349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende inanıyorum zaman çabuk geçiyor içindeyken biraz zorluyor ama bir bakıyorsun gelmiş geçmiş dayanagım bu geçicek başka yolu yok geçmek zorunda valla

Sırtımızda bir yük gerçekten şimdi olmassa sonra olucak zaten bukadar zamana kadar gelmiş artık olsunda bitsin çıksın aradanda istiyor insan sadece ayrılık hasret dokunuyor

Anlıyorlar diyorsun öylemi oluyor daha gergin huysuz olduklarını duymuştum özlem işe yarıyor demekki

ya arada huysuzluk yaptıklarıda oluyor orada yasadıkları olumsuzluklar ister istemez bizede yansıyor ama emin ol cok daha kıymetli oluyorsun o zaman belki de en iyi tarafı bu

oooo cnm daha şimdiden böyle yaparsan daha sonraları daha cok yıpranırsın

Haklısın canım güçlü olmak lazım şimdi içimdede kısamı uzunmu neresi çıkıcak korkusuda varya onunla birleşince böyle oldu.Birde birşey sorucam alttaki takvim çizelgelerinizi nasıl yapıyorsunuz belli olunca bende yapmak istiyorumda bulamadım birtürlü :97:

ya arada huysuzluk yaptıklarıda oluyor orada yasadıkları olumsuzluklar ister istemez bizede yansıyor ama emin ol cok daha kıymetli oluyorsun o zaman belki de en iyi tarafı bu

Alttan alan bir yapım olduğu içi herşeyi kavgaya tartışmaya dönüştürmem zaten canım psikolojilerini anlamak lazım onlara daha zor baskı altında olanlar onlar O zaman iyi taraflarını görmeye çalışayım hiç fena değilmiş

kızlar allah hepinize sabır versin. Bugün sınava girdi askerleriniz. Sizinle birlikte bende 1 ağustosa geri döndüm ogünki hislerimi tekrar yaşadım bugün.
Sınava girdiği gün boyunca teli kapalıydı ilk defa ona ulaşamıyodum çok üzülmüştüm şimdiden böleyse askere gidince napıcam diye korkuyodum ama insan zamanla herşeye alışıyo gerçekten.
Şimdi geriye önünüzdeki en büyük zorlu sınav ilk gittiği gün olacak. ama hepsini atlatıp alışıcaksınız.
inşallah hepinizin askerleri güzel yerlere düşer. iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Son düzenleme:

iyi düşün iyi olsun canım.sen moralini yüksek tut ki sevdiceğinde üzülmesin ona destek ol.çizelgemin sol basında sitenin adı yazıyor canım oraya gir seni yönlendirme yapıyor.yapamazsan yardımcı olurum

Son düzenleme:

Bende bir gün bi kaç saat haber alamassam duramam görmeden duramam o yüzden üzülüyorum alışılmışlıkta var artık canım Amin canım Allahım herkese sabırlar versin kavuştursun kısa zamanda hepimizi inşallah :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…