• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlar ctesi cumaya yani bugune alındı gulten canım bıtkı cayı kurtarırmı ınan bılmıyrm:)))) öznur nazlı zeynep darısı sizin ve tum isteyenlerin basına kızlar istediğiniz zamanda hayrlı ınsanla ınsallah(; hiç bşey düşünemiyrm sanki aksm nasıl olucak hayal bıle edemıyrm gzel sonuclanır ınsallah:/ dualarınızı beklıyrm ben artık elbısemı felan ayarlayım pasta börek yapılcak daha:)) öpüyrm hepinizi. Hayırlı cumalarrr

Gunaydın kızlar ctesi cumaya yani bugune alındı gulten canım bıtkı cayı kurtarırmı ınan bılmıyrm:)))) öznur nazlı zeynep darısı sizin ve tum isteyenlerin basına kızlar istediğiniz zamanda hayrlı ınsanla ınsallah(; hiç bşey düşünemiyrm sanki aksm nasıl olucak hayal bıle edemıyrm gzel sonuclanır ınsallah:/ dualarınızı beklıyrm ben artık elbısemı felan ayarlayım pasta börek yapılcak daha:)) öpüyrm hepinizi. Hayırlı cumalarrr

Günaydın canım çok heyecan yapma diycem ama imkansız haklısın :52: darısı bizlere Amin inşallah çok güzel bir akşam olsun sizin için kuzum :nazar::16:

Son düzenleme:
günaydınlar herkese:16:
onlarla 1haftamız geçti bile.biraz hızlı oldu sanki,onlarsız geçmeyen zaman,yanımızda sevdiklerimiz olunca su gibi akıp geçiyor.yeni kavuşan yarenlerimizin de gözüaydın.

Hayırlı cumlar canım ve de hayırlı olsun hadi bakalım bugün çok heyecanlı ve güzel bir gün..Allah hepimize güzel heyecanlar yaşatsııınnn darısıda diğer kızlaraaa

günaydınlar herkese:16:
onlarla 1haftamız geçti bile.biraz hızlı oldu sanki,onlarsız geçmeyen zaman,yanımızda sevdiklerimiz olunca su gibi akıp geçiyor.yeni kavuşan yarenlerimizin de gözüaydın.
Günaydın canım gerçekten yokken geçmiyordu bu zaman 1 hafta oldu bile artık zaman umrumda degil kuzum :48:
Zeynebiiim napiyosun kuzum
İyim Gültenim çalışıyorum tatil yapmak varken :25:buralar sessiz kaldı bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok yanlız bırakmayın beni:29:sen nasılsın napıyosun:16:
Günaydın kızlar nasılsınız ben aşkımı gönderdim geldim sizde ne var ne yok:43:

Günaydın canım rabbim tekrar görmeyi nasip etsin:16:ben aynıyım işlerle ugraşıyorum sen nasılsın:29:

Kizlaaarrrr ben geldiiiiimmmm :-)bir haftadir yokum cunku pek iyi degildim sevdigimin sivile alisma evresi oldukca sancili geciyor aramiz geldiginden beri kotu sizinde caninizi sikmak istemedim. Dun biraz toparladik gibi ve balo kiyafetimi buldum simdi gidip alacagim :-) tekrarsan herkesin gozu aydin :-D ozledim sizleriiiiii :-* misilammm hayirliii olsunnn adina cooookkk sevindim mutlulugunuz daim olsun :-D :-* baska gelisme var miiiiiiii? Merak ediyorummm havadisleri ozetleyin banaaa :-)

Kizlaaarrrr ben geldiiiiimmmm :-)bir haftadir yokum cunku pek iyi degildim sevdigimin sivile alisma evresi oldukca sancili geciyor aramiz geldiginden beri kotu sizinde caninizi sikmak istemedim. Dun biraz toparladik gibi ve balo kiyafetimi buldum simdi gidip alacagim :-) tekrarsan herkesin gozu aydin :-D ozledim sizleriiiiii :-* misilammm hayirliii olsunnn adina cooookkk sevindim mutlulugunuz daim olsun :-D :-* baska gelisme var miiiiiiii? Merak ediyorummm havadisleri ozetleyin banaaa :-)
Hoşgeldin kuzum benim neden canımız sıkılsın aşk olsun burda okadar dertlerimizi sıkıntılarımı anlatmadıkmı nasıl askerdeyken sıkıntılar varsa dönüştede olucak elbet sivil hayata alışma süresi zor oluyormuş herkesin söyledigi bu tam olarak rahatlıyamıyorlar bir 15 günlerini alıyor kuzum sıkma canını bak görüceksin bir haftaya kadar birşeycikleri kalmıycak herşey güzel olucak inşallah:nazar: başka havadis yok pek girende yok arada ugrayıp kaçıyor yarenler :19:
selamlarrr kızlarrrr:3::3::3:

Hoşgeldin canım:16:

kızlarrr hepinize iyi günler bayagı uzun zaman oldu giremedim buraya ama aklım hep sizde.malum evlilik hazırlıkları.yani öyle bi haldeyimki askerimle rahat rahat özlem gideremedim bile.neyse evlendikten sonra inşallah.bu arada topiğimizde herkes kavuştu galiba askerine çok şükür ne güzel hepinizi öpüyorum inşallah en kısa zamanda yine gelcem kendinize iyi bakın hatunlar....:54::54::54::54::54::54:

canlarım hepimizin gözü aydın hepinizin kavuşmalarını okudum da çok güzel sonunda bitirdik allah bidaha ayırmasın.. Bizim kavuşma biraz garipti önce çok mutluydum sonra morali birşeye bozulmuş saolsun acısını benden çıkardı yol boyunca kavga ettik geldi birbirimize bakmıyoruz falan sonra dayanamadı geldi yanıma uğraşmaya başladı sonra yanına çekip sarılınca ben başladım ağlamaya sımsıkı sarıldık sonraki günler çok güzeldi rüya gibi uyanmak istemediğim bi rüya :))Ve bu arada yüzüklerimizi de seçtik $Alyans.jpg sadece takmak kaldı :90::90::118:

Günaydın canım gerçekten yokken geçmiyordu bu zaman 1 hafta oldu bile artık zaman umrumda degil kuzum :48:

İyim Gültenim çalışıyorum tatil yapmak varken :25:buralar sessiz kaldı bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok yanlız bırakmayın beni:29:sen nasılsın napıyosun:16:

Günaydın canım rabbim tekrar görmeyi nasip etsin:16:ben aynıyım işlerle ugraşıyorum sen nasılsın:29:

İyiyim canım teşekkürler iyi olmamamk mümkün mü ki:46:

Tebrikler canım simdiden tanışma işini hallet bende kopya istiyorum 1 hafta kaldı sanırım o gün heyecandan ölebilirim :)

canlarım hepimizin gözü aydın hepinizin kavuşmalarını okudum da çok güzel sonunda bitirdik allah bidaha ayırmasın.. Bizim kavuşma biraz garipti önce çok mutluydum sonra morali birşeye bozulmuş saolsun acısını benden çıkardı yol boyunca kavga ettik geldi birbirimize bakmıyoruz falan sonra dayanamadı geldi yanıma uğraşmaya başladı sonra yanına çekip sarılınca ben başladım ağlamaya sımsıkı sarıldık sonraki günler çok güzeldi rüya gibi uyanmak istemediğim bi rüya :))Ve bu arada yüzüklerimizi de seçtik Eki Görüntüle 719661 sadece takmak kaldı :90::90::118:
Hayırlı olsun canım benim o yüzükler bir ömür boyu çıkmasın o parmaktan inşallah:nazar::16:
İyiyim canım teşekkürler iyi olmamamk mümkün mü ki:46:

Gerçekten mümkün degil artık yüzümüz hep gülsün gönlümüzde olsun herşey inşallah:nazar::16:

Ayyy kızlaaarrr heycanıma ortak oldugunuz ıcın hepınxe tesk ederm gerçekten iyi ki varsınız:) vee hazrlıklar tamam şimdi hazrlanıyrm vee misafrlerimizin gelmesi kaldı cok farklı bi duygu Allahıııımmm dua edin tansmamız cok guzel gecsin guxel haberler vereyim size❤❤❤ çok öpüyrm canlarmmm ter dökme safhasına gecıyrz dakıkalar kaldı artıkkkk duramıyrm yerimdeeee:))

[
amann yavrum yaa askerlik bitti psikolojisi bitmedi iste :-(
ayyyy ayyyy ayyyy daha dun safak sayiyordukkk bugunnn neler konusuyoruzzzz :-) kuzummmm beniiiimmmmm Allah gonlune gore versiiiinnnn herseyy istedigin gibi olur insallaaahhhhh kuzummmm bekliyoruz yasananlari optum kocamannnn QUOTE=GoFRreT;30517378]null[/QUOTE] kuzummm hadii bakaliiimmm gozun aydin senindeeee guzel haberlerinizi bekliyoruzzz :-)

Kızlar çok güzel bi akşamdı geceydi hatta muhabbet sardıkca sardı herkesi sevdicegim babamın yanında oturuyodu heralde seklini bile değştrmedi oturdugu yerde ayakları bıle koydugu gibiydi hiç kıpırdamadı heralde ve onu bu denli heycanlı görmek beni mutlu etti bende babasını yeni gördm onun heycanıda beni sardı:)) ne desem olmuycak o an aılelerimizin yanında olmak bambaşkaydı babamla sevdiğimi yanyana görmekse acayip bi gururdu aslında❤❤❤ sonra gittiler babam olumsuz hıc bısey soylemedi ama olumlularıda dıle getrmedi sanki muallakta bekletcek bizi gibi karar nezamn verılır bilmiyrm ama dun aksamı bi ömür unutamıycagımdan eminim:)) ❤
Bu mutlulugu hepiniz yaşayın inşallah canlarm cok daha guzellerini. Şafak sayarken ki halimizi askere gönderdiğim günü düşündüm o an kahveleri verirken zatn canım inanın hala şokundayımmmmm❤❤❤

Gunaydın bu arada hepinize:) yanımda oldugunuz ıcın ayrı ayrrı hepinize tşk ederm iyiki varsınız iyi ki tanımışım sizi yazdıklarınızı okudum ve ck mutlu oldm... Çok çok mutlu olalım hepimiz! cefasını cektık sefasınıda sürelim inşallah..❤ Hepimiz mutlu huzurlu bi hayat yaşayalım mutluluklarımız her gün artsın bi yenilerini ekleyelim sevinçlerimize:) mutluluk göz yaşlarımızada ortak olalm...

Back