349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

buble gündüz gözümde yaşlarla ağustos ayı ve sınav yerlerinin açıklandığı günleri okudum çok kötü oldum yazdıklarınızı beğencektim ama sizede hatırlatmak istemedim tuttum kendimi ama o geçmişi okumak üzdü beni gün gelicek kavuşmalarımızı burdaki arkadaşlar okucak biz nasıl 345 döneminkileri okudysak şimdi onlardan çoğu evleniyor gün gelicek bizde kavuşcaz

kızlar askerleriniz sabırlı olucak olmak zorundalar inanın ki değişiyolar sorumluluk sahibi oluyorlar benimkisi sabırlı olmayı öğrendi birkez bile kavga olmadı aramızda çok bunaldı ama güç aldı benden ben onu ilk gönderdiğimde ağlamadım etmedim ama son 46 ve ben hergün ağlıyorum hergün gözümde yaşş

o yüzden ilk günler tutmayın sıkmayın kendinizi ben ilk günler yıpratmadım ama daha fazla tutamıyorum her yalnız kaldığımda ağlıyorum ama telefonda asla ağlamamaya özen gösteriyorum onlara üzüntünüzü belli etmeyin ellerinde yapabilcekleri bişi yok

ve asla onları çaresiz bırakmayın ne olursa olsun ne derlerse desinler telefonu sinirle kızgınlıkla kapamayın çünkü onlar sizin sevdikleriniz orda gerilebilirler belki ortamları kötü olucak stres yapıp sevdiklerinden çıkarıcaklar ama onların dönceğini ve gerçekte böyle olmadıklarını düşününce aşıcaksınız

aşkım giderken ona kişisel bakım için ihtiyaçlarını almıştım belki bir faydam olur

tıraş köpüğü ve losyonu
şampuan
diş fırçası
diş macunu
diş fırçası kabı
sabun
sabun kabı
tırnak makası
güneş kremi(yaz dönemi gitti die)
yara bandı
ıslak mendil
kulak çubuğu
deodorant
rolon
ayakkbı için vatka
ayak kremi
el kremi
kulak tıkacı

benim sevgilim de gidecek.Bugün onu memleketine uğurladım.Pazartesi sınavı var.Çok zor geldi ayrılık,kendimi buraya attım

benim sevgilim de gidecek.Bugün onu memleketine uğurladım.Pazartesi sınavı var.Çok zor geldi ayrılık,kendimi buraya attım

Hoşgeldin canım aramıza çok zor ayrılık hasret Allahım yardımcımız olsun beraber geçiricez bugünleri birbirimize destek olursak çabucak geçicek inşallah yanlız değilsin değiliz

Hoşgeldin canım aramıza çok zor ayrılık hasret Allahım yardımcımız olsun beraber geçiricez bugünleri birbirimize destek olursak çabucak geçicek inşallah yanlız değilsin değiliz

sorma canım o kadar zor geldiki.Ben ayrı kalmaya bile dayanamazken,şimdi sık sık konuşamayacağız bile.Nereye çıkacağını çok merak ediyorum, sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.
Kısa dönem her şehirde yapabiliyor mu canım? Bu konuda bir bilgin var mı?

evet cnm her sehire gitme ihtimali var.

Bir bilgim yok malesef canım sanırsam heryer çıkabiliyor burdaki arkadaşlar daha iyi bilir bende senin gibi belirsiz şuan telaşlı gergin ne olucağı hiç belli değil :85:

bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz

Büyük ihtimal gece açıklıycaklardır gene yogunluk olmasın diye ama insan durabilirmi sanki bekliycez tabi

bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz

Bana da çarşamba gün içinde dediler canım ama hiç bilemiyorum ne olur.Böyle olaylarda dediğin gibi genelde site kitleniyor, umarım bir sorun olmazda hemen öğreniriz.Sen hala asker yolu mu bekliyorsun yoksa döndü mü eşin ya da sevgilin?

evet canım şuanki belirsizlik zaten bizi üzen inanın başlayınca bitcek benim ne kadar arkadaşım varsa öyle söylüyorlar.başlarda zor oluyor diyorlar ama geçiyor alışıyorsun diyolar.şafak sayınca bitcek emin olun bitcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…