Gunaydın kızlar ctesi cumaya yani bugune alındı gulten canım bıtkı cayı kurtarırmı ınan bılmıyrm:)))) öznur nazlı zeynep darısı sizin ve tum isteyenlerin basına kızlar istediğiniz zamanda hayrlı ınsanla ınsallah(; hiç bşey düşünemiyrm sanki aksm nasıl olucak hayal bıle edemıyrm gzel sonuclanır ınsallah:/ dualarınızı beklıyrm ben artık elbısemı felan ayarlayım pasta börek yapılcak daha:)) öpüyrm hepinizi. Hayırlı cumalarrr
Gunaydın kızlar ctesi cumaya yani bugune alındı gulten canım bıtkı cayı kurtarırmı ınan bılmıyrm:)))) öznur nazlı zeynep darısı sizin ve tum isteyenlerin basına kızlar istediğiniz zamanda hayrlı ınsanla ınsallah(; hiç bşey düşünemiyrm sanki aksm nasıl olucak hayal bıle edemıyrm gzel sonuclanır ınsallah:/ dualarınızı beklıyrm ben artık elbısemı felan ayarlayım pasta börek yapılcak daha:)) öpüyrm hepinizi. Hayırlı cumalarrr
Valla canim bu durumu kurtarcak hicbir yontem yok sadece cok az hafifletebilirsin :)) hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın canım gerçekten yokken geçmiyordu bu zaman 1 hafta oldu bile artık zaman umrumda degil kuzumgünaydınlar herkese
onlarla 1haftamız geçti bile.biraz hızlı oldu sanki,onlarsız geçmeyen zaman,yanımızda sevdiklerimiz olunca su gibi akıp geçiyor.yeni kavuşan yarenlerimizin de gözüaydın.
İyim Gültenim çalışıyorum tatil yapmak varkenZeynebiiim napiyosun kuzum
Günaydın kızlar nasılsınız ben aşkımı gönderdim geldim sizde ne var ne yok
Hoşgeldin kuzum benim neden canımız sıkılsın aşk olsun burda okadar dertlerimizi sıkıntılarımı anlatmadıkmı nasıl askerdeyken sıkıntılar varsa dönüştede olucak elbet sivil hayata alışma süresi zor oluyormuş herkesin söyledigi bu tam olarak rahatlıyamıyorlar bir 15 günlerini alıyor kuzum sıkma canını bak görüceksin bir haftaya kadar birşeycikleri kalmıycak herşey güzel olucak inşallahKizlaaarrrr ben geldiiiiimmmmbir haftadir yokum cunku pek iyi degildim sevdigimin sivile alisma evresi oldukca sancili geciyor aramiz geldiginden beri kotu sizinde caninizi sikmak istemedim. Dun biraz toparladik gibi ve balo kiyafetimi buldum simdi gidip alacagim tekrarsan herkesin gozu aydin :-D ozledim sizleriiiiii :-* misilammm hayirliii olsunnn adina cooookkk sevindim mutlulugunuz daim olsun :-D :-* baska gelisme var miiiiiiii? Merak ediyorummm havadisleri ozetleyin banaaa
selamlarrr kızlarrrr
Günaydın canım gerçekten yokken geçmiyordu bu zaman 1 hafta oldu bile artık zaman umrumda degil kuzum
İyim Gültenim çalışıyorum tatil yapmak varkenburalar sessiz kaldı bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok yanlız bırakmayın beni sen nasılsın napıyosun
Günaydın canım rabbim tekrar görmeyi nasip etsinben aynıyım işlerle ugraşıyorum sen nasılsın
Hayırlı olsun canım benim o yüzükler bir ömür boyu çıkmasın o parmaktan inşallahcanlarım hepimizin gözü aydın hepinizin kavuşmalarını okudum da çok güzel sonunda bitirdik allah bidaha ayırmasın.. Bizim kavuşma biraz garipti önce çok mutluydum sonra morali birşeye bozulmuş saolsun acısını benden çıkardı yol boyunca kavga ettik geldi birbirimize bakmıyoruz falan sonra dayanamadı geldi yanıma uğraşmaya başladı sonra yanına çekip sarılınca ben başladım ağlamaya sımsıkı sarıldık sonraki günler çok güzeldi rüya gibi uyanmak istemediğim bi rüya :))Ve bu arada yüzüklerimizi de seçtik Eki Görüntüle 719661 sadece takmak kaldı :90::90::118:
İyiyim canım teşekkürler iyi olmamamk mümkün mü ki
amann yavrum yaa askerlik bitti psikolojisi bitmedi iste :-(
ayyyy ayyyy ayyyy daha dun safak sayiyordukkk bugunnn neler konusuyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?