• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim de eşim gidiyor :( nişanlıyken gitse bu kadar zorlanmazdım. yapayalnız kalacağım. :5:

Son düzenleme:
benim sevgilim kısa dönem yapmak istiyor canım ama uzun dönem çıkma ihtimalide var diyorlar.Onu merak ettim.Yani üniversite okumuş olsa bile uzun dönem çıkabilir mi acaba

evet canım uzun dönemde cıkma ihtimali var yani her üniversite okuyan kıa dönem yapacak diye bi sart yok uzun dönemde cıkabilir

benim sevgilim kısa dönem yapmak istiyor canım ama uzun dönem çıkma ihtimalide var diyorlar.Onu merak ettim.Yani üniversite okumuş olsa bile uzun dönem çıkabilir mi acaba

evet canım var. genelde ihtiyaca göre alıyorlar. sevgilin ne mezunu
uzun çıkarsa 12 ay asteğmen olarak görev yapıyo+maaş alıyo

Topiğiniz görünce duygulandım kızlar geçen sene bu dönemde benim de sevgilim askere gitmişti şimdi bakıyorum 1 yıl ne çabuk geçmiş şu sıralar çok zor geliyordu gitmesine az bir zaman kalmıştı şimdi düşünüyorum da geçti bitti çok şükür sizler de atlatacaksınız Allah'ın izniyle.

Anlıyorlar diyorsun öylemi oluyor daha gergin huysuz olduklarını duymuştum özlem işe yarıyor demekki :9:

Bi gün akşam konulurken çok özledim canım cicim seni seviyorum sonra diğer gün nasılsın demeye bile ne yapacaksın ne soruyorsun... psikolojileri o kadar bozuluyor ki anlatamam sürekli alttan almak durumundasın valla... Ama çok şükür ki benimki bunu yaptıktan 1 saat geçmeden k.bakma canım yine bişey dediler o yüzden sana patladım diyor

bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz

Sen beni görecektin canım... intneret paketim yok telden sayfayı aç aç aç benimki pc başında uyuyakaldı ben bekle bekle yemek yedik sahur yaptık da ancak açıldı

Bu siteden http://www.yedeksubay.tk/ takip edeceksiniz kızlar o akşam sınav sonuçlarınızın açıklanmasını. Burada ilgili linke yönlendiriyor zaten. Sonuçlar gece yarısı 00:00'da açıklanıyor fakat sizin öğrenmeniz 3:30-04:00'ü bulur rahat çünkü site kitleniyor o saatlerde anca yoğunluk azalmış oluyor. Burda çıldırmayın yani açılmıyor diye beklerseniz açılacak bence vurun kafayı uyuyun ya ertesi gün bakın ya da alarm kurun 04:00'te kalkın ama ben beklemeyin derim biz bekledikte ne oldu işte Bingöl çıktı.

Şafak: 43 Kütahya:72:

Son düzenleme:
Back