- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
349. dönem aralıkta gidenler mi oluyor acaba?
349. dönem aralıkta gidenler mi oluyor acaba?
Gelin canım herzaman bekleriz bir desteksiniz güç veriyorsunuz bizlere kafa şişirmek ne demek bende çok konuşurum ben şişirmiyim kafanızı
kızlar allah hepinize sabır versin. Bugün sınava girdi askerleriniz. Sizinle birlikte bende 1 ağustosa geri döndüm ogünki hislerimi tekrar yaşadım bugün.
Sınava girdiği gün boyunca teli kapalıydı ilk defa ona ulaşamıyodum çok üzülmüştüm şimdiden böleyse askere gidince napıcam diye korkuyodum ama insan zamanla herşeye alışıyo gerçekten.
Şimdi geriye önünüzdeki en büyük zorlu sınav ilk gittiği gün olacak. ama hepsini atlatıp alışıcaksınız.
inşallah hepinizin askerleri güzel yerlere düşer. iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
benim sevgilim de gidecek.Bugün onu memleketine uğurladım.Pazartesi sınavı var.Çok zor geldi ayrılık,kendimi buraya attım
Hoşgeldin canım aramıza çok zor ayrılık hasret Allahım yardımcımız olsun beraber geçiricez bugünleri birbirimize destek olursak çabucak geçicek inşallah yanlız değilsin değiliz
sorma canım o kadar zor geldiki.Ben ayrı kalmaya bile dayanamazken,şimdi sık sık konuşamayacağız bile.Nereye çıkacağını çok merak ediyorum, sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.
Kısa dönem her şehirde yapabiliyor mu canım? Bu konuda bir bilgin var mı?
sorma canım o kadar zor geldiki.Ben ayrı kalmaya bile dayanamazken,şimdi sık sık konuşamayacağız bile.Nereye çıkacağını çok merak ediyorum, sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.
Kısa dönem her şehirde yapabiliyor mu canım? Bu konuda bir bilgin var mı?
Neresi olacağı belli olsada rahatlasak hepimiz
Neresi olacağı belli olsada rahatlasak hepimiz
bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz
bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz
Büyük ihtimal gece açıklıycaklardır gene yogunluk olmasın diye ama insan durabilirmi sanki bekliycez tabi
evet gece 00.00da acıklanıyor.zaten o dakikalar hiçç gecmiyo.umarım gönlünüze göre bir yer cıkar cnm
Amin canım inşallah göreceğiz o günleride şuan çok zor geliyor inanamıyorum dayanamam gibi ama sabır sabır inşallah hepimizin askeri yakınlarda güvenli yerlerde olurlar şafak sayınca daha çabuk geçer belki böyle geçmiyorda bir ortada kaldım sanki ağlıyorum sürekli içim yanıyor hazırlıklarada başladık çok zormuş herkesi daha iyi anlıyorum şimdi
aranızda eşi,sevgilisi üniversite mezunu olup uzun dönem yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?