• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende tüm ANNELLERİN ve ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ kutluyoruumm....

ooo balo için geliyim diyorum oraya kader belki karşılaşırız :29: nerede oturuyosun kiiii merak ettim şimdi kuzum :16:

bugün siyah beyaz gördüm bitane bakalım aramaya devam :32:
kuzum valla ben uluslararası okuyorum ama boş okudum öyle söyleyim bide 1.sınıftan türk dili dersini hala veremedim hocanın adı nigar herkes kanlı nigar diyor dedikleri kadar da var :47:. 3 yıl boyunca hiç çalışmadan girdim bu sene ders notu buldum sınavdan bi gece önce biraz ona baktım ve 28 aldım:26: kağıdımdan emin olsam gidicem hocanın yanına ama değilim işte ve öyle gidip konuşsam geçirecek bir tip de değil ne olacak bilmiyorum oldukça canımı sıkıyor bu durum :47::47::14::14:

Tatlım dün bizde arkadasıma kep töreni için elbise aldık saks mavısı pembe yakalı yaka altın sarısı zıncırlı felan cok guxel oldu illaki uyum içinde olması gerekmiyo size yakısan rengi secin derm ben:) tören nezamn sizin aslında trendyolda markafonide felanda güzel elbiseler oluyo model olarak bak istersen canımm

sınava girdim geldim. beynim patladı valla. :37:

şafakım 3 :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sınava girdim geldim. beynim patladı valla. :37:

şafakım 3 :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ohhhhh misss valla sınavın nasıl geçti dimaam inşallah iyidir.bu arada sen yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcankalkcan sevdiceğin hoooop yanında.bende bagladım deliye 2 gündür bu şarkı dilimde valla:52::52::52::52::52::52::52::24::24::24::24::24::24:

Son düzenleme:
ohhhhh misss valla sınavın nasıl geçti dimaam inşallah iyidir.bu arada sen yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcankalkcan sevdiceğin hoooop yanında.bende bagladım deliye 2 gündür bu şarkı dilimde valla:52::52::52::52::52::52::52::24::24::24::24::24::24:

güzel geçti. tüm mantık sorularını çözdüm. en çok ona sevindim.

eveeet şarkımı açayım oynayım bari. yerimde duramıyorum. içim kıpır kıpır. en çok zıp zıp zıplamak istiyorum. :124::124::124::124::124::124::124::124:

yarın da sizinle söylerim. :124::124::124::124::124:

hatunlar bugün hepiniz anneciklerinizin kollarındasınız sanırım kimseden ses soluk çıkmıyor :21: :21:

günaydın kızlar. :124::124::124::124::124::124::124:

şafak iyice azaldııı. ben şimdi alese gidiyorum. sırf kocamla yarışmak için başvurdum. ama sabah uyanmak öyle zor geldi ki...

antarese çoook yakın. yürüyerek gidip geliniyor. keşke daha önce aklımıza gelseydi de buluşur bi kahve içerdik kuzum, özlemimizi paylaşır beraber ağlardık. bütün arkadaşlarımın eşi sevgilisi yanında. yalnızlığımızı paylaşırdık. :31:

ben aslında bi kere söylemiştim ama uygun bir ortam değildi sanki olsun dimaam hasretimizi biraz giderelim yine buluşuruz hem ben daha senin kocamannnn olmuş göbeğini sevmeye gelicemmmmmm :49::49::9::9:

Tatlım dün bizde arkadasıma kep töreni için elbise aldık saks mavısı pembe yakalı yaka altın sarısı zıncırlı felan cok guxel oldu illaki uyum içinde olması gerekmiyo size yakısan rengi secin derm ben:) tören nezamn sizin aslında trendyolda markafonide felanda güzel elbiseler oluyo model olarak bak istersen canımm
bakıyorum kuzum biraz daha ama aklımda şekillenmeye başladı her an alabilirim sanki ama sonradan pişman olmak istemiyormm bakalım artıkkk :44::44:

yaaaa kızlarrrr neredesinizzzzz şafak olmuş 3-4 :3::3::3::3::3::3: :33:

ben aslında bi kere söylemiştim ama uygun bir ortam değildi sanki olsun dimaam hasretimizi biraz giderelim yine buluşuruz hem ben daha senin kocamannnn olmuş göbeğini sevmeye gelicemmmmmm :49::49::9::9:

bakıyorum kuzum biraz daha ama aklımda şekillenmeye başladı her an alabilirim sanki ama sonradan pişman olmak istemiyormm bakalım artıkkk :44::44:

yaaaa kızlarrrr neredesinizzzzz şafak olmuş 3-4 :3::3::3::3::3::3: :33:

araya mı kaynamış o zaman. :44: nasılsa ben buralara çakılıyım. görüşelim :29: inşallah o koca göbeğim olsun alıp çıkmadığım gezmediğim yer kalmayacak. :49:

çıkıp biraz dışarıda yürüyeyim ben de. kimseler yok. sabah erken kalktım bünye alışık değil sızmışım. şimdi de ayılamam. perde yıkayacağım gideyim perde için özel beyazlatıcı falan varmış onlardan alayım. :31:

evim pırıl pırıl olsun. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: az kaldı. çok az kaldı. bugünü de bitirdik sayılır. :52:

bir de bugün bizim ikinci düğünümüzün yıl dönümü. :123::123: şu saatlerde kuaförde ağlamakla meşguldüm. :1: kadın çok korkmuştu benden. o da deli etmişti beni. olsun ilk düğünüm o kadar güzel geçmişti ki... fotoğraflarımız da çekilmişti. ikincideki aksilikler o yüzden çok üzmedi beni.

zıplayasım var hala. :124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Kızlar yorgunun bugün evi temizlettim ev gıcır gıcır oldu.. Mis gibi...
Herşey hazır kocamı bekliyorum...:)
Kızlar neolur dua edın sorunsuz izin alabileyim.
Yarın vericem izin kağıdımı.
Dua edin
Hem heyecanlıyım hem sitresliyim ....
Son 3
:4:
Yarın Pazartesi Of' düşündükçeee kızlar hala bittiğine inanmıyorum...
...
Pazartesi'nden sonra salı Çarşamba Perşembe inşaallah yanımızdalar rabbımın izniyel

Dua edin
Son 3
...
Pazartesi'nden sonra salı Çarşamba Perşembe inşaallah yanımızdalar rabbımın izniyel

hadi gözün aydın canım. inşallah iznini de sorunsuz alırsın. çok az kaldı gerçekten. :124::124::124::124::124::124:

ben hala bitirmedim ev işlerini. daha erken diyorum salı evdeyim, salı yaparım. dolapların içlerini temizledim ama normal temizliğim kaldı. nevresimler değişecek, perdeler yıkanacak bir de.. hepsini bir günde bitiririm. çarşamba da sil süpür. oh mis olur.

Âmin inşaallah sorunsuz alırım iznimi
Tatlım ben evimde kalmıyorum oyüzden şimdiden yapıp bıtrdım nede olsa kirlenmez
Perşembeye kadar evde kaln kımse yok

bebeğiim kimse yok diye çıkmıştım hemen denk gelemedik gene :50:
iyiyim canım akşama bir arkadaşımın düğünü var oraya gitcem şafağımızı kutlucam :21::21::21::21:
sen napıyorsun canım
valla denk gelemedik yine canım ama olsun eğlenmeye tam gaz devam :24::21::21:
araya mı kaynamış o zaman. :44: nasılsa ben buralara çakılıyım. görüşelim :29: inşallah o koca göbeğim olsun alıp çıkmadığım gezmediğim yer kalmayacak. :49:

çıkıp biraz dışarıda yürüyeyim ben de. kimseler yok. sabah erken kalktım bünye alışık değil sızmışım. şimdi de ayılamam. perde yıkayacağım gideyim perde için özel beyazlatıcı falan varmış onlardan alayım. :31:

evim pırıl pırıl olsun. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: az kaldı. çok az kaldı. bugünü de bitirdik sayılır. :52:

bir de bugün bizim ikinci düğünümüzün yıl dönümü. :123::123: şu saatlerde kuaförde ağlamakla meşguldüm. :1: kadın çok korkmuştu benden. o da deli etmişti beni. olsun ilk düğünüm o kadar güzel geçmişti ki... fotoğraflarımız da çekilmişti. ikincideki aksilikler o yüzden çok üzmedi beni.

zıplayasım var hala. :124::124::124::124::124:

buluşalım tabi kuzumm bende ankaradayım sonuçta hem ben bebişini seveceğimmmmmm dahaaa :16: ohhh valla keyifler yerinde olunca bir başka oluyor herşey Allah ağzımızın tadını bozmasın :16: ayrıca 2.düğünde hoşmuş dimaam kutlaması bile güzeldir heralde :9:
Dua edin
Son 3
...

ne güzell hazırlıklar yapılmışş inşallah izni de sorunsuz bir şekilde alırsın canım her şey gönlünce olur:29:
Bitdi be kızlar kocaaaaaaaa askerlik bitdi
bitti dimiiiiii ben hala inanamıyorum amaaa bitti galibaa :33::33:

Âmin inşaallah sorunsuz alırım iznimi
Tatlım ben evimde kalmıyorum oyüzden şimdiden yapıp bıtrdım nede olsa kirlenmez
Perşembeye kadar evde kaln kımse yok

ben çocuktan beterim. şimdi çekirdek çitledim. üstüm başım içim dışım yerler çekirdek oldu. o yüzden en son an yapacağım temizliği. hem son iki gün oyalanırım böylelikle.
valla denk gelemedik yine canım ama olsun eğlenmeye tam gaz devam :24::21::21:

buluşalım tabi kuzumm bende ankaradayım sonuçta hem ben bebişini seveceğimmmmmm dahaaa :16: ohhh valla keyifler yerinde olunca bir başka oluyor herşey Allah ağzımızın tadını bozmasın :16: ayrıca 2.düğünde hoşmuş dimaam kutlaması bile güzeldir heralde :9:

ne güzell hazırlıklar yapılmışş inşallah izni de sorunsuz bir şekilde alırsın canım her şey gönlünce olur:29:

bitti dimiiiiii ben hala inanamıyorum amaaa bitti galibaa :33::33:

valla keyifler yerinde. gülşenin şarkısını söyleyecektim bugün ama eşim çarşamba gece gelecek o yüzden yarın hep beraber söyleriz. :24::24::24::24: normalde olsa dinlemezdim o şarkıyı ama şimdi söylüyorum. özlem insana her şeyi yaptırıyor.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bu arada eşimin askerlik yaptığı yerde bir çocuk intihar etmiş. kısa dönem hem de. yemin törenine gittiğimizde birliğe ilk katılan olduğu için ödül vermişlerdi. oradan hatırlıyorum yüzünü. başka bir ilçede nöbet tutarken bu sabah kendini vurmuş silahla. ölmemiş ama dili ve gözü parçalanmış. :14: hem de terhisine 3 gün varmış o da çarşamba çıkacakmış. haberlerde intihar diye geçmiyor, asker yaralı bulundu diye geçiyor. hayatı mahvoldu çocuğun. :50:

Back