- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydınlarrrrrrhayatımda ilk defa gözümü açar açmaz yataktan zıpladımmmmm ve dans etmeye başladımmmm hala oynuyorummmmmmmm
kızlar dün eve geç gelince burayada bakamadım ve resmen içime oturdu bu durum ayrıca yazdıklarınızı da okuyamadım... kızlar afallamış durumdayım sözüm ona hazırlanmam lazım ama yapamıyorum aynada kendi kendime sırıtıp duruyorum
Kızlar özür dilerim alışkanlık olmuş yola devam yazmışım yolmu kaldı devam edilicek başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok
Günaydın canım ben akşam giremem sanırım büyük hazırlıklarım varama şimdiden depükleyebilirim
Günaycın canım geliyorlar şükürler olsunki ama biz yarın gece 12de çıkıyoruz cuma sabah burdayız
günaydınlarrrrrrhayatımda ilk defa gözümü açar açmaz yataktan zıpladımmmmm ve dans etmeye başladımmmm hala oynuyorummmmmmmm
kızlar dün eve geç gelince burayada bakamadım ve resmen içime oturdu bu durum ayrıca yazdıklarınızı da okuyamadım... kızlar afallamış durumdayım sözüm ona hazırlanmam lazım ama yapamıyorum aynada kendi kendime sırıtıp duruyorum
Kızlarrr çok heyecanlıyım......
:)
son günn
ama thy grevdeymiş duydunuzmu
benım kocamda uçakla gelecek....
tedrıgınım kızlar yaaaaaabişey bilen varmıııı?
canım valla bilmiyorum ama benim nişanlımda uçakla gelecek ama thy ile değil acaba bu grev diğer uçak şirketlerinide etkilermi
bilmiyorummmm canım yaaa
ama azönce thy aradım seferlerde sıkıntı yok dedııı.grev ama yolcuyu madur edılmıycek dedı
ben sana demiştim alışkanlık oldu diye
günaydın yarenlerrrr
349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 1 GÜN 00 SAAT 03 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)
Amin canım benim inşallaholsun canım sağsağlim gelsinlerde bizimki yarın sabah çıkıyor öğlene kısmet olursa yanımda Allah birdaha böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın kimseye....
son günn
Gunaydın canlaarrr:) bugun depukler sanrm dımaamasuheyla bulustumu yanı şimdi bitti askerlik şoktalardır şuan bi ömür mutluluklaarr❤❤❤ bundan sonra dimaam gidiyo sonra kim var Sırada bılmıyrm ama benim sevdicekte bu gece 00 01 de cıkıyo:))) benide depukleyin kızlar yaa unutmayın sakınnnn
yaaa benim şafak sayarımda neden daha sonra dönecek yazıyoooorrrrrrrradam dönüyor işte bugün ne daha sonrası
son günn
Hazırmısınız kızlar yarın şafak saymak yok harita boyamak yok şehir şehir gezmek yok hazırmısınızkalbim duracak Allahım şükürler olsun
THY: Uçuşlar sorunsuz gerçekleşiyor
Türk Hava Yolları (THY) uçuşları Hava-İş Sendikası’nın almış olduğu grev kararına rağmen aksamadan devam ediyor. Şu ana kadar gerçekleşen 114 seferde herhangi bir gecikme yaşanmadı. Bu durumdan en çok yolcular memnun oldu.
Hava - İş Sendikası, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması sebebiyle bugün saat 03.00’te grev başlattı. Polis, THY binası önünde ve Atatürk Havalimanı’nda yoğun güvenlik önlemi aldı. Dış hatlar geliş katında çevik kuvvet ekipleri hazır tutuldu. Grev saatinin ardından THY’de uçuşlarda herhangi bir aksama yaşanmadı. Yolcular kontuarlara gelip işlemlerini yaptırdıktan sonra uçaklarına geçiyor. Kabin ve kokpit ekiplerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor
Çok güzel bir duygu çok güzelgünaydınn nehirim evet tatlım kurtulduk herşeyden sıkıntıların büyüğünden resmen çoşku patlamsı yaşıyoruz hep beraber bu çok güzel bi duygu
mehtap gibi kızın olacağına şafak gibi oğlun olsun... atarsa 1 atmazsa kendi bilir..
canım çok teşekkur ederim.bilgin için....
cok sagolll
ınsaallah bir sıkıntı olmaz....
mehtap gibi kızın olacağına şafak gibi oğlun olsun... atarsa 1 atmazsa kendi bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?