349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok az kalmış canım o zaman gelince yapılıcaklar planlanmıştır askerin gelince büyük bir koşuşturmanın içine giriceksiniz ne güzel ugraşılar bunlar ohh darısı bizlere inşallah Amin

evet canım kendi başıma yapabileceğim herşeyi yaptım şimdi onu bekliyorum. gelince acayip bi koşturmaya giricez yazın sıcağında zor olucak ama olsun değer
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin inşallah

Ayyy şekerim teşkr ederzz bende suheyla gıbı son dk ya kadar yazıcam merak etmeyinn:) geliyolar yaa cok sukur hepsi saat farkıyla yanıbasımızda olucaklarrr cok mutluyum cooookkk ❤❤❤ 💑 👯 💃

Kıyamam sanaa dımaam canım şimdi biraz dınlen ıstersen gecede uyuyamazsın zten sevdıcegıne uykusuz bıtmiş bi halde karsılamazsın umarm gerçi onları gorunce yorgunlugumuz aklımızın ucundan bıle gecemezkiiii:) 😁😜😎

Kizlaaarrrr aylar haftalar gunler saatler derken kavusmama dakikalar kaldi :-D geldim havaalanina bekliyorum artik hepinizin yazdiklarini okuyorm ama tek tek cevap veremiyorum cunku su an dusunemiyorum kusuruma bakmayin
Ne güzel suan kavustun seeenn:)) darısı bızım basımıza heycanla beklıycem haberlerını canım ❤❤❤

Canım bizde böyle geçirdik inan gitmeye yakın bir hafta geldikten sonra 1 hafta bir bakıyorsun 15 günü yenmiş sonra tekrar gitme hayalleri evlisiniz birde rahat evci çıkartabiliyorsun birkaç kere evcide çıkarttınmı azıcıkta olsa hasret diniyor yanlarındayken sonrasında geçiyor inşallah son aylar zorlanırız dedik zorlanmadıkta nisanın nasıl geçtigini anlamadım mesela mart zor gelmişti bize ortasındayken bitmiyor gibi geliyor insana içindeyken zor ama sonra dönüp baktıgında geçmiş ben daha dün bismillah 154 dedigimi hatırlıyorum geçmiş bitmiş ama nasıl geçti biz eniyi haliyle biliyoruz tabiki içinizi ferah tutun gidiş gelişlere odaklanın Ustabirlikleri daha kolay rahat oluyor bizim öyle oldu inşallah sizinde öyle geçer

Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin sen sana düşenleri halletmişsin daha ne olsun artık gerisini beraber rahatça halledersiniz askerin yanında olucakya zorluklar vız gelir insana

Kızlar bende Allahın izniyle yarın saat 7:30-08:00 sularında AŞTİ de kocamı bekliyor olacağım...
Havaalanında karşılamk istiyordum ama... yolun acemisiyim bulamam diye.... Aştiye gidip bekleyecğim....
ayyy çok heyecanlıyım....

İlkaycım ınan bana evcı ızınlerı de cok guzel..O kadr heeycanlı ve tatlı oluyor kı hem kısa surelı kavusuosun hem bas absasın hem evlısın bu kez ısın en guzel tarafı...Eşim normalde cok kontrollu ve zırhı olan bı adamdır romantıktır ama her zaman gostermez huyu kurusun evcı ızınlerınde oyle romntıktıkı oyle ozlemıs buluyordum kı onu benı sabah yanagımı eskıtene akdar operek uyandırıodu uyandırıyordu hıc bıtmese mı ya demıstım hatta ona anlayacagın onalrda guzel bı anı askı tazelendıren canlandıran bısey olarak dusun KIYMET BILSE DE ETSE de her erkek zaman zaman kyımet bılmeme durumunu dusebılıyor orası ınan bana bazı seylerı daha net gosterecek ona esım bana dıyorkı etrafımda oyle cok derdı olan adam var kı ınsanlar arkds bulamazken ben evlenecegım kızı buldum bu cok onemlı bısey dıyor orada bekar adamların vehametını gormus artılarına bak sen ...Şimdi sevgililik döneminize geri döndünüz heyecan arttı

Senide bugündenmi depüklesek canım sabah çok erken saatlerde gidicekmişsin akşam olamam ben şimdiden depüklesem nolurki

evci iznini heyecanla ikimizde bekliyoruz canım, eşim daha heyecanlı zaten acemilikte de değişmişti daha duygusal bi adam olmuştu günlüğüne de "senin kıymetini çok iyi anladım" "keşke şimdi evimizde olsakta sen bana tam uyumadan önce hadi şu nevresimleri değiştirelim desen, bi daha itiraz etmeyeceğim aşkım" "bundan sonra yaptığın her yemeği yiyeceğim" falan yazmıştı şimdiden kıymetim arttı bakalım askerliğin sonunda nasıl olacak

gördün mü bak benım eşimde gelıyım uzatıcm ayaklarımı kumandayı alıp ohh ıstıma yok komutn yokd edı bende hoop dur bakalım komutan burdada var dedım guluyor ordakı ısler falan ne askım ya nolacka burdan bır kurtulıym da demıstı tabı gelınce yıne adapte olcktır sıvıl hayatına emınım de..Ahh ah ıste yapmyıım dıyorum osmanlı hatunuyumsımartmayı sevıyorum sonra kzııyorum yardım etmıyorsun dıye hem adamı ben sokmuyorum hem de soylenıyorum ben ellerımle yapıyorum bunu kendıme ...Gecen yıne bebısten bahsedıyor konu acıldı sen benıde unutrsn bebıs olunca falan dedı canım aksıne daha cok hatrlıcam benım kadr sende onunla olucaksn tek kısı ıle buyumuyor dedım sen onu bana vermezsın kı onu alıp sevıcem dıye dıyo kontrol manyagıyım cok kontrol merkezlıyım kımseye veremıyorum kontrolu ne evde ne işte sonra da kzııyorum nıye ben tum sorumlulukların altından kendım kalkmak zorundayım dıye ...

Son düzenleme:
Yarın bende depüklenmek istiyorum daha burcucum gültencim daha birsürü kişiyiz canım tabi yarine kavuşan hemen ugrayamaz buraya gidenleri unutuvericez

canım benim doğru diyosun yarın artık bizbize kalırız ve birbirmizi depükler dururuz bugün misila dimaam ve selin55 i depükleyelim biz onları uğurlayalım kavuşmaya akşam bende giremiyorum artık depüklesek olur herhalde :44::44:

kızlar sabah askerim aradı girneden özgür birşekilde selamladı beni ama garibimin bileti saat 3 te bu da bavuluyla havaalanında arkadaşlarını yolcu edip tekrar girneye dönmüş zaman geçmyor diyor bavuluda dert tabi tuvalete gidicem gidemiyorum diyor kıyamam yaa yarım saat sonra uçağımız kalkıyor sevdiğim dört sıralarında izmir topraklarına ayak basıcak inşallah aynı gün görüşemesekte çok çok çok mutluyum sınırsız iletişime geçicek olmak her aradığımda onun sesini duyucak olmak mükemmel bi duygu bikaç güne kavuşma anımızıda paylaşıcam inşallah biz de durumlar böyle süheylacım şuanda yarinin yanında bir daha ayrılmayalım hiçbirimiz inşallah bir ömür olsun mutluluğumuz:123: hepinizi çok seviyorum

Öyle olucak canım yarında akşam 5-6ya kadar burdayım depük manyagı yapabilirsiniz beni sağdan soldan popişime çok vurmayın dersem inanmayın çok sert vurun burdan yarimin kollarına uçayım

Canım neden söylemiyorsun askerin yola çıkmış geliyor geç bile kaldık depüke hadi bakalım
Eki Görüntüle 712502 Eki Görüntüle 712505 Eki Görüntüle 712504 Eki Görüntüle 712503 Eki Görüntüle 712501 Eki Görüntüle 712506 Eki Görüntüle 712495 Eki Görüntüle 712496 Eki Görüntüle 712497 Eki Görüntüle 712498 Eki Görüntüle 712499

Yarinin kollarına uç bakalım rabbim birdaha ayrı bırakmasın inşallah

Bende depücek insan arıyorum çok hasret kalmışım okadar çok beklemişimki bu depük günlerini elime geçirdim kimse elimden kurtulamaz

daha çok var bize

siz hakettiniz kavuşmayı, artık sıra bizde .. kocam bi gelse de hayata kaldığımız yerden devam etsek :26:

Zor oluyor ama geçiyor canım sakın bunaltma kendini. Yapabildiğin kadar olumlu düşünmeye çalış. Dualarım tüm asker yarenleriyle

Yaa benim eşim cuma sabah çıkacakmış O AŞTİ nin dili olsada konuşsa ne ayrılıklara ne kavuşmalara şahit Bundan sonra herşey çok güzel olsun inşallahhh

Özgürlüğüne kavuştu sana da kavuşsun sağ salim inaşallahh

kızlar çok az kaldı saatleriniz aldı 17 ocakta biz 347 ler nasılsak sizlerde öylesiniz durumunuzu herşeyiniz çok iyi anlıyorum helal olsun baharda yazda kışa inat aşklarınızla el ele mutlu olun inşalllah zor bir kış geçti şimdi gülme vakti sizlere hala gözlerim dolu dolu oluyor

Canım çok teşekkürederiz bizi eniyi biz anlarız çok haklısın sizlere nasılda özeniyorduk keşke onların yerinde olsak diye şimdi biz sizin yerinizdeyiz rabbime şükürler olsunİnşallah bundan sonra sizin topiginizdeki gibi muhabbetler yaparız sizler gibi nişan dügün hazırlıklarına gireriz inşallah

canım geldiklerine göre sizd ehemen nişan düğün muhabetlerine girersiniz bir hafta en az dinlenirler sonra işe girmeye başlarlar kısmetse inşallah hakınızda hayırlısı olur benim sevdicek hiç dinlenmeden bir işe girdi geldiğinin 5. günü hala asker sayılıyorlar o halde işe girdi bizde bişileri hızlandırma akrarı aldık

inşalllah en yakın zamanda bu topikten davul zurna sesleri duyacağız hepinizinkili yarınmı geliyor varya çok seviniyorum kazasız belasız bu dönemde bitti darısı 351 yarenlere

kızlar şimdi konuştum askerimle , bitti dedi, çıkışlarını da imzalamışlar Allahım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…