349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok heyecanlı ya. ben bile heyecanlandım burada. darısı başımıza. gece an an yazacağım ben de. bu gece de olmadı gitti. zaman ne kadar yavaş işliyo bugün. :44:

evet malesef...bız zoel sektyrdeyız zaten zaman zamanda yurt dısı seyahatı oluyo fuarı mısafırı vırtı zırtı of dıyorum keske memur olsaydın neyse sukur yıne de..dımaam ya bulamadım senı

evet malesef...bız zoel sektyrdeyız zaten zaman zamanda yurt dısı seyahatı oluyo fuarı mısafırı vırtı zırtı of dıyorum keske memur olsaydın neyse sukur yıne de..dımaam ya bulamadım senı

ben aramalara kapalı mıyım acaba :44: ben de seni bulamadım. süheyla ekliyse sende oradan bulabilirsin beni.

Canım çok iyi olmak istedigimiz için herşey bize kötü gelicek şuan bozma moralini kuzum hadi yarinin kollarına bakıyım:127::132::123:

kızlar bende kimsenin facesi yok..eklemek isteyenler özel msj atabilir mi? Bihteerrr bayıldım fotograflarına bu arada

Tatlım bihterde suheylada gultende bende varım ordan ekleyeblrsın ben telden takıp edıyrm ozel mesaj felan goremem:))

Uvvv yerim seniiii teşkr edermmmm tatlım yaaaa bizde kavuscaz ınşallah uçurun beni sevdicegimin kollarına:))

Cok guzel maşaallah canım benım heycanla kavusma anınızı beklıycem cok merak edıyrm......... ❤❤❤

Dımaaaam aynı anda cıkıolar aslında ama bıxım otobus tek sefermiş bulundugu yerden memleketimize oyuzden beklıycez orda bos yere cuma sabah ben gıdıcem otogardan karsılamaya:)) yaniii cuma sabahıııııı

merhaba kızlar

nehirli gözün aydın yarın son gün sanırım arkadaşımında nişanlısı geliyor.gözün aydın demek için geldim

seninde diğer kızlarında. rabbim sevdiklerinizle mutlu huzurlu aşkla yaşayacak bir yuva nasip etsin

Valla hatunlar hepiniziiiii coooooookkkkk seviyorrruuuuuummmmmm hepinizin yeri ayri banada dakikalar gecmiyor yol git git bitmiyorrr :-D

kuzum benimmm o senin bakan gözlerinin güzelliği düğün fotoğraflarına bayıldım, gelinliğin çok yakışmış maşallah ..

gördüklerimi ekliyorum kızlar, sizde beni ekleyin, kopmayalım bundan sonra da

canım senin heyecanın bana da bulaştı..kalbim pır pır atıyor sanki

Valla hatunlar hepiniziiiii coooooookkkkk seviyorrruuuuuummmmmm hepinizin yeri ayri banada dakikalar gecmiyor yol git git bitmiyorrr :-D

bütün enerjin şu sanal alemde dahi nasıl yansıyor bize bir bilsen. az kaldı canım. hadi gözün adın şimdiden.

teşekkür ederim canım. ben de hevesimi alamadım. her yıl dönümümde tekrar tekrar giyesim var. sizler de çok mutlu olun inşallah.

canımsın ya negüzel bişey heycanınızı hiç yitirmeyin inşallah hepberaber yaşıyoruz senin kavuşma sevincini senin bukadar heycanlanman çok normal yazdıklarını ben bile pc başında ağzım kulaklarımda okuyorum aylardır beklediğimiz o ana dakikalar kaldı senin içinnnnn en kötü gününüz böyle olsun inşallahhhhh

boş yere beklemek de kötü ya. öyle ya da böyle. bitti şükür.

eşim asker arkadaşının erkek kardeşi ile gelecek. çocuk abisini almaya gidecekmiş, hazır araba varken onlar da eşimi de çağırmışlar. tam 10 da çıkarlarsa gece 3 gibi gelecekler inşallah. ama oyalanırlarsa daha da geç olabilir. sağ salim gelsinler de.

hiç olmadı gece 00:30 otobüsüyle gelecekti ben de aştiden alacaktım sabah 05:30da. ah bi bitse bugün. nasıl geçireceğim zamanı bilemedim. normalde hemen saat 1 olurdu bugün olmadı. sabah 6.30 da kalktım ondan mı acaba. :44: hiç uyuyamadım gece.

neyse bir öğlen daha geldi ben yemeğe iniyorum bakın burada ne diyor vayy be 126ları gordugum gun geldı aklıma

349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 0 GÜN 20 SAAT 45 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)

yok yok bu hafta gercekten gecmedı gecmıyor zaman aksam olsuuune ve gıdelım bugun tembellık yok tum ıslerımı bıtırcem kuzey güneye kadar kac gundur cıkolata yıorum sıkıntıdan stresten vucudum cıkolata alarmı verıyor resmen öfff tombikliğim yetmezmiş gibi + koyucam üstüne bu gidişle

Kizlaaarrrr aylar haftalar gunler saatler derken kavusmama dakikalar kaldi :-D geldim havaalanina bekliyorum artik hepinizin yazdiklarini okuyorm ama tek tek cevap veremiyorum cunku su an dusunemiyorum kusuruma bakmayin

Canım benim çok teşekkürederim Sizinde gözünüz aydın arkadaşının canım rabbim birdaha kimseyi ayırmasın sevdiklerinden Amin

Kizlaaarrrr aylar haftalar gunler saatler derken kavusmama dakikalar kaldi :-D geldim havaalanina bekliyorum artik hepinizin yazdiklarini okuyorm ama tek tek cevap veremiyorum cunku su an dusunemiyorum kusuruma bakmayin

Canım benim düşünemezsin tabi yazabiliyorsun maşallah insanın heyecandan elleri dolaşır birbirine artık birazcık beklemek kaldı çokşükür

oh bir de kahve içersin. gel keyfim gel. kocalarımıza kavuşmamıza az kalmış olacak. ev mis gibi. hayat bize güzel. kazasız belasız gelsin hepsi.

ben de son temizliğimi yapacağım. kuaföre gideceğim. sonra da yemek, diziler... diz izlerken zaman hızlı geçiyor. beynimi uyuşturuyorum resmen. başka türlü zaman geçiremeyeceğim galiba. şimdi bana müsade. işe gideyim. akşamı düşünmezsem o zaman daha hızlı geçer zaman belki.

heyecanını o kadar derinden yaşıyorum ki. darısı tüm bekleyenlerin başına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…