• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben daha çok söz yastığı diye mi geçiyor hani şu taşlı tuşlu yastıklar yok mu kırık beyaz onları beğeniyorum ama bu da güzel ohh hazırlıklar başlıyor tepsiler falan hadi hayırlısı canım:23::16:

Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına ama çok heyecanlı bişey ve alışveriş aşkitom gelince başlıcak asıl keyfine o zaman varacam sanırım

büyük ihtimal bende burlarda olurum canım bitmek bilmeyen projem var canım gelmeden bitirmeliyim ki rahat rahat hasret giderelim :16:
ben kırıklardan dolayı çok mat duruyordu glissin hair repairini kullanıyorum daha iyi durumda :1:
sen yarın kuaförde bi de bakım yaptır saçlarına :1:

yarın gideyim kuaföre oturayım koltuğa yaptırayım bir şeyler. ortaya karışık şöyle. :9: bakım kesim falan. :12:

teşekkür ederim gültenim çok saol başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi doktor artık yarından itibaren toparlanır inşallah:34: bu arada yarime doğru depüklenmekte pek keyifliymiş hee:23::16::nazar:
inşallah biran önce toparlanır kuzum :16:
yahu bundan keyiflisi olur mu 5 ay sonra zaman kavramı olmadan sarılmak kokusunu almak Allahım çok heyecanlıyım sanki ben 4yıldır onunla birlikte değilim de ilk kez buluşcaz :16:
Aslında benim de öyle olma ihtimali yüksek ay sonunda nişan ve ne elbisem var ne ayakkabı ne nişan yüzüğü sen düşün gerisini :))bunuda evde yapayım diye düşündüm de bilmiyorum başarılı olur muyum :9:

aman canım gelsinler hepsi hallolur biz nişanlımla çıkıp 1 günde yapmıştık alışverişimizi:21:hiç ailelerimizi sürüklememiştik:21: bir tek yüzüğü beğendik anneleri aldık yanımıza gittik aldık :16:

senin askerin ne zaman çıkıyor canım?

canım sabah çıkıyor da bileti öğleden sonra garibim sahilde takılır artık napsın telde söyledim forumdan arkadaşım dedi ki en erken benim eşim çıkıyor sanıyordum o da olsun o kadar kıbrıstayız biz uzaktayız diyor:1::1::1: çok şükür Allahım özgürler artık:72::nazar:

:9: çok tanıdık bir manzara. benim de cumartesi nişanım olacaktı. çarşamba çıktım ilk defa çarşıya. çarşamba elbisemi aldım. perşembe de kayınvalidemler istemeye geldi. cuma yüzükleri aldık. cumartesi nişanlandım. :9::9::9:

hepsi olur canım. allah mutlu mesut etsin. fotoğraflarını bekliyoruz... :46::46: ya buradan paylaş ya da faceye ekle oradan görelim. ya da burada albümüne ekle. sadece arkadaş olanlar görebiliyor sanırım.

Tabikide bende kimsenin face yok ama adreslerinizi alayım da ekliyeyim bu arada aile arasında küçük bişey yapıcam nasıl bi elbise uygun olur sizce önerilerinizi bekliyorum :46::46::46:

yarın gideyim kuaföre oturayım koltuğa yaptırayım bir şeyler. ortaya karışık şöyle. :9: bakım kesim falan. :12:
hazırla beni kocacığıma de yapsınlar birşeyler :1::9::62::21:
Tabikide bende kimsenin face yok ama adreslerinizi alayım da ekliyeyim bu arada aile arasında küçük bişey yapıcam nasıl bi elbise uygun olur sizce önerilerinizi bekliyorum :46::46::46:

ekle canım görelim seni de :1:
benimde evde olmuştu canım kırmızı dizde sade ama şık bir elbise almıştım boylarımız aynı olduğu için altına da babet giymiştim :16:
ay şuan herşey gözümün önüne geldi çok heyecanlı canım herşeyin tadını çıkar :16:
sana tavsiyem uzun birşey alma :27:

canım hayırlı olsun aslında önemli olan sevdiğinle birlikte olmak teferruat bunlar ama onsuz da olmuyor ne biliyim:32: herşey gönlüne göre olsun inşallah:16: gültenim ne diyorsun yaa bi de bana sor biz aylardır görüşemedik normalde de farklı şehirlerdeyiz ama beraber uyur beraber uyanırız her anımızdan haberdarız şimdi telde bile görüşmek öyle sıkıntılıydı ki ben onu arayamıyordum numarası bile bilinmiyor kıbrısta yapıyor sevdiğim ama geçti o günler kurtulduk şükür darısı ayrı kalan tüm yarenlere olsun:16::16::16::72::nazar:

canım sabah çıkıyor da bileti öğleden sonra garibim sahilde takılır artık napsın telde söyledim forumdan arkadaşım dedi ki en erken benim eşim çıkıyor sanıyordum o da olsun o kadar kıbrıstayız biz uzaktayız diyor:1::1::1: çok şükür Allahım özgürler artık:72::nazar:

evet ben de eşime sordum kıbrıs'tan 3 gün yol veriyorlardır dedi. olsun o kadar tabi canım. kıbrıs'a gitmek gelmek çok zor. o kadar hasret kaldınız. özleyince hemen gidilecek bir yer de değil ki... şükür kavuşuyorsunuz. kavuşuyoruz. :16:

$indir (1).webp$doner-tekme-sonrasinda-havada-asili-kalan-bacak_35056.webp

özel iki depük daha sana. :52::52:

inşallah biran önce toparlanır kuzum :16:
yahu bundan keyiflisi olur mu 5 ay sonra zaman kavramı olmadan sarılmak kokusunu almak Allahım çok heyecanlıyım sanki ben 4yıldır onunla birlikte değilim de ilk kez buluşcaz :16:

Aynı durumdayız canım ya zaman geçsin diye extra işe gidecem zaman su gibi aksın sonra yanımızdalar bizimler ayrılığın acısı çıkacak tabi bizden mutlu kimse olamaz :46::46::46::46::46:

aman canım gelsinler hepsi hallolur biz nişanlımla çıkıp 1 günde yapmıştık alışverişimizi:21:hiç ailelerimizi sürüklememiştik:21: bir tek yüzüğü beğendik anneleri aldık yanımıza gittik aldık :16:

Bizim ayrı şehirler o yüzden o alışveris şamatasından yırttım ikimiz yapacaz bizde :)

canım hayırlı olsun aslında önemli olan sevdiğinle birlikte olmak teferruat bunlar ama onsuz da olmuyor ne biliyim:32: herşey gönlüne göre olsun inşallah:16: gültenim ne diyorsun yaa bi de bana sor biz aylardır görüşemedik normalde de farklı şehirlerdeyiz ama beraber uyur beraber uyanırız her anımızdan haberdarız şimdi telde bile görüşmek öyle sıkıntılıydı ki ben onu arayamıyordum numarası bile bilinmiyor kıbrısta yapıyor sevdiğim ama geçti o günler kurtulduk şükür darısı ayrı kalan tüm yarenlere olsun:16::16::16::72::nazar:
doğru kuzum ya sizin daha zor biz gene gdip görebildik yanında tel olduğu için irtibatımızda kolay oldu size göre
ama bitti gitti işte o günlerde mutlu sonlara yaklaşıyoruuzz :16:
seni ne zaman evlendircez kuzum :27:

kızlar hızlı ilerlemişiniz anca okudum hepsini:9::9:
ya sözdür nişandır çok fikir almamız gereken konu olucak ya sakın kaybolmayın bi yerlere:20:

hazırla beni kocacığıma de yapsınlar birşeyler :1::9::62::21:

ekle canım görelim seni de :1:
benimde evde olmuştu canım kırmızı dizde sade ama şık bir elbise almıştım boylarımız aynı olduğu için altına da babet giymiştim :16:
ay şuan herşey gözümün önüne geldi çok heyecanlı canım herşeyin tadını çıkar :16:
sana tavsiyem uzun birşey alma :27:

teşekkür ederim canım bizim boy farkımız baya aşmış durumda ben 1,50 o 1,88 sen düşün gerisini uzun almam çünkü hiç yakışmıyor şöyle kısa cici bişey alayım diyorum :38:

hehe yerim seni ben topiğin en şanslı yareni kabul ediyorum kendimi çifte depük alarak:1::1::1: sorma canım yaa bizimkisi hep hasretlik valla baştan sona sabah aradı ilk tepkim şu neden aramadın bakiyim beni bi gece öncesi arıcam demişti de beyefendi verdiği cevap aynen şu özlemim son gün yarın çıkıyorum farkındasın değil mi hakaten benim tepkilerde tuhaflaşmaya başladı gibi ama yan yana gelelim herşeyi unutucam sözzzzzz:16::16::16::nazar:

kızlar hızlı ilerlemişiniz anca okudum hepsini:9::9:
ya sözdür nişandır çok fikir almamız gereken konu olucak ya sakın kaybolmayın bi yerlere:20:
hep burdayız her zaman burdayııız :16: evlilerde kaybolmasın daha düğün alışverişimiz var :16:
teşekkür ederim canım bizim boy farkımız baya aşmış durumda ben 1,50 o 1,88 sen düşün gerisini uzun almam çünkü hiç yakışmıyor şöyle kısa cici bişey alayım diyorum :38:

ooh mis o zaman canım altına da güzel bir topuklu aldın mı değmeyin keyfinize :16:
inşallah hersey gönlünüze göre sorunsuz olur canım:16:

doğru kuzum ya sizin daha zor biz gene gdip görebildik yanında tel olduğu için irtibatımızda kolay oldu size göre
ama bitti gitti işte o günlerde mutlu sonlara yaklaşıyoruuzz :16:
seni ne zaman evlendircez kuzum :27:

evet canım kesinlikle mutlu sona doğru ilerliyoruz biz en müsait zamanda nişan yapıcaz inşallah hızımızı alamayıp nikah masasında alırsak soluğu hiç şaşırmayın yetti artık yahu:23::1::16::38:

evet canım kesinlikle mutlu sona doğru ilerliyoruz biz en müsait zamanda nişan yapıcaz inşallah hızımızı alamayıp nikah masasında alırsak soluğu hiç şaşırmayın yetti artık yahu:23::1::16::38:

ay ay keşke hepimiz soluğu orda alsak canım ya valla çok özeniyorum şuan evlilere onlar sevdikleri geldi mi başbaşa olucaklar birlikte uyucaklar biz gene ayrı evlerde :50:
keşke şartlar el verse de gelir gelmez hepimiz evlensek ama neerdeeee :50: :14:

Son düzenleme:
Back