349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu değişimler bizi oldukça motive ediyor doğrusu bende daha bir koyu bi kız oldum hoşuma gitti valla... bide beni en çok heycanlandıran tarafı ben en son nişanlımın yanına gittiğimde çok değişim olmamıştı şimdi görünce şaşırıcak hiç söylemedim telde konuşurken çok sıkı bir diyette olduğumu ama geldikten sonrada düğüne kadar çaktırmadan devam etmek istiyorum istediğim gelinlik tarzını giyebilmem için oldukça ince olmak gerekiyor bakalım artık kısmet
bizim azmimizin elinden bişey kurtulamaz ya

günaydın kızlar ayy çok az kaldı yaa rüyalardan bahsetmişsiniz bende durum iki katı hem hamilelikten garip garip rüyalar hem şafak beklemekten kafayı yedim galiba
Günaydın canım senin heyecanın 2 kat ondan böyle oluyorhepimi azıcık sıyırttık normaldir rüyalar stresler ben uçuyorum şuan

Günaydın canım oh hazırlıklar tamamlanmış tebrik ederim kuzucum benim maşallah çok güzel kilo maşallah o 2 kilo dügün stressiyle çok rahat rahat gider çok fazlada verme gelinligin tekrar küçültülür sonra bakbende bugün saçlarımı kestiriyorum haftasonu azıcık bakım yaptım kendime herkesin bana karşı tepkisi aynı işyerindekilerde farkında ayaklarım yere basmıyor havadan uçuyorum merdivenleri zıplayarak iniyorum bir enerji patlaması yaşanıyor

Kızlaaarrr bende kilo verdim askerım gıttıgınden beri tam tamına 6,200 gıttı cok farketmiodum ama herkes fakına vardı demk oluyoki askerlerimize en buyuk suprız bu degısım olucakk:))

Ve şuaann cok daha mutluyum 7.100 kilo kaybım bu super bıseyy:)) 1 haftadr tartılmıodum stresten suan tartılınca cok cok mutlu olduuuuummmm yaşasıııınn:) henuz vermem gerekn bi 6 kılo olsada buda cok guzel bı gelişimmm

canım benim çok teşekkürler. gelinliği bilerek en sona bırakıyorum canım ciddi bir hedefim var oyüzden erken alamıycam veriyimde başlamışken kurtulıyım şu diyet sıkıntısından ya.... kestir valla canım iyi gelicek daha bir havalı hissedersin kendini hep beraber aynı duyguları paylaşıyor olmamız ne güzel onca zamandır doğru düzgün bakmadık kendimize fark edilecek tabii birden bukalemun gibi değiştik

kızlar hepinize günaydın ne güzel bir gün öyle değil mi sevdicekler kapıda bekler yatcaz kalkcaz hopppp burdalar Allahım bu günleri çok beklemiştik geldi çattı hepinizi sabrınızdan dolayı kutluyorum canlarım sabrın sonu selametmiş o zaman gelsin kutlamalar ohhh sefamız olsun:92::92::118::118::124::124::124::124::119::119::119: :92::92::92::81::81::81::124::124::124:

İyi düşünmüşsün canım sen yaparsın bütün hedefleri istemen yeter Kestiricem canım bir çılgınlık yaparsam farklı birşeymi bile çıakrtabilirim ortayagerçekten hepimizin duyguları aynı hayatımızda herşeylermiş gerçekten rabbim yokluklarını göstermesin bizlere inşallahbukalemun güzel olmuş tam uyduk

Günaydın canım çokgüzel bir gün sabrın sonu selamet inşallah canım bir sarılalım bir kavuşalım inanıcaz inşallahkutlamalar başlasın son 3gün demiştik :124::118::119::81:[

Son düzenleme:
İyi düşünmüşsün canım sen yaparsın bütün hedefleri istemen yeter Kestiricem canım bir çılgınlık yaparsam farklı birşeymi bile çıakrtabilirim ortayagerçekten hepimizin duyguları aynı hayatımızda herşeylermiş gerçekten rabbim yokluklarını göstermesin bizlere inşallahbukalemun güzel olmuş tam uyduk

Günaydın canım çokgüzel bir gün sabrın sonu selamet inşallah canım bir sarılalım bir kavuşalım inanıcaz inşallahkutlamalar başlasın son 3gün demiştik :124::118::119::81::

o da olucak bir sarılıcaz bir daha ayrılmıcaz inşallah artık rüyalarda buluşmak yok gerçekte de kavuşuyoruz zeynebim bütün 349.dönem yarenlerine musmutlu bir ömür diliyorum

o da olucak bir sarılıcaz bir daha ayrılmıcaz inşallah artık rüyalarda buluşmak yok gerçekte de kavuşuyoruz zeynebim bütün 349.dönem yarenlerine musmutlu bir ömür diliyorum

Amin canım benim inşallah artık sarılmak var omuzuna başını yaslamak var elini tutup savrulmak var sarılıp aglamak haykırarak gülmek var artık mutluluk huzur var inşallah canım hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin rabbim

günaydın kızlar..herkes nasıl..heyecan dorukta..bu günleri de gördük ya çok şükür Allahıma..ilk günler zaman hiç geçmicek zannediyodum..

çok üzüldüm...
3gun kala ıntıhar edermi ya başka bişey olmasınnn
Rabbım yardımcısı olsun

kızlar Gülşen in şarkısını tam da bugunden söylememiz lazımmmm...
yatcaz kalkcaz =Salı
Yatcaz Kalkcaz= Çarşamba
Yatcaz Kalkcaz=PErşembee
Hoooooooooooopppppppp ordayım....

Kızlaaarrr bende kilo verdim askerım gıttıgınden beri tam tamına 6,200 gıttı cok farketmiodum ama herkes fakına vardı demk oluyoki askerlerimize en buyuk suprız bu degısım olucakk:))

ben de verdim ama 50 ye düştüm. eşimin hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum. bir de tam buğday ekmeği yemeye başladım. plates de yapıyorum. ben de spor yapmak istiyorum ama. zayıflayınca sinirleniyorum.

:124::124::124::124::124::124::124: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz...

günaydın kızlar..herkes nasıl..heyecan dorukta..bu günleri de gördük ya çok şükür Allahıma..ilk günler zaman hiç geçmicek zannediyodum..
Günaydın canım heyecan dorukta hepimiz yerimizde duramıyoruz artıkAllahıma şükürler olsun dedigimiz gibi 1Gün gelecek 1Gün kalacak sözün ispatına az kaldı
ınnanamıyoruummmm
atarsa 2
vuuuu

kızlar rabbımıze bin şükür......
bitti artıkyaa
Bitti bitiyor atarsa 2 şaka gibi rabbim şükürler olsun
hatırlıyor musunuz 347 lere nasıl özeniyorduk
Evet canım hatırlıyorum iç geçiriyordum onlar nasıl heyecanlı mutlulardır inşallah geliriz o günlere diye şuan tam onların durumundayız
kızlar Gülşen in şarkısını tam da bugunden söylememiz lazımmmm...
yatcaz kalkcaz =Salı
Yatcaz Kalkcaz= Çarşamba
Yatcaz Kalkcaz=PErşembee
Hoooooooooooopppppppp ordayım....
Dağlar denizler o uzun yollar hepsi hikaye firardayım
bilmiyorum ki. çenesinin altından vurmuş. intihar etti dedi eşim. hayati tehlikesi yokmuş. ama işte hayatı mahvoldu.

Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin son 3 gün kala nasıl bir psikolojideydi başka birşey olmasın altında rabbim yakınlarına sabır versin terhisini beklerken rabbim bir anlık hatalara düşürmesin hiçkimseyi

ölmemiş nehircim ama dilini ve gözünü kaybetmiş ne sıkıntısı vardı kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…