349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biz pazartesi gidicez sınava inşallah içimizi rahatlatan yakın yerler çıkarda biraz olsun rahatlarız kısa dönemle beraber tabiki 40 kere söylersem belki olur

Biz pazartesi gidicez sınava inşallah içimizi rahatlatan yakın yerler çıkarda biraz olsun rahatlarız kısa dönemle beraber tabiki 40 kere söylersem belki olur

off off şimdi belirsizlik bizi bu kdr üzen belli olunca alışmaya calışıcazz

İlk defa görüyorum desem bilmediğim için hiç nasıl oluyor yani 81 e düşünce ayrı yerlere mi gidiyorlar sürekli ne cahilim ya :26:

Hayır 81 e düşünce gün gün haritayı boyuyorsun canın gelince de harita rengarenk olmuş oluyor bak bu benimki

Eklentiler

• $harita.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 42
Başka bi yere gitme işi de şöle benim nişanlım jandarma hem ustalığı hem acemiliği aynı şehirde yapıyor.. zaten 10 aralık gecesi o belli olacak... Genelde herkese istediği çıkıyor çok nadir gördüm kısa isteyip de uzun çıkan yada tam tersi olan.... önemli bi konuda mutlaka giderken çamaşır pijama terlik falan götürsün benimki giderken götürmedi ordan verirler diye bişey vermediler bi daha kargo yaptık 5 gün aynı kıyafetle durdu

Hayır 81 e düşünce gün gün haritayı boyuyorsun canın gelince de harita rengarenk olmuş oluyor bak bu benimki

Şuan kendime güldüm ya nasıl öyle birşey düşündüm diye Teşekkür ederim canım inşallah o günleride göreceğiz bitirip rengarenk yapacağız inşallah sende yakın zamanda bitirirsin :109:

Evet doğru söylüyorsun canım enazından gidiceği göre adapte olucaz alışıcaz geçicek elbet arkamıza başmışızki askerliğide yiyip bitirmişiz
geccek bugünlerde....
Şafağınız 81 e düşünce boyamaya başlayacaksınız kızlar!!!!!
aa cok güzelmiş bu canımmm

canımmmm inşş dediğin gibi olur da kısa cıkarr isteyen herkese. benim sevgilimin ark ları da cok sey götürme dediler orda bir sürü sey veriolar demişler belki yerine göre deşiodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…