Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım uzun dönem derken benim nişanlım ağustosta gitti 12 ay asteğmen olarak yapıyo şuan ondan mı bahsediyosun
benim sevgilim kısa dönem yapmak istiyor canım ama uzun dönem çıkma ihtimalide var diyorlar.Onu merak ettim.Yani üniversite okumuş olsa bile uzun dönem çıkabilir mi acaba
evet canım uzun dönemde cıkma ihtimali var yani her üniversite okuyan kıa dönem yapacak diye bi sart yok uzun dönemde cıkabilir
evet canım uzun dönemde cıkma ihtimali var yani her üniversite okuyan kıa dönem yapacak diye bi sart yok uzun dönemde cıkabilir
benim sevgilim kısa dönem yapmak istiyor canım ama uzun dönem çıkma ihtimalide var diyorlar.Onu merak ettim.Yani üniversite okumuş olsa bile uzun dönem çıkabilir mi acaba
Anlıyorlar diyorsun öylemi oluyor daha gergin huysuz olduklarını duymuştum özlem işe yarıyor demekki![]()
bizimkilerin nereye gideceği ramazanda belli oldu meraktan uyuyamamıstım.zaten site kitlenmişti tam sahur vakti ancak ögrenmiştik umarım sizinkiler öyle olmaz
Sen beni görecektin canım... intneret paketim yok telden sayfayı aç aç aç benimki pc başında uyuyakaldı ben bekle bekle yemek yedik sahur yaptık da ancak açıldı
aynen canım sahur vakti herkes yemek yiyor ben bilgisayar basında uğrasıyordum :)
Hepsi bitti geçti![]()
evet evet az kaldıı ya cok sükür
349lara destek oluruz işte böle burdanonlarla birlikte az da olsa olacak biraz şafağımız
HAYIRR!!!! 12 Aralık günü şafağın başlangıcıdır... şimdi başlamıyor
12 aralıkta şafak 180den başlamıyor ama ? :26:
1 aralıktan itibaren asker sayılıyorlar :26:
1 aralıkta kanun ve devlet önünde resmen asker sayılıyorlar ama safak baslangıcınız 12 aralıktır canım
12 aralıkta şafak 180den başlamıyor ama ? :26:
1 aralıktan itibaren asker sayılıyorlar :26: