Vayyy tebrik ederim canim bnmmm kocacginla yarista kim onde peki :-D
Pisimm nasilsiinnn? Bizde var degisiklik bu da sorun yaratiyor uzerine bir de uzaklik binince sorunlar cozulmez bir hal aliyor ama hayirlisi... Sizde durumlar nasil?
Pisimm nasilsiinnn? Bizde var degisiklik bu da sorun yaratiyor uzerine bir de uzaklik binince sorunlar cozulmez bir hal aliyor ama hayirlisi... Sizde durumlar nasil?
VBizde iyiyiz maşallah ...Şimdilik şımartıyorum ama hafiften disiplinide bırakmıyorum eldenOnda değil bende degısklk var oda farkettı sen daha sakın ve olgunsun dıyor bakalım bıde bırbırımıze pek kalamadık ıstı fuardı gelen gıdendı derken toplamda 3 gun yalnzdk haftasonus ehır dısından arkım gelıcek ankaradayken bana emenegı cok gecmıstı sagolsun benı otogarlardan aldı gecenın bı yarıları evınde kaldım kıslaya gotrdu getırdı Allah razı olsun sımdı ıstanbulda bı ısı cıkmıs ben elımden gelenı yapmaya calısıcam onun ıcın...
unıden arkımdı cok samımı degıldk son seneye kaynasmstık vefalı cıktı kız...Benı 5 ay mahcup ettı agırlamasıyla...
sagolsun bakalım pazar aksamıda o gelıcek zaten kocamla soyle sıtnbulun tadını bı cvıkaramadım arkım gelınce onu gezdırme bahnesıyle soyle bı bogaza nazır bı yerlere gıderız herldee bebıs calısmaları basladı mı bıhtercın? Bız ev tasıcaz bakalm ahzıranda ıns
Gercektende oyle yanyana olsak problemleri daha cabuk cozerdik ama olmuyor iste gercekten zor bir askerlik yapti uzun donemlerin surgun yeriydi ve hic rahat olamadi dogru duzgun muhabbet edecek kimsesi bile yoktu aslinda biraz daha sabretmem gerekiyor biraz daha anlayisli olmam gerekiyor ama tahammul gucum kalmadi galiba bakalim hakkimizda hayirlisi
Dimaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm bize guzelll haberler veeeeeeeerrrrrrrrrr :-D insallah canim insallah hepimiz omur boyu coookk mutlu oluruz
askerlik hepimize sabrı öğretti galiba. biz de 3-4 gündür yalnızız. onda da bir gün annemlere bir gün de doğum yapan bir arkadaşa gittik. ama eşim evde yarın başlayacak işe. o yüzden gündüzleri de vakit geçirebildik.
bebek çalışmaları başladı bakalım bu ay olup olmadığı 16 haziranda belli olur. bu ay klomen kullandım. bugün doktor kontrolüm vardı durum gayet iyi dedi ama nasip tabi. ne zaman nasip olursa o zaman gerçekleşir herhalde. hayırlısı..
siz taşındıktan sonramı düşünüyorsunuz pisicim?
Gercektende oyle yanyana olsak problemleri daha cabuk cozerdik ama olmuyor iste gercekten zor bir askerlik yapti uzun donemlerin surgun yeriydi ve hic rahat olamadi dogru duzgun muhabbet edecek kimsesi bile yoktu aslinda biraz daha sabretmem gerekiyor biraz daha anlayisli olmam gerekiyor ama tahammul gucum kalmadi galiba bakalim hakkimizda hayirlisi
Dimaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm bize guzelll haberler veeeeeeeerrrrrrrrrr :-D insallah canim insallah hepimiz omur boyu coookk mutlu oluruz
Pisim senden de bekliyoruuuuzzzz topicigimizin bebisi bol olsun insallahhhh :-D
Evet dimaamcım abi Allah ne zaman kısmet eder bilmiyoruz :) Taşınıyım inş istiyorum bendeee...Hadi bakalım hayırlısıysa inş 16 haziranda MÜJDELİ HABER ALIRSIN :118::118::118:
pİNKLADYBUGCM İNŞ CANIM HAYIRLI ZAMANDA gelsin sağlıklı bir evlat
merhaba canım. biz yine buralardayız ama başka kimse yok. ben çok mutluyum bugün alesten 91 almışım. gerçi şu an ihtiyacım yok, işime yaramıyor ama olsun.
günaydın yarenlerimm..nasılsınız bakiim? atlattınız mı asker yolu bekleme psikolojisini? ya canlar ben askerimden daha çok sorun çıkarıyorum valla..eskiden çok anlayışlı davranırken şimdi herşeye alınır, kızar oldum..sevdiceğim hep yanımda olsun istiyorum..yanımdan ayıran en ufak şeye bile gıcık oluyorum..evde boya yapıyorlar, niye boya yapıyor diye kızıyorumhiç ii değilim hiç..
canım maşallah puanın çok güzel
herkesee ii akşamlaarrr...fazla giremiyorum netee düğün hazırlıkları başladı eşya dı şuydu buydu derken bolca mağaza geziyoruz..herkes ALAH ıma emanett...
sorma canım bu psikolojiden yavaş yavaş kurtuluyorum..eski düzenimize dönüyoruz..ne güzel yasağolasın... niye boya yapıyorlar diye kızmak da iyimiş.
benim de eşim işe başladı bugün. ilk iş gününde eve gelince yemek hazır olsun isterdim ama o kadar başım ağrıyor ki oturduğum yerden kalkamıyorum bugün.
herkesee ii akşamlaarrr...fazla giremiyorum netee düğün hazırlıkları başladı eşya dı şuydu buydu derken bolca mağaza geziyoruz..herkes ALAH ıma emanett...
hadi hayırlı olsun canım. o telaşlar çok güzel.bi koşuşturmaca gidiyordur şimdi. gelinliğini de paylaş bizimle.
nasılsınız kızlar ben sinirden hiçbirşey yapamıyorum olaylar iyice çığrından çıktı amacını terk etti bir çok insan burası çok kötü durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?