349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Vayyy tebrik ederim canim bnmmm kocacginla yarista kim onde peki :-D
Pisimm nasilsiinnn? Bizde var degisiklik bu da sorun yaratiyor uzerine bir de uzaklik binince sorunlar cozulmez bir hal aliyor ama hayirlisi... Sizde durumlar nasil?

sağol canım. geçtim kocamı o 82 aldı. üstelik ales kitabı alıp çalışmıştı.

uzaklık hep problem canım. süreç sıkıntılı oluyor. inşallah sonu hayır olur. çook mutlu olursun.

VBizde iyiyiz maşallah ...Şimdilik şımartıyorum ama hafiften disiplinide bırakmıyorum elden Onda değil bende degısklk var oda farkettı sen daha sakın ve olgunsun dıyor bakalım bıde bırbırımıze pek kalamadık ıstı fuardı gelen gıdendı derken toplamda 3 gun yalnzdk haftasonus ehır dısından arkım gelıcek ankaradayken bana emenegı cok gecmıstı sagolsun benı otogarlardan aldı gecenın bı yarıları evınde kaldım kıslaya gotrdu getırdı Allah razı olsun sımdı ıstanbulda bı ısı cıkmıs ben elımden gelenı yapmaya calısıcam onun ıcın...

unıden arkımdı cok samımı degıldk son seneye kaynasmstık vefalı cıktı kız...Benı 5 ay mahcup ettı agırlamasıyla...

sagolsun bakalım pazar aksamıda o gelıcek zaten kocamla soyle sıtnbulun tadını bı cvıkaramadım arkım gelınce onu gezdırme bahnesıyle soyle bı bogaza nazır bı yerlere gıderız herldee bebıs calısmaları basladı mı bıhtercın? Bız ev tasıcaz bakalm ahzıranda ıns

Vayyy tebrik ederim canim bnmmm kocacginla yarista kim onde peki :-D
Pisimm nasilsiinnn? Bizde var degisiklik bu da sorun yaratiyor uzerine bir de uzaklik binince sorunlar cozulmez bir hal aliyor ama hayirlisi... Sizde durumlar nasil?

iyiyim canım sağol ..O değişiklik olumsuzsa zaman ver biraz herkes aynı sekılde donmuyor tabı gıttıgı eyrden alısması zaman alabılır üzülme..Uzaklık zordur evet bazen çözülebilicek kolay bir şeyi daha zor hale getirebilir ama üstesinden gelirsiniz inş sakin kalmaya çalış

askerlik hepimize sabrı öğretti galiba. biz de 3-4 gündür yalnızız. onda da bir gün annemlere bir gün de doğum yapan bir arkadaşa gittik. ama eşim evde yarın başlayacak işe. o yüzden gündüzleri de vakit geçirebildik.

bebek çalışmaları başladı bakalım bu ay olup olmadığı 16 haziranda belli olur. bu ay klomen kullandım. bugün doktor kontrolüm vardı durum gayet iyi dedi ama nasip tabi. ne zaman nasip olursa o zaman gerçekleşir herhalde. hayırlısı..

siz taşındıktan sonramı düşünüyorsunuz pisicim?

Gercektende oyle yanyana olsak problemleri daha cabuk cozerdik ama olmuyor iste gercekten zor bir askerlik yapti uzun donemlerin surgun yeriydi ve hic rahat olamadi dogru duzgun muhabbet edecek kimsesi bile yoktu aslinda biraz daha sabretmem gerekiyor biraz daha anlayisli olmam gerekiyor ama tahammul gucum kalmadi galiba bakalim hakkimizda hayirlisi
Dimaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm bize guzelll haberler veeeeeeeerrrrrrrrrr :-D insallah canim insallah hepimiz omur boyu coookk mutlu oluruz
Pisim senden de bekliyoruuuuzzzz topicigimizin bebisi bol olsun insallahhhh :-D

Son düzenleme:

Evet dimaamcım abi Allah ne zaman kısmet eder bilmiyoruz :) Taşınıyım inş istiyorum bendeee...Hadi bakalım hayırlısıysa inş 16 haziranda MÜJDELİ HABER ALIRSIN :118::118::118:

pİNKLADYBUGCM İNŞ CANIM HAYIRLI ZAMANDA gelsin sağlıklı bir evlat

inşallah ben de çok isterim güzel haberler vermeyi ama tabi nasip. belki hemen olur belki aylarca beklerim. hayırlı zamanda olsun, şimdi olmayacaksa da sabırla beklemeyi başarayım.

hakkınızda hayırlısı olsun canım. hemen kendilerine gelemiyorlar. biraz zaman lazım galiba. bir de telefonla konuşmak yüz yüze konuşmak gibi olmuyor. bir bakış bir gülüş bazen her şeyi unutturuyor ama ne yazık ki uzak mesafe ilişkilerinde sıkıntı oluyor. hakkınızda hayırlısı canım. kısa zamanda mesafeler yok olur inşallah.

inşallah verebilirim o müjdeli haberi. nasip kısmet biraz da... olmadı öbür ay ne yapalım. bekleyeceğiz. elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip. sen de çok beklemeden istediğin zamanda bebeğine kavuşursun inşallah pisim.

günaydın yarenlerimm..nasılsınız bakiim? atlattınız mı asker yolu bekleme psikolojisini? ya canlar ben askerimden daha çok sorun çıkarıyorum valla..eskiden çok anlayışlı davranırken şimdi herşeye alınır, kızar oldum..sevdiceğim hep yanımda olsun istiyorum..yanımdan ayıran en ufak şeye bile gıcık oluyorum..evde boya yapıyorlar, niye boya yapıyor diye kızıyorum hiç ii değilim hiç..

merhaba canım. biz yine buralardayız ama başka kimse yok. ben çok mutluyum bugün alesten 91 almışım. gerçi şu an ihtiyacım yok, işime yaramıyor ama olsun.

canım maşallah puanın çok güzel

sağolasın... niye boya yapıyorlar diye kızmak da iyimiş.

benim de eşim işe başladı bugün. ilk iş gününde eve gelince yemek hazır olsun isterdim ama o kadar başım ağrıyor ki oturduğum yerden kalkamıyorum bugün.

herkesee ii akşamlaarrr...fazla giremiyorum netee düğün hazırlıkları başladı eşya dı şuydu buydu derken bolca mağaza geziyoruz..herkes ALAH ıma emanett...

herkesee ii akşamlaarrr...fazla giremiyorum netee düğün hazırlıkları başladı eşya dı şuydu buydu derken bolca mağaza geziyoruz..herkes ALAH ıma emanett...

hadi hayırlı olsun canım. o telaşlar çok güzel. bi koşuşturmaca gidiyordur şimdi. gelinliğini de paylaş bizimle.

sorma canım bu psikolojiden yavaş yavaş kurtuluyorum..eski düzenimize dönüyoruz..ne güzel ya

ooo süper kuzum..o anların tadını çıkar bol bol güzel ciciler al kendine ve evine

ooo süper kuzum..o anların tadını çıkar bol bol güzel ciciler al kendine ve evine [/QUOTE]

inşALALH güzellerini secer alırız gezdikçe kafam karışıyr eşya konusundaa...

nasılsınız kızlar ben sinirden hiçbirşey yapamıyorum olaylar iyice çığrından çıktı amacını terk etti bir çok insan burası çok kötü durumda

nasılsınız kızlar ben sinirden hiçbirşey yapamıyorum olaylar iyice çığrından çıktı amacını terk etti bir çok insan burası çok kötü durumda

ben artık haber izlemiyorum. moralim bozuluyor. sonumuz hayır olsun ne diyelim. ne eylem yapmayı biliyoruz ne de farklı görüşlere saygı duymayı biliyoruz. karşılıklı inatlaşmanın sonucu... ama en çok üzüldüğüm insanların yaralanmasının yanında çevreye verilen zarar ve yaşanan huzursuzluk. protesto güzel ama ileri gitmemeliydi... başkaları tarafından kullanılmamalıydı.

Kızlarr hiç ilerleme olmamıs sayfalarda koptukmu alısma dönemimi anlamadm:/ evet artık iş gerçek amacını aşalı cok oldu inşallah daha fazla hasar oluşmaz
Kızlar bu arada bizim tanısma olumlu geçmişti zaten ama 1-2 haftadr babamın cvabını beklioduk bugun hayrlı olsun denildi:)) inşallah 2 hafta içinde nişanımız olucak bu mutlu haberimide hemen iletmek istedim sizlere baya bi tedirginlikle bekledk sonucu çok şükr güzel oldu(;

merhaba kısçelerim nasılsınız?

Düğün hazırlıkları yapanlara kolaylıklar diliyorum Allahım huzurlu,sorunsuz bir süreç nasip etsin inş.... Ben bildiğiniz gibi ev arayısına bu haftasonu agırlk verıp hazıran sonuna bıtırcez ıns bu ısı...

olaylart cıgırından cıktı evet iyice boyut degıstırdı giden milliservete cevreye verilen rahatsızlıklara oyle uzuluyorum kı...

Tepkı vermekten acızız nasıl eylem yapılır bılmıyoruz ipnii koparmsı gıbı ınsanlar benı urkutuyor bu mu udr yanı kac gundr tencere kasık tava alan cıkıyor sokaga saatlerce gurultu yapıyor borsa dustu %10.47 deger kaybettık 2003 ten bu yana ılk bu denlı dusus...

Hukumetı savunmuyorum bir basbakan olarak yaptıklarının farkındayım ama yapmadıgı ve yaPAMADIKlarınında farkındayım bır basbakan bu noktada bu denlı kıskırtıcı bır tavırla toplumuna yaklasmamalı sadece oy aldıkları ona oy veren kısıler olmamalı kayırdıkları kayırıcakları,ancak toplumda gezı parkı baslıgına sıgınıp kendı ulkesının ıcıne etmemelı!Boyle mıllıyetcılık gormedım ben olmaz olsun da! mıllıyetcılık dıye dıye yaptıkları tek sey bölücülük,iç çatışma ..Yazıklar olsun oyle uzuluyorum kı dun esıme dedım bu dunyaya nasıl cocuk getırıcez hale bak Allah bızı beterınden korusun herkese gercek vatan mıllet sevgısı versın anlık sevdalar sosyal medyayla saman alevı gıbı koruklenen bı vatan sevgısı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…