tebrık ederım cnaım senı ben de 8 8-5 verdim bakalım 5 kılo daha versem süper olucak dun bı arkdsım dıyokı benı 5 ay once gormstu o zaman kılolu sarısın bı kadfın vardı sımdı cıtır kızıl bır kadın var karsımda bı ınsanın nasıl ne kadar degısebıldıgını sende gordum ben
Günaydın canım senin heyecanın 2 kat ondan böyle oluyorgünaydın kızlarayy çok az kaldı yaa rüyalardan bahsetmişsiniz bende durum iki katı hem hamilelikten garip garip rüyalar hem şafak beklemekten kafayı yedim galiba
günaydın kızlarrr bu nekadar güzel birgün p.tesi seveceğim kırk yıl düşüsem aklıma gelmezdişafak sayacımız 3 gün diyor birçoğumuzsunki perşembe gecesi bitiriyor aslında askerliği ama cuma sabah çıkıcaklar perşembe gecesi ancak 1. dereceden akrabası gelip alabilirse çıkabiliyorlarmış oyüzden mecbur cumayı bekliycez yinede sayaçla hiççç oynamayalım bugünü saymıyoruz zaten kalan gün sayımız 3 oluyor sıkıntı yok yani :))) oyüzden bugün şarkımızı son ses dinliyebilirz artıkkkkkkk
ben hazırlıkları tamamladım sayılır h.sonu saçlarıma bakım yaptırdım daha önce bikere açık renge boyatmıştım sonra kendi rengime döndüm ama uçlarım açıldı iki renk olmuştu şimdi yine kendi rengimde uçlarını boyattım allaha şükür boya derdinden tamamen kurtuldum hiç sevmıyorum şu kuaför olaylarını... biraz kestirdim ve bakımı yaptırdım iyi oldu be yüzüme gözüme renk geldi annem dalga geçiyor gittiğinden beri ilk defa bakımlı görüyoruz seni diye geleceği her halinde belli oluyor diyorve kızlar asıl değişim 8 kilo verdimmmmm çok mutluyum takılıp kalmıştım biliyosunuz sölüyodum onca diyet falan bi işe yaramamıştı son 16-17 gündür şok bir diyet yaptım sanırım daha önceki diyetleriminde etkisiyle ciddi bir değişim oldu gelene kadar 2 kilo daha versem yeter bana
şimdi kaldı sadece almaya giderken ne giyeceğim süper bi ayakkabı aldım ayakkabıya göre kombinasyon yapıcam çok iyi görünmek istiyorummmm ilk kez buluşcakmışım gibi çok tuhaf
tebrık ederım cnaım senı ben de 8 8-5 verdim bakalım 5 kılo daha versem süper olucak dun bı arkdsım dıyokı benı 5 ay once gormstu o zaman kılolu sarısın bı kadfın vardı sımdı cıtır kızıl bır kadın var karsımda bı ınsanın nasıl ne kadar degısebıldıgını sende gordum ben
Günaydın canım oh hazırlıklar tamamlanmış tebrik ederim kuzucum benim maşallah çok güzel kilo maşallah o 2 kilo dügün stressiyle çok rahat rahat gider çok fazlada verme gelinligin tekrar küçültülür sonra bakbende bugün saçlarımı kestiriyorum haftasonu azıcık bakım yaptım kendime herkesin bana karşı tepkisi aynı işyerindekilerde farkında ayaklarım yere basmıyor havadan uçuyorum merdivenleri zıplayarak iniyorum bir enerji patlaması yaşanıyor
İyi düşünmüşsün canım sen yaparsın bütün hedefleri istemen yetercanım benim çok teşekkürler. gelinliği bilerek en sona bırakıyorum canım ciddi bir hedefim var oyüzden erken alamıycamveriyimde başlamışken kurtulıyım şu diyet sıkıntısından ya.... kestir valla canım iyi gelicek daha bir havalı hissedersin kendini hep beraber aynı duyguları paylaşıyor olmamız ne güzel onca zamandır doğru düzgün bakmadık kendimize fark edilecek tabii birden bukalemun gibi değiştik
kızlar hepinize günaydın ne güzel bir gün öyle değil mi sevdicekler kapıda bekler yatcaz kalkcaz hopppp burdalarAllahım bu günleri çok beklemiştik geldi çattı hepinizi sabrınızdan dolayı kutluyorum canlarım sabrın sonu selametmiş o zaman gelsin kutlamalar ohhh sefamız olsun :92::92::118::118::124::124::124::124::119::119::119: :92::92::92::81::81::81::124::124::124:
İyi düşünmüşsün canım sen yaparsın bütün hedefleri istemen yeterQUOTE=burcuozan;30335759]canım benim çok teşekkürler. gelinliği bilerek en sona bırakıyorum canım ciddi bir hedefim var oyüzden erken alamıycamveriyimde başlamışken kurtulıyım şu diyet sıkıntısından ya.... kestir valla canım iyi gelicek daha bir havalı hissedersin kendini hep beraber aynı duyguları paylaşıyor olmamız ne güzel onca zamandır doğru düzgün bakmadık kendimize fark edilecek tabii birden bukalemun gibi değiştik
o da olucak bir sarılıcaz bir daha ayrılmıcaz inşallahartık rüyalarda buluşmak yok gerçekte de kavuşuyoruz zeynebim bütün 349.dönem yarenlerine musmutlu bir ömür diliyorum
bu arada eşimin askerlik yaptığı yerde bir çocuk intihar etmiş. kısa dönem hem de. yemin törenine gittiğimizde birliğe ilk katılan olduğu için ödül vermişlerdi. oradan hatırlıyorum yüzünü. başka bir ilçede nöbet tutarken bu sabah kendini vurmuş silahla. ölmemiş ama dili ve gözü parçalanmış.hem de terhisine 3 gün varmış o da çarşamba çıkacakmış. haberlerde intihar diye geçmiyor, asker yaralı bulundu diye geçiyor. hayatı mahvoldu çocuğun.
hatırlıyor musunuz 347 lere nasıl özeniyorduk
çok üzüldüm...
3gun kala ıntıhar edermi ya başka bişey olmasınnn
Rabbım yardımcısı olsun
Kızlaaarrr bende kilo verdim askerım gıttıgınden beri tam tamına 6,200 gıttı cok farketmiodum ama herkes fakına vardı demk oluyoki askerlerimize en buyuk suprız bu degısım olucakk:))
Günaydın canım heyecan dorukta hepimiz yerimizde duramıyoruz artıkgünaydın kızlar..herkes nasıl..heyecan dorukta..bu günleri de gördük ya çok şükür Allahıma..ilk günler zaman hiç geçmicek zannediyodum..
Bitti bitiyor atarsa 2 şaka gibi rabbim şükürler olsunınnanamıyoruummmm
atarsa 2
vuuuu
kızlar rabbımıze bin şükür......
bitti artıkyaa
Evet canım hatırlıyorum iç geçiriyordum onlar nasıl heyecanlı mutlulardır inşallah geliriz o günlere diye şuan tam onların durumundayızhatırlıyor musunuz 347 lere nasıl özeniyorduk
Dağlar denizler o uzun yollar hepsi hikaye firardayımkızlar Gülşen in şarkısını tam da bugunden söylememiz lazımmmm...
yatcaz kalkcaz =Salı
Yatcaz Kalkcaz= Çarşamba
Yatcaz Kalkcaz=PErşembee
Hoooooooooooopppppppp ordayım....
bilmiyorum ki. çenesinin altından vurmuş. intihar etti dedi eşim. hayati tehlikesi yokmuş. ama işte hayatı mahvoldu.
Günaydın canım heyecan dorukta hepimiz yerimizde duramıyoruz artıkAllahıma şükürler olsun dedigimiz gibi 1Gün gelecek 1Gün kalacak sözün ispatına az kaldı
Bitti bitiyor atarsa 2 şaka gibi rabbim şükürler olsun
Evet canım hatırlıyorum iç geçiriyordum onlar nasıl heyecanlı mutlulardır inşallah geliriz o günlere diye şuan tam onların durumundayız
Dağlar denizler o uzun yollar hepsi hikaye firardayım
Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin son 3 gün kala nasıl bir psikolojideydi başka birşey olmasın altında rabbim yakınlarına sabır versin terhisini beklerken rabbim bir anlık hatalara düşürmesin hiçkimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?