kızlaarrrrr şafakkkk 154 :)))) Allah kavuştursun tez zamanda. telefonda ağlamayalım güzel güzel konusalım akılları kalmasın. gün gelicek burda hep birlikte şafak 1 diyeceğiz insallah
günaydın kızlarçok geç olmadan buldum topiki ben de asker yolu gözlüyorum kısa dönem çok şükür hepimize haırlı teskereler
Hoşgeldin canım senin askerin nerde? :)
günaydın kızlarçok geç olmadan buldum topiki ben de asker yolu gözlüyorum kısa dönem çok şükür hepimize haırlı teskereler
kızlar bıraktığımda 118.sayfadaydı üşenmeden 2gündür yazdıklarınızı okudum. Okudukça kendimi iyi hissediyorum.
Gitmicektim onu geçirmeye, çünkü ayrılamam die düşündüm ama yine de gittim 1gün daha birlikte olmak çok önemliydi.1gün öncesinden safranboluya gittim. ailesini tanıdıgım için orada kaldık o gece.ertesi gün beraber ankaraya gittik.orada çok samimi arkadaşı var o da ankara mebste yapıcak onunla buluştuk, epey eğlendirdi bizi. Ağlamamaya söz vermiştim,yanında ağlamadım da.Ama otobüse binip de onun yüz ifadesini görünce tutamadım kendimi. Çok zormuş çok. Acemiliği ankara etimesgutta,etimesguta gidenler veya gidcekler için söylüyorum gittiği günden beri günde 2-3 kez konuşuyoruz. Rahat olduklarını komutanlardan yüzü asık bir insan bile görmediğini söyledi. Çok sayıda ankesörlü telefon varmış koğuşlarda,yemekler de eh işte fena değil dedi artık. Bu kadarı bile yeter. Ama sakın üzgün konuşmayın kızlar, o aradığında büyük bir heyecanla mutlulukla konuşuyorum, hiç konuşamayız diye düşünüodum çünkü. Sizin sesininizi güzel duymaya ihtiyaçları var. izmiite yaşadığım için bu hafta sonu bile gitmeyi düşünüyorum ama ankarayı hiç bilmiorum, bakalım öğrenicem artık.Allah hepimizi güldürsün, şuan ihtiyacımız olan tek şey onların sesini duymak.Duyduğumuzda mutlu olucaz,zor geçeceğini zaten biliorduk,daha fazla ne kendimizi ne de onları üzelim.
Hoşgelsin canım aramıza Allahım kavuştursun kısa zamanda inşallah nerde askerin
kızlar bıraktığımda 118.sayfadaydı üşenmeden 2gündür yazdıklarınızı okudum. Okudukça kendimi iyi hissediyorum.
Gitmicektim onu geçirmeye, çünkü ayrılamam die düşündüm ama yine de gittim 1gün daha birlikte olmak çok önemliydi.1gün öncesinden safranboluya gittim. ailesini tanıdıgım için orada kaldık o gece.ertesi gün beraber ankaraya gittik.orada çok samimi arkadaşı var o da ankara mebste yapıcak onunla buluştuk, epey eğlendirdi bizi. Ağlamamaya söz vermiştim,yanında ağlamadım da.Ama otobüse binip de onun yüz ifadesini görünce tutamadım kendimi. Çok zormuş çok. Acemiliği ankara etimesgutta,etimesguta gidenler veya gidcekler için söylüyorum gittiği günden beri günde 2-3 kez konuşuyoruz. Rahat olduklarını komutanlardan yüzü asık bir insan bile görmediğini söyledi. Çok sayıda ankesörlü telefon varmış koğuşlarda,yemekler de eh işte fena değil dedi artık. Bu kadarı bile yeter. Ama sakın üzgün konuşmayın kızlar, o aradığında büyük bir heyecanla mutlulukla konuşuyorum, hiç konuşamayız diye düşünüodum çünkü. Sizin sesininizi güzel duymaya ihtiyaçları var. izmiite yaşadığım için bu hafta sonu bile gitmeyi düşünüyorum ama ankarayı hiç bilmiorum, bakalım öğrenicem artık.Allah hepimizi güldürsün, şuan ihtiyacımız olan tek şey onların sesini duymak.Duyduğumuzda mutlu olucaz,zor geçeceğini zaten biliorduk,daha fazla ne kendimizi ne de onları üzelim.
Canım Allah kavuştursun çok zor gerçekten biz günde 1 kere konuşabiliyoruz dün ağladım tutamadım kendimi o ağlayınca napıyım ama bugün umutluyum moral vericem durumundan tam emin bile olamadım ağlamaktansafranbolu güzel bizde çarşamba günü oraya teslim etmek üzere geldik ordaki askerlerden haberin vardır belki nasıl rahat yapabiliyorlarmıymış benim askerim safranboluda yapıyorda usta birliğide orası
Bizde bir kere konusabiliyoruz canim..Cok uzuldum,agladim ama hic konusamadaydik ya..en azindan 2-3 dakikada olsa sesini duyuyoruz ya bunada sükür...Bu sabhtan beri kendimi oyle motive ediyorum napim:26:
Canım Allah kavuştursun çok zor gerçekten biz günde 1 kere konuşabiliyoruz dün ağladım tutamadım kendimi o ağlayınca napıyım ama bugün umutluyum moral vericem durumundan tam emin bile olamadım ağlamaktansafranbolu güzel bizde çarşamba günü oraya teslim etmek üzere geldik ordaki askerlerden haberin vardır belki nasıl rahat yapabiliyorlarmıymış benim askerim safranboluda yapıyorda usta birliğide orası
hoşbuldum canımilk sayfadaki listeye baktım da nehirnill111 le aynı yerdeler safranbolu'da
ayy sonunda aynı yerden birini buldum nasıl sevindim anlatamam canım usta birliktemi orası haber alabiliyormusun arıyormu askerin nasılmış orası kaçıncı birlik tatlım çok soru sordum ya bir anda bulunca
canım sordugumda acemiliği safranbolu olanın usta birliği doğu illerinden biri olabilir dediler öncelikle.senin usta birliği de orası olması güzel.okudum yazdıklarını da içeri bişe almamışlar demişsin,kesici aletleri almadıklarını o pertem sayfasında belirtmişler,ne getirsin ne getirmesin kısmında,o yusden hiç ona kafanı takma canım.gitmeden kart alsaydı keşke telekom kartı gerçi kantinlerde de satılıyodur.biraz zorladıklarını duydum canım ama acemilikte öledir sadece, yemin töreninden sonra değişeceğini daha rahat ediceğini düşünyorum,içini ferah gidebiliosun ihtica varsa eğer git ama haftasonu,yakınsınız.
Canım hiçbirşeyini almamışlar kesici alet almadıkki pijamalarını bile aldığımız tabanlıkları herşeyi çok üzüldüm anlatamam içim tekrar yandıAcemilik diye diyorum belki usta birlikte rahat bırakırlar tam konuşamadıkta anlayamadım gidicem canım dayanamam ymin törenine izin alamam belki ama pazar günü gidicem yeminden sonra
usta birliği de karabük il jandarmailk gün akşam 7buçuk gibi aradı "çok kalabalık burası kargaşa var" falan dedi.bir dolaba iki kişi vermişler sinir olmuş dün de öğlen 2 gibi aradı ama namaz kılıyordum kaçırdım akşam arar diye bekledim ama yorgunluktan bayıldı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?