349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yarın da halledersin canım. yol insanı mahvediyor. gene iyi yapıyorsun. ben dayanamazdım herhalde.

ben de dün 5 makine çamaşır yıkadım. benim de banyom kaldı. akşam banyo yapmadan önce temizleyip sonrasında direk kendimi temizleyeceğim. sonra kuaför, kaşlarımı 10 gün önce aldırmıştım, tekrar toparlansın. ortaya karışık bir saç modeli hava da bozuk. :44: yarın inşallah bu saatlerde kocamla kahvaltı yapıyor olacağım.

günaydınn yarenlerrrr
dimaam şafak 0 yazıyoooo
partilerr başlasınnn

00000000 başka şafağımız yok. doğan şafakta yanımda olacak kocam. yalnız şafak görmeyecek artık bu gözler.

Simdi evden ciktim kuafore gidiyorum fon falan cektiricem ama saka gibi nereden binecegimi unuttummmm :--( 19mayis stadi yuzme havuzunun onunden havasa binicem ama 1500kere gittigim stad icin hangi metro duraginda inecegimi unuttum akm mi akkopru mu dimaam sen biliyorsundur aciksan tabi yada kizlar pc basinda olan biriniz internetten bi bakiverinnnn lutfenn saka gibi ya birine anlatsam inanmaz :-D dislerimi de fircalamayi unutmusum ayakkabimi giyince aklima geldi dusunun makyaj falanda yaptim :-D kendimi bi yerde unutmazsam sevdigime kavusucam :-D

şafaklar sıfırlanmıs ne guzel..heyecandan uyuyamamıstırsın olsun bunlar tatlı seyler.yarından sonra olmucak ..

anaa sen bugunmu kavusuyorsunnn ayy gözun aydınn kuzumm

Günaydın Kızlar, ayyy heyecandan sesim çıkmıyor kulaklarım duymuyor sanki yaaa ne olacak kızlar benim daha doğrusu bizim bu halimiz

ulusta ineceksin kuzum. bi an ben de şüpheye düştüm. tabi öyle ulus sıhhıye kızılay diye devam ediyor... sen ulusta ineceksin evet. stad çıkışından çıkarsın.

sakın akköprüde falan inme. ankamalle gidersin.

Son düzenleme:

Canım kıyamam hepimizin yaşıyacagı bu artık heyecan mutluluk gözünaydın tekrar kuzum rabbim birdaha ayırmasın

ayy canım Allah bir daha sizi ayırmasın, Çoook mutlu olun inşallah

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize kendimi kaybettim resmen adimi sorsalar bilmiyorum diyecegim simdi metroya bindim gidiyorum bu arada yani bir fon dusunun ne kadar kotu olabilirse o kadar kotu oldu kendim yapsaydim daha iyiydi amaaaaannnnn bunumu takicam yaa kizlar cokkk heyecanliyim yaa sizde bir an once kavusuunnnn :-* dimaam misilam ve ben yokken tezkereyi alacak tum yarenleri opucukle depukluyorummmmm :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* :-*:-*

Son düzenleme:

evcı ıznıne gıttıgımde öylee gıcık olurdum kı gece ya da pazar sabahı uyanırdım ve derdım kı esımle saatler sonra ayrılıcaz resmen yıne yalnız ve soguk yatgmd auyucm of alıkoyuyorlar resmen onu ...resmen kocamla donemıyorum ıstanbula dıyordum hatta en son gıttıgımde kıyamam o da ılk kez su an keske bende senınle bırlkte donuyor olsaydım demıstı neysekı bitti bitecek

ya ama böyle yazdıkça inan çok kıskanıyorum sizi yaaa benim askerim gelecek sabah ben karşılıycam sonra hemen evine geçecek ancak 2-3 gün sonra görebilicem keşke evli olsaydık diyorum içimden

ben de öyleyim belki sevdicek önce memleketine gidicek kızlar cuma gece bile yanımda olabilir püff yaa
en geç de benm ki çıkıo herhalde anladığım kadarıyla ama pinkladybug un heyecanını taaaa içimde hissediorum.gözün aydın olsun canım.

kızlar bende kimsenin facesi yok..eklemek isteyenler özel msj atabilir mi? Bihteerrr bayıldım fotograflarına bu arada

öznurcum ay parçası gibisin maşallah. 06 mayıs albümümde düğün fotoğraflarımız var.

sağolasın canım. ne mutlu sana. gece ben de heyecanlı olacağım ama bugün saatler yavaş ilerliyor. :44:

evciye gittiğimde cumartesi geceleri kabusum olurdu. üzüntüden uyuyamazdım. ama hepsi bitti. bu gece eşim gelmeden uyumayacağım. ve bundan sonra da yalnız uyumayacağım inşallah.

hele o saatin 5e yaklaşması yok mu.. nefret etmiştim ama bitiyo artık

ben buruk sevınc yasıyorum esım ayın 10 gunu olmuyor sı nedenıyle abzen 12 -13 neyse en azndan kısa surelı gıdıler ve telefonu hep acık olacak

ben buruk sevınc yasıyorum esım ayın 10 gunu olmuyor sı nedenıyle abzen 12 -13 neyse en azndan kısa surelı gıdıler ve telefonu hep acık olacak

sürekli mi böle oluo canım.çok zor olsa gerek.ama sölediğin gibi teli hep açık olucak ve istediğin zaman ona ulaşacaksın bunlar çok önemli.ben de hemen kavuşamıcam farklı yerlerdeyiz önce evine gidip sonra gelebilir yanıma,sonra tekrar evinde gidicek,iş arama derdimiz olucak.hayırlısı inşallah bunları düşündükçe uykularım kabusla doluyoo.ama en büyük tesellim,en büyük engelimizin kalkması olucak.

Son düzenleme:
Miniklemur dimaamin feysinde bende varim ekleyebilirsin ;-) kizlar su an havas hareket etti topigimizin ilk kavusmasini gerceklestirmek uzere yola ciktim. Kipkirmiziyim su an ve kalbim on koltukta atiyor neden boyle oldum anlamadim abarttim mi acaba sevinme isini diye dusunmuyo degilim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…