamalarda gebelik düşükle son bulabiliyormuş. inşallah bebişim sağlıklı olur. ayrıca adetim 5 gün gecikmişti evde test yaptım negatifdi. şiddetli kasık ağrılarıyla doktora gittim kist patlamış dediler neredeyse amelyat olacaktım. inatla bekledim ve 3-4 gün sonra kanda çıktı hamileliğim. sonra dış gebelik olabilir dediler ben yine inatla sabırla ağrıları çeke çeke bekledim şimdi herşey yolunda maşallah...

Merhaba canlarım. Bnmde adetlerim çok düzensiz. Bende geç döllenenlerdenim. 1.5 yıldır cocuk ıstıyoduk ve dün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 20 daha çok yenı ama adet olur gibi de oldum doktor yerini temizliyo Yada düşük dedi. Bende geç döllenme oldugu ıcın vücut kendini hamıle gibi hissetmiyo siye kanama oldu diye avutuyorm. Aranızda böyle olup hamileliği devam eden vr mı :( Allahım ısteyen herkese benek versin

canım böyle bir durum yaşamadım ama kanama düşük tehtidi olabilir.doktorunu ihmal etmeden beklemekte fayda var.
Allah gönlüne göre versin.

canım bende aynı durumdayım az önce idrar testi yaptım ve negatifti.dün sabah yaptığım teste baktım ve ikinci pembe çizgi var ama sabaha kadar sanırım yanlış sonuç veriyor.hemen çıkması lazım.benimde artık ümitlerim tükeniyor.birde yarın öğleden sonraya doktor randevum var bakalım bir muayene olayım nedir ne değildir :(

merhaba canım umarım bugün hayırlı haberlerle gelirsin.bende aynı şeyi yaşadım cumartesi sabah yaptığım test işe gelmeden önce yaptım 2.çicgi yoktu ilk 5-10 dakikada sonra işe geldim akşam tekrar baktığım da çizgi vardı kafam karıştı.ne yapacağımı bilmiyorum bugün itibarıyla 16.gün gecikti kasıklarım da anlamadığım ağrılar oluyor zaman zaman regl olacakmışım gibi değil.ama hamile olsaydım direk sonuç çıkardı diye düşünüyorum.

merhaba canım umarım bugün hayırlı haberlerle gelirsin.bende aynı şeyi yaşadım cumartesi sabah yaptığım test işe gelmeden önce yaptım 2.çicgi yoktu ilk 5-10 dakikada sonra işe geldim akşam tekrar baktığım da çizgi vardı kafam karıştı.ne yapacağımı bilmiyorum bugün itibarıyla 16.gün gecikti kasıklarım da anlamadığım ağrılar oluyor zaman zaman regl olacakmışım gibi değil.ama hamile olsaydım direk sonuç çıkardı diye düşünüyorum.

canım kan değerim 1.20 yani maalesef negatif çıktı fakat edetle ilgili hiç belirtim yok.ve gelen lekeler neyin nesiydi neden bu ay böyle oldu anlamıyorum.doktor adet söktürücü verdi ama almadım kullanmayı düşünmüyorum normal seyrine bırakıcam.
çok ama çoook üzüldüm:14:
umurım sen hamilesindir ve artık hemen ve net çıkmayan ikinci çizgilere asla inanmam:5:

canım kan değerim 1.20 yani maalesef negatif çıktı fakat edetle ilgili hiç belirtim yok.ve gelen lekeler neyin nesiydi neden bu ay böyle oldu anlamıyorum.doktor adet söktürücü verdi ama almadım kullanmayı düşünmüyorum normal seyrine bırakıcam.
çok ama çoook üzüldüm:14:
umurım sen hamilesindir ve artık hemen ve net çıkmayan ikinci çizgilere asla inanmam:5:

canım lütfen üzülme hayırlısı diyelim bak yengem hamile demiştim ama malesef düşük yaptı bebek tutunamamış sevincimiz kursağımızda kaldı.umutlarımız sonraki aylara kalsın bende henüz hastalanmadım kasıklarımda ve belimde ağrılar devam ediyor onun dışında pek bişe yok.ama dediğin gibi sonradan çıkan silik çizgilere inanmıyorum bende artık.bir daha kan testi yap diyorlar ama biliyorumki yine hüsran benim tahminime göre ben geç yumurtladım ayın başında yaptığım yumurtlama testi çok koyuydu muhtemelen 1 eylülde yani adetin 37. günüde yumurtladım.eğer ayın 15.ne kadar hastalanmazsam o zaman doktora giderim.

canım lütfen üzülme hayırlısı diyelim bak yengem hamile demiştim ama malesef düşük yaptı bebek tutunamamış sevincimiz kursağımızda kaldı.umutlarımız sonraki aylara kalsın bende henüz hastalanmadım kasıklarımda ve belimde ağrılar devam ediyor onun dışında pek bişe yok.ama dediğin gibi sonradan çıkan silik çizgilere inanmıyorum bende artık.bir daha kan testi yap diyorlar ama biliyorumki yine hüsran benim tahminime göre ben geç yumurtladım ayın başında yaptığım yumurtlama testi çok koyuydu muhtemelen 1 eylülde yani adetin 37. günüde yumurtladım.eğer ayın 15.ne kadar hastalanmazsam o zaman doktora giderim.

canım yengene çok üzüldüm.geçmiş olsun.Allah sabır versin.inşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır.
bende bu ay neden adet olmadım anlamadım.o gelen lekeleri adetten mi saymalıyım acaba?
sen eğer 1 eylülde yumurtladıysan ve o günlerde ilişkin olduysa tabiki inşaallah hamile olabilirsin bencede biraz daha bekle.
bende adet söktürücü falan kullanmadan beklicem bakalım.hiç umudum yok ama en az 10 gün sonra idrar testi yaparım.
çıkarsa çıkar çıkmazsa artık boşuna beklemem başka bir doktora giderim artık.
RABBİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI VERSİN.

selam arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 2 gün önce gece eşimle beraber olduk:17:
sabah kalktığımda iç çamaşırımda koyu bir kanama vardı.tamam dedim işte adet oldum.
ama arkası yine gelmedi.
testlerde gebelik çıkmıyor adette olmuyorum.doktor kist yok dedi.
peki bu kanama neydi?
bilen var mı?
başına böyle bir şey gelen?
hamile olsam çıkmazmıydı şimdiye kadar?sat 30 temmuzdu:(

selam arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 2 gün önce gece eşimle beraber olduk:17:
sabah kalktığımda iç çamaşırımda koyu bir kanama vardı.tamam dedim işte adet oldum.
ama arkası yine gelmedi.
testlerde gebelik çıkmıyor adette olmuyorum.doktor kist yok dedi.
peki bu kanama neydi?
bilen var mı?
başına böyle bir şey gelen?
hamile olsam çıkmazmıydı şimdiye kadar?sat 30 temmuzdu:(

sat 30 temmuz sa çıkması lazım kanda test yaptırmadınız mı hiç ben olsam patlamıştım :)

Merhaba...3 yıldır bende uğraşıyorum ama olmuyor.Psikoloji öyle etkiliyorki elimizde olmadan.Bende hep 30-35-40 gün sürer adet döngüm.Bu ay siz gibi epey bi gecikme ardından kahverengi akıntı şeklinde 2 gün adet oldum.Ama bu iki gün süren kahverengi akıntıyı toplasan hepsi bir pedin ortasını doldurmaz !!! :( Ama doktorum bunun adet olduğunu bazen kadınlar stresden böyle olduğunu ve bunu adet olarak değerlendirdiğini söyledi.Klomen verdi kullandım bugün gittim baktı ve yumurta göremedi :( çarşamba bir daha gideceğim.Stres yapma kafaya takma diyorlar nasıl olabilirki bu durum.Aile hayatımı etkiliyor,içim sızlıyor nasıl kafaya takmam :( İnşallah sende hamilesindir ama o son sabah kanama oldu gerisi gelmedi dedinya işte o tarihi unutma.Çünkü doktorun onu adet olarak işleyecek :(

sat 30 temmuz sa çıkması lazım kanda test yaptırmadınız mı hiç ben olsam patlamıştım :)
yaptırmam mı aralıklarla 3 ayrı kan testi yaptırdım ve onlarcada idrar testi yaptım ama yok yok:(
en son bir hafta önce kan testi yaptırdım.vajinamın girişine kadar inen sol yumurtalığımda bir sızı var ve bu sızı olduğunda ayaklarımın altıda sızlıyo çok korkuyorum kötü bir şey olmasından.ve aynen bende merak ve stresten patlamak üzereyim:((

Merhaba...3 yıldır bende uğraşıyorum ama olmuyor.Psikoloji öyle etkiliyorki elimizde olmadan.Bende hep 30-35-40 gün sürer adet döngüm.Bu ay siz gibi epey bi gecikme ardından kahverengi akıntı şeklinde 2 gün adet oldum.Ama bu iki gün süren kahverengi akıntıyı toplasan hepsi bir pedin ortasını doldurmaz !!! :( Ama doktorum bunun adet olduğunu bazen kadınlar stresden böyle olduğunu ve bunu adet olarak değerlendirdiğini söyledi.Klomen verdi kullandım bugün gittim baktı ve yumurta göremedi :( çarşamba bir daha gideceğim.Stres yapma kafaya takma diyorlar nasıl olabilirki bu durum.Aile hayatımı etkiliyor,içim sızlıyor nasıl kafaya takmam :( İnşallah sende hamilesindir ama o son sabah kanama oldu gerisi gelmedi dedinya işte o tarihi unutma.Çünkü doktorun onu adet olarak işleyecek :(

benim senin anlattığın tarz fakat çok daha az lekelenmem 23 ,24 ve 25 ağustosta oldu canım.fakat iki gün önce yaşadığım ilişkiden kaynaklı
sanırım.netten araştırdım.ilişki sonrası yada ertesi günü yaşanan az miktarda kanamanın sebepleri arasında: gebelik kaynaklı yada rahim ağzı yarası,enfeksiyonu olabileceği yazıyor.fakat ilginç olan yara yada enfeksiyon gibi bir belirtim yok ve kötü kokulu bir akıntımda yok.bir hafta yoğun sulu bir akıntı oldu şu an ise akıntım çok az ve sümüksü ve sarı:(
doktor bu ay adet olmamamı yumurtlaman olmamıştır diye açıkladı ama onuda emin olarak söylemedi.
bende ne yapacağımı şaşırdım.ben boludayım ve buradaki doktorlar çok yoğun ve seçenek az.
sanırım ankara yada istanbuldan iyi bir doktor bulup gitmem gerek fakat bir hafta daha beklicem evde tekrar test yapıp çıkmazsa
o zaman gidicem gidip alttan muayene olmaktanda korkuyorum şu belirsizlikte.

Son düzenleme:
Selam kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Ben hala adet olmadım psikolojim bozulmuş durumda:(
progesteron 0.1 çıktı ve doktor bu ay yumurtlama olmadığını hatta yumurta rezervimdede azalma olduğunu söyledi :((
çok üzüldüm mahfoldum:14:
Ayrıca rahim duvarı beslenmiş kalınlaşmış dedi
benim anlamadığım madem gebelik yok,YUMURTLAMA OLMAMIŞ neden rahim duvarı kalınlaşıyo???
Ve progesteron değerinin 0.1 olması kesinlikle gebeliğin olmadığını mı gösteriyor?
Lütfen bilen birisi yazsın:14:

Son düzenleme:
merhaba.keşke bir fikrim olsaydı.umarım herşey yolundadır ben tam 24 gün gecikmeyle hastalandım.üzgünüm ama bugün rahim filmi çektim temiz çıktı buda tesellim oldu artık beklemekten başka yapacak bişeyim yok herşey normal çıkıyor sorun yok diyorlar ama 1,5 yıldır beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum

merhaba.keşke bir fikrim olsaydı.umarım herşey yolundadır ben tam 24 gün gecikmeyle hastalandım.üzgünüm ama bugün rahim filmi çektim temiz çıktı buda tesellim oldu artık beklemekten başka yapacak bişeyim yok herşey normal çıkıyor sorun yok diyorlar ama 1,5 yıldır beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum

canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak zor.
adet söktürücüye başlayalı bugün 11. gün hala adet olmadım.
ne yapacağımı bilmiyorum.
pazartesi progestana başlıcam inşaallah adet olurum kısa zamanda:26:
RABBİM SENİNDE YARDIMCIN OLSUN UMARIM HER ŞEY YOLUNDADIR:16:

11 gün önce kan testi yaptırdım ve negatif, reglim 40 günde falan oluyo bugün idrar testi yaptım veeeeee hamileyim. yani geç döllenme Rabbime şükürler olsun. stres yapmayın inanın takıntı yapmak geciktiriyor

Canım arkadaşımmm çok sevindim Allah bu güzel duyguyu herkese nasip etsin. İnşallah sıkıntısız çok güzel bir :49: geçirirsin ♥

Back