349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafagımız 3
İkoncanımız artık ben geldim depüklere başlayabiliriz diyor
Bugün güzel vatanımızdan AFYONdayız AFYONa selam yola devam

Bakalım AFYONumuzun nesi meşhurmuş?
Afyon Hashas, Afyon Kaymak, Afyon Sucugu, Afyon Mermeri, Afyon Caglayan Mesire Yeri, Afyon Iscehisar Kayaliklari, Afyon Bayat Kilimleri, Afyon Hudai, Afyon Gazligol, Afyon Dinar ve Afyon Sandikli Kaplicalari
Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube
Günün anlam ve önemine uysun değilmi
Yatca kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop burdalar
Herkese hayırlı haftalar yarenler hayırlara vesile olsun inşallah son 3 gün çabucak geçsin inşallah

Benim eşim kontrol manyağı biri değildir adamın huyu değişti son görüşmelerimiz<de hep bir gerginlik stres..İnan bırbırımızı yıcek gıbıydık herhalde tahammulumuz azaldı neyse geldiklerinde inşallah düzelicek öyleki bilinçaltım cok etkılnmıs hzuursuz uykuya dalmalarım yuzunden kac gundur hep kotu ruyalar goruyorum geçicek inş geldiklerinde

Günaydın kızlar ..artık günler değil de saatler kaldı

stresten midir, heyecanda mıdır nedir anlamadım, çok hastayım kızlar ya..2 gündür 4 serum yedim yine de kendime gelemedim askerim gelmeden kendime gelseydim ya :26:

günaydınlar herkese
geldik mi artık son haftaya? doğru mu bu? haftasonu hepimiz sevdiklerimizle olacak mıyız sahiden?

geçmiş olsun canım üzüldüm stres mi yaptın ki hava değişimi de etkilemiş olabilir mevsim geçişi falan..Dikkat et kndine iki gün kaldı bitkisel dedtekde al yani soğuk algınlığı gibi birşeyse ıhlamur zencefilli ılık süt, ekinezya çayı gibi hemen toparlarsın bol bol da istirahat tabi

çok sağol canım, ciğerlerimi üşütmüşüm..ya tüm bir kışın yorgunluğu hastalığı şimdi çıkıyor gibi..hafta sonu dinlenebildiğim kadar dinlendim..sıcak çay içiyorum..son günler kızlar ya iyileşmem lazım :84:

canım gecmıs olsun bende gecen hafta hastaydım.4 gun falan cektım 5 gun bıraz daha ıyıdım.ıhlamur ıc ıyı gelıyor.bırde ıstırat önemlı dus alıp uyucaksın ama ıste ben calıstıgım ıcın pek uygulayamadım

gün içinde ıhlaMUR iç gece yatarken ılık süte küçük bir parça kök zencefil at taze ya da toz varsa toz atarsın onu iç çok faydasını görceksin inan bana

günaydınlar herkese
geldik mi artık son haftaya? doğru mu bu? haftasonu hepimiz sevdiklerimizle olacak mıyız sahiden?

evet sanırım geldik zaten kredi tükendi artık iyiki de geldik....

haftasonu yogundum artık bugün 3 saatlık utu benı bekler esımın bır dolap utusunu ve kendı bır sepet utumu yapacagım

yarın banyolar balkonlar temızlenecek

çarsmbada sarma sararım,et kavurur dolaba atarım sonra bavul hazırlıkları...

persembe gece de ksıemtse yola cıkıcaz ya da cuma sabah bakalım...gün bitti benim bi ton işim var

Canım hepimizde oluyor bendede gerginlikten stresten oldu rüyalarım hep karışık tuhaf
Günaydın canım dedigin gibi artık saatlerimiz kaldıçok geçmiş olsun kuzum heyecandan stresten oldu kesin hastalanmamak için kendimizi paralıyoruz olana bak inşallah çabucak toparlarsın ben inanıyorum bir iki güne geliceksin kendine askerin geldiginde o iyi olmana yardımcı olur
günaydınlar herkese

Günaydın canım ben hala inanamıyorum son hafta hepimiz 3 gün sonra askerlerimizemiyiz ciddi ciddi şafak saymıycakmıyız

günaydın kızlar ayy çok az kaldı yaa rüyalardan bahsetmişsiniz bende durum iki katı hem hamilelikten garip garip rüyalar hem şafak beklemekten kafayı yedim galiba

günaydın kızlarrr bu nekadar güzel birgün p.tesi seveceğim kırk yıl düşüsem aklıma gelmezdi şafak sayacımız 3 gün diyor birçoğumuzsunki perşembe gecesi bitiriyor aslında askerliği ama cuma sabah çıkıcaklar perşembe gecesi ancak 1. dereceden akrabası gelip alabilirse çıkabiliyorlarmış oyüzden mecbur cumayı bekliycez yinede sayaçla hiççç oynamayalım bugünü saymıyoruz zaten kalan gün sayımız 3 oluyor sıkıntı yok yani :))) oyüzden bugün şarkımızı son ses dinliyebilirz artıkkkkkkk

ben hazırlıkları tamamladım sayılır h.sonu saçlarıma bakım yaptırdım daha önce bikere açık renge boyatmıştım sonra kendi rengime döndüm ama uçlarım açıldı iki renk olmuştu şimdi yine kendi rengimde uçlarını boyattım allaha şükür boya derdinden tamamen kurtuldum hiç sevmıyorum şu kuaför olaylarını... biraz kestirdim ve bakımı yaptırdım iyi oldu be yüzüme gözüme renk geldi annem dalga geçiyor gittiğinden beri ilk defa bakımlı görüyoruz seni diye geleceği her halinde belli oluyor diyor ve kızlar asıl değişim 8 kilo verdimmmmm çok mutluyum takılıp kalmıştım biliyosunuz sölüyodum onca diyet falan bi işe yaramamıştı son 16-17 gündür şok bir diyet yaptım sanırım daha önceki diyetleriminde etkisiyle ciddi bir değişim oldu gelene kadar 2 kilo daha versem yeter bana
şimdi kaldı sadece almaya giderken ne giyeceğim süper bi ayakkabı aldım ayakkabıya göre kombinasyon yapıcam çok iyi görünmek istiyorummmm ilk kez buluşcakmışım gibi çok tuhaf

canımcım yazdıklarını okudum sanki bizi anlatıyosun 2 gündür deli etti beni şu kalan sayılı günün coşkusunu yaşıycağımıza bi uyuzki sorma gitsin aynı sizin gibi bizde telde sessiz kalıp sonrada ya o yada ben kapatıyoruz teli sıkıntıdan patladığını düşünüyorum yataktan çıkmadı bütün haftasonu koğuşta uykuya verdi zaman geçsin diye kendini sıkma canını sanırım onlar için son günler daha bir zor oldu tahammül bitti... ben tutuyorum kendimi sadece bikaç güzel laf soktum onlar rahatlattı beni bugün çarşıya çıktı keyfi yerinde aradı beni bu sefer aynısını ben ona yaptım uyuz uyuz konuştumm ohhhh canıma değsin valla. neyse tatlım hiç takılıp kalmamıza gerek yok bunlara artık cidden büyük bir yükü üzerimizden atıyoruz 3 gün sonra sinirlerimizi bozmayalım öptüm seni

kızlaaar günaydın. :124::124::124::124::124::124:

canım geldiğinde her şey belli olur. insan hesap yapıyor, her şey belli olsun istiyor ama onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. hepsinin kafası güzel. gelsin sonra bakarsınız. şu an sadece gelmelerine odaklanın.

hayırlı olsun canım sınava gırmısın kaçırmısın konuyu genee tuhh.nese ıyı gecmıs mantk sorularını cozmusun..

sağol canıım. girdim atlattım şükür. zaten 87 almıştım ama kendimi geçebilir miyim diye deniyorum. tabi kocam da girdi. onunla da yarışıyoruz. kim yenecek diye.

ben de çok üzüldüm askere. hem de tanıyordum. normalde hatırlamam ama o hediye almıştı. ailesi de gelmişti. hatta ilk konuşmalarına şahit olmuştum. nasıl yaşar bundan sonra, ailesi neler yaşar bilmiyorum. allah sabır versin hepsine.

son zamanlarda özellikle özledikçe insan geriliyor. ben özlemden olduğunu düşünüyorum canım. biz birbirimizi hiç kırmadık hiç ama ben de başkalarına sardım. geçen günde bahçede fotoğraf çekiyorum, teyzemin kızı da yanımda duruyor kucağında çocuğu. sonra biri geldi söylemeyim de sevgili akrabamın yakınlığını, bana baktı, onun da çocuğu yok ya oyuncaklarla oynuyor işte böyle dedi. gözüm döndü, ateş fışkırdı resmen. kendi kendime hamile kalacak halim yok ya. kocam askerde ne çocuğundan bahsediyorsunuz diye kükredim. sonra bana küstü ama kendimi tutamıyorum. ben ne yaşıyorum 5 aydır, kimse açıp iyi misin ihtiyacın var mı diye sormuyor. çıkmış ne diyorlar yaaa.

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. inşallah askerin gelene kadar iyileşirsin.

tebrık ederım cnaım senı ben de 8 8-5 verdim bakalım 5 kılo daha versem süper olucak dun bı arkdsım dıyokı benı 5 ay once gormstu o zaman kılolu sarısın bı kadfın vardı sımdı cıtır kızıl bır kadın var karsımda bı ınsanın nasıl ne kadar degısebıldıgını sende gordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…