Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocacığın gelsin de ne stresin kalır ne sıkıntın canım birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz
ooh valla senin ev mis oldu canım şuan bizim evin de buna çok ihtiyacı var ama annem işten ben de projeden fırsat bulup da birşey yapamadıkbende perşembe yapcam inşallah
seni öyle bir depüklücez ki canım direk kocacığının kollarına uçacaksın zaten 50 kilosun ışınlanırsın valla![]()
senden verim alamıcaklar zaten bence hiç çalıştırmasınlaretrafta uçan birini görmek istiyorlarsa çalıştırsınlar tabi
bende sarılmadan inanamıcam o garajdan gönderdim o garajdan gururla alıp gelcem inşallah canımı
şu 2 güncük su gibi geçsiiin inşaaallaah
küt küt atıyor kalbiiiim![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar ya aşırı çamaşır suyuna maruz kalmaktan mıdır yoksa gerçekten kocamın geleceğine inanamadığımdan mıdır nedir saf gibiyim. telefonla bile konuşamadım. 5,5 aydır ilk defa konuşacak bir şey bulamadım kapatsak keşke dedim içimden. :44: dondum kaldım. ablam aradı onunla da konuşamadım. şafak çarpması yaşıyorum galiba.
güldürdün beni gültenim. son yalnız gecem...yarın sabaha karşı da gelse gelene kadar yatmayacağım.
![]()
temizlik bitti. ballı sütümü içiyorum. oh mis oldu. gerçi bir hafta evde olmayacağız tozlanacak gene. kocamın gömleklerini de ütüledim gelince giyeceği bir şeyler olsun. zaten geldiği gün sanayiye gidecekmiş. ertesi gün yola çıkacağız bakım lazım. muhtemelen canına okumuşumdur arabanın.![]()
fazla yorulmuşsundur kuzum ondandır bu halin
oh hadi gözün aydın hazırsın artık kocacığın içindip bucak yaptın nasıl olsa canım gelince rutin temizliklerine geri dönersin
ay yatılır mı kız zaten heyecandan uyunmaz ki![]()
Eki Görüntüle 710998 Eki Görüntüle 710999 Eki Görüntüle 711000 Eki Görüntüle 711002 Eki Görüntüle 711003 Eki Görüntüle 711004 Eki Görüntüle 711005
bende alıntıyla tepiyorum seni ehh idare edersin dimi süheylacımuç yarinin kollarına bakıyım bundan sonra hep mutluluk olsun
![]()
Eki Görüntüle 711786 kızlar sizce nasıl ???![]()
çok geçmiş olsun Özlemim inşallah iyidir yengenkızlar hayırlı geceler giremedim bütün gün hastanedeydim yengem ameliyat oldu yanında kaldım demin girdim içeri bakıyım dedim kızlara ohh kaynatmışsınız genebi dakka benim askerimde yarın dönüyor hasretlik artık bitiyor Rabbim tüm sevenleri kavuştursun duygularımı tarif edemiyorum 2 gündür kitlendim karşı karşıya gelince düzelir diye tahmin ediyorum duygu karmaşası oldu benimkide
![]()
valla uyuyamam. yarın gece 3e kadar buradayım.an an yazarım. kendi kendimi depüklerim.
akşam kuaföre gideceğim. maşa yaptırmaya karar verdim. bir de saçlarım çok kuru bu aralar. parlaklığını yitirdi ne kullansam acaba. :44:
Eki Görüntüle 710998 Eki Görüntüle 710999 Eki Görüntüle 711000 Eki Görüntüle 711002 Eki Görüntüle 711003 Eki Görüntüle 711004 Eki Görüntüle 711005
al benden de depük sana.
teşekkür ederim dimammmmm ilk depüğüm senden geldi![]()
neler var ya. benim tepsim hiç böyle süslü değildi.normal tepsiydi. hatta kim nereden buldu nasıl geldi o tepsi. içinde hangi örtü vardı haberim bile yoktu. hala da hatırlamıyorum.
![]()
Eki Görüntüle 711786 kızlar sizce nasıl ???![]()
güzelmiş canım bak benimki de buyduEki Görüntüle 711786 kızlar sizce nasıl ???![]()
Aslında benim de öyle olma ihtimali yüksek ay sonunda nişan ve ne elbisem var ne ayakkabı ne nişan yüzüğü sen düşün gerisini :))bunuda evde yapayım diye düşündüm de bilmiyorum başarılı olur muyum![]()
ben daha çok söz yastığı diye mi geçiyor hani şu taşlı tuşlu yastıklar yok mu kırık beyaz onları beğeniyorum ama bu da güzel ohh hazırlıklar başlıyor tepsiler falan hadi hayırlısı canım![]()