349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaar ben de çok özledim hepinizi ama girmeye hiç vakit bulamıyorum. telaşeler başladı. temizlik, çamaşır, yemek, bulaşık, misafirler... evde de durmuyoruz. bu ara kermes telaşımız var bir de. haftaya ama ben buralarda olacağım. siz de işlerinizi bitirin gelin, uğrayın. in cin top oynuyor valla buralarda.

oyhh kuzummm kolay gelsinnn valla söylediğin gibi kimsecikler yok burada sen nasılsın canım benimmmm

oyhh kuzummm kolay gelsinnn valla söylediğin gibi kimsecikler yok burada sen nasılsın canım benimmmm

çok iyiyim. eşim karşımda oturuyor. kek yaptım, çay içiyoruz. o da bilgisayarda bir şeylere bakıyor. hayat güzel bu aralar. bu günleri aratmasın rabbim. sen nasılsın kuzum?

çok iyiyim. eşim karşımda oturuyor. kek yaptım, çay içiyoruz. o da bilgisayarda bir şeylere bakıyor. hayat güzel bu aralar. bu günleri aratmasın rabbim. sen nasılsın kuzum?
selamlarrafiyet bal şeker olsuuunnnnn Allah keyfinizi,mutluluğunuzu daim etsin canım beniiiiimmm iyi diyelim iyi olalım seni gördüm daha iyi oldum çok özendim valla şu an size

Son düzenleme:
selamlarrafiyet bal şeker olsuuunnnnn Allah keyfinizi,mutluluğunuzu daim etsin canım beniiiiimmm iyi diyelim iyi olalım seni gördüm daha iyi oldum çok özendim valla şu an size

kuzzzuuuuum sen bizden daha mutlu ol inşallah.. en kısa, en hayırlı, en güzel zamanda çok güzel bir evliliğin olsun. ne güzel telaşlarınız olacak. eşyalar alınacak, gelinlik, düğün... buralara uğrayın. bu ara herkes boşladı topiği ama ben artık buralardayım.

yüreği temiz arkadaşım benimmmm çookk teşekkür ederimmm mutlu oldum gece gece valla ya herkes bir anda pırrr uçuverdii birbirimizi fala depükledik galiba

yüreği temiz arkadaşım benimmmm çookk teşekkür ederimmm mutlu oldum gece gece valla ya herkes bir anda pırrr uçuverdii birbirimizi fala depükledik galiba

o kadar depüklenmeye kimse gelemez valla doğru. güldürdün beni gece gece. yavaş yavaş gelirler. düğün topiklerinde görürüz artık sizi. ben de hamile topiklerine kayarım inşallah artık.

o kadar depüklenmeye kimse gelemez valla doğru. güldürdün beni gece gece. yavaş yavaş gelirler. düğün topiklerinde görürüz artık sizi. ben de hamile topiklerine kayarım inşallah artık.
kesin canım hep depüklerin suçu valla kimse bir yere kaymasın artıkkkkk burayı düğün ve hamile topiciği haline getiririz oturun oturduğunuz yerde

kesin canım hep depüklerin suçu valla kimse bir yere kaymasın artıkkkkk burayı düğün ve hamile topiciği haline getiririz oturun oturduğunuz yerde

gelirler yavaş yavaş. sen de mutlaka uğra canım. bana müsade şimdi. uykumuz yok film izleyeceğiz. iyi geceler canım. seni gördüğüme çok sevindim. ihmal etmeyin burayı artık.

gelirler yavaş yavaş. sen de mutlaka uğra canım. bana müsade şimdi. uykumuz yok film izleyeceğiz. iyi geceler canım. seni gördüğüme çok sevindim. ihmal etmeyin burayı artık.

oyyhh iyi seyirler canım beniiiimmmm iben buralardayım kuzum sende gel ihmal etme iyi gecelerrr çokk öptümmm

merhaba canım. biz yine buralardayız ama başka kimse yok. ben çok mutluyum bugün alesten 91 almışım. gerçi şu an ihtiyacım yok, işime yaramıyor ama olsun.

91 tebrik ederim benim 76 dı gecen yıl

ne var ne yok bakalım hatunlar napıyorsunuz nasıl sevgililerle eşlerle aralar ? Var mı değişiklik eşlerde?

91 tebrik ederim benim 76 dı gecen yıl

ne var ne yok bakalım hatunlar napıyorsunuz nasıl sevgililerle eşlerle aralar ? Var mı değişiklik eşlerde?

sağol pisim. alese girmeyi mantık sorularını çözmeyi seviyorum. yüksek lisans yapıyorum şu an ihtiyacım yok ama sırf zevk için giriyorum.

kocam eskisinden daha iyi, sabırlı, sakin... bu hafta ben çalışıyorum o çalışmıyor. sabahları kahvaltımı hazırlıyor, evde yemeği yapıyor. sinirlenmiyor. şeker gibiydi şimdi baldan daha şeker olmuş.

sen nasılsın senin eşin nasıl? var mı bi değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…