349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben umutluyum bugünden inşallah dünki ağlamamız ilk günün psikolojisidir diyorum dahada konuşamadım sevdigimle bugün inşallah ararsa bende ağlamayıp yüksek tutucam moral vericem yoksa ağlamaktan durumunuda soramıyorum zaman bitiyor

Kızlar yapmayın ağlamayın telefonda. Telefonu kapattıktan sonra istediğiniz kadar ağlayıp dökün içinizi ama telefonda ağlamanız moralmen çökertir askerlerinizi. onların sizin desteğinize ihtiyacı var. siz telefonda ağladığınızda onların aklı sizde kalıyo daha çok üzülüyolar..

günaydın kızlar çok geç olmadan buldum topiki ben de asker yolu gözlüyorum kısa dönem çok şükür hepimize haırlı teskereler

kızlar bıraktığımda 118.sayfadaydı üşenmeden 2gündür yazdıklarınızı okudum. Okudukça kendimi iyi hissediyorum.
Gitmicektim onu geçirmeye, çünkü ayrılamam die düşündüm ama yine de gittim 1gün daha birlikte olmak çok önemliydi.1gün öncesinden safranboluya gittim. ailesini tanıdıgım için orada kaldık o gece.ertesi gün beraber ankaraya gittik.orada çok samimi arkadaşı var o da ankara mebste yapıcak onunla buluştuk, epey eğlendirdi bizi. Ağlamamaya söz vermiştim,yanında ağlamadım da.Ama otobüse binip de onun yüz ifadesini görünce tutamadım kendimi. Çok zormuş çok. Acemiliği ankara etimesgutta,etimesguta gidenler veya gidcekler için söylüyorum gittiği günden beri günde 2-3 kez konuşuyoruz. Rahat olduklarını komutanlardan yüzü asık bir insan bile görmediğini söyledi. Çok sayıda ankesörlü telefon varmış koğuşlarda,yemekler de eh işte fena değil dedi artık. Bu kadarı bile yeter. Ama sakın üzgün konuşmayın kızlar, o aradığında büyük bir heyecanla mutlulukla konuşuyorum, hiç konuşamayız diye düşünüodum çünkü. Sizin sesininizi güzel duymaya ihtiyaçları var. izmiite yaşadığım için bu hafta sonu bile gitmeyi düşünüyorum ama ankarayı hiç bilmiorum, bakalım öğrenicem artık.Allah hepimizi güldürsün, şuan ihtiyacımız olan tek şey onların sesini duymak.Duyduğumuzda mutlu olucaz,zor geçeceğini zaten biliorduk,daha fazla ne kendimizi ne de onları üzelim.

Benim askerim de usta birliğini etimesgutta yapıcak şuan beni çok mutlu ettin :)

Canım Allah kavuştursun çok zor gerçekten biz günde 1 kere konuşabiliyoruz dün ağladım tutamadım kendimi o ağlayınca napıyım ama bugün umutluyum moral vericem durumundan tam emin bile olamadım ağlamaktan safranbolu güzel bizde çarşamba günü oraya teslim etmek üzere geldik ordaki askerlerden haberin vardır belki nasıl rahat yapabiliyorlarmıymış benim askerim safranboluda yapıyorda usta birliğide orası

Bizde bir kere konusabiliyoruz canim..Cok uzuldum,agladim ama hic konusamadaydik ya..en azindan 2-3 dakikada olsa sesini duyuyoruz ya bunada sükür...Bu sabhtan beri kendimi oyle motive ediyorum napim:26:

Bizde bir kere konusabiliyoruz canim..Cok uzuldum,agladim ama hic konusamadaydik ya..en azindan 2-3 dakikada olsa sesini duyuyoruz ya bunada sükür...Bu sabhtan beri kendimi oyle motive ediyorum napim:26:

Evet canım sesini bir iyi duyabilsem içim rahatlıycak dün çok kötüydü şuan kendimi motive ediorum ilk gün psikolojisi diye bir arasada duysam

canım sordugumda acemiliği safranbolu olanın usta birliği doğu illerinden biri olabilir dediler öncelikle.senin usta birliği de orası olması güzel.okudum yazdıklarını da içeri bişe almamışlar demişsin,kesici aletleri almadıklarını o pertem sayfasında belirtmişler,ne getirsin ne getirmesin kısmında,o yusden hiç ona kafanı takma canım.gitmeden kart alsaydı keşke telekom kartı gerçi kantinlerde de satılıyodur.biraz zorladıklarını duydum canım ama acemilikte öledir sadece, yemin töreninden sonra değişeceğini daha rahat ediceğini düşünyorum,içini ferah gidebiliosun ihtica varsa eğer git ama haftasonu,yakınsınız.

hoşbuldum canım ilk sayfadaki listeye baktım da nehirnill111 le aynı yerdeler safranbolu'da

ayy sonunda aynı yerden birini buldum nasıl sevindim anlatamam canım usta birliktemi orası haber alabiliyormusun arıyormu askerin nasılmış orası kaçıncı birlik tatlım çok soru sordum ya bir anda bulunca

ayy sonunda aynı yerden birini buldum nasıl sevindim anlatamam canım usta birliktemi orası haber alabiliyormusun arıyormu askerin nasılmış orası kaçıncı birlik tatlım çok soru sordum ya bir anda bulunca

usta birliği de karabük il jandarma ilk gün akşam 7buçuk gibi aradı "çok kalabalık burası kargaşa var" falan dedi.bir dolaba iki kişi vermişler sinir olmuş dün de öğlen 2 gibi aradı ama namaz kılıyordum kaçırdım akşam arar diye bekledim ama yorgunluktan bayıldı heralde

Canım hiçbirşeyini almamışlar kesici alet almadıkki pijamalarını bile aldığımız tabanlıkları herşeyi çok üzüldüm anlatamam içim tekrar yandı Acemilik diye diyorum belki usta birlikte rahat bırakırlar tam konuşamadıkta anlayamadım gidicem canım dayanamam ymin törenine izin alamam belki ama pazar günü gidicem yeminden sonra

aaa almamışlar mı onların hiç birini biz de son akşam ikiarada bi derde aldık tabanlığı falan sen neler öğrendin ben çok konuşamadım nasılmış ortam?

Canım birbirimizden alıcaz artık haber benim askerimde dün 4buçuk gibi aradı daha arıyamadı pek zaman bulamıyorlar galiba yoğun sanırsam bir rahatlarmı haberlerini alsaydık:18:

Birliği aradım internette yazan ziyaret saatlerinde gelirseniz görüşebilirsiniz bi sıkıntı olmaz dediler. salı ya da çarşamba gitmeyi düşünüyorum aşkımın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…