Bende öyleyim zaten heyecandan hiçbirşey anlamıyorum adapte olamıyorum ayaklarım yere basmıyor içim kıpır kıpır cuma günü senden hayır gelmez diyorlar doğru söylüyorlar hakları var yani
Evet kuzum şafak böyle sayılıyor ama perşembe günü bizim için doğan güneş terhis olmadan önceki son gün doğan güneş diyoruz sonra o günden sonra terhis oluyorlar işte öyle gördüm heryerde öyle söylüyorlar malesefki:106:
Döküvermişiz
Boşaltalım canım rahatlarız birazda olsa
İyiki burasını bulduk iyiki dost olduk hepimiz iyiki varolduk burdayız herkese gerçekten çok teşekkürler:13:
Kuzum senide bugündenmi depsek acep:13:
Bende merak ederim ara ara gelin kızlar ben buralarda olucam beklemeye alıştım zati
Hehehkizlar bn otobusteyim okula gidiyorum ara ara bakmaya calisacagim bir yerlere kaybolmayin aksamada dimaami depukleyelim :-D
Akşam oslun eve gideyim son temizlik rötuslarını yapıyımm dizi izleyim kahve cıkolata keyfı yapıyımmm gece gıreyım dımaaamı depukleyeyım yatıyım kalkıyım carsamba olsuuunn öf ne gecmez gunlermıss sonra persembe ben yıne yollarda olucam kızlar bızım arabamızla calıscam bızım evın oralardageçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kızlaaarr son günler kendimde değilim desem yeridir. Kendimi temizliğe verdimKocam gelsin yeniden ev kurcaz Ankaraya dönmek zorunda kalcam Bir yandan heyecan mutluluk bir yandan stres yedi bitirdi beni
Bende bugün çok saate baktım ondan geçmedi istem dışı insan bakıyor sabırsızlıktan böyle oluncada geçmiyor düşünmemek oyalanmak lazım
Çalışıcam kuzum mecburen en yogun günüm ama çalışmam çalışamam yaniay tabi hayır gelmeezzsen çalışcan mı cuma günü kuzum?
aman canım boşverelim ne derlerse nasıl sayarlarsa saysınlar Allahın izniyle cuma çıkıyorlar mı çıkıyorlar
haklısın canım yoksa gecmiyo zaman ya..
Eki Görüntüle 711025 Eki Görüntüle 711025 :118::118::119::119::111::111::111:
kızlar hepimize gelsin bu şarkıda Nilüfer & Vega - Ta Uzak Yollardan (13 Düet) HD - YouTube
ahh işlere dalmışken ne güzel sohbetler eilmiş burdacanlarım burdan bende çok güzel arkadaşlıklar kazandım..sakın kopmayalım birbirimizden..ama enim kimsede facebook yok..ekleyelim kızlar valla merak ediyorum
uff bu akşam bitsin yarın olsun sonra sevdiceklerimiz gelsin..
kocacığın gelsin de ne stresin kalır ne sıkıntın canım birlikte herşeyin üstesinden gelirsinizKızlaaarr son günler kendimde değilim desem yeridir. Kendimi temizliğe verdimKocam gelsin yeniden ev kurcaz Ankaraya dönmek zorunda kalcam Bir yandan heyecan mutluluk bir yandan stres yedi bitirdi beni
ooh valla senin ev mis oldu canım şuan bizim evin de buna çok ihtiyacı var ama annem işten ben de projeden fırsat bulup da birşey yapamadıkkızlaaar ne çok yazmışsınız. oku oku bitiremedim. benim temizlik bitmedi gitti. daha doğrusu yarım yarım yapıyorum oyalanacak bir şeyler olsun diye. perdelerimi yıkadım, ütüledim, astım... mutfak paspasları banyo paspasları yıkandı. nevresimler değişti, yıkandı. camlar silindi. tüm dolap içleri, buzdolabı temizlendi. sadece silmek süpürmek kaldı.
marketlere gidip kahvaltı için bir sürü şey aldım. akşam da evi siler süpürürüm. yarın akşam da kuaföre gider saçlarıma bir şeyler yaptırırım.
kızlar beni yarın akşam depükleyin. eşimin gelmesine saatler kala depüklenmek istiyorum. depüklendikten sonra buraya eşim gelmeden gelmek istemiyorum.
son 33 saat. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kuzular yarın akşam depükleyin.
ben de temizliği bitireyim bi kahve içeyim üzerine oh mis.
tüm evlilerde temizlik telaşı var.
senden verim alamıcaklar zaten bence hiç çalıştırmasınlarÇalışıcam kuzum mecburen en yogun günüm ama çalışmam çalışamam yani
Geçmiyo canım evdeyim şimdide yine geçmiyor
bende sarılmadan inanamıcam o garajdan gönderdim o garajdan gururla alıp gelcem inşallah canımıkızlaaaaaarrrrr depükler başlamış ohhhh ne güzel yarabbim çok şükür bugünleri gördük hala inanamasamda. bi sarılsam bi koklasam o zaman inanacam galiba benbu arada heyecan tavan yapmış durumda
şu 2 güncük su gibi geçsiiin inşaaallaahahh işlere dalmışken ne güzel sohbetler eilmiş burdacanlarım burdan bende çok güzel arkadaşlıklar kazandım..sakın kopmayalım birbirimizden..ama enim kimsede facebook yok..ekleyelim kızlar valla merak ediyorum
uff bu akşam bitsin yarın olsun sonra sevdiceklerimiz gelsin..
küt küt atıyor kalbiiiimYüreğim pırpırpırpır
senden verim alamıcaklar zaten bence hiç çalıştırmasınlaretrafta uçan birini görmek istiyorlarsa çalıştırsınlar tabi
küt küt atıyor kalbiiiim
Bencede canımda ben işte onu teklif edemem onlara belki halime güler gönderirler geriHerşeye şaşkın şaşkın bakıp anlayamayan biri ne işlerine yarar dimi
Sonuçların açıklandığı gece bukadar kalbimin attıgını hatırlıyorum canım
İşveren halden anlar mı o da muamma tabi
ay o sonuçların açıklandığı gece 3e kadar kalp krizi geçircem diye düşünmüştümsonra Muğla yakınım diye duyunca zıp zıp zıplamıştım evde deliler gibi
çok şükür ki biz hepsini atlattık kuzuum
zeynep senin heyecanın bana da bulaştı, yerimde duramıyorumm sankiii
Kızlar askerlerinize kavuştuktan sonra tamam hasret giderilicekte gelin kavuşma anınızı yazın sonra hafta sonu giderin hasretinizi he
Çok şükür canım acısı sancısı çok zordu ama uzakta kaldı artık bitti o zorlu günler çokşükürKalbi sıkışıyor insanın sonra Safranbolu diye gördüm ya ekranda mutluluktan agladım evet 6 saat uzaklık vardı ama yinede yakındı yinede Karadenizimizdeydi bu bile yetmişti sabah 5lerde uyudum 2 saatlik uykuyla işe gitmiştim nasıl geçmiş nasıl:106:
Yüreğim pırpırpırpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?