349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar şafak saymaya başlamak için acele etmeyin zaten önünüzdeki 5.5 ay saymaktan psikopata bağlicaksınız

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım bi süredir bu topiklere uğrayamıyodum bizim şafak olduu 45 manisaa:)))
sizleri gideceği yer telaşı sarmıştır şimdii..bol bol dua edin ama doğu olmasın diye değil hayırlısı olsun diye biz neresi çıkcak diye merak ederken izmire saldırı olmuştu foçada o günü hatırlıyorum ne kadar ağladığımı ben o şekilde dua etmiştim hep.. umarım hepinizin askerlerine rahat edebilceği yerler çıkar hayırlısıyla gider gelirler sizde kavuşursunuz:)) bizim az kaldı artık yüzdükk yüzdük kuyruğuna geldik darısı başınıza kızlar 45 gün sonrada yine burda size destek oluruz:))

10 aralık gecesi sonuçlar açıklanır. genelde sayfa kitleniyor zaten bi kaç saat başında bekleyip anca öğreniyorsunuz.

Bende bu duruma çok sinir oldum ya gitmeden 1 2 gün önceden açıklıyorlar sadece çok saçma ya off

kızlar aklıma geldikçe ağlıyorum kızım baba baba dedikçe hüzün çöküyor, daha 1 yaşında kuzum.
işin güzel tarafı eşim hiç olmadığı kadar romantik gidecek ya ondan dönüncede çok değişiyorlarmış, eşlerine daha düşkün oluyorlarmış

ay kötü oldumm( ağustos ayına geri döndüm bian ( biz evli değiliz tabi sizin daha zor (

aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederim eskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk

Allahım yardımcısı olsun herkesin gerçekten özlem hasret çok zor evli olunca dahada zordur bize böyle zorsa düşünemiyorum Arkadaşlar birşey sorucam bu asma kilitlerden nerde bulabiliriz askerlik malzeme satan yerlerde mevcutmu :97:

az önce aşkımla konuştuk yine ağladım canım benim beni güldürmek için neler yapıyor... bu belirsizlik can sıkıntısı aslından neden o kdar geç açıklıyorlr ki...ALLAH(C.C)'ım askerlerimize sağlık versin ayaklarını taşa değdirmesin inşaALLAH(C.C)....

asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor

ayy canım Allah yardımcın olsun.Evliyken çok daha zordur.Ben bu halde dayanamıyorum.Birde çocuk var.Umarım dediğin gibi olumlu yönde değişim olur,darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…