arkadaşlar ben de peydir sizi takip ediyordum ama hiç yazmamıştım bugün 351ler yemin töreni yapmış çok duygulandım kendimin yollardaki zamanlarını hatırladım çok zor çok ben de eşimi bekliyorum, şu son 13 gün nasıl geçecek ben de sıkıştığımı hissediyorum artık. eşim ankarada.
Çok güzel bir şarkı çok
Artık iyice özledim kızlar ya ...Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın bir daha böyle ayrılık yaşamayalım en uzunu bu ve bu sebepten olsun
Artık iyice özledim kızlar ya ...Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın bir daha böyle ayrılık yaşamayalım en uzunu bu ve bu sebepten olsun
şaka maka bebeği büyüttün asker döner dönmez baba olacak allahın izniyle
Canım geliriz nedemek bebiş bir gelsin oyy nasıl yerim onun o küçümencik ayakları elleriNezamandır görüşemiyorlar evet canım burda görüşmek nasip olur inşallah
günaydın miniklemurcum ve herkeslerrr
12 ye düştükkkhadi bakalımmm kızlar bugün direksiyond ersine başlıyorum sevmedipğiniz birileri varsa 16.00 dan sonra E5 E ÇIKMALARINI SÖYLEYİN
Günaydın arkadaşlar şafagımız 12
İkoncanımız bizim gibi kokoşluga başlamış artık
Tek hanelere son 3
Bugün güzel vatanımızdan BİNGÖLdeyiz BİNGÖLümüze selam yola devam
Eki Görüntüle 702216
Bakalım BİNGÖLümüzün nesi meşhurmuş?
Bingol Kos Kaplicasi, Bingol Soguksu Mesiresi, Buzul Golleri, Bingol Kigi Kalesi, Bingol Yuzen Ada ( Turnalar Golu), Kartal (Karakus) Halkoyunu
Herkese hayırlı haftasonları hayırlara vesile olsun inşallah
canım ya bende bu sabah kokusu burnumda uyandım.artık özlemim tavan yaptı yani.bide ben 5 aydır hiç görmedim çok özleeeeeeediiiiiiiiiimmmmmmmmm
günaydın kızlaaarr şükür ALLAH IMA bu günleri gördükk az kaldıı çookk şükrrr...
Caaanlarr çok mutlu uyandım ben bugün
tam rüyamda gene sevdiceğimi karşılama sahnesini görürken zile uyandım ve kargoo erken gelen doğum günü hediyelerim çook mutlu olduuum çoook
Allah daim etsin mutluluğunu
kuzum hoşgeldin hadi gözünaydın nasıldı sınavlarah canım ah hepsi aynı ama ben ne dese gülüyorum artık sonra kendi de fark ediyor saçmaladığını
senin eşin ankarada nerede ,hadi bakalım son 12 artık
Caaanlarr çok mutlu uyandım ben bugün
tam rüyamda gene sevdiceğimi karşılama sahnesini görürken zile uyandım ve kargoo erken gelen doğum günü hediyelerim çook mutlu olduuum çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?