- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yaramazpisi bende diyrmki sadece bende mi böyle inan cok streslydık su 3 hafta ben ne oldugunu anlamıs deglm( geldiği gun ıcın hazrladıgımız onca suprız var suan ıcımden hıc bırı gelmiyo nasıl toparlancagımı bılemıyrm cok yıprandık artık skntılanıyrz her seye beni bu negatif havadan çekip çıkarın lütfen:)
Günaydın kızlar ..artık günler değil de saatler kaldı
stresten midir, heyecanda mıdır nedir anlamadım, çok hastayım kızlar ya..2 gündür 4 serum yedim yine de kendime gelemedimaskerim gelmeden kendime gelseydim ya :26:
geçmiş olsun canım üzüldüm stres mi yaptın ki hava değişimi de etkilemiş olabilir mevsim geçişi falan..Dikkat et kndine iki gün kaldı bitkisel dedtekde al yani soğuk algınlığı gibi birşeyse ıhlamur zencefilli ılık süt, ekinezya çayı gibi hemen toparlarsın bol bol da istirahat tabi
stresten midir, heyecanda mıdır nedir anlamadım, çok hastayım kızlar ya..2 gündür 4 serum yedim yine de kendime gelemedimaskerim gelmeden kendime gelseydim ya :26:
çok sağol canım, ciğerlerimi üşütmüşüm..ya tüm bir kışın yorgunluğu hastalığı şimdi çıkıyor gibi..hafta sonu dinlenebildiğim kadar dinlendim..sıcak çay içiyorum..son günler kızlar ya iyileşmem lazım :84:
günaydınlar herkese
geldik mi artık son haftaya? doğru mu bu? haftasonu hepimiz sevdiklerimizle olacak mıyız sahiden?
Canım hepimizde oluyor bendede gerginlikten stresten oldu rüyalarım hep karışık tuhafBenim eşim kontrol manyağı biri değildir adamın huyu değişti son görüşmelerimiz<de hep bir gerginlik stres..İnan bırbırımızı yıcek gıbıydık herhalde tahammulumuz azaldı neyse geldiklerinde inşallah düzelicek öyleki bilinçaltım cok etkılnmıs hzuursuz uykuya dalmalarım yuzunden kac gundur hep kotu ruyalar goruyorumgeçicek inş geldiklerinde
Günaydın canım dedigin gibi artık saatlerimiz kaldıGünaydın kızlar ..artık günler değil de saatler kaldı
günaydınlar herkese
geldik mi artık son haftaya? doğru mu bu? haftasonu hepimiz sevdiklerimizle olacak mıyız sahiden?
askeri cuma sabah çıkıcaklar için bugünü de sayarsak 5 gün mü var?
cuma sabah cıkıcaksa 4 gün var
benımde bellı degıl persembe gece de cıkarabılırız cuma sabahta aman ne frkeder gelsın de persmbe
askeri cuma sabah çıkıcaklar için bugünü de sayarsak 5 gün mü var?
şu şafağımın güzelliğine bak birde moralime ya neden biz son günlerimizi mutlu geçiremiyoruz anlamıyorum plan yapıp sevincimizi yaşayacağımıza tartışalım belirsizlikler yüzünden plan falan yapamayalım vs vs ciddi anlamda sinirlerim laçkalaştı artık kimseciklerde kalmamış burada hangi birine ağlayım karar veremiyorum
yarın daha iyi olmayacağız ki uzayıp duracak mevzu hani bi arayıp şarjım bitti yarın görüşrz falan der diye bekledim ama olmadı...
geleceği gün ne yapacağımız belli 3 aşağı 5 yukarı hani yan yana olduktan sonra bi önemi yok zaten ne yaptığının ama ne kadar kalacağı belli değil buna ailesinin tepkisi falan o pek önemsemiyor böyle şeyleri amaaan neyse çenem düştü gece gece yarın güzel bir gün olsun...
hayırlı olsun canım sınava gırmısın kaçırmısın konuyu genee tuhh.nese ıyı gecmıs mantk sorularını cozmusun..
dimaamcım çok üzüldüm o askere yiyeceği varmış vadesi dolmamıs Allah almamıs canını ama dili ve gözü gitmiş 3 gün kala ...Allahım herkese akıl beden ruh sağlığı versin hem ailesine zor hem ona bundan sonrası..NE diim geçmiş olsun Allah bundan sonraki hayatında kolaylıklar versin ona ve ailesine
kuzularım hepinize günaydın bu arada şaka maka geldik son haftaya bu haftanın sonunda topik sessizleşecek biraz çünkü herkes sevdiğinin kollaraında olacak kısmetse
özlemişim iyice şaka maka,dün arkımın nıkahı vardı oraya gıttım herkes cıft tum arkdslarımız orada benım kocamda su koltukta otrsaydı yanımda dedimama oturcak ıns bıttı
Benim eşim kontrol manyağı biri değildir adamın huyu değişti son görüşmelerimiz<de hep bir gerginlik stres..İnan bırbırımızı yıcek gıbıydık herhalde tahammulumuz azaldı neyse geldiklerinde inşallah düzelicek öyleki bilinçaltım cok etkılnmıs hzuursuz uykuya dalmalarım yuzunden kac gundur hep kotu ruyalar goruyorumgeçicek inş geldiklerinde
günaydın kızlarrr bu nekadar güzel birgün p.tesi seveceğim kırk yıl düşüsem aklıma gelmezdişafak sayacımız 3 gün diyor birçoğumuzsunki perşembe gecesi bitiriyor aslında askerliği ama cuma sabah çıkıcaklar perşembe gecesi ancak 1. dereceden akrabası gelip alabilirse çıkabiliyorlarmış oyüzden mecbur cumayı bekliycez yinede sayaçla hiççç oynamayalım bugünü saymıyoruz zaten kalan gün sayımız 3 oluyor sıkıntı yok yani :))) oyüzden bugün şarkımızı son ses dinliyebilirz artıkkkkkkk
ben hazırlıkları tamamladım sayılır h.sonu saçlarıma bakım yaptırdım daha önce bikere açık renge boyatmıştım sonra kendi rengime döndüm ama uçlarım açıldı iki renk olmuştu şimdi yine kendi rengimde uçlarını boyattım allaha şükür boya derdinden tamamen kurtuldum hiç sevmıyorum şu kuaför olaylarını... biraz kestirdim ve bakımı yaptırdım iyi oldu be yüzüme gözüme renk geldi annem dalga geçiyor gittiğinden beri ilk defa bakımlı görüyoruz seni diye geleceği her halinde belli oluyor diyorve kızlar asıl değişim 8 kilo verdimmmmm çok mutluyum takılıp kalmıştım biliyosunuz sölüyodum onca diyet falan bi işe yaramamıştı son 16-17 gündür şok bir diyet yaptım sanırım daha önceki diyetleriminde etkisiyle ciddi bir değişim oldu gelene kadar 2 kilo daha versem yeter bana
şimdi kaldı sadece almaya giderken ne giyeceğim süper bi ayakkabı aldım ayakkabıya göre kombinasyon yapıcam çok iyi görünmek istiyorummmm ilk kez buluşcakmışım gibi çok tuhaf
canımcım yazdıklarını okudum sanki bizi anlatıyosun 2 gündür deli etti beni şu kalan sayılı günün coşkusunu yaşıycağımıza bi uyuzki sorma gitsin aynı sizin gibi bizde telde sessiz kalıp sonrada ya o yada ben kapatıyoruz teli sıkıntıdan patladığını düşünüyorum yataktan çıkmadı bütün haftasonu koğuşta uykuya verdi zaman geçsin diye kendini sıkma canını sanırım onlar için son günler daha bir zor oldu tahammül bitti... ben tutuyorum kendimi sadece bikaç güzel laf soktum onlar rahatlattı benibugün çarşıya çıktı keyfi yerinde aradı beni bu sefer aynısını ben ona yaptım uyuz uyuz konuştumm ohhhh canıma değsin valla. neyse tatlım hiç takılıp kalmamıza gerek yok bunlara artık cidden büyük bir yükü üzerimizden atıyoruz 3 gün sonra sinirlerimizi bozmayalım öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?