• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar bakıyorum da hepimizin ayakları yerden kesilmiş bu günleri de bitirdik allah başka ayrılık yaşatmasın çokkkkkkkkk mutluyum bitiyor sonunda :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar ya aşırı çamaşır suyuna maruz kalmaktan mıdır yoksa gerçekten kocamın geleceğine inanamadığımdan mıdır nedir saf gibiyim. telefonla bile konuşamadım. 5,5 aydır ilk defa konuşacak bir şey bulamadım kapatsak keşke dedim içimden. :44: dondum kaldım. ablam aradı onunla da konuşamadım. şafak çarpması yaşıyorum galiba. :37:

kocacığın gelsin de ne stresin kalır ne sıkıntın canım birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz :16:

ooh valla senin ev mis oldu canım şuan bizim evin de buna çok ihtiyacı var ama annem işten ben de projeden fırsat bulup da birşey yapamadık :50: bende perşembe yapcam inşallah :16:
seni öyle bir depüklücez ki canım direk kocacığının kollarına uçacaksın zaten 50 kilosun ışınlanırsın valla :1: :21::21::9:

senden verim alamıcaklar zaten bence hiç çalıştırmasınlar :1: etrafta uçan birini görmek istiyorlarsa çalıştırsınlar tabi :1::1:

bende sarılmadan inanamıcam o garajdan gönderdim o garajdan gururla alıp gelcem inşallah canımı :16:

şu 2 güncük su gibi geçsiiin inşaaallaah :16:

küt küt atıyor kalbiiiim :21: :21: :62: :52:

güldürdün beni gültenim. son yalnız gecem... :46: yarın sabaha karşı da gelse gelene kadar yatmayacağım. :52::52::52:

temizlik bitti. ballı sütümü içiyorum. oh mis oldu. gerçi bir hafta evde olmayacağız tozlanacak gene. kocamın gömleklerini de ütüledim gelince giyeceği bir şeyler olsun. zaten geldiği gün sanayiye gidecekmiş. ertesi gün yola çıkacağız bakım lazım. muhtemelen canına okumuşumdur arabanın. :1:

kızlar ya aşırı çamaşır suyuna maruz kalmaktan mıdır yoksa gerçekten kocamın geleceğine inanamadığımdan mıdır nedir saf gibiyim. telefonla bile konuşamadım. 5,5 aydır ilk defa konuşacak bir şey bulamadım kapatsak keşke dedim içimden. :44: dondum kaldım. ablam aradı onunla da konuşamadım. şafak çarpması yaşıyorum galiba. :37:

güldürdün beni gültenim. son yalnız gecem... :46: yarın sabaha karşı da gelse gelene kadar yatmayacağım. :52::52::52:

temizlik bitti. ballı sütümü içiyorum. oh mis oldu. gerçi bir hafta evde olmayacağız tozlanacak gene. kocamın gömleklerini de ütüledim gelince giyeceği bir şeyler olsun. zaten geldiği gün sanayiye gidecekmiş. ertesi gün yola çıkacağız bakım lazım. muhtemelen canına okumuşumdur arabanın. :1:

fazla yorulmuşsundur kuzum ondandır bu halin :1:
oh hadi gözün aydın hazırsın artık kocacığın için :16: dip bucak yaptın nasıl olsa canım gelince rutin temizliklerine geri dönersin :27:
ay yatılır mı kız zaten heyecandan uyunmaz ki :1::16:

kızlar hayırlı geceler giremedim bütün gün hastanedeydim yengem ameliyat oldu yanında kaldım demin girdim içeri bakıyım dedim kızlara ohh kaynatmışsınız gene:29: bi dakka benim askerimde yarın dönüyor hasretlik artık bitiyor Rabbim tüm sevenleri kavuştursun duygularımı tarif edemiyorum 2 gündür kitlendim karşı karşıya gelince düzelir diye tahmin ediyorum duygu karmaşası oldu benimkide:1::1::1::72::nazar:

fazla yorulmuşsundur kuzum ondandır bu halin :1:
oh hadi gözün aydın hazırsın artık kocacığın için :16: dip bucak yaptın nasıl olsa canım gelince rutin temizliklerine geri dönersin :27:
ay yatılır mı kız zaten heyecandan uyunmaz ki :1::16:

valla uyuyamam. yarın gece 3e kadar buradayım. :52::52::52: an an yazarım. kendi kendimi depüklerim.

akşam kuaföre gideceğim. maşa yaptırmaya karar verdim. bir de saçlarım çok kuru bu aralar. parlaklığını yitirdi ne kullansam acaba. :44:

$79922753_tn50_0.webp kızlar sizce nasıl ???:1:

bırı benı depuklesın ama ıslere eve geldım uyudum:31::31::31::31::31: sımdı kalkıp banyolları temızleme zamanı öfff

sonra kuruyan camasırları toplama ve yerlestrme zamanı pfff cok sallandımk bugun dımaam cok kıskandım senı tertemız olmus evın ama bız tasıncaz ya evden ıyıce sogudum ondanda canım ıstemıyor sanırsam bıraz...

kızlar hayırlı geceler giremedim bütün gün hastanedeydim yengem ameliyat oldu yanında kaldım demin girdim içeri bakıyım dedim kızlara ohh kaynatmışsınız gene:29: bi dakka benim askerimde yarın dönüyor hasretlik artık bitiyor Rabbim tüm sevenleri kavuştursun duygularımı tarif edemiyorum 2 gündür kitlendim karşı karşıya gelince düzelir diye tahmin ediyorum duygu karmaşası oldu benimkide:1::1::1::72::nazar:
çok geçmiş olsun Özlemim inşallah iyidir yengen:5:
o zaammaaan bugün seni de depüklüyoruuzz hadi bakalım soluğu sevdiceğinin kucağında all :21::21::21:
Eki Görüntüle 711787 Eki Görüntüle 711788 Eki Görüntüle 711789 Eki Görüntüle 711790
valla uyuyamam. yarın gece 3e kadar buradayım. :52::52::52: an an yazarım. kendi kendimi depüklerim.

akşam kuaföre gideceğim. maşa yaptırmaya karar verdim. bir de saçlarım çok kuru bu aralar. parlaklığını yitirdi ne kullansam acaba. :44:

büyük ihtimal bende burlarda olurum canım bitmek bilmeyen projem var canım gelmeden bitirmeliyim ki rahat rahat hasret giderelim :16:
ben kırıklardan dolayı çok mat duruyordu glissin hair repairini kullanıyorum daha iyi durumda :1:
sen yarın kuaförde bi de bakım yaptır saçlarına :1:

teşekkür ederim gültenim çok saol başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi doktor artık yarından itibaren toparlanır inşallah:34: bu arada yarime doğru depüklenmekte pek keyifliymiş hee:23::16::nazar:

neler var ya. benim tepsim hiç böyle süslü değildi. :37: normal tepsiydi. hatta kim nereden buldu nasıl geldi o tepsi. içinde hangi örtü vardı haberim bile yoktu. hala da hatırlamıyorum. :1:

Aslında benim de öyle olma ihtimali yüksek ay sonunda nişan ve ne elbisem var ne ayakkabı ne nişan yüzüğü sen düşün gerisini :))bunuda evde yapayım diye düşündüm de bilmiyorum başarılı olur muyum :9:

Aslında benim de öyle olma ihtimali yüksek ay sonunda nişan ve ne elbisem var ne ayakkabı ne nişan yüzüğü sen düşün gerisini :))bunuda evde yapayım diye düşündüm de bilmiyorum başarılı olur muyum :9:

:9: çok tanıdık bir manzara. benim de cumartesi nişanım olacaktı. çarşamba çıktım ilk defa çarşıya. çarşamba elbisemi aldım. perşembe de kayınvalidemler istemeye geldi. cuma yüzükleri aldık. cumartesi nişanlandım. :9::9::9:

hepsi olur canım. allah mutlu mesut etsin. fotoğraflarını bekliyoruz... :46::46: ya buradan paylaş ya da faceye ekle oradan görelim. ya da burada albümüne ekle. sadece arkadaş olanlar görebiliyor sanırım.

Back