hehe yerim seni ben topiğin en şanslı yareni kabul ediyorum kendimi çifte depük alaraksorma canım yaa bizimkisi hep hasretlik valla baştan sona sabah aradı ilk tepkim şu neden aramadın bakiyim beni bi gece öncesi arıcam demişti de beyefendi verdiği cevap aynen şu özlemim son gün yarın çıkıyorum farkındasın değil mi hakaten benim tepkilerde tuhaflaşmaya başladı gibi ama yan yana gelelim herşeyi unutucam sözzzzzz
ay ay keşke hepimiz soluğu orda alsak canım ya valla çok özeniyorum şuan evlilere onlar sevdikleri geldi mi başbaşa olucaklar birlikte uyucaklar biz gene ayrı evlerde
keşke şartlar el verse de gelir gelmez hepimiz evlensek ama neerdeeee
ay ay keşke hepimiz soluğu orda alsak canım ya valla çok özeniyorum şuan evlilere onlar sevdikleri geldi mi başbaşa olucaklar birlikte uyucaklar biz gene ayrı evlerde
keşke şartlar el verse de gelir gelmez hepimiz evlensek ama neerdeeee
insan inanamıyor ki canım ya. görmeden de inanamayız herhalde. idrak edemedik henüz. gelsinler bu günlerin hepsini unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar. her şey normale dönecek. bekarlar evlenecek.. evliler de artık ne yaparlarsaçocuk isteyenin çocuğu olsun, istemeyen gezsin tozsun. ama herkes çok mutlu olsun.
sorumluluk konusunda haklısın canım yalnız kalma kısmına gelirsek de onun yeri bir başkasının yeriyle bir olamıyor malesef o gidince hayat durdu ev okul dışında birşey yapmadım evden çıkmadım sizler dışında kimseyle birşey paylaşmadım 4 yılın her gününde görüştük biz hep yakındık sabah öğle akşam her fırsat da birlikteydik o gidince öyle bir boşluk oldu ki tarifi mümkün değilo gün de gelir canım. evli olmanın avantajı da dezavantajı da var. asker yolu beklemek daha zordu bizim için. tabi ki hissettiğimiz özlem sizinle aynıydı. ona şüphe yok, çok sıkıldık, yorulduk, özledik... ama bizim sorumluluğumuz iki katına çıktı. yalnız kalmak, o hayata adapte olmak zorladı bizi. ama 5 ay çabucak geçti. sizin de düğün gününüz gelir çabucak. ben daha dün evlenmiş gibiyim. 1 yılı geçti. anlamadım hiçbir şey. :44: bir de bakmışsın düğün fotoğraflarını paylaşmışsın.
inşallah kuzum bu engelde kalktı kaldı okul Allahım aşamayacağımız engellerle karşılaştırmasındeğil mi gültenim gönül neler isternapalım canım biz de hayırlısıyla kavuşuyoruz askerlik engelimizde kalktı bundan sonra yollar bir bir açılır elbet hem sonra bir ömür birlikteyiz inşallah
şuan halarüyada gibiyim gerçekten yazınca idrak ediyorum evet diyorum askerim geliyor şafak panosu sadece ''1'' gösteriyorbir sarılalım sevdiceklere o zaman gerçekten uyanıcaz heralde evet canım sırada neler var neler 349.dönem yarenlerini bereketli günler bekliyor gelsin törenler ,gelsin bebişler ben de mi sıyırdım ne
sorumluluk konusunda haklısın canım yalnız kalma kısmına gelirsek de onun yeri bir başkasının yeriyle bir olamıyor malesef o gidince hayat durdu ev okul dışında birşey yapmadım evden çıkmadım sizler dışında kimseyle birşey paylaşmadım 4 yılın her gününde görüştük biz hep yakındık sabah öğle akşam her fırsat da birlikteydik o gidince öyle bir boşluk oldu ki tarifi mümkün değil
neyse ki bitti askerlik çıktı aradan şimdi kaldı okul inşallah seneye bu zamanlar düğün hazırlığında olucaz
inşallah kuzum bu engelde kalktı kaldı okul Allahım aşamayacağımız engellerle karşılaştırmasın
kocamın oradaki son gecesi inanamıyorum.çığlık atasım geldi. kalkıp zıp zıp zıplayasım geldi...
Günaydın arkadaşlar şafagımız sadece 1
Başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok
Atarsa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Bu ikoncan geçirdigimiz bütün günlerin üzerine çok iyi geldi
Bugün güzel vatanımızdan çok istediğimiz ADANAdayız ADANAmıza selam yola devam
Eki Görüntüle 712076
Bakalım ADANAmızın nesi meşhurmuş?
Adana Pamuk ( Beyaz altin ), Adana Kebabi, Cukurova, Adana Anavarza Kalesi, Adana Misis Antik Kenti, Adana Tekir Yaylasi, Yasar Kemal, Sakip Sabanci
Günaydın canım ben akşam giremem sanırım büyük hazırlıklarım varGunaydın canlaarrr:) bugun depukler sanrm dımaamasuheyla bulustumu yanı şimdi bitti askerlik şoktalardır şuan bi ömür mutluluklaarr❤❤❤ bundan sonra dimaam gidiyo sonra kim var Sırada bılmıyrm ama benim sevdicekte bu gece 00 01 de cıkıyo:))) benide depukleyin kızlar yaa unutmayın sakınnnn
canım günaydın bitti çok şükür bugün güzel memleketim Adanamdayız.Allahım hala inanamıyorum yarın geliyorlar
Günaydın arkadaşlar şafagımız sadece 1
Başkada yok olsada biz yokuz zamanımız yok
Atarsa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Bu ikoncan geçirdigimiz bütün günlerin üzerine çok iyi geldi
Bugün güzel vatanımızdan çok istediğimiz ADANAdayız ADANAmıza selam yola devam
Eki Görüntüle 712076
Bakalım ADANAmızın nesi meşhurmuş?
Adana Pamuk ( Beyaz altin ), Adana Kebabi, Cukurova, Adana Anavarza Kalesi, Adana Misis Antik Kenti, Adana Tekir Yaylasi, Yasar Kemal, Sakip Sabanci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?