kuzum hoşgeldın.ıyıkı geldın cok sessız buralar.dogru soluyorsun ınsalah guzel gunlerıde gorurum.zaman herseyın ılacı.
nasıl gectı ya 10 gun
Biliyorum canım ama çözüme ulaşılamamasına sonunun böyle olmasına üzüldüm açıkcası gerçekten bir neden olmadan bitmesi çok kötü olmuş çözülmüycek bir sorun bile yoktu ortadaki çok basit birkaç şeyi yapması gerekiyordu askerin ama onada denilecek birşey yok belki onun içinde zordu yapamadı zamanı degildi bilemiyorum dışardan söylemesi zor rabbim içini ferahlatsın hayırlısıysa gelir tekrardan bulur seni kaderinde varsa yaşarsın canım benim hayırlı kapılar açsın rabbim sana inşallah
olmadı zeynep bılıyorsun sorunlarımız vardı çözume gıtmedı.bende bole devam ettıremedım.alısıyorum suan sıkıntı yok.
cuma gunu parmagım ufak bı amelıyat oldum nasır vardı parmak arasında ıntıhalımıs kestı doktorda oda oyaladı benı canım yandıgı ıcın dusunmemeye gayret ettım.
kızlaar ben geldim. geçmiş sayfaları da okuyamadım. eşim geldikten sonra hemen ertesi günü memlekete gittik. daha yeni geldik. ne olduğunu da anlamadım. saf gibiyim. derdimiz neydi de hemen ertesi gün yola çıktık bilmiyorum. üstelik geldiği gün de, ertesi gün de işe gittim. bir şey de diyemedim eşime kızmasın, kırılmasın diye. neyse geldik bakalım. normal hayatımıza döneriz herhalde.
zaman her şeyin ilacı gerçekten. "zaman her şeyi çözer, şu beklemek olmasa..." daha iyi olur herhalde... bazen ayrılıklar beraberinde hayır getirir. kötü gibi görünse de hüzünleri yok eder. hayırlı insanlar çıksın karşına inşallah. mutluluğun peşini hiç bırakma. sen güçlü birisin gerçekten. o kadar asker yolu bekleyip, mutlu olamayacağını düşündüğün için ayrılabiliyorsan bu gerçekten güçlü olduğunu gösterir. bundan sonra da hep güzel kararlar vereceğine ve hep kararlarının arkasında duracağına inanıyorum ben. hep mutlu ol inşallah.
geldiler, gelecekler derken geldiler de 10 gün geçti bile... şu aralar hiç gitmemiş gibi hissediyorum. ama bi saflık var bende nedendir anlamadım. olaylar çok hızlı gelişti. bir de memlekete gitmek yordu beni. bundan sonra artık normal hayatımıza döneriz inşallah. birazdan işe gideceğim. eşim de evde ama ben yine buralarda olurum. şimdi gideyim akşama görüşürüz.
hoşgeldin canım,bizde 5 gun memleketteydık sonra bır gun yalnız kaldık ertesı gun esımın ıs yemegı cıktı ertesı ıkı gun benım aılemdeydık cumrtesı gece geldık evımıze yorgun argın uyudk hemen ve pazar yalnızdık anlycagın sadece 2 gün..Neyse artık ıns yavas yavas kendımıze kalırız bır de tasınma telasım var yıne full olcaz kv gorumce hepsı gelıcek
Biliyorum canım ama çözüme ulaşılamamasına sonunun böyle olmasına üzüldüm açıkcası gerçekten bir neden olmadan bitmesi çok kötü olmuş çözülmüycek bir sorun bile yoktu ortadaki çok basit birkaç şeyi yapması gerekiyordu askerin ama onada denilecek birşey yok belki onun içinde zordu yapamadı zamanı degildi bilemiyorum dışardan söylemesi zor rabbim içini ferahlatsın hayırlısıysa gelir tekrardan bulur seni kaderinde varsa yaşarsın canım benim hayırlı kapılar açsın rabbim sana inşallahçok geçmiş olsun ameliyatın için inşallah iyisindir şimdi agrın çok varmı :2:
Hoşgeldin canım burda olduguna göre artık daha sık görürüz seni herhaldeAskerlikten çıkmanın şaşkınlıkları oluyor olmuyor degil zamanla oturucak herşey yerine canım inşallah
hoşgeldin canım,bizde 5 gun memleketteydık sonra bır gun yalnız kaldık ertesı gun esımın ıs yemegı cıktı ertesı ıkı gun benım aılemdeydık cumrtesı gece geldık evımıze yorgun argın uyudk hemen ve pazar yalnızdık anlycagın sadece 2 gün..Neyse artık ıns yavas yavas kendımıze kalırız bır de tasınma telasım var yıne full olcaz kv gorumce hepsı gelıcek
inşallah canım. çabuk alışırım. şu saflığım da geçer o zaman herhalde.
Hoşgeldin canımşimdi bebiş olcak diyip giriş yapayım bende taşınmanız sorunsuz geçer inşallah çabucak toparlanırsınız canım bundan sonrası güzellikler olur inşallah hepimiz için zamanla kendimize gelicez kolay degil
hoşbuulduk bebişi ne ara soktun araya zeynepcimyoksa bu bir işaret mi hayırlısı olsun kuzum tabı artık onuda istiyoruz yavas yavas teşrif eder artık inş
kızlar cok uzun zamndır
yazamıyorum...
kocam geldı 1 hafta ııznlıydım....
nete gıremedım
sizler nasılsınızz
herkez ıydır umarımmmm
öpüyorum
Hoşgeldin canım izinliymişsin tabi eşinle olucaksın ama artık daha sık gel bırakma buraları böyleiyim ben çokşükür sen nasılsın diger kızları bilmiyorum kimsenin pek ugradıgı yok buralara unutulduk sanırım girip çıkılıyor hep eski sohbetlerimiz kalmadı :106:
:)) canım telase basladı cunku .... ben yıende ıs yerındeyken gırmeye calısıyorum aksam falan zaten anca yemek yap evı topla derken gun bıtıyor işlerde yogun bu ara... Diğer yarenlerde kosturma halınde mı kı nısandı tanısmaydı falangecen esım verdı arabayı e5 te sonra da aılemın yanına gıtmıstık orda aldım sahıle ınerken ama bı tane arabayı opuyordum sıfır gectım sonrasnda henuz vermedı esım ama ya bana araba alır ya da onun koca arabasıyla cıkarım kendı bılırr
Biliyorum canım ama çözüme ulaşılamamasına sonunun böyle olmasına üzüldüm açıkcası gerçekten bir neden olmadan bitmesi çok kötü olmuş çözülmüycek bir sorun bile yoktu ortadaki çok basit birkaç şeyi yapması gerekiyordu askerin ama onada denilecek birşey yok belki onun içinde zordu yapamadı zamanı degildi bilemiyorum dışardan söylemesi zor rabbim içini ferahlatsın hayırlısıysa gelir tekrardan bulur seni kaderinde varsa yaşarsın canım benim hayırlı kapılar açsın rabbim sana inşallahçok geçmiş olsun ameliyatın için inşallah iyisindir şimdi agrın çok varmı :2:
Hoşgeldin canım burda olduguna göre artık daha sık görürüz seni herhaldeAskerlikten çıkmanın şaşkınlıkları oluyor olmuyor degil zamanla oturucak herşey yerine canım inşallah
Kuzuum ne deseniz haklisiniz ama sabah cikip gece anca giriyorum sonra da direk uyku,gunduz de okul projeler final derken bakamiyorumNazlim cokk gecmis olsunnn. Pisim sanada Allah kolaylik versin evli yarenlerim pisim dimaam ve selincim sizin gozunuz iki kere aydin olsun :-D misilam sabret birazcik daha eminim hersey guzel olacak gonlunu ferah tut :-*
Hatunlar fazla arazi olmaya basladik tocige ayip nerelerdesiniz donun artik evinizeeeee :-D gultenim burcum toptan kayip zaten :-(
dogru soyluyorsun kuzum valla simdi herkeste bi telas var bizlerde sinav misilada nisan burcuda evlilik dimaam ve pisimde bebek guzel telaslar bunlarKuzuum ne deseniz haklisiniz ama sabah cikip gece anca giriyorum sonra da direk uyku,gunduz de okul projeler final derken bakamiyorumNazlim cokk gecmis olsunnn. Pisim sanada Allah kolaylik versin evli yarenlerim pisim dimaam ve selincim sizin gozunuz iki kere aydin olsun :-D misilam sabret birazcik daha eminim hersey guzel olacak gonlunu ferah tut :-*
Hatunlar fazla arazi olmaya basladik tocige ayip nerelerdesiniz donun artik evinizeeeee :-D gultenim burcum toptan kayip zaten :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?