349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlaaarrrr aylar haftalar gunler saatler derken kavusmama dakikalar kaldi :-D geldim havaalanina bekliyorum artik hepinizin yazdiklarini okuyorm ama tek tek cevap veremiyorum cunku su an dusunemiyorum kusuruma bakmayin

Allah başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah.

Kıyamaaamm Benim eşimde benzer bir cümle kurmuştu aklıma geldi şimdi. Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda ağlattın beni
ben buruk sevınc yasıyorum esım ayın 10 gunu olmuyor sı nedenıyle abzen 12 -13 neyse en azndan kısa surelı gıdıler ve telefonu hep acık olacak

Askerlik bambaşka bişey. Kocanın özgür ve iyi olduğunu bileceksin. Emir altında olmıcak. Her istediğinde ulaşacaksın....

sağol orası oyle de ne biliyim tam seviniyorum aklıma geliyor yine üzülüyorum neyse ya sımdı mı de mahvetmıcem bunları dusunerek dediğiniz gibi askerlik bambaska sesını duyabılıcem sonucta elinde telefon...bıttı valla okuldu askerlktı gıdcektı gelecektı derken artık askerlık gıbı bır engel yok en cokta buna sevınıyorum yapacagımız tum planalr ev degıstırmekten tutun bebege kadar askerlik yüzünden erteleniyordu şimdi inş hersey hayırlı zamanda bir bir gerçekleşirrr

Etrafımdaki çoğu arkadaşımın eşi henüz askere gitmedi off ne güzel ya bitti sana çok özeniyorum bitirdiniz valla diyor dedim kolay mı bitti ben nasıl ozledım gun saydımsa sayıcaksınız size akrsıdan 5 ay gectı gbıı gelıyor ama ben saydım onu tek tek ve hakettık bız bunu dedım

kaç gündür bu topiğe bakamıyordum :26:

hepinizin gözü aydın kızlar .. ayları devirdiniz ve artık sevdiklerinize kavuşuyorsunuz darısı bizim başımıza .. hayal gibi gelse de şafak, biter bir gün .. tıpkı sizlerin ki gibi

kızlar ne cabuk ilerlediniz ya ..okumaktan bişiler yazamadım..bugün askerine kavuşan herkesin gözüaydın olsun..aslında hepimizin gözü aydın..sadece gün saatlere kaldık artık..inşallah hepimiz bundan sonra mutluluklarımızı paylaşırız burda..

Bizde aynı durumdaydık canım. Kredi çekelim ev alalım diyoruz askerlik, arabamı alsak askerlik, bebeğimiz olsa askerlik.... Hayatı ertelemek zorunda kalıyorduk sürekli. Aslında kendisi biraz daha bekleme tarafıydı işi için(kariyer mevzuları) ama ben git die tutturdum Sanki nişanlılığınıza geri dönmüş gibi olursunuz dediler inandım Hep bir gurbetlik vardı aramızda okuldan sonra alışkınız dedim ama evlendikten sonra o yatağa yalnız girmenin bu kadar zor olacağını o yastığın bu kadar batacağını bilemedim. Ama bundan sonrası çok daha güzel olacak inanıyorum bitti işte yarında son

Bitecek elbette canım gönlünü ferah tut. Sizlerin doğan güneşini de kutlamaya gelcez topiğinize

gözünüz aydınnn kızlarr darısı bekleyenler başınaa inşallah

Çok teşekkürederiz canım rabbim sizlerede bugünleri göstersin inşallah kısa zamanda kavuşmak nasip olur askerlerinize inşallahbaşlarında geçmiycekmiş gibi geliyor ama biz gittikten sonra günleri daha hızlı devirmeye başlıycaksınız sizin için bizim gitmemiz daha güzel olucak görüceksiniz bizim için öyle olmuştu çünkü aynı duyguları yaşadık canım içinizi ferah tutun bol bol dua edin rabbim yardımcınız olsun

kızlarr gözünüz aydın yazdıklarınızı okudukça ben bile heycan yaptım Allah birdaha ayrılık vermesin inşallah

darısı 347 nin fosili olarak benim ve diğer bekleyenlerin başına inşallah

kızlarr gözünüz aydın yazdıklarınızı okudukça ben bile heycan yaptım Allah birdaha ayrılık vermesin inşallah

darısı 347 nin fosili olarak benim ve diğer bekleyenlerin başına inşallah

Amin inşallah Canım çok az kalmış seninde sende kısa zamanda bugünleri gör inşallah

daha çok var bize

siz hakettiniz kavuşmayı, artık sıra bizde .. kocam bi gelse de hayata kaldığımız yerden devam etsek :26:

gecer ılkaycım bız 5 ay bekledıgımız ıcın sabrımız tukendı son gunler gecmıyor ilk aylarda su hıssettıgımı hıssetsem cıldırırdım o zaman farklı bir durumdu sayıyordum umutla sımdı yarın son ama gecmıyor nedense ..Başlamak bitirmenin yarısıymıs bak sizde 155 lerden 123 lere geldınız 1 ayınız bitti bile

şu yaz mevsimi bitse de gelseler :26:

kavuşmanızın tadını çıkartın kızlar, ben topiğime döneyim buraya negatif enerjiler yüklemeyeyim tekrar gözünüz aydın herbirinizin

Haklısın canım zordur 7.5 ay görememek inşallah bitiyor az kalmış bundan sonra hiç girmesin araya ayrılıklar dügününüzü yapın hemen inşallah

ayy canım benm ne güzel söylemişsin öylee.aminnn inşallah. geldikten 2 ay sonra düğünümüz var hayırlısıyla gelsinde hazırlıklara başlayalım artık iyice sabırsızlanıyorum.

sizinde büyük bi engel kalkıyo darısı size olsun inşallah en kısa zamanda

şu yaz mevsimi bitse de gelseler :26:

kavuşmanızın tadını çıkartın kızlar, ben topiğime döneyim buraya negatif enerjiler yüklemeyeyim tekrar gözünüz aydın herbirinizin

olur mu ne negatıf yuklemesı ...ben o zaman 347 lerın topıgıne bakar poztf yuklenırdım bızımkıde bıtıcek gelıcek boyle dıye ksıkanrdım ama heyecanlanırdım onların planalrına kavusma planları,hazırlıklar,giyilecekler,kokoşluklar sen de esıı gormeye gıt yakın zamanda ya gunubırlk yad a evlılerın her ay ayda bır evcı ıznı var onu ayarlayın sonra her ay onun safagını say ..Ben her ay gıttım evcı ıznıne cıktı esım hep onu sayıyordum gıdıyorudm gelıyorumd 4 hafta sonrs goruscez dyordum 4 hafta sonrasına hazırlanıyordum o zaman daha cabuk gecıyor

Çok az kalmış canım o zaman gelince yapılıcaklar planlanmıştır askerin gelince büyük bir koşuşturmanın içine giriceksiniz ne güzel ugraşılar bunlar ohh darısı bizlere inşallah Amin

biliyorum, daha bugün uçak biletlerimi aldım, 14 haziranda yanına gidiyorum ve onu evci çıkartıyorum ben şimdilik beceremesem de eşim kısa şafakları sayıyor hiç eylülü düşünmüyor şuan da.. sadece hazirana odaklandı bende bugün biletleri alınca daha çok heyecanlandım bu kısa şafağımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…