349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hepimiz aynıyız kuzum hepimiz makyajımı yapamıyorum hep bulaşıyor biryerlere çirkin olcam yahu beceriksizligimde heyecanımdan zıpla zıpla bugün zıplama günü bugün oynama günü:13::81::118::119::122::124:

Kızlar özür dilerim alışkanlık olmuş yola devam yazmışım yolmu kaldı devam edilicek başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok

ben sana demiştim alışkanlık oldu diye

günaydın yarenlerrrr

349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 1 GÜN 00 SAAT 03 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)

dimaaam,misila hadi bakalım depukler sizeeee

olsun canım sağsağlim gelsinlerde bizimki yarın sabah çıkıyor öğlene kısmet olursa yanımda Allah birdaha böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın kimseye....

canım çok sevindim senin adına gözün aydın çok mutlu ol çooooookkkkk sevdiceğinle.ben bile bugün uyuyamadım heyecandan yarını düşünemiyorum bile.aylardır saydığımız gün geldi çattı işte.

Kızlarrr çok heyecanlıyım......
:)

son günn
ama thy grevdeymiş duydunuzmu
benım kocamda uçakla gelecek....
tedrıgınım kızlar yaaaaaabişey bilen varmıııı?

ben sana demiştim alışkanlık oldu diye

günaydın yarenlerrrr

349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 1 GÜN 00 SAAT 03 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)

Alışkanlık canımSakinleşiyim diyorum bu sayıları görünce durduramıyorum kendimi

olsun canım sağsağlim gelsinlerde bizimki yarın sabah çıkıyor öğlene kısmet olursa yanımda Allah birdaha böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın kimseye....
Amin canım benim inşallah Sağsaglim gelsinlerde sabah gece farketmez

son günn

Hiç bilgim yok tatlım:26:inşallah sorunsuz gelir eşin

THY: Uçuşlar sorunsuz gerçekleşiyor

Türk Hava Yolları (THY) uçuşları Hava-İş Sendikası’nın almış olduğu grev kararına rağmen aksamadan devam ediyor. Şu ana kadar gerçekleşen 114 seferde herhangi bir gecikme yaşanmadı. Bu durumdan en çok yolcular memnun oldu.

Hava - İş Sendikası, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması sebebiyle bugün saat 03.00’te grev başlattı. Polis, THY binası önünde ve Atatürk Havalimanı’nda yoğun güvenlik önlemi aldı. Dış hatlar geliş katında çevik kuvvet ekipleri hazır tutuldu. Grev saatinin ardından THY’de uçuşlarda herhangi bir aksama yaşanmadı. Yolcular kontuarlara gelip işlemlerini yaptırdıktan sonra uçaklarına geçiyor. Kabin ve kokpit ekiplerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor

günaydın kızlar. uyuyamadım bugün. sabaha kadar hiç dalmadım sanki. gözlerim kapalıydı ama beynim uyanıktı. en son 6 buçukta kalkmak zorunda kaldım. yatakta duramadım. safa döndüm.

günaydın canım. benim askerim de senden 2 saat önce falan çıkacak. hemen hemen aynı yani.

yaaa benim şafak sayarımda neden daha sonra dönecek yazıyoooorrrrrrrr adam dönüyor işte bugün ne daha sonrası

gün yok saatler var demek yani kuzum. gece 12 de gözüm aydın askerim döndü yazacak.

son günn

gece 3 te grev yapacaklardı. kimse mağdur olmayacak o yüzden.

dün miskin miskin yattım cok uykm gelıyor aksam eve gıdınce sanırm erken kalkmak metrobusle gel gıt yoruyor benı

dun ancak camasırlarımı katladım banyomu temızledım bugune kaldı ıslerın cogu neyse yarınım var daha yola cuma sabahı cıkıcaz ıns bugun kuafore gıdıyım dıyorum bende kaslarımı falan aldırıyım bugunde bıtmez artık öfff

Hazırmısınız kızlar yarın şafak saymak yok harita boyamak yok şehir şehir gezmek yok hazırmısınız kalbim duracak Allahım şükürler olsun

günaydınn nehirim evet tatlım kurtulduk herşeyden sıkıntıların büyüğünden resmen çoşku patlamsı yaşıyoruz hep beraber bu çok güzel bi duygu

günaydın canım senin buralarda ne işin var hala hadi hazırlan koş sevdiceğineeeeee sıkı sıkı sarıl boynunaaa sen kavuşta sıra bize gelsin artık

canım çok teşekkur ederim.bilgin için....
cok sagolll
ınsaallah bir sıkıntı olmaz....

günaydınn nehirim evet tatlım kurtulduk herşeyden sıkıntıların büyüğünden resmen çoşku patlamsı yaşıyoruz hep beraber bu çok güzel bi duygu
Çok güzel bir duygu çok güzelYerimde duramıyorum

mehtap gibi kızın olacağına şafak gibi oğlun olsun... atarsa 1 atmazsa kendi bilir..

Bu söze ne denirki çok güzel çok

günaydın canlarım
gün bizim günümüz artık beklenen ana çok yaklaştık.benm sevdiğim de cuma sabah çıkıcak yola akşamüstü burda olucakamaaaan napim olsun varsın o kdr sabrettim bitiyo ya çok şükür.ben de uyuyamadım gece uykum var çok ama uyuyamadım işte.dimaam ve sevgi_nehri hadi bakalım sıra sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…