• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öncelikle geçmiş olsun umarım şuan iyidir sevgilin.Ne güzel siz kavuşmuşsunuz bize de azcık kaldı art :16:[/QUO

öncelikle teşekür ederim canım... evet, iyiyiz hem de çok :16: RABBİM(C.C) nazarlardan esirgesin... Sizlere de az kaldı sizde bu mutluluğu hayırlı bir şekide tadarsınız inşaALLAH(C.C)... :62:

amaaannnn kızlarrr canımızı sıkmayalım cidden hiiççç gereği yok şu zamandaaa askerliği yiyip bitirmişiz aşarız bu sorunları da gönlümüzü ferah tutalımmmm :9::24::24:

Aslan Gibi (Sıla) - YouTube

sağol canım benimmmm :29: senin keyfin nasıl peki kuzum?

iyi diyelim iyi olalım canım.benım artık pek beklentım bırşeden kısmetse beklıyorum ben halenn:44:

canlar selam herkesin keyfi yerinde aman allah bozmasın son 1 hafta artık heycan dorukta bende fenayım valla tuhaf şekiller yüzüm gözü,m gelişini düşünüp hayal ettikçe nişanlımda çok heycanlı can atıyor gelmek için plan program hazır bi o eksik bütün h.sonu yanında olucam tabii annem biraz arızaya bağladı ama yapıcak bişi yok :1::1::1::1: hayatta ayrı geçiremem o ilk h.sonunu zaten ağustosta düğün var en fazla 2 ay daha bıdıbıdı ederler :36::36::36:

canım bu hırsla muhakkak öğrenirsin tez günde :34::34::34: pratik çok önemli dersleri aldıktan sonra biran önce trafiğe çıkmanı öneririm arkadaşım sadece 4 ders aldı sonra yavaş yavaş kendi çıkarak şimdi oldukça iyi kullanıyor. bu arada ben aracımı satıyorum dilersen irtibata geçebilirsin

oh en iyisini yaparsın canım bizde haftasonu birlikte olcaz ama biraz cümbür cemaat abisi abisinin nişanlısı filan gelicek ankaradan akrabalar derken 2 gün öle geçicek :50: neyse ona da razıyım sonra hep baş başa nasılsa :16: :21: :21:
ayy kuzum nasıl özendim 2 ay sonra düğün ne güzell :16:

oh en iyisini yaparsın canım bizde haftasonu birlikte olcaz ama biraz cümbür cemaat abisi abisinin nişanlısı filan gelicek ankaradan akrabalar derken 2 gün öle geçicek :50: neyse ona da razıyım sonra hep baş başa nasılsa :16: :21: :21:
ayy kuzum nasıl özendim 2 ay sonra düğün ne güzell :16:

darısı başınıza kuzummm sizinde pek uzun süreceğini sanmıyorum ben :34::34::34: bizde başbaşa kalamıycazki ben onlarda kalırım annesi babasıda var ama dediğin gibi bende razıyım zaten rahat ettikmek için ellerinden geleni yaparlar odasında oturuyoruz genelde gelmezlerde annesi dünya tatlısı bi insan benimki arayınca durumuda idare etmeyi iyi biliyor :)) :1::1::1:hiçbir kuvvet beni ayıramaz yanındannnnn:52::52::52:

darısı başınıza kuzummm sizinde pek uzun süreceğini sanmıyorum ben :34::34::34: bizde başbaşa kalamıycazki ben onlarda kalırım annesi babasıda var ama dediğin gibi bende razıyım zaten rahat ettikmek için ellerinden geleni yaparlar odasında oturuyoruz genelde gelmezlerde annesi dünya tatlısı bi insan benimki arayınca durumuda idare etmeyi iyi biliyor :)) :1::1::1:hiçbir kuvvet beni ayıramaz yanındannnnn:52::52::52:

süper kaynana desene :16: sanırım bende seneye bu zamanlar düğüne 2 ay var derim kuzum 2014 ağustos düşünüyoruz biz de :16:

süper kaynana desene :16: sanırım bende seneye bu zamanlar düğüne 2 ay var derim kuzum 2014 ağustos düşünüyoruz biz de :16:

aynen süper kaynana canım güzel oldu bu :1::1::1: ayyyy çok sevindim canımm dertsiz tasasız olsun inşallah zaten onlar burdayken zaman su gibi akıp geçiyor biz ilk evliliği konuştuğumuz zamanlarda offf daha çok var siye sızlanırdım şimdi inanamıyorum bukadar az zaman kaldığını heleki hazırlık sürecine falan girince insan anlamıyor nasıl geçtiğini sende yaz gelini olucan desene :21::21::21::23::23:

aynen süper kaynana canım güzel oldu bu :1::1::1: ayyyy çok sevindim canımm dertsiz tasasız olsun inşallah zaten onlar burdayken zaman su gibi akıp geçiyor biz ilk evliliği konuştuğumuz zamanlarda offf daha çok var siye sızlanırdım şimdi inanamıyorum bukadar az zaman kaldığını heleki hazırlık sürecine falan girince insan anlamıyor nasıl geçtiğini sende yaz gelini olucan desene :21::21::21::23::23:

biz 2009 da tanışmıştık ve 1 2 ay sonra bu düğün konularını konuşuyorduk ve o zamanda 2014 ağustos diyorduk ohoo daha 5 yıl var diye üzülüyorduk şimdi bakıyorum hayalimize sadece 1 yıl kalmış :16: hayalimde ki gibi mis gibi bir kır düğünü olsun yaz gelini olayım diye istiyorum canım :16:
senin hazırlıklar ne durumda canım

Kızlar uzunn ama çok uzun zamandır buraya yazamadım.. benim sevgilimde 349. dönem olarak askere gitti... zaten bacağındaki rahatsızlıktan dolayı askerdeyken spor yapmıyordu. gitmesinden tam 1 ay sonra yani Ocak 12 de temelli yanıma geldi... 'askerliğe elverişsiz raporu' ile... yani usta birliğine gitmedi... RABBİM(C.C) size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin bu mutluluk anlatılmaz...
Canım hatırladım seni hoşgeldin negüzel askerligide erken bitirmişsiniz :nazar::16:
Maşallah herkes pek neşeli:) kızlar ya bir benim herhalde saf gibi olan.eşim haftaya cuma dönüyor ama ben buna inanamıyorum:9: sanki daha çok var dönmesine,biri beni inanırsın:)yarın ankara ya dönüyorum.
Bizde öyleyizki canım inanamıyoruz şaka gibi geliyor kendinde sadece sanma hepimizde var o şaşkınlık :52:hayırlı yolculuklar evine güzel güzel git temizligini hazırlıgını yap bakayım :32:
amaaannnn kızlarrr canımızı sıkmayalım cidden hiiççç gereği yok şu zamandaaa askerliği yiyip bitirmişiz aşarız bu sorunları da gönlümüzü ferah tutalımmmm :9::24::24:

Aslan Gibi (Sıla) - YouTube
Evet canım benim başardık şükürler olsun :nazar:bu şarkıyı çok seviyorum bugünlerde sürekli dinliyorum :24::16:

sıyırtmayan var mı ki aramızda yahu :27: :21:
Olsun iyileşicez az kaldı gelicez kendimize :nazar::32::52:
canlar selam herkesin keyfi yerinde aman allah bozmasın son 1 hafta artık heycan dorukta bende fenayım valla tuhaf şekiller yüzüm gözü,m gelişini düşünüp hayal ettikçe nişanlımda çok heycanlı can atıyor gelmek için plan program hazır bi o eksik bütün h.sonu yanında olucam tabii annem biraz arızaya bağladı ama yapıcak bişi yok :1::1::1::1: hayatta ayrı geçiremem o ilk h.sonunu zaten ağustosta düğün var en fazla 2 ay daha bıdıbıdı ederler :36::36::36:

Amin canım benim herkes yaptı programlarını inşallah gerçekletirelim hasretlerimizi giderelim:16:Oh dügün gelsin sonra herkes hasretini gidersin geri gelsin ama kızlar burayı terk etmek yok:27:

biz 2009 da tanışmıştık ve 1 2 ay sonra bu düğün konularını konuşuyorduk ve o zamanda 2014 ağustos diyorduk ohoo daha 5 yıl var diye üzülüyorduk şimdi bakıyorum hayalimize sadece 1 yıl kalmış :16: hayalimde ki gibi mis gibi bir kır düğünü olsun yaz gelini olayım diye istiyorum canım :16:
senin hazırlıklar ne durumda canım

Bende bahar gelini olmak istiyorum İlkbahar :16:Kırdügünü :32: off daha çok var diyorum bende şuan ama dedigin gibi geçiyor azalıyor zaman:52:

Ayy ayyy disarida hava mis gibi sizlerin keyfi,muhabbet mis gibii haftaya bugun sevdigim askerden gelmis hatta bir gun bile gecmis olacak. Allah nesemizi arttirsin kizlarrr ohhhh evlilikler falan da havada ucusuyor bende hep cok var diyorum ya bu hasretin ustune bu yaz bile dugun yaparim heralde :-D:-D

merhabalar 349'un sabırlı yarenleri:16::16:
yazdıklarınızı okudukça kalbim pır pır etti valla:1::16:
keyiflerimiz yerinde,yüzümüz gülüyor:16: biz gülmeyelim de kim gülsün değil mi yani:34: herşeyi hakettiğimize inanıyorum.5,5 ay dedik geçti,bahar dedik geldi.daha ne olsun beee:32::52::32::52::46:

Bende bahar gelini olmak istiyorum İlkbahar :16:Kırdügünü :32: off daha çok var diyorum bende şuan ama dedigin gibi geçiyor azalıyor zaman:52:
bahar da yağmur korkutuyor beni canım mesela şuan İzmir de yağmur yağmak üzere :50:
sizin ne kadar var canım planlar nasıl :16:
Ayy ayyy disarida hava mis gibi sizlerin keyfi,muhabbet mis gibii haftaya bugun sevdigim askerden gelmis hatta bir gun bile gecmis olacak. Allah nesemizi arttirsin kizlarrr ohhhh evlilikler falan da havada ucusuyor bende hep cok var diyorum ya bu hasretin ustune bu yaz bile dugun yaparim heralde :-D:-D

yap yap kuzum bu yaz evlendirelim seni de :21:

bahar da yağmur korkutuyor beni canım mesela şuan İzmir de yağmur yağmak üzere :50:

ahh izmir... ve izmirin yağmuru...
sevdicek bu yüzden hiç sevemedi izmiri:1:
ama ben izmir aşkıyla yanıp tutuşuom resmen:16:her gece rüyamda sevdicekle izmirdeyiz istisnasız:16::21::9:

Pek konuşamadık ama neredeyse ilk defa keyifliydi. :16:Bundan sonra çalıştırmaları yasakmış herhalde
onu bilmiyorum canım ama böyle birşey varsa bile askeriyenin buna uyacağını sanmıyorum 1 hafta yatırmazlar askerlerimizi
ama ben izmir aşkıyla yanıp tutuşuom resmen:16:her gece rüyamda sevdicekle izmirdeyiz istisnasız:16::21::9:

izmir sevilmez mi hiçç :16: havası da denizi de doğası da insanı da bir başkadır :16:

merhabalar 349'un sabırlı yarenleri:16::16:
yazdıklarınızı okudukça kalbim pır pır etti valla:1::16:
keyiflerimiz yerinde,yüzümüz gülüyor:16: biz gülmeyelim de kim gülsün değil mi yani:34: herşeyi hakettiğimize inanıyorum.5,5 ay dedik geçti,bahar dedik geldi.daha ne olsun beee:32::52::32::52::46:
Daha ne olsun canım canımız sağ olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun huzurumuz olsun yeter :nazar::16:
Kızlarrr bugün eşim ayrılış muaynesi olmuş:46:
Oo hayırlı olsun canım buda bitişin habercisi artık:32::52:
Daha var kuzum size yetişemeyiz herhalde benide korkutuyor o yagmur yazında İstanbul çekilmiyor sıcak nem ondan korkuyorum kır dügünüde istiyorum kapalı alan istemiyorum bilemedim şimdi:26:Aslında Temmuz dügünü istiyorum ama ramazana denk geliyor artık geri geliyor ramazan ya oruçluyuz ya bayram günleri o yüzden ya geri çekilicek yada Agustos zamanı olucak :27:

Dün gece bende eşimle İzmirdeydim:9: Hayret halbuki hiç gitmedik daha önce İzmire nerden yerleştiyse bilinç altıma:9:

Daha ne olsun canım canımız sağ olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun huzurumuz olsun yeter :nazar::16:

Oo hayırlı olsun canım buda bitişin habercisi artık:32::52:

Daha var kuzum size yetişemeyiz herhalde benide korkutuyor o yagmur yazında İstanbul çekilmiyor sıcak nem ondan korkuyorum kır dügünüde istiyorum kapalı alan istemiyorum bilemedim şimdi:26:Aslında Temmuz dügünü istiyorum ama ramazana denk geliyor artık geri geliyor ramazan ya oruçluyuz ya bayram günleri o yüzden ya geri çekilicek yada Agustos zamanı olucak :27:

ya mayıs ya Ağustos canım mayıs da korkutuyor o yüzden ağustos :1: geldikten sonra günler su gibi geçer sizin de düğün haberinizi alırız canım :16:

Back