- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
1 Aralıktan itibaren asker sayıldıkları için, şafak saymaya başladık bile arkadaşlar değil mi :)
Biz pazartesi gidicez sınava inşallah içimizi rahatlatan yakın yerler çıkarda biraz olsun rahatlarız kısa dönemle beraber tabiki 40 kere söylersem belki olur
off off şimdi belirsizlik bizi bu kdr üzen belli olunca alışmaya calışıcazz
Şafağınız 81 e düşünce boyamaya başlayacaksınız kızlar!!!!!
İlk defa görüyorum desem bilmediğim için hiç nasıl oluyor yani 81 e düşünce ayrı yerlere mi gidiyorlar sürekli ne cahilim ya :26:
Hayır 81 e düşünce gün gün haritayı boyuyorsun canın gelince de harita rengarenk olmuş oluyor bak bu benimki
Başka bi yere gitme işi de şöle benim nişanlım jandarma hem ustalığı hem acemiliği aynı şehirde yapıyor.. zaten 10 aralık gecesi o belli olacak... Genelde herkese istediği çıkıyor çok nadir gördüm kısa isteyip de uzun çıkan yada tam tersi olan.... önemli bi konuda mutlaka giderken çamaşır pijama terlik falan götürsün benimki giderken götürmedi ordan verirler diye bişey vermediler bi daha kargo yaptık 5 gün aynı kıyafetle durdu [/QUOTE
Kıyafetleri kişisel bakım malzemelerini hazırlamaya başladık canım orda verselerde kullanılacak gibi olmadığını çok duydum o yüzden çorap iç çamaşırı içlik vs. büyük bir liste yaptım kendime ufaktan bitiriyoruz bir yandan aglıyorum bir yandan tamamlıyorum
geccek bugünlerde....Evet doğru söylüyorsun canım enazından gidiceği göre adapte olucaz alışıcaz geçicek elbet arkamıza başmışızki askerliğide yiyip bitirmişiz
aa cok güzelmiş bu canımmmŞafağınız 81 e düşünce boyamaya başlayacaksınız kızlar!!!!!
Başka bi yere gitme işi de şöle benim nişanlım jandarma hem ustalığı hem acemiliği aynı şehirde yapıyor.. zaten 10 aralık gecesi o belli olacak... Genelde herkese istediği çıkıyor çok nadir gördüm kısa isteyip de uzun çıkan yada tam tersi olan.... önemli bi konuda mutlaka giderken çamaşır pijama terlik falan götürsün benimki giderken götürmedi ordan verirler diye bişey vermediler bi daha kargo yaptık 5 gün aynı kıyafetle durdu
Şuan kendime güldüm ya nasıl öyle birşey düşündüm diyeTeşekkür ederim canım inşallah o günleride göreceğiz bitirip rengarenk yapacağız inşallah sende yakın zamanda bitirirsin :109:
Başka bi yere gitme işi de şöle benim nişanlım jandarma hem ustalığı hem acemiliği aynı şehirde yapıyor.. zaten 10 aralık gecesi o belli olacak... Genelde herkese istediği çıkıyor çok nadir gördüm kısa isteyip de uzun çıkan yada tam tersi olan.... önemli bi konuda mutlaka giderken çamaşır pijama terlik falan götürsün benimki giderken götürmedi ordan verirler diye bişey vermediler bi daha kargo yaptık 5 gün aynı kıyafetle durdu [/QUOTE
Kıyafetleri kişisel bakım malzemelerini hazırlamaya başladık canım orda verselerde kullanılacak gibi olmadığını çok duydum o yüzden çorap iç çamaşırı içlik vs. büyük bir liste yaptım kendime ufaktan bitiriyoruz bir yandan aglıyorum bir yandan tamamlıyorum
Oy oy valla sizle aynı duyguyu paylaşıyorum bi de benim 7 ağustos ta dayım vefat etti nişanlım geldi bana destek oldu oralarda sonra onu gönderdim... daha büyük yıkım oldu 11 ağustosta insan öyle zamanlarda yanında istiyor sevdiğini
Oy oy valla sizle aynı duyguyu paylaşıyorum bi de benim 7 ağustos ta dayım vefat etti nişanlım geldi bana destek oldu oralarda sonra onu gönderdim... daha büyük yıkım oldu 11 ağustosta insan öyle zamanlarda yanında istiyor sevdiğini
Allahım sabırlar versin canım çok büyük bir acı gerçekten insanın sevdiklerinden birini kaybetmesi bilirim tabiki insan sevdigini yanında istiyor hele böyle günlerde
şimdiden allah kavuştursun kızlar
Allahım sabırlar versin canım çok büyük bir acı gerçekten insanın sevdiklerinden birini kaybetmesi bilirim tabiki insan sevdigini yanında istiyor hele böyle günlerde
Maalesef öyle oldu bu da benim imtihanımmış dedim... 47ye düştük bundan sonrası da çabucak geçer inşallah... 90 gündür görmedim onu...
Maalesef öyle oldu bu da benim imtihanımmış dedim... 47ye düştük bundan sonrası da çabucak geçer inşallah... 90 gündür görmedim onu...
Bitirmişsiniz nerdeyse canım gelir inşallah Allahın izniyle çok zor 90 gün ne demek sabredicez ama elden birşey gelmiyor
Hoşgeldin canım teşekkürler Aminn cümlemizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?