bu arada eşimin askerlik yaptığı yerde bir çocuk intihar etmiş. Kısa dönem hem de. Yemin törenine gittiğimizde birliğe ilk katılan olduğu için ödül vermişlerdi. Oradan hatırlıyorum yüzünü. Başka bir ilçede nöbet tutarken bu sabah kendini vurmuş silahla. ölmemiş ama dili ve gözü parçalanmış.Hem de terhisine 3 gün varmış o da çarşamba çıkacakmış. Haberlerde intihar diye geçmiyor, asker yaralı bulundu diye geçiyor. Hayatı mahvoldu çocuğun.
okuyunca içim kötü oldu nasıl bir psikolojiyle yaptı acaba eşin kimbilir nasıl etkilendi allah şifa versin eğer yaşıyorsa ama hayatını karartmış. şu silahları verdikleri askerlere bir dikkat etseler o asker mutlaka sıkıntılı bir şeyler yaşıyordur en azından çevresindeki askerler farkedip komutanlara durumu bildirselerdi, yazık 3 gün kala allah bir anlık kendimizi kaybettirmesin ...
Allahım Allahım 3 güncüğüm kaldı 152 günü geride bıraktık Rabbime şükürler olsun offf geriye bakınca nasıl sabretmişim diyorum o zamanlarda gün gelecek 3 günün kalacak deselerdi "nerdeee "derdim heralde" görebilecek miyim o günleri".
ama gördüm şükür çarşamba akşamı otobüse binip perşembe günü askerimi almaya gidicem Allahım bir daha ayrılmayı nasip etme bizlere , aminnnn
şu şafağımın güzelliğine bak birde moralime ya neden biz son günlerimizi mutlu geçiremiyoruz anlamıyorum plan yapıp sevincimizi yaşayacağımıza tartışalım belirsizlikler yüzünden plan falan yapamayalım vs vs ciddi anlamda sinirlerim laçkalaştı artık kimseciklerde kalmamış burada hangi birine ağlayım karar veremiyorum
buradayım kuzum ben evet tartıştık daha doğrusu soğuk tatsız tuzsuz ve bolca susarak bi konuşma yapıyorduk bir anda kapandı msj attım teli kapalı ama istese bi arkadaşından ya da ankesörlüden ulaşamaz mıydı?gitti herkes. ben buradaydım kuzum ama sen de gitmişsin. sevdiğinle tartıştın anlaşılan. :44:
buradayım kuzum ben evet tartıştık daha doğrusu soğuk tatsız tuzsuz ve bolca susarak bi konuşma yapıyorduk bir anda kapandı msj attım teli kapalı ama istese bi arkadaşından ya da ankesörlüden ulaşamaz mıydı?
yarın daha iyi olmayacağız ki uzayıp duracak mevzu hani bi arayıp şarjım bitti yarın görüşrz falan der diye bekledim ama olmadı...bazen öyle konuşmalarda telefonun kapanması iyi oluyor. insan uyuyup uyanınca ya da bir süre kafasını dinleyince sakinleşiyor. insan canı sıkkınken ya da sinirliyken bazen konuşmamayı tercih ediyor tartışma çıkmasın diye. yarın güzel güzel konuşursunuz. geleceği gün için plan mı yapamadınız?
sınava girdim geldim. beynim patladı valla.
şafakım 3 :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
şu şafağımın güzelliğine bak birde moralime ya neden biz son günlerimizi mutlu geçiremiyoruz anlamıyorum plan yapıp sevincimizi yaşayacağımıza tartışalım belirsizlikler yüzünden plan falan yapamayalım vs vs ciddi anlamda sinirlerim laçkalaştı artık kimseciklerde kalmamış burada hangi birine ağlayım karar veremiyorum
[video=youtube;dE1v52mYXQU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dE1v52mYXQU[/video]
hobaaaaaaaaaa günaydın güzeller sıkmayın içinizi sadece 3 günümüz kaldı bu şarkı benden toğimizin sabırlı cefakar ve güzel yarenlerine gelsin.haydiiiiii 3 güncük sonra burdalar inşallah sevdiceklerimiz....
askere bende cok uzuldum Allah ım acıl sıfa versın.çok kotu olmus.hemde terhıse 3 gun kala
CANIM KONUYU BILMIYORUM AMA inan eşimle ben son uc haftayı nasıl gecırdık bılmıyorum hep kotu kapattık telefonu hep gerıldık ve benı en son gecen salı aradı dusun artık...Ama sakinliğimi koruyorum koruyacagım bıtıyor artık bızımde onlarında psıkolojısı bozuldu sıkıldı ıyıce yoksa ınan bende suraya sayfalarca yazıcak kadar doluyum ama düşünme...Hep böyle mahvetmşiyor muyuz her seyı cok dusunerek gelmeyen olmayan bır sey uzerıne dusune dusune ..Yapma bunu sakinliğini korumaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?