- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hoşbulduk canım.. bizimki biticek az kaldı sayılır darısı sizlere
Amin canım inşallah teşekkür ederiz gelin böyle sizden destek alıcaz bizde sizi gördükçe daha güçlü olacagıma eminim bende diyicem inşallah az kaldıı
Bende inanıyorum zaman çabuk geçiyor içindeyken biraz zorluyor ama bir bakıyorsun gelmiş geçmiş dayanagım bu geçicek başka yolu yok geçmek zorunda valla
Allahım sizlerede sabır versin sizleride kavuştursun kısa zamanda inşallah arkadaşlar
sağol cnm simdiden darısı basınıza.valla biz yine kendimizi oyalıyoruz ama gidenler için daha zor sanırım.ama kıymetimizi anlıyorlar
Sırtımızda bir yük gerçekten şimdi olmassa sonra olucak zaten bukadar zamana kadar gelmiş artık olsunda bitsin çıksın aradanda istiyor insan sadece ayrılık hasret dokunuyor
Anlıyorlar diyorsun öylemi oluyor daha gergin huysuz olduklarını duymuştum özlem işe yarıyor demekki
oooo cnm daha şimdiden böyle yaparsan daha sonraları daha cok yıpranırsın
ya arada huysuzluk yaptıklarıda oluyor orada yasadıkları olumsuzluklar ister istemez bizede yansıyor ama emin ol cok daha kıymetli oluyorsun o zamanbelki de en iyi tarafı bu
Haklısın canım güçlü olmak lazım şimdi içimdede kısamı uzunmu neresi çıkıcak korkusuda varya onunla birleşince böyle oldu.Birde birşey sorucam alttaki takvim çizelgelerinizi nasıl yapıyorsunuz belli olunca bende yapmak istiyorumda bulamadım birtürlü :97:
kızlar allah hepinize sabır versin. Bugün sınava girdi askerleriniz. Sizinle birlikte bende 1 ağustosa geri döndüm ogünki hislerimi tekrar yaşadım bugün.
Sınava girdiği gün boyunca teli kapalıydı ilk defa ona ulaşamıyodum çok üzülmüştüm şimdiden böleyse askere gidince napıcam diye korkuyodum ama insan zamanla herşeye alışıyo gerçekten.
Şimdi geriye önünüzdeki en büyük zorlu sınav ilk gittiği gün olacak. ama hepsini atlatıp alışıcaksınız.
inşallah hepinizin askerleri güzel yerlere düşer. iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
iyi düşün iyi olsun canım.sen moralini yüksek tutki sevdiceğinde üzülmesin ona destek ol.çizelgemin sol basında sitenin adı yazıyor canım oraya gir seni yinlendirme yapıor.yamazsan yardımcı olurum
Teşekkür ederim canım :109:
rica ederim canım.biz arada burayada gelip dolasır şişiririz kafanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?