- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım benim kuzum çok güzel geçmiş maşallah öyledir zaten kız evi naz evi nede olsa öyle hemen kız verilirmiymiş azıcık ölçsün tarttın olumsuz birşey yoksa olumludur merak etme agırdan alıyordur babacıkKızlar çok güzel bi akşamdı geceydi hatta muhabbet sardıkca sardı herkesi sevdicegim babamın yanında oturuyodu heralde seklini bile değştrmedi oturdugu yerde ayakları bıle koydugu gibiydi hiç kıpırdamadı heralde ve onu bu denli heycanlı görmek beni mutlu etti bende babasını yeni gördm onun heycanıda beni sardı:)) ne desem olmuycak o an aılelerimizin yanında olmak bambaşkaydı babamla sevdiğimi yanyana görmekse acayip bi gururdu aslında❤❤❤ sonra gittiler babam olumsuz hıc bısey soylemedi ama olumlularıda dıle getrmedi sanki muallakta bekletcek bizi gibi karar nezamn verılır bilmiyrm ama dun aksamı bi ömür unutamıycagımdan eminim:)) ❤
Bu mutlulugu hepiniz yaşayın inşallah canlarm cok daha guzellerini. Şafak sayarken ki halimizi askere gönderdiğim günü düşündüm o an kahveleri verirken zatn canım inanın hala şokundayımmmmm❤❤❤
Gunaydın bu arada hepinize:) yanımda oldugunuz ıcın ayrı ayrrı hepinize tşk ederm iyiki varsınız iyi ki tanımışım sizi yazdıklarınızı okudum ve ck mutlu oldm... Çok çok mutlu olalım hepimiz! cefasını cektık sefasınıda sürelim inşallah..❤ Hepimiz mutlu huzurlu bi hayat yaşayalım mutluluklarımız her gün artsın bi yenilerini ekleyelim sevinçlerimize:) mutluluk göz yaşlarımızada ortak olalm...
amann yavrum yaa askerlik bitti psikolojisi bitmedi iste :-(
Kızlar çok güzel bi akşamdı geceydi hatta muhabbet sardıkca sardı herkesi sevdicegim babamın yanında oturuyodu heralde seklini bile değştrmedi oturdugu yerde ayakları bıle koydugu gibiydi hiç kıpırdamadı heralde ve onu bu denli heycanlı görmek beni mutlu etti bende babasını yeni gördm onun heycanıda beni sardı:)) ne desem olmuycak o an aılelerimizin yanında olmak bambaşkaydı babamla sevdiğimi yanyana görmekse acayip bi gururdu aslında❤❤❤ sonra gittiler babam olumsuz hıc bısey soylemedi ama olumlularıda dıle getrmedi sanki muallakta bekletcek bizi gibi karar nezamn verılır bilmiyrm ama dun aksamı bi ömür unutamıycagımdan eminim:)) ❤
Bu mutlulugu hepiniz yaşayın inşallah canlarm cok daha guzellerini. Şafak sayarken ki halimizi askere gönderdiğim günü düşündüm o an kahveleri verirken zatn canım inanın hala şokundayımmmmm❤❤❤
Gunaydın kızlar ctesi cumaya yani bugune alındı gulten canım bıtkı cayı kurtarırmı ınan bılmıyrm:)))) öznur nazlı zeynep darısı sizin ve tum isteyenlerin basına kızlar istediğiniz zamanda hayrlı ınsanla ınsallah(; hiç bşey düşünemiyrm sanki aksm nasıl olucak hayal bıle edemıyrm gzel sonuclanır ınsallah:/ dualarınızı beklıyrm ben artık elbısemı felan ayarlayım pasta börek yapılcak daha:)) öpüyrm hepinizi. Hayırlı cumalarrr
Kizlaaarrrr ben geldiiiiimmmmbir haftadir yokum cunku pek iyi degildim sevdigimin sivile alisma evresi oldukca sancili geciyor aramiz geldiginden beri kotu sizinde caninizi sikmak istemedim. Dun biraz toparladik gibi ve balo kiyafetimi buldum simdi gidip alacagim tekrarsan herkesin gozu aydin :-D ozledim sizleriiiiii :-* misilammm hayirliii olsunnn adina cooookkk sevindim mutlulugunuz daim olsun :-D :-* baska gelisme var miiiiiiii? Merak ediyorummm havadisleri ozetleyin banaaa
Misilam cokk cokkk cokk sevindimmm umarim cooookkk mutlu olursun kuzum :-* nazlim sorundan cok ne vr bizde uzaklik sorun onun isi benim isim sorun gorusememiz sorun sorunda sorun yani umarim biran once biter bu alisma evresi.
Bugun nasiliz peki topicigimizin guzel yarenleri?
hadi canim yaa uzuldum gercekten hayirlisi boyleymis demekki :-(
( ahhh o uzaklık cok kotu anlıyorum canım senıı kuzumm.
bızımde sorun sorun dıye saydıgımız seyler sonunda cozumede gıdemedıgımızden dolayı yollarımızı ayırdık.
Kızlar çok güzel bi akşamdı geceydi hatta muhabbet sardıkca sardı herkesi sevdicegim babamın yanında oturuyodu heralde seklini bile değştrmedi oturdugu yerde ayakları bıle koydugu gibiydi hiç kıpırdamadı heralde ve onu bu denli heycanlı görmek beni mutlu etti bende babasını yeni gördm onun heycanıda beni sardı:)) ne desem olmuycak o an aılelerimizin yanında olmak bambaşkaydı babamla sevdiğimi yanyana görmekse acayip bi gururdu aslında❤❤❤ sonra gittiler babam olumsuz hıc bısey soylemedi ama olumlularıda dıle getrmedi sanki muallakta bekletcek bizi gibi karar nezamn verılır bilmiyrm ama dun aksamı bi ömür unutamıycagımdan eminim:)) ❤
Günaydın canım çok sevindim ne iyi gelmiştirGünaydın yarenlerimm..çok güzel bir haftasonu geçirdik sevdiceğimle, 3 gün tatil yaptık, tüm ayrı geçirdiğimiz günlerin acısını çıkarmaya çalıştık..nasıl bir mutluluktur onun yanında ellerini tutmak, gözlerine bakmak, sıkı sıkı sarılmak..155 günde saatleri bırak dakikalar geçmezken, 3 gün nasıl geçti anlamadım.. şimdi işe tekrar alışmak nasıl zor bir bilseniz
selam kızlar nasılsınız? giremiyorum pek ara ara bakıp çıkıyorumherkes kavuştu çok şükür sevdiğine Allah bir daha ayırmasın eşim gelince kalan hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz biz de babamız beşiğimizi falan kurdu odamızı düzenledik bebek arabamızı aldık artık az kaldı hazırlıklarımız tamam kızımızı bekliyoruz sağsalim doğar inşallah hala ismimiz yok o da ayrı bir konu eşim geldi günler su gibi geçiyor haftaya pazartesi işe başlıyor ben de bu hafta son çalışıyorum artık
Canım bir sorunmu oldu konuşamadınızmı çok üzüldüm kuzum hayırlısı diycem ama insanın elinde degil için yanıyordur
senı gordum aşagıda nerelerdesın kocan geldııı ohhh burayı unuttunuz..ben gırıyorym bakıyorum kımse yok bende cıkıyorumm
olmadı zeynep bılıyorsun sorunlarımız vardı çözume gıtmedı.bende bole devam ettıremedım.alısıyorum suan sıkıntı yok.
cuma gunu parmagım ufak bı amelıyat oldum nasır vardı parmak arasında ıntıhalımıs kestı doktorda oda oyaladı benı canım yandıgı ıcın dusunmemeye gayret ettım.
bu arada geçmiş olsun. diğer konuda ise hayırlısı olur inşallah hakkında. bazen acı veren olayların arkasından güzel günler gelir. ama önce o acıları yaşamamız gerekir. güzel günlerin yakın olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?