349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

insan inanamıyor ki canım ya. görmeden de inanamayız herhalde. idrak edemedik henüz. gelsinler bu günlerin hepsini unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar. her şey normale dönecek. bekarlar evlenecek.. evliler de artık ne yaparlarsa çocuk isteyenin çocuğu olsun, istemeyen gezsin tozsun. ama herkes çok mutlu olsun.

o gün de gelir canım. evli olmanın avantajı da dezavantajı da var. asker yolu beklemek daha zordu bizim için. tabi ki hissettiğimiz özlem sizinle aynıydı. ona şüphe yok, çok sıkıldık, yorulduk, özledik... ama bizim sorumluluğumuz iki katına çıktı. yalnız kalmak, o hayata adapte olmak zorladı bizi. ama 5 ay çabucak geçti. sizin de düğün gününüz gelir çabucak. ben daha dün evlenmiş gibiyim. 1 yılı geçti. anlamadım hiçbir şey. :44: bir de bakmışsın düğün fotoğraflarını paylaşmışsın.

değil mi gültenim gönül neler ister napalım canım biz de hayırlısıyla kavuşuyoruz askerlik engelimizde kalktı bundan sonra yollar bir bir açılır elbet hem sonra bir ömür birlikteyiz inşallah

şuan halarüyada gibiyim gerçekten yazınca idrak ediyorum evet diyorum askerim geliyor şafak panosu sadece ''1'' gösteriyor bir sarılalım sevdiceklere o zaman gerçekten uyanıcaz heraldeevet canım sırada neler var neler 349.dönem yarenlerini bereketli günler bekliyor gelsin törenler ,gelsin bebişler ben de mi sıyırdım ne

sorumluluk konusunda haklısın canım yalnız kalma kısmına gelirsek de onun yeri bir başkasının yeriyle bir olamıyor malesef o gidince hayat durdu ev okul dışında birşey yapmadım evden çıkmadım sizler dışında kimseyle birşey paylaşmadım 4 yılın her gününde görüştük biz hep yakındık sabah öğle akşam her fırsat da birlikteydik o gidince öyle bir boşluk oldu ki tarifi mümkün değil
neyse ki bitti askerlik çıktı aradan şimdi kaldı okul inşallah seneye bu zamanlar düğün hazırlığında olucaz
değil mi gültenim gönül neler ister napalım canım biz de hayırlısıyla kavuşuyoruz askerlik engelimizde kalktı bundan sonra yollar bir bir açılır elbet hem sonra bir ömür birlikteyiz inşallah
inşallah kuzum bu engelde kalktı kaldı okul Allahım aşamayacağımız engellerle karşılaştırmasın

geliyorlar gerçekten canım. sarılınca inanacağız galiba.

valla beni çamaşır suyu çarptı, bir de şafak çarpması oldu sanırım. saf gibiyim. gözler fırıl fırıl. akıl bi karış havada. :111::111::111:

Son düzenleme:

çok şükür bitti canım. kavuşuyoruz. artık evdeki tek ses tv sesi olmayacak. duvar bana ben duvara bakmayacağız. sabah sessizliğe uyanmayacağım. akşam sessizliğe yatmayacağım. her çıt sesinde korkuyla uyanmayacağım.

hepimiz tekrar musmutlu günlerimize dönüyoruz.

kocamın oradaki son gecesi inanamıyorum. çığlık atasım geldi. kalkıp zıp zıp zıplayasım geldi...

Son düzenleme:
herkesler gitti ben koltuktan kalkıp yatağıma gidemiyorum. oysa ki uyusam hemen sabah olacak. :44: iyice garip oldum.

saat kaç olmuş ben hala projelerle uğraşıyorum ağlıcam artık sinirden sıkıntıdan

Gunaydın canlaarrr:) bugun depukler sanrm dımaama suheyla bulustumu yanı şimdi bitti askerlik şoktalardır şuan bi ömür mutluluklaarr❤❤❤ bundan sonra dimaam gidiyo sonra kim var Sırada bılmıyrm ama benim sevdicekte bu gece 00 01 de cıkıyo:))) benide depukleyin kızlar yaa unutmayın sakınnnn

Günaydın arkadaşlar şafagımız sadece 1
Başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok
Atarsa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Bu ikoncan geçirdigimiz bütün günlerin üzerine çok iyi geldi
Bugün güzel vatanımızdan çok istediğimiz ADANAdayız ADANAmıza selam yola devam

Bakalım ADANAmızın nesi meşhurmuş?
Adana Pamuk ( Beyaz altin ), Adana Kebabi, Cukurova, Adana Anavarza Kalesi, Adana Misis Antik Kenti, Adana Tekir Yaylasi, Yasar Kemal, Sakip Sabanci

canım günaydın bitti çok şükür bugün güzel memleketim Adanamdayız.Allahım hala inanamıyorum yarın geliyorlar

Hazırmısınız kızlar yarın şafak saymak yok harita boyamak yok şehir şehir gezmek yok hazırmısınız kalbim duracak Allahım şükürler olsun

Günaydın canım ben akşam giremem sanırım büyük hazırlıklarım var ama şimdiden depükleyebilirim
canım günaydın bitti çok şükür bugün güzel memleketim Adanamdayız.Allahım hala inanamıyorum yarın geliyorlar

Günaycın canım geliyorlar şükürler olsunki ama biz yarın gece 12de çıkıyoruz cuma sabah burdayız

günaydınlarrrrrr hayatımda ilk defa gözümü açar açmaz yataktan zıpladımmmmm ve dans etmeye başladımmmm hala oynuyorummmmmmmm
kızlar dün eve geç gelince burayada bakamadım ve resmen içime oturdu bu durum ayrıca yazdıklarınızı da okuyamadım... kızlar afallamış durumdayım sözüm ona hazırlanmam lazım ama yapamıyorum aynada kendi kendime sırıtıp duruyorum

Kızlar özür dilerim alışkanlık olmuş yola devam yazmışım yolmu kaldı devam edilicek başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…