ben daha çok söz yastığı diye mi geçiyor hani şu taşlı tuşlu yastıklar yok mu kırık beyaz onları beğeniyorum ama bu da güzel ohh hazırlıklar başlıyor tepsiler falan hadi hayırlısı canım
büyük ihtimal bende burlarda olurum canım bitmek bilmeyen projem var canım gelmeden bitirmeliyim ki rahat rahat hasret giderelim
ben kırıklardan dolayı çok mat duruyordu glissin hair repairini kullanıyorum daha iyi durumda
sen yarın kuaförde bi de bakım yaptır saçlarına
inşallah biran önce toparlanır kuzumteşekkür ederim gültenim çok saol başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi doktor artık yarından itibaren toparlanır inşallahbu arada yarime doğru depüklenmekte pek keyifliymiş hee
Aslında benim de öyle olma ihtimali yüksek ay sonunda nişan ve ne elbisem var ne ayakkabı ne nişan yüzüğü sen düşün gerisini :))bunuda evde yapayım diye düşündüm de bilmiyorum başarılı olur muyum
senin askerin ne zaman çıkıyor canım?
çok tanıdık bir manzara. benim de cumartesi nişanım olacaktı. çarşamba çıktım ilk defa çarşıya. çarşamba elbisemi aldım. perşembe de kayınvalidemler istemeye geldi. cuma yüzükleri aldık. cumartesi nişanlandım.
hepsi olur canım. allah mutlu mesut etsin. fotoğraflarını bekliyoruz...ya buradan paylaş ya da faceye ekle oradan görelim. ya da burada albümüne ekle. sadece arkadaş olanlar görebiliyor sanırım.
ilk depüklerimizi süheylamla özlemime yolladık
sıra da dimam var sonra da biiizz
güzelmiş canım bak benimki de buydu
Eki Görüntüle 711796 Eki Görüntüle 711797
hazırla beni kocacığıma de yapsınlar birşeyleryarın gideyim kuaföre oturayım koltuğa yaptırayım bir şeyler. ortaya karışık şöyle.bakım kesim falan.
Tabikide bende kimsenin face yok ama adreslerinizi alayım da ekliyeyim bu arada aile arasında küçük bişey yapıcam nasıl bi elbise uygun olur sizce önerilerinizi bekliyorum
seninkide çok güzelmiş aslında böyle bişey de alabilirim süslü püslü
canım sabah çıkıyor da bileti öğleden sonra garibim sahilde takılır artık napsın telde söyledim forumdan arkadaşım dedi ki en erken benim eşim çıkıyor sanıyordum o da olsun o kadar kıbrıstayız biz uzaktayız diyorçok şükür Allahım özgürler artık
inşallah biran önce toparlanır kuzum
yahu bundan keyiflisi olur mu 5 ay sonra zaman kavramı olmadan sarılmak kokusunu almak Allahım çok heyecanlıyım sanki ben 4yıldır onunla birlikte değilim de ilk kez buluşcaz
Aynı durumdayız canım ya zaman geçsin diye extra işe gidecem zaman su gibi aksın sonra yanımızdalar bizimler ayrılığın acısı çıkacak tabi bizden mutlu kimse olamaz
aman canım gelsinler hepsi hallolur biz nişanlımla çıkıp 1 günde yapmıştık alışverişimizihiç ailelerimizi sürüklememiştik bir tek yüzüğü beğendik anneleri aldık yanımıza gittik aldık
doğru kuzum ya sizin daha zor biz gene gdip görebildik yanında tel olduğu için irtibatımızda kolay oldu size görecanım hayırlı olsun aslında önemli olan sevdiğinle birlikte olmak teferruat bunlar ama onsuz da olmuyor ne biliyimherşey gönlüne göre olsun inşallah gültenim ne diyorsun yaa bi de bana sor biz aylardır görüşemedik normalde de farklı şehirlerdeyiz ama beraber uyur beraber uyanırız her anımızdan haberdarız şimdi telde bile görüşmek öyle sıkıntılıydı ki ben onu arayamıyordum numarası bile bilinmiyor kıbrısta yapıyor sevdiğim ama geçti o günler kurtulduk şükür darısı ayrı kalan tüm yarenlere olsun
ohh en güzeli canım çıkın gönlünüzce yapın alışverişiniziBizim ayrı şehirler o yüzden o alışveris şamatasından yırttım ikimiz yapacaz bizde :)
hazırla beni kocacığıma de yapsınlar birşeyler
ekle canım görelim seni de
benimde evde olmuştu canım kırmızı dizde sade ama şık bir elbise almıştım boylarımız aynı olduğu için altına da babet giymiştim
ay şuan herşey gözümün önüne geldi çok heyecanlı canım herşeyin tadını çıkar
sana tavsiyem uzun birşey alma
kızlar hızlı ilerlemişiniz anca okudum hepsini
ya sözdür nişandır çok fikir almamız gereken konu olucak ya sakın kaybolmayın bi yerlere
hep burdayız her zaman burdayııızkızlar hızlı ilerlemişiniz anca okudum hepsini
ya sözdür nişandır çok fikir almamız gereken konu olucak ya sakın kaybolmayın bi yerlere
teşekkür ederim canım bizim boy farkımız baya aşmış durumda ben 1,50 o 1,88 sen düşün gerisini uzun almam çünkü hiç yakışmıyor şöyle kısa cici bişey alayım diyorum
doğru kuzum ya sizin daha zor biz gene gdip görebildik yanında tel olduğu için irtibatımızda kolay oldu size göre
ama bitti gitti işte o günlerde mutlu sonlara yaklaşıyoruuzz
seni ne zaman evlendircez kuzum
evet canım kesinlikle mutlu sona doğru ilerliyoruz biz en müsait zamanda nişan yapıcaz inşallah hızımızı alamayıp nikah masasında alırsak soluğu hiç şaşırmayın yetti artık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?