- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Çok az kalmış canım o zaman gelince yapılıcaklar planlanmıştır askerin gelince büyük bir koşuşturmanın içine giriceksiniz ne güzel ugraşılar bunlar ohh darısı bizlere inşallah Amin
Dimam ve misilam burdayken sizi depükleyeyim akşam giremeyebilirim hazırlıklarla boguşucam içimde kalmasın
Eki Görüntüle 712244 Eki Görüntüle 712257 Eki Görüntüle 712256 Eki Görüntüle 712254 Eki Görüntüle 712253 Eki Görüntüle 712252 Eki Görüntüle 712251 Eki Görüntüle 712249 Eki Görüntüle 712245 Eki Görüntüle 712243 Eki Görüntüle 712258
Uçun yarinizin kollarına bakıyım
boş yere beklemek de kötü ya. öyle ya da böyle. bitti şükür.
eşim asker arkadaşının erkek kardeşi ile gelecek. çocuk abisini almaya gidecekmiş, hazır araba varken onlar da eşimi de çağırmışlar. tam 10 da çıkarlarsa gece 3 gibi gelecekler inşallah. ama oyalanırlarsa daha da geç olabilir. sağ salim gelsinler de.
hiç olmadı gece 00:30 otobüsüyle gelecekti ben de aştiden alacaktım sabah 05:30da. ah bi bitse bugün. nasıl geçireceğim zamanı bilemedim. normalde hemen saat 1 olurdu bugün olmadı. sabah 6.30 da kalktım ondan mı acaba. :44: hiç uyuyamadım gece.
Ne güzel suan kavustun seeenn:)) darısı bızım basımıza heycanla beklıycem haberlerını canımKizlaaarrrr aylar haftalar gunler saatler derken kavusmama dakikalar kaldi :-D geldim havaalanina bekliyorum artikhepinizin yazdiklarini okuyorm ama tek tek cevap veremiyorum cunku su an dusunemiyorum kusuruma bakmayin
Canım bizde böyle geçirdik inan gitmeye yakın bir hafta geldikten sonra 1 hafta bir bakıyorsun 15 günü yenmiş sonra tekrar gitme hayalleri evlisiniz birde rahat evci çıkartabiliyorsun birkaç kere evcide çıkarttınmı azıcıkta olsa hasret diniyor yanlarındayken sonrasında geçiyor inşallah son aylar zorlanırız dedik zorlanmadıkta nisanın nasıl geçtigini anlamadım mesela mart zor gelmişti bize ortasındayken bitmiyor gibi geliyor insana içindeyken zor ama sonra dönüp baktıgında geçmiş ben daha dün bismillah 154 dedigimi hatırlıyorum geçmiş bitmiş ama nasıl geçti biz eniyi haliyle biliyoruz tabiki içinizi ferah tutun gidiş gelişlere odaklanın Ustabirlikleri daha kolay rahat oluyor bizim öyle oldu inşallah sizinde öyle geçerbiliyorum, daha bugün uçak biletlerimi aldım, 14 haziranda yanına gidiyorum ve onu evci çıkartıyorumben şimdilik beceremesem de eşim kısa şafakları sayıyor hiç eylülü düşünmüyor şuan da.. sadece hazirana odaklandı bende bugün biletleri alınca daha çok heyecanlandım bu kısa şafağımız için
evet canım kendi başıma yapabileceğim herşeyi yaptım şimdi onu bekliyorum. gelince acayip bi koşturmaya giricez yazın sıcağında zor olucak ama olsun değer
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kızlar bende Allahın izniyle yarın saat 7:30-08:00 sularında AŞTİ de kocamı bekliyor olacağım...
Havaalanında karşılamk istiyordum ama... yolun acemisiyim bulamam diye.... Aştiye gidip bekleyecğim....
ayyy çok heyecanlıyım....
İlkaycım ınan bana evcı ızınlerı de cok guzel..O kadr heeycanlı ve tatlı oluyor kı hem kısa surelı kavusuosun hem bas absasın hem evlısın bu kez ısın en guzel tarafı...Eşim normalde cok kontrollu ve zırhı olan bı adamdır romantıktır ama her zaman gostermez huyu kurusunevcı ızınlerınde oyle romntıktıkı oyle ozlemıs buluyordum kı onu benı sabah yanagımı eskıtene akdar operek uyandırıodu uyandırıyordu hıc bıtmese mı ya demıstım hatta ona anlayacagın onalrda guzel bı anı askı tazelendıren canlandıran bısey olarak dusun KIYMET BILSE DE ETSE de her erkek zaman zaman kyımet bılmeme durumunu dusebılıyor orası ınan bana bazı seylerı daha net gosterecek ona esım bana dıyorkı etrafımda oyle cok derdı olan adam var kı ınsanlar arkds bulamazken ben evlenecegım kızı buldum bu cok onemlı bısey dıyor orada bekar adamların vehametını gormus artılarına bak sen ...Şimdi sevgililik döneminize geri döndünüz heyecan arttı
yarın akşam bende depuklenmek istiyorum bananeeeeee
evci iznini heyecanla ikimizde bekliyoruz canım, eşim daha heyecanlızaten acemilikte de değişmişti daha duygusal bi adam olmuştu günlüğüne de "senin kıymetini çok iyi anladım" "keşke şimdi evimizde olsakta sen bana tam uyumadan önce hadi şu nevresimleri değiştirelim desen, bi daha itiraz etmeyeceğim aşkım" "bundan sonra yaptığın her yemeği yiyeceğim" falan yazmıştı şimdiden kıymetim arttı bakalım askerliğin sonunda nasıl olacak
Yarın bende depüklenmek istiyorum daha burcucum gültencim daha birsürü kişiyiz canım tabi yarine kavuşan hemen ugrayamaz buraya gidenleri unutuvericez
Öyle olucak canım yarında akşam 5-6ya kadar burdayım depük manyagı yapabilirsiniz beni sağdan soldancanım benim doğru diyosun yarın artık bizbize kalırız ve birbirmizi depükler dururuzbugün misila dimaam ve selin55 i depükleyelim biz onları uğurlayalım kavuşmaya akşam bende giremiyorum artık depüklesek olur herhalde :44::44:
kızlar sabah askerim aradı girneden özgür birşekilde selamladı beni ama garibimin bileti saat 3 te bu da bavuluyla havaalanında arkadaşlarını yolcu edip tekrar girneye dönmüş zaman geçmyor diyorbavuluda dert tabi tuvalete gidicem gidemiyorum diyor kıyamam yaa yarım saat sonra uçağımız kalkıyor sevdiğim dört sıralarında izmir topraklarına ayak basıcak inşallah aynı gün görüşemesekte çok çok çok mutluyum sınırsız iletişime geçicek olmak her aradığımda onun sesini duyucak olmak mükemmel bi duygu bikaç güne kavuşma anımızıda paylaşıcam inşallah biz de durumlar böyle süheylacım şuanda yarinin yanında bir daha ayrılmayalım hiçbirimiz inşallah bir ömür olsun mutluluğumuz:123: hepinizi çok seviyorum
daha çok var bize
siz hakettiniz kavuşmayı, artık sıra bizde .. kocam bi gelse de hayata kaldığımız yerden devam etsek :26:
Kızlar bende Allahın izniyle yarın saat 7:30-08:00 sularında AŞTİ de kocamı bekliyor olacağım...
Havaalanında karşılamk istiyordum ama... yolun acemisiyim bulamam diye.... Aştiye gidip bekleyecğim....
ayyy çok heyecanlıyım....
kızlar sabah askerim aradı girneden özgür birşekilde selamladı beni ama garibimin bileti saat 3 te bu da bavuluyla havaalanında arkadaşlarını yolcu edip tekrar girneye dönmüş zaman geçmyor diyorbavuluda dert tabi tuvalete gidicem gidemiyorum diyor kıyamam yaa yarım saat sonra uçağımız kalkıyor sevdiğim dört sıralarında izmir topraklarına ayak basıcak inşallah aynı gün görüşemesekte çok çok çok mutluyum sınırsız iletişime geçicek olmak her aradığımda onun sesini duyucak olmak mükemmel bi duygu bikaç güne kavuşma anımızıda paylaşıcam inşallah biz de durumlar böyle süheylacım şuanda yarinin yanında bir daha ayrılmayalım hiçbirimiz inşallah bir ömür olsun mutluluğumuz:123: hepinizi çok seviyorum
kızlar çok az kaldı saatleriniz aldı 17 ocakta biz 347 ler nasılsak sizlerde öylesiniz durumunuzu herşeyiniz çok iyi anlıyorum helal olsun baharda yazda kışa inat aşklarınızla el ele mutlu olun inşalllah zor bir kış geçti şimdi gülme vakti sizlere hala gözlerim dolu dolu oluyor
Canım çok teşekkürederiz bizi eniyi biz anlarız çok haklısın sizlere nasılda özeniyorduk keşke onların yerinde olsak diye şimdi biz sizin yerinizdeyiz rabbime şükürler olsunİnşallah bundan sonra sizin topiginizdeki gibi muhabbetler yaparız sizler gibi nişan dügün hazırlıklarına gireriz inşallah
Senide bugündenmi depüklesek canım sabah çok erken saatlerde gidicekmişsin akşam olamam ben şimdiden depüklesem nolurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?